top of page

Befolkningsutbytet

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
11_edited.jpg

"Uträkningar visar att vi svenskar kommer vara i evig minoritet inom några få decennier!

Hur gör vi då?"

Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif
Stämpel9.gif

 

 

Hur ser en typisk Socialdemokrat ut idag? Är det fortfarande en äldre man, en arbetare i ett slitet blåställ med en unikabox på cykelns pakethållare på väg till sitt arbetspass på en skitig, bullrig industri? En person uppväxt med Per Albin Hanssons och Tage Erlander's folkhemsvision om ett sammanhållet solidariskt Sverige för svenskarna?

-Nej, glöm det!

Lyssna:Befolkningsutbytet
00:00 / 48:59

Efter senaste valet visade det sig - inte helt överraskande - att Socialdemokraterna är överlägset störst där svenskheten är som minst. I många av de hårdast segregerade områdena fick partiet över 90% av rösterna. Man är idag populärast i de områden där kriminalitet, droghandel och klanstukturer råder. Man är populärast i de områden där arbetslösheten och bidragsberoendet är som störst.

 

Man är populärast i de områdena där den frivilligt hitkomna befolkningen hatar Sverige och västvärlden, hatar svenskar, hatar kristna, våra djur, vår mat, våra seder, vår kultur, vår jämställdhet och våra traditioner. Man är överlägset störst i de områden där svenskheten är som minst. Socialdemokraterna har förvandlats från ett parti för arbetande svenskar till ett parti för arbetslösa invandrare. Hur kommer detta sig? Och vad är syftet med denna kovändning? Och vad är det egentliga syftet med massinvandringen till Sverige och det nu pågående befolkningsutbytet?

"Inget annat land i EU byter ut sin egen befolkning snabbare än Sverige"

 

Det Socialdemokratiska Arbetarpartiet uppstod i slutet av 1800-talet när industrialiseringen tog fart i Sverige. Arbetare i gruvor, i skogen och på sågverk hade det odrägligt, dåliga löner, farliga och omänskliga arbetsförhållanden. Socialdemokraterna blev snabbt arbetarrörelsens parti och växte i takt med industrialiseringen. Men under 80, 90-talet när industrinationen Sverige nått sin topp började något oroväckande hända...

 

Industrin och de stora företagen flyttade alltmer utomlands där kostnaderna, lönerna och skatterna var lägre. Andelen skattebetalare som arbetade inom industrin minskade drastiskt samtidigt som vi gick in i den nya digitaliseringens tidevarv.

Socialdemokratin hade spelat ut sin roll i sin nuvarande form. Allt fler LO-medlemmar började inse att deras parti inte längre agerade för deras bästa. Socialdemokraterna och deras fackförbund LO började mer och mer motarbeta svenskarna, skattebetalarna och hela den folkhemsvision Per Albin Hansson, Tage Erlander och Olof Palme en gång så varmt vurmat för.

 

När väljarstödet otvetydigt började minska var man tvungen att hitta helt nya väljargrupper om man inte skulle förlora makten över Sverige. Lösningen blev massinvandring!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Man lovade alla de nyanlända guld och gröna skogar, bostäder, moskéer, mångkultur, bidrag och ännu mer bidrag men med ett indirekt motkrav att rösta rött. Resultatet blev en ful skräckpropaganda att att motståndarna dvs borgarna + Sd skulle ta bort alla bidrag och ”slänga ut” alla invandrare om de kom till makten. För att säkra din trygghet i ditt nya hemland var du alltså tvungen att lägga din röst på Socialdemokraterna.

 

Ett tydligt exempel på detta var under valrörelsen 2018 då flera ledande socialdemokrater spred denna typ av falska påståenden på bl.a. somaliska, arabiska, persiska och andra främmande språk i sociala media. Invandrarna var viktigare än svenskarna för Sveriges största politiska partis fortsatta existens, därför blev svenskarna allt mindre viktiga ju fler invandrare som sökte sig till Sverige. Socialdemokraterna startade en utfasning av de blågula svenskarna till förmån för de mer rödröstande invandrarna. Europas största massinvandring i efterkrigstid till ett enskilt land var därmed ett faktum.

