top of page

Den (S)venska Censuren.

Del 2: Idag

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Skärmklipp 2020-12-29 18.46.44.png

"Censur har i alla tider -i alla länder- med socialistisk regim varit ett mycket viktigt verktyg att styra folket och kväsa opinionen. Så gjorde Stalin. Så gjorde Honecker. Så gjorde Löfven."

Stämpel9.gif
Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif

 

 

Har Socialdemokraterna hunnit avskaffa censuren i Sverige sedan de kom till makten för över hundra år sedan?

Lyssna:Censuren (Del 2)
00:00 / 48:05

I "Den Svenska Censuren: Del 1" berättade vi om de censurlagar som Socialdemokraterna införde i Sverige innan och under andra världskriget. Censurlagar som förhindrade att svensk press skrev negativt om Hitler, Nazityskland och nazismens illgärningar. Lagar Socialdemokraterna införde för att vi svenska medborgare inte skulle få veta sanningen om samarbetet mellan Sveriges socialdemokrater och Tysklands nationalsocialister. En historia vi än idag inte vet hela sanningen om.

Detta är den andra delen om den svenska censuren:

 

Redan långt innan andra världskriget bröt ut införde den socialdemokratiska regeringen flera censurlagar som hindrade media att öppet framföra sina politiska åsikter.Under själva kriget skärptes dessa censurlagar ytterligareden av den S-ledda samlingsregeringen. Nu gällde de inte bara medias skriverier utan kom även att innefatta alla svenska medborgare.

 

Yttrandefriheten och tryckfriheten sattes åt sidan och detta delvis för att skydda samarbetet med Nazityskland! Den svenska regeringen ville till varje pris undvika konflikt med bundsförvanten Nazityskland. Och detta påbörjades alltså långt innan kriget bröt ut. Socialdemokraterna införde ett kontroll och censureringssystem som kan mätas med det som senare fanns i Sovjetunionen och DDR. 

bigOriginal (1).jpg

Redan långt innan andra världskriget bröt ut införde den socialdemokratiska regeringen flera censurlagar som hindrade media att öppet framföra sina politiska åsikter. Under själva kriget skärptes dessa censurlagar ytterligareden av den S-ledda samlingsregeringen. Nu gällde de inte bara medias skriverier utan kom även att innefatta alla svenska medborgare.

 

Yttrandefriheten och tryckfriheten sattes åt sidan och detta delvis för att skydda samarbetet med Nazityskland! Den svenska regeringen ville till varje pris undvika konflikt med bundsförvanten Nazityskland. Och detta påbörjades alltså långt innan kriget bröt ut. Socialdemokraterna införde ett kontroll och censureringssystem som kan mätas med det som senare fanns i Sovjetunionen och DDR. 

"Är det något socialister alltid varit duktiga på i alla tider, i alla länder, så är det att behålla makten och styra folkets sätt att tänka. Så även i Sverige. Så även idag..."

Sverige är att betrakta som ett demokratiskt land -nu som då. Men demokrati är så mycket mer än allmänna och rättvisa val. Demokrati innebär även rätten att få tala och skriva fritt om sina åsikter. Detta kallar vi yttrandefrihet och tryckfrihet och är inskrivet i vår grundlag. Har vi alltid haft det under socialismens styre? Har vi det idag under Socialdemokraternas styre? Vi kan redan nu avslöja att Du är mer styrd och censurerad än vad Du anar. Sverige är när man tittar in bakom de smala åsiktskorridorerna ett land som är närmare besläktat med Belarus, Uzbekistan och Kina än Storbritannien, Frankrike och USA.

 

"Den Svenska Censuren Del 1" slutade när kriget tog slut. Denna artikel - "Den Svenska Censuren Del 2"- förflyttar vi oss till nutid. Hur står det till med socialiseringen, indoktrineringen och censuren idag? Visst fanns den då men finns den verkligen kvar än idag? Är vi inte fria att tänka själva när internet och social media finns? Vem kan styra oss idag? Inte kan politikens makt bestämma över oss? Inte när alla kan säga vad man vill eller avslöja vad som helst? Inte finns det något som påtvingar oss politikens makt ? Eller gör det det?

