top of page

Den Svenska Censuren

Del 3: Swebbtv

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Skärmklipp 2021-01-03 12.19_edited.jpg

"-Det första man gör att att kväsa oppositionen. Så gjorde Adolf Hitler. Så gjorde Josef Stalin.

Så gjorde Stefan Löfven"

Stämpel9.gif
Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif

23 December 2020 – dagen då Sverige tog ett nytt steg mot diktatur.

Lyssna:Censuren Del 3.
00:00 / 39:35

Julafton 2020 firar svenska folket jul i godan ro. Det svenska folket är dock helt ovetande om att Sverige bra några timmar tidigare tagit ett nytt steg mot ren diktatur. Dagen innan hade Socialdemokraterna med Morgan Johansson i spetsen sett till att den oppositionella TV kanalen- ”Swebbtv” släkts ned och raderats från internet. Den största fria oppositionskanalen hade därmed tystats. Likheterna med Hitlers maktövertagande är omöjliga att bortse ifrån. Sverige är idag ett land i samma paritet som Belarus, Kina eller Uzbekistan. Sverige är nu EUs enda demukratur. Sverige är det nya DDR!

"Med tanke på omfattningen av materialet utgör detta det största digitala bokbålet i svenska historia!"

 

Tittare på Swebbtv möts sedan den 23:e december av meddelandet “Kontot har avslutats på grund av brott mot YouTubes riktlinjer för communityn”. Tv-kanalen överklagade men fick besked omgående att beslutet står fast. Swebbtv har sedan 2015 publicerat runt 700 program och hade över 65.000 prenumeranter och var den största alternativa kanalen som gjorde ”Joe Rogan"-liknande intervjuer på svenska.

 

Mikael Willgert som är Swebbtv:s ansvarige utgivare meddelar på sin hemsida att Swebbtv ”överklagade men fick omgående besked att deras beslut står fast”. Med tanke på omfattningen av materialet utgör detta det största digitala bokbålet i svenska historia, någonsin!

Det är svårt att inte uppfatta denna avstängning av Swebbtv som ännu ett övertramp av vår socialistiska regering, som inte på något sätt skäms för att sparka på den redan liggande svenska demokratin och rättsstaten. Sann opposition är uppenbarligen det sista man vill ha, och

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

opposition är vad Swebbtv erbjuder. Denna oberoende kanal som alla kunnat titta på för att ta del av kvalitativa och insatta källor, utan minsta partihänsyn. Är det inte detta som demokrati och yttrandefrihet egentligen handlar om? – Jo, men inte om du frågar Socialdemokraterna som alltid haft ett knepigt förhållande till just demokrati och yttrandefrihet. Något som bara accepteras så länge det gynnar dem själva.

De som har följt Swebbtv:s sändningar vet att man bland annat häcklat Morgan Johansons bisarra försök att förbjuda runor! (-Jo, Du läste rätt!) Under december var den sk ”Run-kalendern” en ironisk spark åt justitieminister Morgan Johansson, för att denne haft den absurda tanken att överväga att förbjuda visning/användning av våra fornnordiska runor som Socialdemokratin idag anser har djupa ”rasistiska rötter". Den är så absurd att de flesta helt enkelt inte riktigt kan tro det. Fan tro't!

 

Med 24 dagars ständiga nålstick och upprepning om detta kan förstås ha rågat måttet för en liten själ i en liten kropp med liten hjärna. Detta är av allt att döma inget skrämskott. Swebbtv har överklagat och fått ett goddag-yxskaft-svar tillbaka, de kommer inte att ändra sig. Så ser åsiktsdiktaturens kreatur ut i sin nakna, sanna mening, de handlar helt arrogant, trots att de inser exakt vad många kommer tycka om detta. De är så maktfullkomliga att de struntar i hur denna rättmätiga vrede träffar.

