top of page

Jan Emanuel Johansson

Välfärdsparasiten

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

"-Jan Emanuel är bara en i raden av  skenheliga socialister men med den skillnaden att han öppet skryter om det. Att uppkalla sin Rolls-Royce efter en fifflande skattesmitare säger allt om moralen inom det socialdemokratiska arbetarpartiet"

6.jpg
Stämpel9.gif
Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif

Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson är idag mångmiljonär. Pengar som skulle gått till vår gemensamma välfärd men som istället gick rakt ner i hans egna fickor. Han har hänsynslöst utnyttjat den effekt Socialdemokraterna själva skapat genom att sätta en rasiststämpel på alla som vågat ifrågasätta deras hutlösa och oansvariga migrationspolitik, där ingen fått ifrågasätta när skattepengar gått rakt ner i politikernas egna fickor!

Lyssna:Välfärdsparasiten
00:00 / 44:39

Hur ser dagens socialdemokrater ut? Är det en hårt arbetande industriarbetare i ett skitigt blåställ som cyklar till fabriken med en unikabox på pakethållaren? En person som fortfarande tror på folkhemsidén? En person som fortfarande kämpar för det solidariska gemensamma välfärdssamhället? En person som fortfarande tycker det är häftigt att betala skatt? 

Vi har tidigare skrivit om socialister som är raka motsatsen till vad de utger sig att vara. T.ex Abdi Elmi som systematiskt lurat till sig bidrag från Arbetsförmedlingen på över 25 miljoner kronor (vad man hittills vet) eller Sölve Conradsson som under flera år levde på skattebetalarnas pengar. Till slut gick Sölve så lång att förde över kommunens pengar till sitt eget – och frugans- privata bankkonto. Eller Ove Rainer skatteflykt eller ”Hoffa” Ericssons lyxresa på skattebetalarnas bekostnad. Eller varför inte Mona Sahlin som skattefifflade och använde regeringens kontokort och skattemedel för egen lyxkonsumtion. När mediadrevet blev för påfrestande tog Mona en time-out och flög – med familj, sekreterare och några livvakter- på en lyxresa till Mauritius för lite avkopplande relax – även detta på skattebetalarnas bekostnad...

En annan Socialdemokrat som blivit mångmiljonär och som lever ett överdådigt lyxliv med våra skattepengar är Jan Emanuel Johansson. Idag är han en av landets rikaste personer och pengarna har han tagit direkt från vårt gemensamma välfärdssamhälle – våra ihoptjänade skattepengar!

"Enligt myndigheterna har han en inkomst  på 79 miljoner kronor som skattebetalarna finansierat"

 

När den stora massinvandringsvågen sköljde över Sverige våren 2015 blev det självklart en akut situation med boende till alla som frivilligt sökte sig till Sverige. Man till och med byggde upp ett stort tältläger på leriga åkrar i vinterkylan på Revingehed där flyktingarna tillfälligt skulle bo. Ingen ville dock bo i tältlägret, så projektet blev ett miljonfiasko som skattebetalarna åter tvingades betala.

 

Istället betalade staten hutlösa summor till de som kunde härbärgera alla dessa flyktingar. En av de som startade upp flyktingboende och fick enorma summor direkt från staten var den socialdemokratiska politikern Jan Emanuel Johansson som suttit i socialutskottet, justitieutskottet och utrikesutskottet för Socialdemokraterna. Jan Emanuel Johansson är idag multimiljonär på välfärd – och en av landets rikaste ex-politiker, tack vare andras arbete!

Jan Emanuel Johansson, född 1974, blev först en kändis då han vid 27 års ålder vann dokusåpan ”Expedition Robinson” 2001 innan han blev politiker för Socialdemokraterna. Han var ordinarie riksdagsledamot 2002–2006, ersättare i flera perioder (2006, 2008 och 2009) samt var åter riksdags-ledamot från mitten av mars 2009 till oktober 2010, denna gång som ersättare för den avgående Pär Nuder. Jan Emanuel har bland annat suttit i Socialutskottet, Justitieutskottet och Utrikesutskottet. 