 

"Det sovande folket" kallas vi. Tyskarna kallar oss "Die dummen Schweden". Det finns fog för dessa öknamn. Vi är faktiskt dummare än tyskarna anser. Svensk demokrati är ett mörkt kapitel. Mörkt av flera olika anledningar men kanske främst för att vi, det sovande folket, idag är så påverkade av 100 års socialism att vi inte längre klarar av att tänka själva. Vi köper och sväljer allt med hull och hår. Allt vi svenskar orkar göra - om ens det- är ju att knyta näven i fickan. Är det något socialister alltid varit duktiga på i alla tider, i alla länder, så är det att behålla makten och styra folkets sätt att tänka. Så även i Sverige. Så även idag...

"I politiska diskussioner kan Du lägga märke till vilka som alltid får sista ordet i en debatt."

 

Dagens Socialdemokratiska Censurering.

Statlig TV:

När vår statliga statstelevision SVT började växa sig stor under slutet av 50-talet, början av 60-talet blev Socialdemokraterna snabbt införstådd hur viktig TV-mediet blev för att kontrollera och styra folkets åsikter. Den som kan styra allt det folket tittar på kan styra folkets åsikter kan behålla makten. 60-talet var också ett årtionde präglat av en stor röd våg. Socialism ock kommunism hade vind i seglen och SVT blev allt mer rödmålat, så till den milda grad att man själva blev tvingade att titt som tätt ständigt påminna folket att public service kanalen faktiskt var politiskt obunden. Reportrar och journalister anställdes bara om de tidigare arbetat för vänstertidningar. Det vänsterextrema blev det nya normala (och är så än idag.) De mest lättpåverkade - våra barn - skulle skolas i SVT´s fotspår och alla barnprogram hade alltid en socialistisk sensmoral. Köpte man in något från utlandet var det alltid tecknade serier eller dockteater från östblocket med starka politiska undertoner.

rebecca-fiona-kommunisttroja.jpg

I politiska diskussioner kan Du lägga märke till vilka som alltid får sista ordet i en debatt. När ett politiskt förslag kommer från vänster står politiska företrädare i studion och förklarar förslaget. Kommer ett förslaget från höger står samma företrädare från vänstern och kritiserar förslaget. Och oavsett är det alltid en vänster-företrädare som får sista ordet innan programledaren bryter diskussionen. 

 

I partiledardebatterna på SVT gick diskussionerna 2018 mest om man verkligen var tvungen att lyfta fram frågor som kriminalitet, migration och invandring. Frågor som skulle gynna oppositionspartierna. SVT ville hellre lägga fokus på klimat, miljö och energi i valdebatten. Att obundna public servicekanalen SVTs anställda mestadels röstar grönt och rött är en illa bevarad hemlighet. De två sista veckorna innan valet hade SVTs Aktuellt/ Rapport sammanlagt 29 (!) långa alarmerande reportage om den hotande miljö- och klimatkatastrofen. Det är mer än två reportage om dagen! De två efterkommande veckorna efter valdagen hade man sammanlagt bara tre (?) reportage om miljön! Resultatet blev att man lyckades rädda kvar Miljöpartiet kvar i riksdagen!

Efter partiledardebatterna var det nog inte heller så många som lyfte på ögonbrynen när man konstaterade att Jonas Sjöstedt och Annie Lööf var de som fick prata till punkt flest antal gånger och avbrutits minst antal gånger, samtidigt som Jimmie Åkesson var den som avbrutits flest gånger och som fått begärd replik minst antal gånger under debatterna. Det visade sig också att Vänstern, Miljöpartiet och Centern var de som fick längst talartid - alltså längre än regeringspartiet Socialdemokraterna. Minst talartid fick Liberalerna och Sverigedemokraterna. MG´s undersökning från 2012 visar att 70% av journalistkåren på SVT/Sveriges Radio röstade rött. Den extrema slagsida SVT alltid haft åt vänster är dock SVT själva helt oförstådda med. Opartiskhet, obunden och opolitisk är ledord när man ska försöka upprätthålla en "neutrala" politiska agenda. (LÄS MER)