"Socialdemokraterna hade förlorat valet 2018 om bara etniska svenskar hade fått rösta"

 

Socialdemokraterna hade förlorat valet 2018 om bara etniska svenskar hade fått rösta. Det var invandrarna och i synnerhet de muslimska grupperna som räddade kvar socialisterna vid makten. Detta är partiet mycket väl medvetna om. De blev bara överlägset störst i de ”svenska” områden där svenskheten är som minst. För att behålla makten måste nuvarande massinvandringen och befolkningsutbyte därför fortskrida.

 

Bland annat uppmanade imamer vid landets moskéer att alla skulle rösta på Socialdemokraterna. Att gå emot imamens ord är haram (förbjudet) bland muslimer. Även falsk propaganda om andra partier spreds under valrörelsen på främmande språk såsom arabiska, persiska och somaliska. Detta faktum är något Socialdemokraterna blundar för så länge det gynnar de själva. Det är av denna anledning "rasism" och "främlingsfientlighet" utgör ett stort hot mot Socialdemokraterna eftersom det drabbar deras väljare.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

När svenskar råkar ut för samma sak spelar det inte så stor roll för Socialdemokraterna.  Det är därför det är så upprörande och kränkande når någon svensk pensionär råkar säga "God Jul" till en muslim samtidigt som PK-etablissemanget tystar ner händelsen när en svensk tonårstjej brutalt gruppvåldtas av fem afghanska män. Händelser där svenskar våldtas eller misshandlas tystas ned av statlig media därför det helt enkelt missgynnar Socialdemokraternas opinionssiffror!

Sverige under Socialdemokraternas regim är idag Västeuropas snabbast islamiserade land och har världens snabbaste befolkningsutbyte. Om inget drastiskt händer visar forskning att vi redan 2050 kommer att ha över 30 % muslimer, vilket är fullt tillräckligt för att de ska ta makten över det svenska folket och över hela landet. Då har socialisterna tagit fullmakt över det som en gång var det demokratiska Sverige. Då har vi ett Sverige där svenskarna tvingas arbeta och lägga skatt medan invandrargrupper lever priviligierat på vår bekostnad i utbyte att hålla kvar Socialdemokraterna vid makten. Därför är all kritik mot regimen rent statsfientliga handlingar som ska tystas och det är därför Swebbtv utgör ett hot som måste tystas. Precis som i Kina, Belarus eller Uzbekistan. Skillnaden är minimal eftersom syftet är detsamma! Att med alla till buds stående medel behålla makten. Det är så all socialism fungerar!

"Sverige under Socialdemokraternas regim är idag Västeuropas snabbast islamiserade land"

 

Samtidigt förbereder nu ett antal Euroepiska länder lagar som förbjuder sociala plattformar som Youtube och Facebook att censurera regimkritiskt material. I de vänsterliberalas hatobjekt nummer 1, Polen ska det t.ex. bli olagligt för mediejättarna att ta bort och censurera "misshagliga" åsikter på sociala medier.

 

Polen tänker alltså införa lagar mot censur för att förstärka yttrandefriheten och demokratin. Där hotas nu nätjättarna med enorma böter på 1,8 miljoner euro (18,3 miljoner kr) om de tar bort inlägg eller blockerar användare som följer lagen. Detta gör den polska regeringen för att säkerställa yttrandefriheten på nätet.

I Sverige gör Socialdemokraterna precis tvärtom...

​Även den brittiska regeringen presenterar planer för en liknande lag

som den i Polen som ska säkerställa att nätjättar som driver sociala

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

medier måste vara opartiska och inte syssla med godtycklig borttagning av kommentarer som betecknas som ”kontroversiella”. Personer som fått sina inlägg raderade ska kunna anmäla detta och sociala medie-företaget har då 24 timmar på sig att svara. Företag som inte följer lagen kommer, liksom i Polen, att dömas till 1,8 miljoner euro i böter, alternativt blockeras företaget från att verka i landet. Enligt källor ska den brittiska regeringen vara bekymrade över att nätjättarna tar bort legitimt material med hänvisning till att det är kontroversiellt snarare än att det är skadligt eller felaktigt. Vad tänker svenska politiska partier om de polska och brittiska lagförslagen?

