top of page

Abdi Elmi skandalen.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Omslag_edited.jpg

"Socialdemokraten Mohamed Abdi Elmi har lyckats få ut bidrag på 25 miljoner kronor!

-Hittills..."

Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif

 

 

Vi kan nu avslöja en företagshärva präglad av utstuderade konkurser, skatteskulder och uppgjorde fotbollsmatcher med mångmiljoninkomster direkt hämtade från skattebetalarnas fickor. Vi tar en titt på en jätteskandal som utspelar sig i de småländska skogarna. En enorm bidragsskandal med våra skattepengar. I centrum för denna jätteskandal står den socialdemokratiske kommunpolitikern Abdi Elmi och hans somaliska fotbollsklubb Växjö United. En skandal socialisterna till varje pris försöker tysta ned...

Stämpel9.gif
Lyssna:Abdi Elmi skandalen
00:00 / 42:53

 

När vi skrivit om Mona Sahlin, Björn Rosengren, Hans "Hoffa" Ericsson, Ove Rainer eller Anna Sjödins alla skandaler frågar sig ironiskt de upprörda socialisterna om vi inte klarar av att gräva fram något mer aktuellt. "-Verkar ju inte som ni hittar några skandaler bland socialdemokraterna i nutid?", frågade en i den röda klanen. Att vi som driver sajten www.s-sanningen.com har hundra år av förödande socialistisk politik och ständiga skandaler att försöka hinna ikapp tycks vissa vara helt oförstådda med!

Jodå, faktum är att så sent som 2021 seglade det upp en jätteskandal signerad inte helt oväntat Socialdemokraterna. Denna gång i småländska Växjö. Skandalen är till de facto förmodligen ett av de största bedrägerierna i svenska historia bland enskilda politiker. Och med tanke på den goda traditionen att fiffla med skattemedel för egen vinnings skull är det föga förvånande att det är socialister från det anständiga arbetarpartiet som även denna gång ertappas med fingrarna i syltburken...

Vi ska nu avslöja en företagshärva präglad av konkurser och skatteskulder med mångmiljoninkomster direkt hämtade från de svenska skattebetalares fickor. 

Lokalradion – P4 Kronoberg- har envist och tappert rapporterat från skandalen men i riksmedia lyser skandalen fortfarande helt med sin frånvaro. Kanske inte så konstigt när soppans ingredienser består av socialdemokrater, nyanlända och integrationspolitik. En helig treenighet ingen ska, eller får, kritisera ostraffat i det nya mångkulturella Sverige.

Det hela börjar redan sommaren 2013 då ett helt fotbollslag förvinner spårlöst i Sverige. Laget från Uganda har precis vunnit Gothia Cup i

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
abdi4_edited.jpg
Namnlös2.gif

Göteborg och laget består av 16-åringar från Kampala. Snart försvinner fler ugandiska ungdomar. Allt möts av tystnad. Ingen anmäler, ingen blir orolig, ingen söker efter dem – men någon väntar på dem. Året efter, 2014 händer samma sak igen. Ett helt lag från Uganda som deltar i Gothia Cup försvinner spårlöst.

Sex år senare utreder svensk polis ett unikt fall av människoexploatering. Man misstänker att någon hämtar unga fotbollsspelare från Afrika under förespeglingen att de ska bli proffs. Spåren leder utredarna till en liten somalisk fotbollsklubb i småländska Växjö och till klubbens ordförande, den socialdemokratiske kommunpolitikern Mohamed Abdi Elmi.

Abdi Elmi (född 15 oktober 1980) är namnet på den somalienfödde kommunpolitikern för Socialdemokraterna i Växjö kommun och drivande bakom den somaliska fotbollsklubben Växjö United som denna historia handlar om. Abdi Elmi har systematiskt lurat staten på miljonbelopp. Mångmiljonbelopp av våra skattepengar!

När det socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU nu är helt mångkulturellt styrt (= läs muslimskt) och Socialdemokraterna fortsätter islamisera Sverige enligt Barcelonaavtalet och SMR-avtalet samt genomför kanske världshistoriens snabbaste och största befolkningsutbyte försvinner följaktligen också traditionella socialdemokratiska skandalnamn som Mona, Ove, Björn, Hoffa eller Anna till förmån för mer kulturberikande namn som Mohamed Abdi Elmi. Välkommen till det nya (S)verige!