sdltb71ff37-nh-jpg.jfif

Kommersiell TV: Sverige blev Västeuropas sista land som fick en fri kommersiell TV kanal. vilket stötte på hårdnackat motstånd från kommunister och socialister i Sveriges riksdag. Den dåvarande riksdagsledamoten, socialdemokraten Maj Britt Theorin krävde bl.a. att man skulle förbjuda parabolantenner och hotade med böter och i värsta fall fängelse om man tittade på kanaler annat än statligt kontrollerade. Först var det tänkt att TV3 skulle få nå ut som första icke statliga Tv-kanal till allmänheten men då Socialdemokraterna inte litade på ägaren Kinneviks "opartiskhet" (dvs partiskhet till staten) blev det istället TV4 (som hade startat upp av f.d. SVT anställda) som fick sända som första kommersiella Tv-kanal. Först 1992 bröts statstelevisionens monopol när TV4  började sända i marknätet. Förhoppningen om en mer nyanserad nyhetsrapportering kom dock snabbt av sig. Idag vet vi att SVT och TV4 tävlar om vem som kan luta mest åt vänster utan att fullständigt tappa balansen i sin "opartiskhet". Trots att vi idag har ett tiotals kommersiella Tv-kanaler är det fortfarande bara statliga SVT och TV4 som har nyhetsprogram och politiska debattprogram. Övriga kanaler är rena underhållningskanaler. I princip har alltså inget hänt på den politiska "opartiskheten" i svensk television sedan 50-talet. 

"Idag tävlar SVT och TV4 vem som kan luta mest åt vänster utan att fullständigt tappa balansen i sin "opartiskhet"

TV-reklam: Ingen kan ha missat hur Tv-reklamen förändrats sedan Sverige öppnade upp för massinvandring och påbörjade det svenska befolkningsutbytet. Idag tillhör Sverige invandrarna där svenskar med skandinaviskt utseende inte längre räknas. I Tv-reklamen blir detta extra tydligt. Redan idag är personer med skandinaviskt utseende i minoritet i all svensk Tv-reklam. I vilken reklam som helst är mörkhyade överrepresenterade vilket successivt ska indoktrinera oss i den nya samhällsbilden. Tydligast är det i svenskproducerad reklam av stora svenska företag såsom Telia eller Ikea där i princip bara glada, skattande och leende utlandsfödda syns. Det finns idag svenska företag som helt tagit bort människor med nordiskt utseende i sin reklam, och detta utan att bli anklagade för diskriminering! Mångkultur är bra och kulturberikarna är de nya svenskarna nu, det är det Tv-reklamen säger oss. Räkna efter själv nästa gång Du ser Tv-reklam hur liten andel med nordiskt utseende som visas... Det nya Sverige är redan här!

istockphoto-1078740886-612x612.jpg

Statsradion: Också den statskontrollerade radion "Sveriges Radio" (SR) har varit ett sätt att propagera för sina vänster åsikter. Ingen som lyssnat på t.ex. P1 eller P3 kan påstå att kanalen inte är politiskt inriktad. Trump, Brexit, Israel och SD är ämnen som alltid måste vinklas negativt. Vänsterpolitik, islam, Greta Thunberg, Pride, Palestina och  genuspedagogik är favoritämnena som ingen får ifrågasätta. I de få program där lyssnarna själva får komma till tals är det bara de med en viss åsikt som släpps fram genom slussen. Vi har nog alla hört program som leds av Täppas Fågelberg, Özz Nujen eller Robert Aschberg där debattören snabbt blir bortkopplad om denne visar sig vara en oliktänkare. Allas lika värde, men bara om Du tycker rätt!! För att inte kasta bensin på elden brukar de mest fanatiska programledarna få en veckas betald time-out strax innan ett riksdagsval så man kan "bevisa" sin opartiskhet.  Direkt efter valet är de dock tillbaka i etern igen som om inget hänt. Inför valet 2018 kulminerade hatet och det man själva kallade "satir" med grova förolämpningar och hot mot de partiledare med avvikande åsikter. När Jimmie Åkesson (Sd) gav svar på tal att P3 borde läggas ner blev man rosenrasande och anklagade honom sedvanligt för rasism, främlingsfientlighet och att han saknade all form av "humor" då han inte tyckte de mycket grova kränkningarna var speciellt lustfyllda!