Detta är lagförslag som även Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna här hemma i Sverige ställt sig positiva till, medan Socialdemokraterna och Morgan Johansson bara hånfullt och med ett överlägset flin förkastat liknande förslag som i Storbritannien och Polen. Här ska det vara fritt fram att -precis som i Belarus, Kina eller Uzbekistan - stänga ner regimkritiska röster precis som det passar ens egen agenda. I Sverige har Socialdemokraterna istället pressat nätjättar som Google och Facebook att censurera så kallat ”hatiskt” innehåll, vilket är samma sak som saklig kritik mot Sveriges kanske sämsta regering någonsin. Inför valet 2018 gick den svenska regeringen i bräschen för att kväsa yttrandefriheten ytterligare på nätet.

Till exempel fick tusentals Facebook användare plötsligt sina konton spärrade flera månader innan valet, och detta utan rimlig motivering. Personer som öppet vågade kritisera socialismen och den nya svenska dystopiska samhällsutvecklingen. Det är tänkvärt att det bara var just personer som kritiserade Socialdemokraterna som fick sina konton raderade. Inte en enda som kritiserade Moderaterna, Sverigedemokraterna eller Kristdemokraterna råkade ut för samma censur. Vi har alltså olika regler utifrån våra politiska åsikter. Är detta demokrati? Är detta  "Allas lika värde"? Att få rätt att tycka och tänka som man själv vill kan aldrig tillåtas i Sverige så länge folket inte tycker och tänker exakt så som den socialistiska regimen vill...

"Inför valet 2018 gick den svenska regeringen i bräschen för att kväsa yttrandefriheten"

 

Det var Sverigechefen på Google Sverige, Anna Wikland som fattar beslut om vilket innehåll som får finnas på Youtube och som nu har raderat hela Swebbtv. De primärt ansvariga för nedstängningen är enligt listan nedan. Listan kommer att uppdateras när de olika grupperna eller fler personer som förtalat plattformen kan identifieras:

Anna Wikland (bilden) , Stockholm: Sverigechef för Google/Youtube med en lön på över 350 000 kr/mån.

Karin Fallenius: journalist på SVT som skrev en artikel där hon kallade Swebbtv för ett ”vitmaktprogram”.

Jonathan Lehman: aktivist på vänsterextrema Stiftelsen Expo som länge falsk anklagat kanalen för att vara ett ”vitmaktprogram”.

Johan Ehrenberg: ansvarig utgivare för tidningen ETC.

Josephine Freje Simonsson: journalist som tidigare jobbat för TV4. Hon skrev en grov förtalsartikel för Sveriges Radio om Swebbtv.

Alexandra Carlsson Tenitskaja: journalist på DN. Spred lögner om att SwebbTV var en del av ”vit-makt rörelsen”.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Gustaf Tronarp på Aftonbladet, Leif Brännström Expressen och Lillan Hedlund Södertälje Länstidning har alla deltagit i ”vit-makt” drevet som utgick från Lehman.

Swebbtv sökte under oktober 2020 mediestöd från Myndigheten för Press, Radio och TV (MPRT) som de fick bifall på i sin ansökan. Kanalen är därmed ”statligt godkänd” och uppfyller alla krav på allsidighet, god medieetisk sed och mycket annat. Det innebär också att kanalen är klassat som ett nyhetsmedium som stärker den svenska demokratin.

Anna Wikland är dock av en helt annan uppfattningen. Istället påstår hon att materialet är ”skadligt och kanske bryter mot svensk lagstiftning". Kanske bryter mot svensk lagstiftning? Borde inte Anna Wikland ta reda på detta i så fall först? Exakt vad som ligger bakom hennes beslut att radera Swebbtv är dock väldigt diffust och oklart. Att kritisera en socialistisk regim och Europas mest oansvariga massinvandringspolitik anser alltså Anna Wikland är ”skadligt”.