"-Socialdemokrater, nyanlända och integration är en helig treenighet ingen ostraffat får kritisera i det nya mångkulturella Sverige"

 

När man försöker nysta i denna härva som Abdi Elmi är inblandad i blir det en lång, snårig, komplicerad och invecklad historia. Vi kommer därför förenkla turerna vad som hänt. Det vi hittills kan se är bara toppen av ett isberg, fler avslöjanden kommer kontinuerligt fram i ljuset.

Abdi Elmi satt i Växjös kommunstyrelse, i tekniska nämnden, i utbildningsnämnden och i Arbete & välfärd. Det gör att han har skaffat sig stor kunskap när det gäller kommunala frågor om hur till exempel bidrag betalas ut och hur men kan få alla dessa bidrag.

Genom att också vara ordförande, sportchef och starke man för den somaliska fotbollsklubben Växjö United har Abdi Elmi kunnat knyta ett upp stort antal nyanlända ensamkommande "barn" till sig. Därefter har han startat olika företag som ska hjälpa dessa flyktingar att integreras av etableringslotsar in i det svenska samhället.

För detta har Abdi Elmi fått bidrag från offentlig sektor, främst från Arbetsförmedlingen för att driva dessa integrationsföretag. Efter en tid går så plötsligt företaget i konkurs (trots att stora bidrag från statskassan betalats ut!) och då visar det sig att såväl bokföring som årsredovisningar helt saknas. Ingen kan därför vara ansvarig för konkursen och vart alla bidragspengar tagit vägen.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
93f6b637-c941-417c-8741-40a42f9d4576.webp

Socialdemokraten Abdi Elmi

Efter en tid startar den till synes mycket driftige socialdemokratiske kommunpolitikern Abdi Elmi upp ett nytt liknande företag, får bidrag från Arbetsförmedlingen som strax därpå sätts i konkurs utan att någon, även denna gång, kan svara vart alla pengar tagit vägen… och så rullar det på. Miljoner efter miljoner av våra skattepengar betalas ut och bara "försvinner"...

Bolagen har haft olika verksamhet, alltifrån städning, tolkuppdrag till gym. Men affärsidén i grunden tycks ändå varit likartad; att få bidrag av olika slag från den offentliga sektorn, framförallt från Arbetsförmedlingen, genom att jobba med integration och erbjuda anställningar med lönebidrag. Minst tio företag med kopplingar till Abdi Elmi och fotbollsklubben Växjö United har alla fått statliga bidrag och därefter gått i konkurs.

Hur mycket Arbetsförmedlingen betalat ut av våra skattemedel vägrade först Arbetsförmedlingen avslöja och hänvisade till "företagssekretess" men efter en dom i kammarrätten har delar av utbetalningarna blivit offentliga. En granskning från 2019 visar att Arbetsförmedlingen betalade ut nästan 21 miljoner kronor (!) till sex av de då åtta konkursade företag Abdi Elmi varit involverad i.

 

Den exakta summan som utbetalats var 20 970 161 kronor! De sammanlagda skatteskulderna i de åtta företagen var nära nio miljoner kronor men företagens konton är tomma. Sommaren 2020 hade antalet konkursade företag blivit fler och de sammanlagda utbetalningarna ökat till över 25 miljoner kronor!

Det fanns ingen bokföring och inga årsredovisningar. Domen från kammarrätten omfattar bara sex av de då åtta bolagen som dittills granskats. I de två återstående företagen var konkurserna ännu inte avslutade och utbetalningarna därmed inte offentliga…

Abdi Elmi är också fotbollsklubben SUF-star starke man, där SUF är en förkortning av Somaliska Ungdoms Föreningen. SUF-star bytte senare namn till Växjö United, och Just denna fotbollsklubb har en mycket central roll i bedrägerihistorien.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
FCnI0NNWUAcfSG0_edited.jpg

Idag är den totala summan över 25 miljoner kronor som Abdi Elmi fått ut i statliga bidrag. Pengar som sedan bara försvunnit...

