Islamiseringen inom SSU

"Rörelsens moské är kontroversiell i Malmö sedan imamen under ett skolbesök jämfört homosexuella med grisar"

Det muslimska övertagandet av Socialdemokraterna:

 

Du som redan läst tidigare artiklar här på ”Socialdemokraterna & Sanningen” vet att socialisterna vänt svenska folket ryggen och nu endast vurmar för de nyanlända och de muslimska grupper som i allt större utsträckning röstar rött. För Socialdemokraterna finns bara två alternativ; förlora makten till borgarna och de mer högerorienterade sverigevännerna eller skapa en ny befolkningsgrupp med hjälp av Barcelonaavtalet, massinvandring och islamisering för att rädda sig kvar vid makten.

För Löfven och hans socialister är valet enkelt! Idag börjar vi redan se effekterna av vad som faktiskt pågår. Vi kan redan nu skönja hur vårt Sverige kommer se ut i framtiden.

Under hösten avslöjades stora konflikter inom ungdomsförbundet SSU. Det parti och dess medlemmar som blir morgondagens styrande inom Socialdemokraterna! Vi här på S&S kommer i en rad artiklar försöka återge en bråkdel av all den hemska islamisering som pågår bakom kulisserna i Löfvens ”anständiga” parti.

Här är historien om SSU-avslöjandena – och ett hittills hemlighållet dokument;

När Stefan Löfven under valnatten går upp på scen för att hålla tal inför sina partikamrater vet han vilka han ska tacka först.

– Detta fantastiska SSU, säger han med eftertryck. Den glädjen, den energin, den viljan, den går inte av för hackor. Det är därför jag älskar er så mycket. Kärleken handlar också om överlevnad.

Ungdomsförbundet SSU är livsviktigt för Socialdemokraterna, som gått från över en miljon medlemmar i slutet på 1980-talet, till rekordlåga 89 000 i dag.

Publiken jublar och lyfter händerna så att de formar hjärtan.

Men under ytan pågår en oförsonlig intern maktkamp, där en ny muslimsk falang som anklagas för antidemokratiska, islamistiska och osvenska metoder blivit en bricka i spelet.

Det visar ett internt dokument, som fram tills nu hållits hemligt.

Den 9 maj 2013 blir en man i 20-årsåldern överfallen utanför City Gross i Rosengård.

Han har precis varit på ett SSU-möte där han hamnat i en arg diskussion om palestinier.

Tre jämnåriga män, varav två SSU Rosengård-medlemmar, döms senare för att ha slagit ner mannen och sedan sparkat på honom så illa att han inte kunnat få i sig annat än flytande föda i flera veckor.

Det blir en tuff start för den nya socialdemokratiska falang som tar över den redan existerande ungdomsklubben i Rosengård och som ett år senare även tar makten över SSU Malmö.

Kärnan i falangen är ett sammansvetsat gäng, aktiva i ungdomsrörelsen Reacta (vars styrelse i princip bara består av muslimska invandrare) som erbjuder läxhjälp och lockar ett trettiotal barn och unga.

Flera är även engagerade i promuslimska reformrörelsen Ahmadiyya, som ofta uppfattas som så radikal att den inte ens accepteras i många islamiska länder!

Rörelsens moské är kontroversiell i Malmö sedan imamen under ett skolbesök jämfört homosexuella med grisar!

Falangen använder sitt nätverk, Reacta och församlingen, och får ett stort antal lojala personer som inte är aktiva i Socialdemokraterna att rösta på årsmöten.

29 oktober avslöjas att SSU Skåne bojkottat Pride, att den styrande falangen anklagas för odemokratiska metoder, vice ordföranden praktiserat för en militärregim och att förre ordföranden i ett tal pratat om "ateismens omoraliska idé".

 

30 oktober avslöjas att flera interna rapporter om allvarliga problem inom SSU Skåne har skickats till förbundet, S i Malmö och partidistriktet de senaste åren.

Den 31 oktober. Under en debatt om homosexuella ska få donera blod på samma villkor som heterosexuella uttalades kraftig homofobi av SSU Skåne-medlemmar.