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Under 1990-talet diskuterades i mycket hetska ordalag de s.k. "västingresorna" där kriminella tonårspojkar skulle få segla till Västindien på skattebetalarnas bekostnad. Tanken var att de då skulle sluta med kriminalitet men den positiva effekten uteblev. "Västingresorna" stack i mångas ögon med all rätt. Här skulle staten skicka kriminella pojkar till Västindien, ett drömresmål förknippat med vita stränder och lata dagar de flesta arbetare bara kunde fantisera om! En av de kriminella pojkarna på dessa båtar var Jan Emanuel Johansson. Med andra ord var hen en belastning för samhället redan från tonåren. Då kriminell och fattig, idag laglydig och mångmiljonär men ändå en belastning för välfärdsstaten. 

Idag har han tjänat miljoner på utsatta barn – för att han maximalt kunnat utnyttja välfärdssystemet för egen vinning skull - och detta på

skattebetalarnas bekostnad. Pengarna han tjänat på de utsatta ensamkommande barnen och flyktingboenden gör att han nu kan leva ett lyxliv utan dess like på bekostnad av vår välfärd! 2010 gjorde Jan Emanuel en vinst på en kvarts miljard kronor när han med hjälp av den förre socialdemokratiske finansministern Pär Nuder sålde sitt välfärdsföretag Svensk Samhällsutveckling AB till ett riskkapitalbolag.

Något som även den förre finansministern tjänade några miljoner på. Före försäljningen tjänade Jan Emanuels koncern, med flera bolag, mångmiljon-belopp varje år på s.k. behandlingshem. Samtidigt som Jan Emanuel gjort mångmiljonvinster har han varit omskriven i medierna om dåliga förhållanden på sina behandlingshem. Ensamkommande flyktingbarn är idag en miljardindustri. Privata bolag som Jan Emanuels Hoppetgruppen tjänar stora pengar på HVB-hemsplaceringar, utslussningslägenheter och på familjehem. Alla inblandade pengar är svenska arbetarnas skattepengar – våra välfärdspengar- och detta med Socialdemokraternas goda minne.

2015 kom det 16 000 ensamkommande barn mot prognostiserade 12 000 och Migrationsverket räknade med en kostnad på nästan tio miljarder kronor för 12 000 barn, alltså en kostnad på ca 840 000 kronor för varje ensamkommande!  En kostnad som politikerna påstår är -eller kommer att bli - en vinst för samhället...

"Idag har Jan Emanuel tjänat miljoner på utsatta flyktingbarn - på skattebetalarnas bekostnad"

 

Flera kommuner klarar inte av att placera barnen själva, och då griper familjehemskonsulenterna in. Familjehemskonsulenterna gör de stora vinsterna. Familjerna - som får göra nästan allt jobb - får mindre ersättning än konsulenterna. Jan Emanuels Hoppetgruppen är ett av alla dessa företag som bland annat ägnar sig åt familjehemsplaceringar.

 

När en reporter ringer bolaget och utgav sig för att vara en privatperson som är intresserad av att starta familjehem bekräftar konsulenten nivån på ersättningen till familjehemmet.

– "Dygnsersättningen är 760 kronor per dygn ungefär, sen får ni ersättning för omkostnader också…" Hoppetgruppens vd, Lisette Svensson, säger att bolaget fakturerar kommunerna 2 000 kronor per dag och barn.

 

Det innebär intäkter på 60 000 kronor per månad/ barn för det aktuella boendet. Men familjehemmet som gör allt jobb själva får endast 22 800 kronor. Det innebär att över 37 000 kronor trillar in på kontot för varje barn - varje månad!