Om Abdi Elmi är själva spindeln så är fotbollsföreningen SUF-star/ Växjö United hans nät. Alla dessa företag som Abdi Elmi har satt i konkurs har alltid på något sätt varit knutna till fotbollsföreningen SUF-star/ Växjö United som spelar sina hemmamatcher i den ökända stadsdelen Araby.

 

Araby (i folkmun även kallat "Arab-byn") räknas idag som ett av Sveriges tjugotre ”särskilt utsatta område” och kännetecknas av en social problematik och kriminell närvaro. Bilbränder, upplopp, blåljusattacker, skadegörelse, misshandel, droghandel och våldtäkter är ett normaltillstånd i mångkulturella Araby. En helt vanlig kulturberikad ”svensk” No-Go-Zon med andra ord. Vi kan redan nu avslöja att denna fotbollsförening inte bara ägnat sig åt ekonomiska olagligheter vid sidan om fotbollsplanen utan även densamma, men mer om detta lite senare…

"- Affärsidén har alltid i grunden varit likartad; att få bidrag från den offentliga sektorn."

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

 

Den socialdemokratiske kommunpolitikern Abdi Elmi var såväl ordförande och sportchef i den somaliska fotbollsklubben SUF-star – en del av Somaliska Ungdoms Föreningen- där mångetnicitet och mångkulturen helt lyser med sin frånvaro.

SUF-stars fick generösa bidrag från Arbetsförmedlingen för arbete med ”integration” på över 4,5 miljoner kronor bara under en sexmånadersperiod! Mellan juni 2014 och juli 2015 tog verksamheten emot hela 6,4 miljoner kronor av Arbetsförmedlingen. Det statliga stödet var ämnat för att möjliggöra en etableringslots av nyanlända. Trots detta går fotbollsföreningen plötsligt i konkurs 2015!

Arbetsförmedlingen försökte kräva tillbaka pengarna men utan resultat. En konkursförvaltare förklarar att den totala skulden vid konkursen var 977 167 kronor men verksamhetens tillgångar var bara 94 kronor!

I samband med att konkursförvaltarens granskning av den somaliska ungdomsföreningen upptäckte man att bokföringen var spårlöst försvunnen. Det misstänktes därför att det handlade om ekonomisk brottslighet och konkursförvaltaren upprättade en polisanmälan. Ekobrottsmyndigheten tog hand om ärendet och kunde se att det redan fanns en tidigare nedlagd polisanmälan från Skatteverket.

dagens_nyheter_bidrag_edited.jpg

Abdi Elmis somaliska fotbollsklubb SUF-stars  får 6,4 miljoner i bidrag men går strax därefter i konkurs...

Fotbollsspelarna i den enfaldskulturella somaliska fotbollsföreningen SUF-stars - som nu alltså gått i konkurshinner dock knappt duscha klart efter sista matchen innan en ny fotbollsförening startas upp av Abdi Elmi; denna gång under namnet Växjö United. Hur mycket bidrag man fick denna gång för att starta en ”ny” fotbollsförening som redan fanns är dock okänt. Man bemödade sig inte ens att göra en ny logotyp till nya Växjö United utan ändrade bara texten på den gamla logotypen från SUF-stars.

 

Man kan också ställa sig frågan vad som hade hänt om man ville starta en fotbollsförening i Araby för endast etniska svenskar. Hade det varit lika okay som en förening endast för somalier? Hade man då fått lika mycket pengar från staten? Och varför betalar man ut bidrag till en klubb som bara bedriver verksamhet för pojkar? - något flicklag vill den muslimska föreningen tydligen inte veta av.

Växjö United är alltså en somalisk fotbollsförening bildad ur askan från SUF-stars konkursen och helt grundad på etnicitet i det mycket hårt segregerade statsdelen Araby  i Växjö och den socialdemokratiske kommunpolitikern Abdi Elmi är dess starke man och drivande kraft.

En granskning visar att en del av bidragen Abdi Elmi fått till den somaliska fotbollsföreningen istället gått till ett hus i Norrhult, ett samhälle 4 mil nordost om Växjö, som ägs av Abdi Elmi men huset är skrivet på ett ensamkommande flyktingbarn.

