Hitlers (S)venska vapen Del 3:3

En av de absolut viktigaste exportvaror vi sålde till Hitlerregimen var kullager. Dessutom sålde vi med 30% rabatt och fick betalt i guld stulet från judarna. Alla vapen behöver kullager - båtar, stridsvagnar, flygplan, kulsprutor. Hitlers krigsmaskineri behövde 100 miljoner kullager - årligen! Vi såg till att hålla Hitlers krigsmaskineri rullandes - bokstavligt talat! Allt detta styrt av Socialdemokraterna som strax innan kriget tagit full kontroll över SKF och dess fabriker!

C-stridsmedel

Efter WW-I förbjöds stridsgas som vapen. Tusentals soldater hade blivit blinda, fått sin hud uppbränd och inre organ sönderfrätta av stridsgas. Socialdemokraterna ville gå åt motsatt håll och gav klartecken att börja tillverka stridsgas med målet 1000 ton - om året! De var besatta att göra Sverige till en "neutral supermakt" med kärnvapen och enorma lager stridsgas samt måla upp en falsk bild av Sverige som fredens land, men bara svenskarna själva gick på bluffen...  

Eutanasiexperimentet (del1)

Visste Du att över 200 "sinnesslöa idioter" -alla män- plötsligt dog på Vipeholms mental-sjukhus under oklara förhållanden 1941? De fick sprutor, rasade i vikt och dog. Utfördes eutanasiexperiment i Sverige i syfte att rensa ut de svagaste ur folkhemmet? Ja, allt tyder på det men arkiven är 75 år senare fortfarande låsta! Ett bevis att något vi inte ska veta faktiskt ägde rum. Likheten med Nazityska dödskliniken Alsterdorf är omöjligt att förbise. Vilka låg bakom dödsexperimentet i Lund?

Nazistcensuren

Socialdemokraterna införde censur mot all kritik av Hitler och nazismen långt innan kriget hade brutit ut! I Socialdemokraternas folkhem fick ingen kritisera Nazityskland eller dess illgärningar. Den som pratade illa om nazismen skickades till interneringsläger där man var fånge på obestämd tid för sin åsikts skull. Det var hemska tider för alla som inte marscherade i takt med socialisterna. Detta är historien om socialdemokraternas åsiktscensur av det svenska folket...

Tvångssteriliseringarna

Socialdemokraterna tvingade över 63,000 (!) svenska medborgare till tvångssterilisering därför socialisterna icke ansåg de vara värdiga svenska medborgare i folkhemmet! Inget annat land har tvångssteriliserat så stor andel av sin egen befolkning än det parti Löfven kallar "ett anständigt parti"! De (S) inte ansåg skulle få bilda familj kallades idioter, imbecilla, tattare, sinnesslöa, var homosexuella, eller tillhörde minoritetsgrupper samer eller romer. Vi skäms alla över an(s)tändighetens parti!

Det nazistiska (s)läktträdet

Stefan Löfvens morfar var aktiv nazist och Hitlervän. Även Löfvens båda föräldrar var aktiva inom naziströrelsen. Frågan är om någon partiledare har mer nazi-dna i sina ådror än just Stefan Löfven? Något att tänka på när vi ständigt hör Stefan Löfven anklaga andra partiledare för att ha gått med nazi-armbindlar under 80-talet. Troligast var nog då att det var lille gossen Stefan själv som satt och lekte med armbindlar och hakkors bland alla sina kära gamla släktklenoder!

IB-affären

Socialismens värsta fiende har alltid varit sina egna medborgare som inte blint tror på socialism och därför utgör ett hot mot regimen. Socialistiska länder har alltid haft ett omfattande spionage mot sin egen befolkning i syfte att se till så inga har avvikande åsikter än den gängse. De må ha hetat KGB eller Stasi men i grunden handlar det åsiktsregistrering, hot och ingjuta skräck i meningsmotståndare.  Vi i trygga lilla Sverige var förstås förskonade från allt detta hemska… trodde vi !

"Mona Sahlin" - ett begrepp!

Mona Sahlin blev bara en parantes i den politiska historien. När makten och pengarna kom blev all politisk övertygelse såsom socialism och hederlighet som bortblåst och ersattes med lögner, skattefiffel och bedrägeri. Mona Sahlin är med andra ord en tvättäkta socialdemokrat, inte bara choklad, hasch eller time-out. Sahlin är inte bara P-böter skattesmitning, och kontokort, hon är själva personifieringen, sinnebilden -ett begrepp- av en övertygad sann socialist...