Kommersiell radio: Sedan kommersiella radiokanaler tilläts som ett av de sista länderna i Västeuropa har dock ännu ingen kommersiell radiokanal fördjupande samhällsprogram eller politiska diskussionsprogram. Radiokanaler som Mix Megapol, NRJ, eller Rix FM sänder förvisso ett kortare nyhetsuppdatering varje heltimme men denna nyhetsuppdatering är producerad av Aftonbladet - Socialdemokraternas eget partiorgan! Det är av denna enkla anledning man ibland slänger in lite obskyra "nyheter" om olika politiska förslag från oppositionspartierna alltid med ironiska och sarkastiska undertoner men när nyheterna handlar om regeringen får alltid en politisk företrädare utförligt förklara det positiva med förslaget...

"Det är alltså i praktiken Socialdemokraterna som bestämmer vilka tidningar som ska få finnas och du ska få läsa."

 

Tidningar: Socialdemokraternas inofficiella partiorgan Aftonbladet är fortfarande störst bland de blott två kvällstidningar som finns. Aftonbladet som tidigare var Sveriges mest nazistvänliga tidning blev efter kriget Socialdemokratiskt. Redaktionen tycks vara VPKs gamla högkvarter och här hittar vi vänsterstofiler, eller vad sägs om Anders Lindberg, Lena Mellin, Jan Guillou, Osin Cantwell, Åsa Linderborg och Göran Greider! Den tidigare mer högerorienterade Expressen har också gått mer åt vänster och anställt skribenter och journalister som också är uttalat vänsteranhängare, såsom Jens Liljestrand, Alex Schulman eller Patrik Lundberg. Att starta upp en ny tidning som motpol till Aftonbladet/ Expressen är både omöjligt och orealistiskt. Dels för att pappersmedia är en utdöende och otidsenlig tingest och därför att regeringen bestämmer vem/ vilka som ska få det ekonomiska presstödet vilket är en grundförutsättning för att starta en tidning. Det är alltså i praktiken regeringen (läs: Socialdemokraterna) som bestämmer vilka tidningar som ska få finnas och därmed vilka tidningar du ska få läsa. 

DjkwofIWwAU-zMh2.jpg

Alternativ media: Med internets intåg blev det lättare att skapa egna kanaler. Som en motvikt till socialdemokratiska Aftonbladet och dess styvson Expressen växte ett antal fria nyhetsmedia upp. Men då dessa öppet -alltför öppet- skrev om allt det vi skulle blunda för och förneka fick dessa snabbt epitet som "främlingsfientliga", "rasistiska" eller "högerpopulistiska" "hatsajter". Att sätta negativa stämplar på meningsmotståndare och oliktänkande har alltid varit ett effektivt vapen i socialistiskt styrda stater. Syftet är att folk inte ska våga dela artiklar på sociala media och därmed ska trovärdigheten minska. All alternativ media ska få ett skimmer av "fake news" över sig. Att de sedan bara visar upp Sverige som det ser ut idag är inget man vill prata högt om. Samtliga större alternativ media har dock fått stora demokratiska problem. De har släckts ner eller på annat sätt sabboterats från sin verksamhet. Så sent som i december 2020 fick Fria Tider alla sina bankkonton spärrade trots laglig rätt!  (LÄS MER) Nya tider, Samhällsnytt, Exakt24 och Nyheter Idag är några andra exempel på alternativ media på nätet som idag får allt större läsekrets, och därmed allt större problem att finnas...