Bolaget betalar också ut en omkostnadsdel som ska täcka utgifter för barnet. Med omkostnad och ersättning (ett rekommenderat maxbelopp enligt Sveriges kommuner och Landsting, SKL) på 6 304 kronor betalar Hoppetgruppen ut

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

29 104 kronor till familjerna och tar själv 30 896 kronor per månad i ren vinst. Och det är skattebetalarna som får betala! För drygt 30 000 kronor per månad håller sedan en familjehemskonsulent kontakten med familjen.

 

Under samtalet med reportern som utger sig för att vilja starta familjehem så bekräftar också konsulenten att bolagets arbetsinsats inte är särskilt stor.

”-Det gör lite tätare kontakter i början, sen brukar det flyta på av sig självt. De flesta barn som kommer in kommer in utan problematik så att säga”. Generellt kan en familjehemskonsulent sköta från fem upp till 14 familjer. Det innebär att en konsulent kan dra in 150 000 till 420 000 kronor per månad till företaget. Och att vinsterna kommer att bli stora framkommer i bolagets årsredovisning där styrelsen skriver: "-Styrelsen räknar med en kraftigt ökad försäljning och lönsamhet kommande räkenskapsår".

Att det är Socialdemokraten Jan Emanuel som är ägare framkommer inte i Hoppetgruppens årsredovisning, inte heller på bolagets hemsida. Jan Emanuel redovisar ägarskapet i sitt fastighetsbolag Dandelions årsredovisnings noter.

2010 gjorde Jan Emanuel en rekordvinst på drygt 223 miljoner kronor när han sålde sitt bolag Svensk Samhällsutveckling AB till Frösunda koncernen. Jan Emanuel är fortfarande koncernens näst största aktieägare. Bolagsaktierna värderas  till 97,9 miljoner kronor och ökar i värde...

2012 blev han utredd av Ekobrottsmyndigheten för grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott. Han friades från skattebrott men dömdes mot sitt nekande för bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll.

2013 tog han ut en lön på 6,7 miljoner kronor och hade ett överskott på kapital på 34,7 miljoner kronor. Samma år ökade Frösunda Omsorg AB sin vinst till 90,2 miljoner kronor.

2014 hade vinsten ökat till från 34,7 miljoner till 191,3 miljoner kronor - en procentuell ökning på 112 procent!

"Varje ensamkommande flyktingbaran kostar skattebetalarna 840 000 kronor"

 

2015 redovisade Jan Emanuels flyktingbolag en vinst på 70 756 kronor - per dag! En vinstökning med 9 465 procent jämför med föregående år! 9 465%!

2016 omsatte man 131 miljoner kronor och ökade vinsten efter finansnetto till 31 miljoner kronor – motsvarande 86 000 kronor per dag.

Hoppetgruppen fakturerade skattebetalarna 60 000 kronor för varje barn och månad för att ordna familjehem åt dessa ensamkommande flyktingbarn åt kommunerna. Notan skickar han alltså till skattebetalarna!

Alla de miljoner hit och dit som Jan Emanuel bollar med är våra välfärdspengar! Pengar som Jan Emanuel roffat år sig och gjort profit på utsatta barn som flytt till Sverige. Välfärdspengar som istället gått rakt ner i hans egna fickor. Jan Emanuel har hänsynslöst utnyttjat det system Socialdemokraterna själva skapat och partiet har självklart inte agerat mot sina egna profitörer.

 

I vår artikel om folkhemsbarnen beskrev vi hur barn för 100 år sedan såldes till lägstbjudande på barnauktioner i sockenstugorna. Då gjorde man profit på utsatta barn. Idag blir man mångmiljonär på samma utsatthet. Vad är skillnaden?

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Hur kan Socialdemokraterna tillåta detta miljardslöseri med våra skattemedel? Jan Emanuel, som själv kallar sig betongsosse, vill inte kommentera miljonvinsterna han gör på utsatta och nödställda flyktingar. "-Det här är en bisyssla som jag inte är så engagerad i. Jag har många bisysslor och många bolag. Det är marknaden som styr alla branscher där den som levererar billigt och bra finns kvar” säger Jan Emanuel. Men är det verkligen ett bra pris mot skattebetalarna när man omsätter 131 miljoner och plockar ut 31 miljoner kronor i ren vinst?