1 november avslöjas att Mansour Ahmed, som sagt att han ska "agera med kraft" mot Pride, själv är en av de som anklagas för odemokratiska metoder.

2 november avslöjas att ett S-kommunalråd och en ledamot i fullmäktige i Malmö hyllat Turkiets ledare Recep Tayyip Erdogan.

4 november publicerar Kvällsposten en mobilfilm som visar hur SSU Skånes ordförande Mansour Ahmed skriker under en årskonferens tills mötet måste stoppas. Enligt vittnen är svenska kvinnor i SSU Skåne särskilt drabbade av den styrande muslimska falangen.

8 november avslöjas att flera SSU-medlemmar som skrivit att granskningen är "falsk fakta" delat antisemitiska konspirationsteorier på Facebook.

18 november säger tunga S-profiler att falangen är en maktbas för Socialdemokraterna i Malmö. Det avslöjas att en kvinnlig riksdagspolitiker inte fått tala på ett möte i en moské i Helsingborg, vilket en manlig S-politiker godkänt.

22 november försöker media ställa frågor till kommunstyrelsens ordförande i Malmö, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), på väg till kommunfullmäktige. Hon vägrar!

• Sommaren 2018 väljer majoriteten i SSU Malmö och Skåne att inte gå på Pride-paraden, flera anger religiösa (läs= muslimska) orsaker.

• Under en årskonferens uttrycks homofobiska åsikter när SSU Skåne-falangen vägrade gå med på en motion om att homosexuella ska få donera blod på samma sätt som heterosexuella.

• En SSU-medlem, 16-åriga Nadja Weigel Bergholm, blir varnad när hon vill lyfta frågan om hedersförtryck och slöjan. SSU Malmö-ordföranden Tiba Awni säger att hon inte har något i SSU att göra om hon är kritisk till slöjan!

• Ordföranden i SSU Malmö Centrum Mohammed Adeeb har delat antisemitiska konspirationsteorier på Facebook.

• En av SSU-profilerna, Rizwan Elahi, pratade under ett filmat tal om ”ateismens omoraliska idé”. Han var aktiv i en moské som varit kontroversiell på grund av imamens homofobiska kommentarer under ett skolbesök. Vid tre tillfällen frågades Rizwan Elahi om han tog avstånd från imamens uttalande – men han valde att inte svara.

• SSU Hässleholms ordförande Omar Al-Ganas har, vilket andra medier avslöjat, skrivit antisemitiska kommentarer på sociala medier.

• Före detta SSU Skåne-ordföranden och ledamoten i Helsingborgs kommunfullmäktige 2014-18, Ajat El-Khalayli, har gillat och skrivit positiva kommentarer till bilder på Facebook där den israeliska flaggan bränns och maskerade barn försedda med vapen.

• I ett SSU-seminarium har Malmö-ordföranden Tiba Awni, ledamot i Malmös grundskoleförvaltning och inadjungerad i Malmö Arbetarekommuns styrelse, bjudit in en salafistisk predikant, känd för att ha predikat judehat i radikala kretsar.

Snart slår sig den nya falangen ihop med SSU Helsingborg, som historiskt varit en högerklubb (läs = mindre muslimskt) som inte ens ingått i Skånedistriktet.

Vänstern reagerar över den nya SSU-koalitionens metoder och vill stänga ute den mer sverigevänliga falangen.

På en av årskonferenserna framfördes det i talarstolen att man aldrig hade upplevt så mycket rasism som i SSU Skåne.

Enligt interna rapporter och vittnesmål är det inte klassiska, politiska konflikter Skåne drabbats av.

Den nya falangen anses agera patriarkalt och hotfullt, främst mot svenska kvinnor och killar som inte är ”macho”.

En SSU-medlem berättar för förbundssekreterare Andrea Törnestam att majoriteten i SSU Malmö och Skåne bojkottat Pride då de hatar homosexuella. I många muslimska länder bestraffas homosexualitet med döden, en uppfostran och skev människosyn många tar med sig till Sverige och till partiet.

2015 och 2017 vittnar S-profiler på besök från andra distrikt om allvarliga händelser på Skånes årskonferenser.