Alternativ Tv: Det har också gjorts seriösa försök att bryta kontrollen inom Tv. Nu pratar vi inte om "riktig" mark- eller parabolsänd Tv men väl kanaler på på olika plattformar som t.ex. Youtube. "Granskning Sverige" "Exakt 24" "Riks" och "SwebbTv" är fyra exempel på icke socialistiskt styrd media. Problemet är att Socialdemokraterna har krävt att bl.a. Youtube och Facebook ska radera bort allt "besvärande material" från sina plattformar (Länk). "Granskning Sverige" släktes ned och försvann när granskningen av Sverige blev alltför besvärande för Socialdemokraterna. SwebbTv släktes ner 23 december 2020 då kritiken mot socialismen blev för svår att hantera. Det var Socialdemokraten Morgan Johansson i samråd med Googles Anna Wikland som utan motivering raderade Swebbtv´s material från nätet. (Länk) Det spelar alltså ingen roll om icke socialistiska kanaler dyker upp när det ändå är (S)-regimen som bestämmer vilka som ska släckas ned. Sverige kan lätt mäta sig med diktaturer som Kina, Belarus och Uzbekistan när det gäller att styra över internet. Tänkvärt är att det endast är de som riktar kritik mot Socialdemokraterna och sittande regering som blivit nedsläckta - aldrig de som riktat kritik mot oppositionen! Fundera en liten stund över detta faktum...

"Det spelar alltså ingen roll om icke socialistiska kanaler dyker upp när det ändå är (S)-regimen som bestämmer vilka som ska släckas ned."

 

Närhatsgranskaren: Den nu rikskände djurplågaren och före detta polisen (!) Thomas Åberg driver "Näthatsgranskaren" var uppgift är att spåra upp, döma och bötfälla svenskar, främst pensionärer, som tröttnat på våldsutvecklingen i samhället. På deras hemsida kan man läsa: "Näthatsgranskaren arbetar för att minska hatbrott och kränkningar på Internet, med fokus på sociala medier. Vi identifierar, granskar och polisanmäler. Det är en form av rättsstatsaktivism i demokratins tjänst. Vi anmäler främst brott som är hatbrott, dvs brott som riktar sig mot hudfärg, nationalitet eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning"  men alla fällande domar man lyckats driva igenom har alltid handlat om människors negativa åsikter om socialismens dystopiska samhällsutveckling. Skriver Du negativt om våldtäktsmän, bilbränningar eller den skenande kriminaliteten är risken överhängande att "Näthatsgranskaren" anmäler Dig och drar dig inför domstol.

EvTJGdOWQAA0Jhe.jpg

"Vi anmäler även brott som riktar sig mot de som är lite extra viktiga för vår demokrati, som poliser, journalister, politiker och kända debattörer." Dessa debattörer gäller absolut inte de som inte delar Thomas Åberg egna politiska åsikter. Joakim Lamotte är till exempel en känd debattör som tvingats till domstol för "förtal" då han uttryckt sig negativt om vålds- och samhällsutvecklingen. Thomas Åberg som själv dömts för djurplågeri tycks livnära sig på att bötfälla och dra alla vanliga svenskar som inte marcherar i takt till Internationalen inför domstol. Bland annat har han stämt människor som på Facebook delat Joakim Lamottes inlägg och videor där han filmar vekligheten. Lägg därtill att Thomas "Näthatsgranskaren" jobbar som polis så blir verkligheten i det nya Sverige än otäckare...

(LÄS MER) (LÄS MER)

Expo: Idag är kommunisterna ofarliga och istället låter man SÄPO och Polisen åsiktsregistrera t.ex. Nordiska Motståndsrörelsen. Man har även ett privat åsiktsregister, som drivs genom den vänsterextrema våldsbejakande gruppen Expo och Robert Aschbergs Piscatus (läs mer nedan) bl.a. för att i samarbete med Expressen hänga ut personer med en egen åsikt. Personer som vägrar marschera i socialdemokraternas fotspår. Inget nytt under solen således, bara nya grupper vars åsikter förföljs och registreras. Det är dock signifikativt att förr var det personer som sympatiserade med ett expansivt Sovjet man var rädd för, idag är hotet mot socialisterna helt vanliga svenskar som förfärat ser sitt land gå under som ska ställas inför domstol av vänstersympatisörer inom grupper som EXPO och "Näthatsgranskaren" Vad händer den dagen Socialdemokraterna förlorar makten och svenskarna slår tillbaka med samma mynt? Kommer man då tyst och stilla acceptera rekyleffekten? (LÄS MER)

"Idag är hotet mot socialisterna helt vanliga svenskar som förfärat ser sitt land gå under"

 

Piscatus AB: Bolaget beskriver sig som "Nyhetsbyrån med myndighetskoll" och samlar information från domstolar, myndigheter och statliga verk som man mot en avgift kan få söka i eller lägga bevakning på. I styrelsen sitter bland annat Mikael Ekman (verkställande direktör), Robert Aschberg  (styrelseordförande) och Martin Fredriksson. Bland annat genom dessa personer finns kopplingar till vänsterextrema Expo och Researchgruppen.