Det avslöjas också att bidragspengarna fotbollsklubben fått istället skickats över till olika familjemedlemmars privata konton... 


Innan konkursen, år 2015, drev han ett gym och verksamhet för integration. Till det fick han ytterligare bidrag från Arbetsförmedlingen på drygt 1,3 miljoner kronor.

 

Skatteverket upptäckte i en revision att inkomsterna istället gått till hans privata utgifter såsom dyra klädköp på Dressman, lyxresor till Dubai och dyra hotellnätter.

När en journalist får nys om detta kontaktar han Abdi Elmi för att ställa några frågor. Abdi inser att mångmiljonbluffen är på väg att avslöjas. Strax därefter försätter Abdi Elmi sig själv i personlig konkurs, lämnar det

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
80ac6934-b8e0-430e-a244-76ae608c560d.webp

En granskning visar att Abdi Elmi använt statliga bidrag för egen lyxkonsumtion på bl.a. Dressman, dyra hotellnätter och resor till Dubai.

Socialdemokratiska partiet och alla sina politiska uppdrag och gör sig oanträffbar men Abdi fortsätter med sina bedrägerier som om inget hänt. När Skatteverket lämnade i sin konkursansökan i maj 2015 hade Abdi Elmi skulder till staten på över 900 000 kronor...

" -Bidragen gick till hans privata utgifter som dyra klädköp på Dressman, lyxresor till Dubai och dyra hotellnätter."

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

 

I januari 2019 lyckas Abdi Elmi med bedriften att gå i personlig konkurs för en andra gång. Redan dagen efter konkursen fick Abdi Elmi plötsligt in drygt 100 000 kronor på sitt privata sparkonto. Pengar han omedelbart swishade vidare till ett av hans aktiva företag där han tidigare varit vd.

 

Företaget heter Bulk & Burn AB och är ett bolag med stora skatteskulder, som drivits av Abdi Elmi och av personer som har en nära koppling till fotbollsföreningen Växjö United.

 

Det är till det här företaget som Abdi Elmi, framför näsan på konkursförvaltaren, swishar iväg 100 000 kronor från konkursboet. Bulk & Burn har på kort tid bytt vd flera gånger och så sent som i maj 2019 trädde det in en afrikansk fotbollsstjärna som vd.

Det handlar om den då 21-årige Moses Waiswa, som sedan två år tillbaka spelar i den ugandiska ligan men är i Abu Dhabi med det ugandiska landslaget vid tidpunkten han utses till vd för Bulk & Burn. Någon riktig Moses Waiswa finns det dock inte...

I själva verket heter Moses Waiswa , Kamaliza Mahad Ndhodi. Han har spelat i Växjö United tidigare och har bott hemma hos Abdi Elmi i huset i

3256df5a-7893-4afa-872a-d5f217da9571.jpg

Abdi Elmi är också ordförande i den mångkulturella (?) somaliska fotbollsföreningen SUF-stars som efter konkurs plötsligt återuppstod under namnet Växjö United.

Norrhult mellan att han var 16 och 18 år… "– Jag har väldigt svårt att tro att han skulle sitta i sådana här styrelser. Det tror jag faktiskt inte. Då kan jag tänka mig att någon har använt hans namn på något sätt", säger Ingeli Gräns var god man åt Kamaliza när han bodde här i Växjö.

Somaliska fotbollsföreningen Växjö United misstänks även för en rad uppgjorda fotbollsmatcher och med falska identiteter på sina spelare. Polisen har inlett en förundersökning efter att laget på ett mystiskt sätt tappade en klar serieledning som skulle innebära uppflyttning till högre division. I DN går det att läsa hur Växjö United vann match efter match för att sedan börja förlora matcher på mycket märkliga sätt.

I samband med lagets plötsliga suspekta matchresultat har det samtidigt placerats onormalt stora summor pengar i matcherna genom asiatiska vadslagningsbolag. Vid sidan om konstiga matchresultat har även otillåtna spelare deltagit i matcher.