Porr & Tabu

Den 27 juni 1994 avslöjas att Björn Rosengren -Socialdemokratisk minister- besökt porrklubben Tabu i Stockholm där han enl. vitten köpte en ung asiatisk flicka. Detta blev Sveriges mest kända porrklubbsbesök, varade i 45 minuter och kostade 55,600 kronor som Björn Rosengren lät betala med TCO:s kontokort dvs medlemmarnas egna pengar!

Senare avslöjas att Rosengren åkt limousin för mer än en halv miljon kronor – även detta på medlemmarnas bekostnad! 

Hitlers (S)venska vapen Del 2:3

I största hemlighet började svenska och tyska ingenjörer och konstruktörer på Landsverk AB i Landskrona arbeta fram dåtidens modernaste stridsvagnar. Stridsvagnar som mot alla internationella regler demonterades och skickades till Nazityskland som reservdelar till traktorer. Dessa svensk-tillverkade stridsvagnar låg sedan som grund prototyper för Hitlers senare modeller. Hela den hemliga och högst olagliga utsmugglingen var godkänd av den svenska (S)-regeringen...

Neutralitetspolitiken

Hur neutrala var Sverige - egentligen? Vilka försökte socialdemokraterna lura med sin neutralitetspolitik? Hemliga dokument visar nu att vår neutralitet bara fanns på pappret, i praktiken var vi redan Natos 16:e medlem och hade varit så sedan 50-talet. Vi var en del av Nato och detta ansåg man även i Moskva. I deras krigsplanering fanns inga neutrala länder i ett krig. De enda socialdemokraterna faktiskt lyckades lura var som vanligt det svenska folket - sina egna väljare! 

Eutanasiexperimentet (del2)

1940 uppfördes i all hast, under sträng sekretess en stor mängd baracker vid de svenska mentalsjukhusen. Barackerna var bevakade med vakter och taggtråd. Ingen fick komma i dess närhet. I samband med mörkläggningen av socialdemokraternas samarbete med nazismen vid krigsslutet revs de mystiska barackerna. Fortfarande är barackerna hemligstämplat material. Vad var barackernas syfte? Vittnen berättar nu vad som hände inne i dessa baracker!

Vipeholmsexperimentet

660 ”sinnesslöa idioter” på Vipeholms-mentalsjukhus blev mot sin vilja och utan anhörigas vetskap, tvångsmatade med över 30 ton socker tills deras tänder vittrade sönder, sprack och ruttnade under ohyggliga smärtor. Detta kom att bli det värsta och grymmaste människoexperimentet i Sveriges historia, fullt jämförbart med samtida experiment på judarna i nazitysklands koncentrationsläger! Allt godkänd, sanktionerat och uppmuntrat av den socialdemokratiska regeringen!

Barcelonaavtalet

Har du undrat varför majoriteten av alla muslimer frivilligt flyttar till ett land med kristen historia, tradition och grundsyn när deras egen religion är så viktig att bevara? Har Du undrat varför muslimer i Sverige alltid får igenom sina krav, även om det helt strider mot vår egen syn på kultur, jämställdhet eller går mot vår egen lagstiftning? Har du undrat varför majoriteten av alla hitkomna är muslimer när det är kristna som är världens mest förföljda folkgrupp – av just muslimer? 

Etnisk rensning

I svenska skolor lär sig barn knappt något om sin egen ursprungsbefolkning. Samernas historia är inget undantag eller något som socialdemokraterna eller svenska staten ska vara stolt över. Slaveri, tvångsförflyttningar, religionsförbud och nedvärdering är bara några av ingredienserna. Varje gång Löfven talar om ett annat partis historia är detta en varningsklocka, ett sätt att dölja sin egen historia, att få bort fokus från det mörkaste kapitlet i vår egen nutidshistoria!

Bordellhärvan

...skakade Sverige när det avslöjades att toppolitiker inom Socialdemokraterna och Centern köpt sex av 14-15-åriga flickor. En gigantisk härva av pedofili, prostitution, kvinnoförtryck och mörkläggning av samma parti som idag kallar sig feministiskt och anklagar andra partier för "sexism" och att vara "kvinnofientliga". OBS: artikel innehåller vittnesskildringar från de prostituerade som kan väcka anstöt. Läsning rekommenderas på stor displayskärm. Känsliga läsare varnas!