Socialdemokraterna pratar om förbud mot vinster i välfärden men än har inget hänt. Kanske vill man att så många partikamrater som möjligt ska hinna roffa åt sig av kakan innan man lägger fram ett vinststopp? För även om man inte bryter mot någon skriven lagparagraf är det extremt omoraliskt och skenheligt, till och med för en socialist! Det borde nuvarande partiledare förstå och agera därefter men fortfarande rinner våra skattepengar rakt ner i andras - redan välfyllda - fickor!

Vad har då Jan Emanuel Johansson gjort med alla pengar? -Jo, han har milt uttryck skaffat sig ett lyxlevene utan motstycke i Sverige, i stil med familjen Kardashian. Mittemot italienska ambassaden på Kungliga Djurgården i Stockholm låg hans 19 meter långa lyxyacht förtöjd i hamnen som skyddas av ett högt staket och en låst grind med kameraövervakning. Han döpte lyxyachten till ”Granma”, uppkallad efter den båt kommunisterna Che Guevara och Fidel Castro anlöpte Kuba med före revolutionen.

Båten är en Fairline Targa 62 utrustad med tvättstuga, Tv, dusch och ett stort kök. Med en fjärrkontroll öppnar man ett utrymme i aktern och där finns en vattenscooter. Båten använder han också som kontor. Efter en sväng till Almedalsveckan i Visby sommaren 2019 med ”Granma” lade han ut sin 19 meter långa dyrgrip för försäljning. På Facebook skrev han: ”-Kände att jag behövde en större. Vill du göra Greta ledsen genom att köpa en alldeles för stor motorbåt? Vill du misshandla din ekonomi med världens kanske dyraste hobby? Köp min ostädade men pedantiskt skötta båt. Det är värt både tårarna och pengarna. Jag tar gärna en större, nyare och dyrare båt som inbyte. Den ska isf vara över 70-fot och nyare än 2010”

 

"Av ideologiska skäl så vill jag ju vara givmild, jag är ju ändå sosse"

 

I en annan annons ligger båten ute till försäljning för den blygsamma summan 5 750 000 kronor. I ett skrytsamt filmklipp som han lagt ut på Facebook guidar Jan Emanuel runt i båten. Båten "Granma" byttes till slut mot den betydligt dyrare båten "Red". Skapelsen är i fyra våningar, har fyra sovrum och lika många toaletter med dusch och i aktern hänger en Harley-Davidson.

 

Han har även gjort en instruktionsfilm som ligger ute på YouTube där han instruerar och visar tittarna hur man smidigast lyfter över en ny Harley-Davidson från lyxbåten ner på kaj med en speciallyftkran för Mc. Något gemene man självklart har mycket stor nytta utav.

 

På deck hänger den Kubanska flaggan och på durken ligger en matta med den kommunistiska röda stjärnan på. Prislappen för en ny sån här skuta ligger på runt 50 miljoner. Han kör den själv, men sällan längre än till Öland, Åland eller Gotland. Från Göteborg till Stockholm kostar soppan 130 000 och en resa ner till Medelhavet skulle kosta en miljon, enligt egen utsago. Det är mycket pengar även för ”Sveriges rikaste sosse”.

Till båthamnen på Kungliga Djurgården där tidigare ”Granma” och nu "Red" ligger tar sig Jan Emanuel med sin Rolls-Royce Wraith Coupe 6.6 V12 med en motor på 632 hästkrafter som han döpt till ”Mona” efter den förra socialdemokratiska partiledaren, skattefifflaren och kontokortsbedragerskan

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Mona Sahlin. Bilen, som drar drygt två liter bensin vid stadskörning, tar välfärdsmiljonären från 0–100 km/h på blott 4,6 sekunder. Han har också köpt Ferrari, flera Lamborghinis och Porsche. På tvåhjulssidan äger han bland annat Harley-Davidssons och på armen har han en Patek Philippe-klocka för 2,9 miljoner kronor!