 

Fotbollslaget har använt sig av spelare som tidigare dömts i rättegångar rörande uppgjorda matcher. Dessa spelare har därför varit avstängda från att delta i spel av Svenska fotbollsförbundet men spel i Växjö United gick tydligen alldeles utmärkt tyckte den socialdemokratiske kommunpolitikern Abdi Elmi…

Hur kan en och samma person stå bakom företag efter företag som drivs i konkurs och också själv går i konkurs utan att någon reagerar? Hur kan man blint betala ut mångmiljonbelopp år efter år bara för att någon påstår pengarna ska gå till integration? 

Oliver Rosengren (M), kommunalråd i Växjö kommun med ansvar för integration, är skarp i sin kritik. Han tycker den statliga kontrollen måste bli bättre.

"– Är detta polisanmält? Om inte behöver i första hand Arbetsförmedlingen

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
640_60 (2).jpg

Mer om alla de märkliga och osportsliga turerna kring det somaliska fotbollslaget Växjö United kan Du läsa om (HÄR)

göra det, men annars får nästan jag själv göra det. För de uppgifter som presenteras gör det svårt att dra någon annan slutsats än att det handlar om kvalificerat fiffel och båg", säger Oliver Rosengren.

Peter Andersson, chef för Arbetsförmedlingen i Blekinge och Småland, är självkritisk till att det här kunnat hända:

"– När man tittar på er granskning kan man säga att regelverkssystem, handläggning och den offentliga kontrollen i det här fallet inte når hela vägen fram. Man kan inte ge sken av något annat. Detta är vidriga saker"säger Peter Andersson.

"-Hur kan man blint betala ut mångmiljonbelopp år efter år bara för att någon påstår pengarna ska gå till integration?"

 

Nu lyfter Skatteverkets expert upp flera delar av granskningen – och hävdar att de följer ett kriminellt mönster. Företag som fått stora bidrag från Arbetsförmedlingen, konkurser utan tillgångar men med stora skatteskulder, unga personer som inte verkar känna till bolagen i styrelsen och ledning – så har det sett ut i de bolagen knutna till fotbollslaget Växjö United och dess frontfigur, den socialdemokratiske kommunpolitikern Abdi Elmi.

Som en konsekvens av sin personliga konkurs lämnade Mohamed Abdi Elmi senare Socialdemokraterna och alla sina politiska uppdrag som ersättare i kommunfullmäktige och ledamot i tekniska nämnden. Abdi är dock inte dummare att han förstår att om han ska kunna fortsatta få ut bidrag måste han finnas kvar i maktens korridorer och startade därför ett eget politiskt parti: Rättvisa Rörelse Partiet, som deltog i 2018 års kommunalval.

Den enda "rättvisan" vi andra icke socialister hoppas på är väl att Arbetsförmedlingen ser över sina rutiner för omdömeslösa och oansvariga utbetalningar, att fotbollsföreningen Växjö United upplöses och att Abdi Elmi ställs inför rätta, annars får vi hoppas att ett politiskt parti med det passande namnet Rättvisa Rörelse Partiet själva driver dessa frågor i framtiden...

P4 Kronoberg som granskat bolagen bakom Växjö United och dess starke man Abdi Elmi har under lång tid försökt få kontakt med Abdi och till slut träffade de honom utanför ett företagshotell i centrala Växjö. Abdi Elmi vill inte låta sig intervjuas och säger att han absolut inte har gjort några fel. Han säger att han inte har varit inblandad i bolagen men när reportern undrar varför han i så fall är den som varit närvarande vid

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Så mycket har Arbetsförmedlingen hittills betalat till Abdi Elmis företag:

(siffror från 2019)

Tahs AB: 1 752 979 kr

Tahs Handelsbolag: 8 663 924 kr

Växjö HD: 295 935 kr

Ideella Somaliska Ungd.före: 7 713 517 kr

Star Work AB: 2 311 516 kr

Elmaani ekonomiska förening: 232 290 kr

Elmi Kraft AB: Konkurs ej avslutad.

Belopp inte tillgängligt än.

Adeegsan AB: Konkurs ej avslutad.

Belopp inte tillgängligt än.

abdi4_edited_edited_edited.png

konkursförhandlingarna i tingsrätten kräver han att reportern stänger av inspelaren. 

"– Kan du stänga av den," säger Abdi Elmi. När han får ett nej av P4 Kronobergs reportrar fortsätter han: "- Ok, jag skulle rekommendera att du skaffar ett liv."