Idag är Socialdemokraternas utbyte av den svenska befolkningen i full gång. Du kan omöjligt missat detta. Inget annat land i EU byter ut sin egen befolkning snabbare än Sverige. För bara något årtionde sedan var vi 7 miljoner invånare alla i princip svenskar. Idag är vi över tio miljoner och nästan all denna ökning är invandrare. Majoriteten av dessa har också en muslims tro. Detta trots att det idag är just kristna som är den mest förföljda gruppen och detta just av muslimer.

 

Vi tar alltså emot de som förföljer våra egna och låter de bosätta sig i ett land vars religion, tradition och värderingar de uppenbart avskyr. Att ge muslimerna ett fritt övertagande av Sverige ligger fast enligt Barcelonaavtalet som den Socialdemokratiske statsministern Ingvar Carlsson lät underteckna 19995 och det senare SMR-avtalet. samt migrationsavtalet Global Compact for Safe. Avtal Socialdemokraterna skrivit under. Avtal som kommer förändra Sverige för all framtid. Avtal som kommer göra svenskarna till en minoritetsgrupp i sitt eget land!

"Sverige är idag inne i en anpassningsfas där islam så småningom ska ta över."

 

Idag är Sverige inne i en anpassningsfas där islam så småningom kommer ta över Sverige. Vi ska redan idag tvingas anpassa oss till deras krav. Du ser exempel på detta varje dag i det nya samhället under Socialdemokraternas styre.

 

Muslimska böneutrop på arabiska ljuder idag med 110 dB över svenska städer där det ropas ut att Allah är den ende sanna guden, vi  serverar halalslaktat kött i våra skolor, vi har könsseparerade skolbussar, bad tider och undervisning. Vi tillåter kvinnoförnedrande tvångsplagg såsom slöja, niqab eller burka i vår offentliga miljö. Moskéer och muslimska koranskolor där radikalisering och hat mot västerlänningar predikas finns i alla större städer. Du kan inte se några bevis på motsatsen till Barcelonaavtalet! eller SMR-avtalet! 

 

Uträkningar visar att med nuvarande barnafödande och massinvandringstakt kommer vi svenskar att vara i en evig minoritet inom bara några få årtionden! (se diagram längst ner) Vad händer när majoriteten av befolkningen kräver att alla kvinnor ska gå i slöja? Vad händer när alla ska böja sig och rätta sig efter islam? vad händer när islam och koranläsning blir ett obligatoriskt ämne i skolan för våra barn? Vad händer när det kommer krav på att kyrkor ska rivas, alkohol och dans ska förbjudas och hundar ska avlivas? Hur gör Du då?

HUR GÖR VI DÅ?   

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Under 2018 delades 120 000 nya uppehållstillstånd ut i landet. Lägg därtill de 1,3 miljoner personer som sedan 2000 redan kommit hit.

Alla som kan räkna förstår vad det här betyder. I en rasande fart fylls vårt land med främlingar vilket innebär att vi svenskar snart är en minoritet i vårt eget land. En del beräkningar säger att detta händer 2050, men det kan också gå ännu snabbare. Låter det avlägset? Minns du när Scandinavian Star brann, Gulfkriget bröt, Tyskland återförenades eller filmer som "Jurassic Park", "Braveheart" eller "Tillbaka till framtiden del 3" hade biopremiär eller när Joan Osbornes låt ”One of Us” toppade musiklistan? Det är lika lång bakåt i tiden som 2050 är framåt i tiden...

Svenskarna blir allt färre medan främst antalet araber och afrikaner i Sverige växer explosionsartat. Antalet människor med rötter i Mellanöstern och Afrika har dubblats under den senaste tioårsperioden. Däremot har både svenskar och andra nordbor börjat flytta bort från Sverige och minskar i antal. Det visar en granskning av utvecklingen under den senaste tioårsperioden. 