Sölve-skandalen

Ett bandylag, ett speedwaylag, och det klassiska radioanropet ”Stockholm – Motala” det var ungefär vad staden Motala var känt för, innan den stora skandalen! Bilar, lyxresor, champagne och obligationer. Cheferna köper allt de kan för skattebetalarnas pengar. Under några år blir plötsligt Statt i Motala en av de mest omskrivna krogarna i Sverige för en av sina stamgäster — Sölve Conradsson. Han är både Socialdemokrat, kommunfullmäktiges ordförande och näringslivskonsulent...

Hitlers (S)venska vapen Del 1:3

Efter WW-I förbjöds Tyskland att skaffa sig en krigsmakt enl Versaillesfreden. Detta hindrade dock inte Socialdemokraterna att i största hemlighet hjälpa Hitler att skaffa de vapen han behövde för att starta WW-II. På en liten ö i Skåne tillverkades stridsflygplan av märket Junkers som sedan transporterades till Tyskland taffligt förtäckta som civila flygplan. Det var faktiskt Hitler själv som till slut satte stopp för den hemliga svenska stridsflygs tillverkningen, inte (S)-regeringen...!

Atombomben

Vi skulle tro att Sverige var ett fredsälskande neutralt litet land som kämpade för fred, nedrustning och kärnvapenfria zoner men allt var en bluff! Inte många vet idag att Socialdemokraterna i största hemlighet och utan folkets vetskap startade landets största och mest hemliga projekt "Den svenska linjen". Ett projekt som gick ut på, att på egen hand utvinna uran, framställa tungt vatten samt plutonium med slutmålet att tillverka etthundra svenska atombomber!

De svenska raslagarna

Under 1930-talet i det Socialdemokratiskt styrda Sverige började judefientliga idèer spridas och snart accepterar S även de nazityska raslagarna! Äktenskap med judar förbjuds och man blev tvungen erkänna om ens förälder var av judiskt blod i en "Arierförsäkran" Man uppmanade att avskeda och trakassera judiska arbetare och att sluta göra affärer med judiska företag. Låter det som nazismens Tyskland?  -Nej, detta handlar om socialdemokraternas Sverige!

Barnhemsbarnen

Under  ”Barnhemsperioden” (1945-1980) kränktes, misshandlade, utnyttjades och vansköttes över 300,000 svenska barn på välfärdsstatens barnhem. De utsattes för fysiska, psykiska, verbala och sexuella övergrepp. Ingen kontroll gjordes, ingen kontaktade dem, ingen såg eller skyddade dem, ingen tillsyn eller uppföljning utfördes.  Det socialdemokratiska folkhemmet lämnade dem åt sadistiska våldsmän, pennalister och pedofiler. De övergavs!

Rasbiologiska institutet

Statens Institut För Rasbiologi (SIFR) i Uppsala grundades under den socialdemokratiska regeringen 1922 i syfte att erhålla en vetenskaplig grund för ”rashygieniska åtgärder”. Detta svenska institut var det första i världen av sitt slag och blev en stor inspirationskälla t.ex. för de tyska nazisterna såsom Himmler och Göring. När Stefan Löfven gick med i sitt anständiga parti studerade Socialdemokraterna fortfarande rasbiologi och tvångssteriliserade sin egen befolkning!

Raineraffären

När det uppdagades att den socialdemokratiske justitieministern Ove Rainer varit med och lagt fram ett förslag för att göra det svårare för svenska folket komma undan skatt, samtidigt som han själv använt avancerad skatteplanering för att kringgå att lägga skatt på sin egen mångmiljon inkomst, blir detta början på den så kallade Rainer-affären. En skandal som har alla de sedvanliga attributen från det "anständiga partiet" i form av gråsossar, dubbelmoral, fiffel och båg... 

Hoffaskandalen

När kvällspressen publicerar en bild på den kraftigt överviktige socialdemokratiske fackpampen ”Hoffa” Ericson, sittandes vid poolkanten iklädd badbyxor, svarta solglasögon och med en stor cigarr i munnen blir detta början på en stor skandal. Bilden är tagen i det fascistiskt styrda Spanien som socialdemokraterna själva uppmanat hela svenska folket att turistbojkotta. Resan har dessutom ”Hoffa” fått som en ren muta och uppehället bekostat av fackets medlemmar...

Nazistskandalen

Detta är den i dubbel bemärkelse skrämmande historien om den s.k. ”nazistskandalen”. Berättelsen om hur socialdemokraternas partiorgan Aftonbladet betalat några nynazistiska ungdomar för att arrangera hotbilder där de bl.a. står mad vapen i hand mot kända invandrare för att framställa alla till höger om Socialdemokratin som främlingsfientliga rasister. Men bluffen avslöjades! Detta var dock varken första eller sista gången socialister gjort liknande...

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round