Jan Emanuel publicerar på sin öppna Facebooksida på löpande band bilder av alla sina lyxbilar och motorcyklar. På andra bilder visar han upp sin Ferrari, sin Porsche, eller när han spelar tennis i ett soligt Florida och flera bilder på sina lyxiga motorbåtar i mångmiljonklassen som ligger förtöjda i hamnen. Jan Emanuel kör Harley-Davidson och är medlem i mc-klubben Twin Club Norrtelje som på sin hemsida har en adresslänk till motorcykelklubben Hells Angels, samma motorcykelklubb partikollegan Morgan Johansson påstår är orsaken till all kriminalitet och laglöshet i dagens dystopiska Sverige!

Förutom lyxbåtar, lyxbilar, sportbilar, motorcyklar och lyxresor är Jan Emanuel också känd för att äga fina bostäder – bland annat en 30-miljonersvåning i centrala Stockholm som han sålde i Tv-serien ”Toppmäklarna” i Kanal 5. I Tv-serien säljer han sin enorma vindsvåning på 231 kvadratmeter på Östermalm, i fina Lärkstan, av en kaliber man sällan ser i Sverige. Det är en vindslägenhet som mer påminner om en villa på tre våningar (!) där ett av rummen har öppet upp till taknocken och en höjd på nio meter.

Utöver det finns två sovrum, en vinkällare som är proppad med vin och champagne, ångbastu, walk-in-closet, bibliotek, två badrum, en gästtoalett samt en terrass och två balkonger. Dessutom är det hiss direkt in i våningen! På frågan om vad Jan-Emanuel själv har tänkt sig för pris säger han först runt 30 miljoner kronor, men tillägger sedan: ” -2 miljoner ”rabatt” eftersom jag är en ”givmild sosse”. Av ideologiska skäl så vill jag ju vara givmild, jag är ju ändå sosse, så säg lite under, säg 29 miljoner kronor…”

"Jan Emanuel har hänsynslöst utnyttjat systemet S-regeringen själva varit med och skapat"

 

Idag bor han i ett luxuöst hus i Norrtälje, har en lyxvåning på Södermalm och äger bland annat en bostad och en restaurang på Kuba! Enligt myndigheterna har han en inkomst efter politiken på 79 263 483 kronor.

 

Våren 2021 medverkade Jan Emanuel i Peter Jihdes programserie "På gränsen" där han sedvanligt skrytsamt visade upp sin materiella förmögenhet och lika sedvanligt försökte övertyga tittarna att han är en generös givmild sosse. Inte ett ord att alla pengar kommer från de svenska skattebetalarna och att alla dessa pengar var ämnade att istället hjälpa utsatta flyktingbarn. Pengar som bara "råkade" hamna rakt ner i fickan på en mångmiljonär...

 

På YouTube finns ytterligare en uppsjö med skrytfilmer som visar upp Jan Emanuels materiella status, alltid med Socialdemokraterna som ledstjärna. I en film visar han upp sin Lamborghini med sosserosen på sidan och i en annan film visar han upp allt från klädgalgar till skoblock med ordet "Socialdemokrat" tydligt ingraverat.


Om Jan Emanuel bara är - medvetet eller omedvetet - provokativ eller genuint okunnig om sitt partis historia får envar spekulera i. Det är därför skrämmande att så många ungdomar ser upp till Jan Emanuel bara för hans dyra statussymboler utan att ifrågasätta var alla dessa pengar egentligen ​

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

kommer ifrån. De trycks vara lyckligt omedvetna om att det faktist är deras egna föräldrar som varit med och betalat kalaset för Jan Emanuels lyxlevene och att han själv propagerar för en politisk ideologi som är hans egen livsstils raka motsats!