”Det befolkningsutbyte som pågår i Kalmar län innebär att 1 000 svenskar försvinner bort varje år och in kommer 1 000 personer med utländsk bakgrund”, skrev dåvarande riksdagsledamoten Thoralf Alfsson på sin blogg i maj 2014. Inlägget blev uppmärksammat av den Sverigefientliga hatsajten ”Expo” och den vänsterextrema bloggen ”Inte rasist, men...”, vilka menade att Alfsson hämtat sin retorik från ”den rasideologiska miljön”. Fakta, statistik och enkel matematik säger alla vi andra. Att sedan Thoralf Alfsson hade rätt i sak var dock helt irrelevant. Idag, bara några år senare, är situationen värre än vad Thoralf skrev 2014. Ändå väljer politikerna att fortsätta blunda...

Hur ser då folkutbytet ut?        

"De röd/grön/rosa partierna präglas alltmer av islamisering och svenskhat"

 

Vi har granskat utvecklingen under de senaste tio åren med hjälp av SCB:s offentliga statistik. I korthet minskar svenskarna i antal. De som ökar mest är folkgrupper från Afrika och Asien, främst Mellanöstern.

Befolkningen av ”svenskfödda med två svenskfödda föräldrar” har minskat med över 50 000 de senaste tio åren. Denna del av befolkningen inkluderar dessutom allt fler tredje generationens invandrare − ett obestämt antal av dessa ”svenskfödda” som varken betraktar sig själva som svenskar eller uppfattas som svenskar av andra. Att de etniska svenskarna minskat med drygt 50 000 på tio års tid får alltså räknas som en absolut minimisiffra; den verkliga minskningen är sannolikt betydligt större.

Under samma tidsperiod, tio år, har den del av befolkningen som har sitt ursprung i Afrika ökat med minst 146 000 och den med ursprung i Asien med 413 000, siffror som enbart inkluderar invandrare och de som har två föräldrar födda i samma afrikanska eller asiatiska land. Alltså totalt ca 550 000 personer.

Invandringen är än så länge den klart största orsaken till ökningen av antalet ickesvenskar och framför allt utomeuropéer, men en allt större del av ökningen beror på personer födda i Sverige av invandrade föräldrar.

Den amerikanska tankesmedjan Pew Research Center släppte i november

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

2018 en rapport där man räknat ut att andelen muslimer i Sveriges befolkning kommer att öka till över 30 procent år 2050. (se diagram längst ner) Till och med ifall man stoppade all invandringen i dag skulle andelen muslimer öka från drygt 8 procent i dag till 11 procent år 2050. Vi har med andra ord satt bollen i rullning och den går inte att stoppa! Beräkning av antalet invandrare från muslimska länder visar att Pews siffror snarast verkar tilltagna i underkant. Invandrarna från helt muslimska länder plus deras barn födda i Sverige är i dag över en miljon personer dvs >10%. Totalt ger detta en bra bit över 1 000 000 invånare med härkomst från muslimska länder och ytterligare 92 000 från ”halvmuslimska” länder. Alla dessa är naturligtvis inte troende muslimer, men å andra sidan är tredje generationen, illegala invandrare samt konvertiter oräknade.

När blir svenskarna en minoritet? Hur fort folkutbytet går och när svenskarna blir en minoritet går inte att beräkna exakt med de data som samlas in av svenska myndigheter. Alla uppskattningar som gjorts tyder emellertid på att det sker någon gång i mitten av detta århundrade, alltså inom 25-30 år ifall inte politiken läggs om radikalt, vilket nuvarande regering inte har något intresse av att göra. Det råder förstås ingen exakt konsensus kring vilka som räknas som etniska svenskar. Det räcker med att konsultera Wikipedia på svenska respektive engelska för att få en uppfattning om skillnaderna. På det engelska uppslagsordet ”Swedes” definieras svenskar som ”en germansk etnisk grupp med ursprung i Sverige”. Svenska Wikipedia, som har infiltrerats av vänsteraktivister, har istället huvuddefinitionen ”personer som har en anknytning till landet Sverige och/eller har svenska som modersmål”. Det räcker alltså att ha någon anknytning till Sverige för att vara svensk. Rent teoretiskt räcket det alltså att du har en avlägsen släkting i Sverige för att du också ska kunna räknas som svensk.