Vi på ”Sverige & Sanningen lär tyvärr få anledning att återkomma i denna stora och nedtystade skandal som hittills kostat de svenska skattebetalarna över 25 miljoner kronor och ett skattebortfall på nästan 10 miljoner samt att ”svensk” fotboll totalt tappat i anseende. Men det slutar dock inte här...

I Juli 2021 greps plötsligt Abdi Elmi på flygplatsen i Greklands huvudstad Aten. Grekisk polis bekräftar att han blev arresterad efter att ha "rest med falska dokument". Enligt uppgift ska det ha handlat om svenska pass, som inte var hans egna.

Gränspolisen i Sverige menar att det är vanligt att svenska pass används av flyktingar för att ta sig till Sverige, men huruvida detta gäller den sortens brottslighet vill inte grekisk polis bekräfta. Förmodligen har Abdi Elmi blivit starkt influerad av sin partikollega Rashad Aalasaad som vi tidagare avslöjad som en socialdemokratisk politiker från grannkommunen Ljungby som på sin fritid tjänade enorma summor pengar att smuggla människor illegalt till Sverige.

Som sagt. Vi på ”Sverige & Sanningen lär tyvärr få anledning att återkomma i denna stora och nedtystade skandal som hittills kostat de svenska skattebetalarna över 25 miljoner kronor. Tror Du det varit lika tyst i riksmedia om det varit en svensk från ett helt annat parti som fifflat till sig alla dessa miljoner för egen vinnings skull...? Det märkligaste är väl ändå att var fjärde svensk, och var tredje svensk kvinna fortfarande röster på detta s.k. arbetarparti!

To be continued...

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

Länkar:

// Blenda W Thor.

Tack för Du delar denna artikel på sociala media och följer Facebookgruppen ”Socialdemokraterna & Sanningen”

Tack för Du vill vara med och finansiera sajten s-sanningen.com!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

 

Källa & Länkar:

P4 Kronoberg Del 1 P4 Kronoberg granskar

P4 Kronoberg Del 2 Konkurserna & Skattepengarna

P4 Kronoberg Del 3 Gymutrustning och försvunna pengar

P4 Kronoberg Del 4 Den mystiska VD´n

P4 Kronoberg Del 5 Företagsnätet

P4 Kronoberg Del 6 Bluffen

P4 Kronoberg Del 7 Nu tvingas myndigheten visa hemliga siffror

P4 Kronoberg Del 8 De hemliga siffrorna från företagshärvan

P4 Kronoberg Del 9 Kommunalrådet riktar kritik

P4 Kronoberg Del 10 Arbetsförmedlingen lägger sig platt

P4 Kronoberg Del 11 P4 Kronoberg träffar frontpersonen

P4 Kronoberg Del 12 Skatteverket ser kriminellt mönster

P4 Kronoberg Del 13 Ministern vill sätta stopp

P4 Kronoberg Del 14 Frontpersonen utreds

P4 Kronoberg Del 15 Konkurshärvans frontperson jobbar...

P4 Kronoberg Del 16 Betalade ut fem miljoner men...

P4 Kronoberg Del 17 Misstänktes för bedrägeri – nu läggs...

P4 Kronoberg Del 18 Kommunalråd kritisk mot nedlagd...

P4 Kronoberg Del 19 Förundersökning mot Abdi Elmi tas...

P4 Kronoberg Del 20 Skatteverket slår ner mot Abdi Elmi...

P4 Kronoberg Del 21 Skatteverket bekräftar: "Förtroendeskadligt...

P4 Kronoberg Del 22 Målvakt i konkurshärvan kring Abdi Elmi sli...

P4 Kronoberg Del 23 Polisen jagar Abdi Elmi – anhöriga stoppad ...

P4 Kronoberg Del 24 Abdi Elmi har släppts på fri fot

P4 Kronoberg Del 25 Abdi Elmi gripen i Athen

P4 Kronoberg Del 26 Målvakt i Abdi Elmis konkurshärva...

DN.se

Nyhetsbyrån

Samnytt

SMP 1

SMP 2

SVT

Laget som försvann.

 

Bildgalleri:

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page