Människor som Anna Wikland hör inte hemma i en demokrati. Hon sätter sig över den lagstadgade yttrandefriheten och demokratin och tar sig rätten att godtyckligt hitta på egna spelregler i det svenska samhället. Hon marscherar i socialismens rödbruna fotspår. I andra europeiska länder hade hon dömts till 1,8 miljoner euro i böter för brott mot demokratin. I Sverige hyllas hon av socialister för att kväst oppositionskanaler. En dag kommer historien döma henne.

"Så gjorde Hitler. Så gjorde Stalin. Så gjorde Löfven"

 

Dagen innan nedsläckningen av Swebbtv hade den dåvarande partiledaren Stefan Löfven en julhälsning till svenska folket där han påstod att ”hans” Sverige skulle bli "starkare". Starkare? För vilka blir Sverige starkare genom att bryta ner yttrandefriheten och demokratin? På vilket sätt blir Sverige starkare av att kväsa opinionen?

-Jo, Sverige blir starkare för Socialdemokraterna, inte för svenska folket! Genom att tysta oppositionen på samma sätt man gör i andra socialistiska länder såsom Belarus Kina eller Uzbekistan kommer Socialdemokraterna även i Sverige bli starkare. När Stefan Löfven så vackert talade om ett starkare samhälle menar han starkare Socialdemokrater  – Inte Sverige! Inte folket! Inte demokratin!

För oavsett om vi pratar Sovjetunionen på 1950-talet, DDR på 1970-talet, eller Sverige idag så är socialismen sig lik i alla tider – i alla länder. Idag vill vissa europeiska länder införa lagar som stärker yttrandefriheten.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

I Socialdemokraternas Sverige går vi åt motsatt håll. Vilka blir starkare av det? Sverige, svenskarna eller Socialdemokraterna? Det svenska folket bevittnade när Swebbtv släktes den 23 december 2020 var inget annat än socialismens fula tryne. Socialdemokraternas sanna tryne!

Det mest skrämmande är dock det svenska folket som år efter år röstar fram denna odemokratiska socialistiska regering. Ett politiskt parti som under kriget samarbetade med Adolf Hitler och nazisterna. Ett parti som efter kriget samarbetade med den kommunistiska massmördaren Josef Stalin och samma parti som idag samarbetar med radikaliserade muslimska förbund. Allt i samma syfte – att förstärka och behålla makten. Det första man gör att att kväsa oppositionen. Så gjorde Adolf Hitler. Så gjorde Josef Stalin. Så gjorde Stefan Löfven.

 

Det allra hemskaste är att svenska folket efter decennier med socialistiskt styre nu är så indoktrinerade och hjärntvättade att de blåögt naivt går till valurnan likt en lobotomerad robot vart fjärde år och glatt lägger sin röst på detta parti vars primära mål är att frånta oss våra demokratiska rättigheter. Socialismen har lyckats styra våra tankar och vårt sätt att ”tänka”. Fåren följer blint övriga skocken till slakt. Det värsta är trots allt kanske inte Socialdemokraternas mörka historia, utan det svenska folkets nattsvarta framtid...

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Tidigare delar av "Den Svenska Censuren":

Del 1: Krigsåren. (Länk)

Del 2: Censuren idag. (Länk)

Del 3: Nedstängningen av SwebbTv. (Denna artikel)

Länkar:

Swebbtv raderade från Youtube – hundratals tv-program borta (LÄNK)

Regeringen kräver att Google lyder Bonniers censurkrav (LÄNK)

Facebook och Youtube delaktiga av förtrycket i Vietnam (LÄNK)

SD tar strid för Swebbtv: Kräver svar av regeringen (LÄNK)

Snaran dras åt: Censur stryper demokratin! (LÄNK)

Regeringen i möte med internetgiganter (LÄNK)

Länk till nya Swebbtv: (LÄNK)

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page