Piscatus affärsidé är att inhämta ett mycket stort antal beslut, domar och andra dokument från svenska myndigheter och göra dem elektroniskt sökbara med hjälp av så kallad OCR-teknik. Enligt bolagets hemsida har det ”alla domstolar och åklagarkammare” och ”hundratals myndigheter, kommuner, landsting och kyrkor under ständig bevakning”.

bigOriginal.webp

Alla svenskar som någonsin haft en myndighetskontakt får räkna med att förekomma i Martin Fredrikssons register, som är mer omfattande än något liknande som förekommit i Sveriges historia. Twitterkonton med koppling till Piscatus har regelbundet spridit integritetskränkande uppgifter hämtade ur Piscatus databas med namngivna personer. Det finns mycket stor risk att känsliga personuppgifter hamnat hos den våldsbejakande och Sverigefientliga gruppen AFA. Detta kan utgöra en enorm fara för den svenska medborgare som ger uttryck för en åsikt som inte är vänster!

#jagärhär är en Facebookgrupp från den autonoma odemokratiska vänsterkanten skapad av paret Magnus och Mina Dennert (bilden) vars syfte är att blockera, radera och störa andra Facbook-grupper som man inte delar politisk åsikt med. De påstår de är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening men för att bli medlem i föreningen måste man i tre månader det senaste året ha varit moderator i föreningens facebook-grupp eller av styrelsen bedömts ha "bidragit på likvärdigt sätt". "#JagÄrHär" har fått statliga bidrag för att störa demokratin och yttrandefriheten samt att en del av entréavgiften under bokmässan i Göteborg 2017 gick till denna odemokratiska förening. Paret Dennert arbetar med s.k. svärmattacker. I Sverige sköts en stor del av Facebooks verksamhet av #jagärhär som står bakom nästan alla massanmälningar på plattformen. Magnus Dennert, som grundade organisationen tillsammans med sin flickvän Mina Dennert skriver följande i en av sina manualer: ”Nyckeln till att få bort hatet är att anmäla om och om igen. Det är botar som kollar anmälningar i början, så när tillräckligt många anmält flera gånger, tar en människa över.” Att Facebook har låtit dem härja fritt under många år nu har lett till att hundratals (kanske tusentals) personer har blivit av med sin semesterbilder och tappat kontakten med vänner eftersom paret Dennerts anmälningar som alltid görs i stora svärmar tills företaget inte längre står emot och raderar hela konton. Då paret Dennert har utsatt tusentals personer för dessa svärmangrepp har de fått mottaga en del hat från de utsatta. De har därför släppt en bok, i genren fiktion, där de tycker synd som sig själva. Boken har redan fått mycket dåliga omdömen på både Goodreads och Adlibris. Självömkan kombinerat med massanmälningar är tydligen inte ett vinnande koncept på bokmarknaden. Spärra och radera är det enda man ska göra när denna typ av vänsterfeministisk ohyra dyker upp i kommentarsfältet. (Läs mer här)     (LÄS MER)

"Vi måste gå tillbaka till 1930-talet då Socialdemokraterna införde censureringslagarna som förbjöd kritik mot Hitler och nazismen för att vi ska hitta något liknande."

 

Facebook / Google:  Ett samarbete (eller krav) mellan Socialdemokraterna och Facebook/ Google har lett till en storskalig censurering av bland annat Facebook, Instagram och Youtube. Tiotusentals regimkritiska användare fick sina konton plötsligt avstängda strax innan valet 2018. Bland annat kända debattörer och oppositionella.