När den tidigare partiledaren och statsministern Stefan Löfven i Augusti 2021 aviserade sin avgång var Jan Emanuel den första att räcka upp handen för att vilja bli Löfvens efterträdare och vår nästa statsminister. Antagningen togs dock emot med största möjliga tystnad av de övriga partikamraterna om det ens var någon som tog anbudet seriöst. Att ha en socialdemokratisk partiledare som roffat åt sig miljoner och åter miljoner av de svenska skattebetalarna och som samtidigt ska företräda ett sk. arbetarparti som står för solidaritet, jämlikhet, kollektivism och klasskamp, hade nog blivit lite för magstarkt, även för en blåögd socialist. Pengarna och alla statussymbolerna har uppenbarligen gett den självutnämnde statsministerkandidaten abnorm hybris!

Dubbelmoral är den starkaste strängen i socialismens DNA. Det värsta är kanske att ingen annan socialdemokrat vågar ifrågasätta detta hycklerisystem. Tror ni samma socialister suttit lika tysta om Moderater, Kristdemokrater eller -gud förbjude- Sverigedemokrater roffat åt sig på samma sätt från vårt gemensamma välfärdssamhälle? Jan Emanuel har varit ytterst medveten om den infekterade flyktingdebatten, rasistskräcken och PK-andan som rådde (och fortfarande råder) och kunnat agera och utnyttja systemet maximalt därefter. Han är bara en i raden av alla dessa skenheliga socialister men med den skillnaden att han öppet skryter om det. Att uppkalla sin lyxyacht efter några antikapitalister och uppkalla sin Rolls-Royce efter en fifflande ohederlig skattesmitare säger ändå det mesta om medlemsmoralen inom det Socialdemokratiska arbetarpartiet. Några skam och skuldkänslor tycks inte längre finnas för allt detta lyxlevene har Du, jag, och alla vi andra skattebetalare betalat för i det i huvudsak Socialdemokratiskt styrda Sverige med det ”arbetarparti” Jan Emanuel själv förespråkar och företräder! 

-Nej, dagens socialdemokrater är inte längre några industriarbetare i skitiga blåställ som cyklar till fabriken med en unikabox på pakethållaren och som älskar att solidariskt betala skatt till vårt gemensamma folkhem. Dagens Socialdemokrater är nissar i kostym som hänsynslöst kan utnyttja välfärdssystemets bidragssystem utan att någon vågar protesterar mot invandringsproblematiken av rädsla att riskera bli stämplad som ”rasist” eller "främlingsfientlig". Ett tydligt bevis på hur pass skickligt socialismen lyckats indoktrinera stora delar av det sovande svenska folket bevisas av att mer än vart fjärde svensk och var tredje svensk kvinna fortfarande röstar på detta skenhelighetens och dubbelmoralens arbetarparti och ingen av dem tycks varken känna skam eller skuld!  -Jag hoppas inte Du är en av dem?!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
images png.png

"När fick du ett lönelyft sist på 79%?

Du gör dej ett nylle i Televisionen, sen öppnar du mottagningar för ensamkommande flyktingbarn.

Du sköter den så gott du kan. Och bygger upp och bygger upp, slår dövörat till för alla klagomål.

Och säljer hela skiten sen för tvåhundra miljoner till ett riskkapitalbolag.

Och säjer: Jag är socialdemokrat och det här är min klassresa.

79%! Det är under rådande omständigheter rimligt - Jag är värd det!"

images png.png

 

Text ur Ulf Lundells sång "79%" till Jan Emanuel från albumet ”Rent förbannad” (2012)

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

 

 

   Länkar:   

StoppaPressarna (LÄNK)

YstadAllehanda (LÄNK)

Toppmäklarna (VIDEO)

Expressen 1 (LÄNK)

Expressen 2 (LÄNK)

Expressen 3 (LÄNK)

Expressen 4 (LÄNK)

Expressen 5 (LÄNK)

Expressen 6 (LÄNK)

Expressen 7 (LÄNK)

SHA-70 (LÄNK)

UNT (LÄNK)

DT (LÄNK)

 

Div. videos:

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

 

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page