Många debattörer har konstaterat att frågan omgärdas av hyckleri. Man har inga problem med att prata om kurder eller perser som särskilda folkslag. Ingen ondgör sig över att kurder kämpar för ett fritt Kurdistan. Judiska organisationer pratar regelbundet om vikten att hålla ihop som folk, och att ingå blandäktenskap är förbjudet i Israel. Ingen kallas rasist som pekar ut risken att tibetanerna utplånas som folk genom invandring av Han-kineser samt blandäktenskap med dessa. Men att oroa sig över de etniska svenskarnas framtid är fortfarande tabu, framför allt bland de röd/grön/rosa partierna som alltmer präglas av islamisering och svenskhat.

Den socialdemokratiske ”komikern” Özz Nujen är ett typexempel på hyckleri och dubbelmoral inom partiet. Özz har arbetat aktivt för Socialdemokraterna i många år, bland annat med Mona Sahlin under Almedalsveckorna. Han kämpar för ett fritt Kurdistan, hans hemland. Ett fritt Kurdistan från andra folkslag men kämpar för motsatsen i det nya land han frivilligt valt att bosätta sig i. Här propagerar han för mångkultur, kulturberikning och en ökad samhällssplittringl. Özz är som alla vet både en rabiat Sd/Sverige-hatare och en finansiär till terroristen Akilov som mördade bland andra 11-åriga Ebba Åkerlund i ett terrorattentat på Drottninggatan i Stockholm 2017. Ändå får han ogenerat flamsa runt i all svensk statlig vänstermedia som om inget hänt…

"Vad händer när svenskarna blir en minoritet? Hur gör vi då?"

 

I boken ”Invandring: sammanbrott eller utveckling?” (1994) av Ingrid Björkman, Jan Elfverson och Åke Wedin, gjordes prognosen att de etniska svenskarna skulle bli i minoritet år 2056.

 

I boken "Exit Folkhemssverige − en samhällsmodells sönderfall", (2005) av samma författare tillsammans med socialantropologen Jonathan Friedman, konstaterades att invandringen blev ännu högre än de befarat i sin bok från 1994 och att svenskarna nu kommer bli i minoritet före mitten av 2000-talet, alltså inom 25-30 år!

 

Thomas Lindh, forskningsledare på Institutet för framtidsstudier i Stockholm, uppskattade i en intervju i Metro den 29 september 2005 att över halva Sveriges befolkning skulle utgöras av invandrare eller andra generationens invandrare redan innan år 2050. Tredje och fjärde generationens invandrare samt personer av blandad härkomst räknades då ändå som ”svenskar” vilket gör beräkningen än mer skrämmande!

Enligt SCB har redan i dag ungefär 35 procent av alla barn och ungdomar upp till 21 år ”utländsk bakgrund” om man räknar in dem med en utlandsfödd förälder. Vad mera är, har över 35 procent av de barn som föds i Sverige minst en utlandsfödd förälder. Bland 21-åringarna var 12 procent alltså var nionde 21-åring i Sverige född i Afghanistan vid utgången av 2020, enligt SCB:s siffror.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

I hela befolkningen var vid utgången av 2020 andelen svenska medborgare med utländsk bakgrund 25,5 procent .

 

Sammanfattningsvis kommer alltså etniska svenskar att vara i en evig minoritet i sitt eget land inom några årtionden, förmodligen redan före mitten av 2000-talet, om inte politiken läggs om på ett radikalt sätt. Detta är vad som sker med Socialdemokraternas politik just nu med Europas snabbaste massinvandringspolitik.

 

En ren hämnd på att 3 av 4 svenskar vaknat upp ur sin törnrosasömn och nu insett att Socialdemokraterna inte bryr sig om svenskarna eller vår kultur. Det enda viktiga för Socialdemokraterna är att behålla makten över landet även om det innebär ett muslimskt land!