”Jag satt i presidiet som mötesordförande. Mötet urartade. Har aldrig varit med om något liknande”, skriver Alejandro Caviedes, dåvarande ordförande för Kommunal i Umeå.

I en rapport som den 23 mars 2017 skickas till SSU:s förbundsstyrelse, styrelsen i S i Skåne och det skånska LO-distriktet skrev Caviedes och andra vittnen om hur ombud från Malmö och Helsingborg beter sig: ”Något som liknar ett upplopp uppstår då. (...) Många ombud och andra gäster blev uppskrämda och en del grät. Jag själv upplevde det som väldigt obehagligt och kände mig väldigt utsatt”.

Två år tidigare, 2015, hade en annan rapport, skriven av bland andra S ordförande i Lund Anna-Lena Hogerud, beskrivit samma problem. Flera unga SSU:are hoppar av förbundet.

Frågan många ställer sig är varför förbundet och partiet låtit problemen fortgå.

Förtroendevalda, avlönade och med på Socialdemokraternas röstlistor:

Mansour Ahmed, ordförande för SSU Skåne, LO Helsingborg samt ledamot i kommunfullmäktige och arbetsmarknadsnämnden.

Electra Ververidis, havitdstjänst som distriktssekreterare på SSU Skåne och står på listan till Regionfullmäktige och ersättare i fullmäktige i Malmö.

Omar Al-Ganas, ordförande i SSU Hässleholm och ledamot i kommunfullmäktige.

Tiba Awni, arvoderade nämndsuppdrag och står på listan till Regionfullmäktige.

Malik Chaudhry, arvoderade nämndsuppdrag och står 5:a på Socialdemokraternas lista till Regionfullmäktige.

Mohammed Adeeb ordförande Malmö Centrum.

Khloe Abdel Wahab, med på listan till Regionfullmäktige.

Mediha Ahmadi, sitter i kommunstyrelsen, har arvoderade nämndsuppdrag och är 8:a på Riksdagslistan.

Rizwan Elahi, 11:a på S lista till Riksdagen.

 

-Ja, vad säger man? Inte mycket svenskhet kvar inom Socialdemokraterna!

Socialdemokraterna är på väg att bli ett helt islamistiskt parti inom något årtionde. Redan idag finns högt uppsatta ledamöter inom partiet som vägrar hälsa på svenska kvinnor eller vägra hälsa på en svensk för hon är ”oren”. I valet 2018 avslöjades hur förtroende valda Socialdemokrater medvetet spridit hat, förtal och rena lögner om andra partiers valmanifest på arabiska, persiska, somaliska och andra främmande språk på sociala medier, utan att partiet agerat. Först efter medias avslöjanden agerade man med tillfällig avstängning av vederbörande. Under 1:a majtåget 2019 gick socialdemokrater och sjöng sionitiska, antisemitiska och judehatiska kampsånger, något Löfven själv bara viftade bort...

Skandalerna inom Socialdemokraterna är ingen tillfällighet. Det är inget som närmaste tiden kommer minska eller upphöra. Socialdemokraterna är nu inne i en förpuppningsfas där man går från en traditionellt svenskt arbetarparti med solidaritet och folkhemsvisioner till ett rent muslimskt parti med islamisering, böneutrop och sharialagar.

S&S kommer fortsätta granska och avslöja det parti som Löfven själv kallar ”anständigt”. I dåtid, i nutid och i framtid. Inget får stoppa sanningen!

// Blenda W Thor.

Tack för Du delar denna artikel på sociala media och följer Facebookgruppen ”Socialdemokraterna & Sanningen” och tack för Du vill vara med och finansiera sajten! Kontakt kan endast ske via kontakt@s-sanningen.com

Swish: 0708 371 788 (ext. konto UW)

Swedbank Bankkonto.

Clearingnr: 8169-5

Kontonr: 694 425 565-9

Mottagarnamn: Blenda W Thor

 

Klicka in på Din bankapp. Klicka på menyrutan och på "Betala & överföra". I rutan "Meddelande till mottagare" skriv det som sedan presenters på denna sajt. Du kan därmed följa och se att Din gåva gör skillnad! 

Tack för Ditt bidrag!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round