Vad händer när svenskarna blir en minoritet?

Efter att regissören Theo van Gogh knivhuggits till döds i Amsterdam efter att gjort en film om muslimskt kvinnoförtryck sa dåvarande integrationsminister Socialdemokraten Jens Orback i SVT 9 november 2004, följande: ”-Det är också ett försvar för dig och mig, att någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi de andras rätt, ja då går vi lite tryggare.”

 "Inget land har gått från kristendom till islam utan att de kristna har fått ett rent helvete."

 

Under historiens lopp har minoriteter både agerat och behandlats på vitt skilda sätt. Vissa har bildat en härskande elit i sitt land, andra har blivit förtryckta, åter andra fördrivna eller utsatta för regelrätta folkmord. Många har efter en tid assimilerats med majoritetssamhället och det mesta av deras kulturarv och särprägel har helt enkelt försvunnit i tidens dimmor.

 

Skillnaden för Sverige är att vi går från kristendom till islam. Inget land har gjort detta utan att de kristna har fått ett rent helvete. Det finns inga exempel där kristna minoriteter kunnat leva i fred och trygghet i ett muslimskt land. Varför skulle vi bli de första?

Hur kommer det då att gå för svenskarna när vi blir en minoritet? Vi ställer frågan till Karl-Olov Arnstberg, professor i etnologi. Han är milt uttryckt inte positiv till svenskarnas framtidsutsikter om ingen radikal förändring sker.

"− Det vi har framför oss är ju i så fall en islamisering, och det försvårar situationen. Muslimerna är ju väldigt framgångsrika i att driva sina frågor. Svenskarna hade annars kunnat bli en statsbärande elit, så som skett i många andra länder världen över, men vi har ju visat oss vara en ganska tafflig folkgrupp när det gäller att skydda sig mot massinvasion. Så jag är inte alls säker på att vi kommer att kunna hålla ihop", säger Arnstberg.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Vad Karl-Olov Arnstberg fruktar kommer att hända är att svenskarnas elitskikt, de som har de ekonomiska resurserna, väljer att fly landet. De

som blir kvar får då ännu mindre makt att skydda sina egna intressen och blir inte längre den statsbärande gruppen i Sverige − en roll som istället tas över av muslimska grupper.

 

"− Styrkan att hävda våra intressen har inte synts hittills i alla fall. Om inget drastiskt händer så finns det forskning som visar att vi 2050 kommer att ha 30 procent muslimer, och det är fullt tillräckligt för att de ska kunna ta kontrollen över landet."

Muslimerna har även Barcelona-avtalet och SMR-avtalet på sin sida som ger de rätten att ta över Sverige när de väl kommer i majoritet. 

Du kan ju själv rannsaka dig den dagen du ser dina barn eller barnbarn traska iväg till koranskolan iklädda slöjor. Kan du då se dem i ögonen och säga att du gjorde allt du kunde för att stoppa islamiseringen av Sverige? Den dagen kommer då du måste ta ställning. Islam eller Kristendom? Diktatur eller demokrati? Vänster eller höger? Om bara 25-30 år kommer vi bli ett av Västeuropas första länder som styrs av islam och muslimer. Då kommer Du inte få din självklara frihet att klä dig som du vill, gå på dans eller röra dig fritt eller ens bestämma vem du ska gifta dig med. Hur gör Du då?

Varför inte tänka till lite redan idag!

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

 

 

   Länkar:   

64.000 fick svenskt medborgarskap förra året – mest syrier, somalier och statslösa... (LÄNK)

Tusentals fler afghaner till Sverige – ökningen består helt av män... (LÄNK)

Idag har 38,3% av alla barn och ungdomar utländsk bakgrund... (LÄNK)

12 procent av Sveriges 21-åriga män är födda i Afghanistan... (LÄNK)

Svenskar flyr Göteborg – nyanlända flyttar in... (LÄNK)

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page