Kritik mot Socialdemokraterna betyder först 30 dagars avstängning och sedan raderas ditt konto. Tiotusentals har råkat ut för detta men aldrig någon som frekvent fört kritik mot oppositionen. Tusentals Facebookanvändare som riktat kritik mot samhällsutvecklingen fick plötsligt sina konton spärrade i 30 dagar just månaden innan valdagen och detta utan motivering. Är det inte lite konstigt? Luktar det inte lite väl mycket DDR?

ladda ned.jpg

När Mediepodden gjorde en stor kartläggning av de allra största svenska Facebookgrupperna upptäckte man att några av dessa var bortraderade av Facebook. "Politikfakta" var en grupp med över 100 000 följare som plötsligt försvann från nätet. Skaparen och administratören menar att man inte fått någon förklaring alls. Gruppen bara försvann eller snarare censurerades. Även Facebook gruppen "Socialdemokraterna - Vår Historia" raderades strax innan valet. De politiskt inriktade grupper som Facebook raderat har den gemensamma nämnaren att de är kritiska till dagens samhällsutveckling och att Facebook inte kunnat lämnat någon förklaring eller motivering till att de plötsligt raderat bort allt det arbete administratörerna lagt ner på sina Facebookgrupper.​ Ett annat exempel är dokumentärfilmen "Ett folk - ett parti" om Socialdemokraternas rödbruna historia som plockades bort från bl.a. Youtube och de som delar filmen på Facebook blir per automatik avstängda.

Datamanipulation kan vara av mycket sofistikerat slag. Det visar inte minst Google och Twitters egna algoritmer som på ett finurligt sätt får användare att tro att de fritt kan dela material medan det i praktiken nås av ett ytterst begränsat antal mottagare, om ens några. "Granskning Sverige" videor raderades och SwebbTv släktes den 23 december 2020 på uppmaning av Socialdemokraterna och genomfört av Googles Anna Wikland. Frågan vi måste ställa oss är: Har Sverige någonsin varit mer censurerat än idag? Vi måste gå tillbaka till 1930-talet då Socialdemokraterna införde censureringslagarna som förbjöd kritik mot Hitler och nazismen för att vi ska hitta något liknande. Frågan är om inte just Google/Facbook är den mest diktatoriska sociala plattformen där man blockar, raderar och censurerar helt godtyckligt utan motivering men det drabbar bara de som är kritiska till socialismen . Det drabbar aldrig de som är kritisk till de borgerliga. Är inte det lite vänstervridet...? (LÄS MER)

MPRT: Myndigheten för Press, Radio och TV (MPRT) diskriminerar alternativmedia genom medvetna feltolkningar och punktmarkering av ”högertidningar”. MPRT delade i början av december 2020 ut 500 miljoner i redaktionsstöd. Men efter att ha undersökt MPRT:s bedömningar, och efter att ha granskat vilka de nekat mediestödet, framgår det att myndigheten sysslar med uppenbar politisk diskriminering. När det gäller vänstertidningar ställer de inte samma krav som för alternativmedia. Ibland ignorerar de rentav deras egna regler som för vissa affärstidningar som egentligen inte ska vara berättigade till stöd alls. Kontentan är att MPRT helt uppenbart sysslar med politisk diskriminering av alternativmedia. Totalt sökte 216 tidningar redaktionsstöd. Många av dem drog tillbaka eller fullföljde inte sin ansökan. Efter detta återstod 178 tidningar där MPRT valde ut 13 tidningar för att avkräva dem på bevis om att vara ”allsidiga”. 10 av dessa var högerinriktade. Vi ser här ett mönster: ena delen som valdes ut var alternativmedia (icke-vänsterliberala). Resten av tidningarna (vänsterliberala) som fick frågan kan betraktas som utfyllnad för att gömma den uppenbara politiska diskrimineringen av ”alternativmedierna”.

 

Men vem står bakom myndigheternas beslut att diskriminera på politiska grunder? MPRT:s enhetschef för ansökningar Georg Lagerbergs tidigare blogg kanske kan förklara det. Han skrev nämligen på Blogspot i mycket hätska ordalag om SD som han bevisligen hatade med en passion. Om Sverigedemokraterna skriver han att de som politiskt parti knappast kan: ”bidra med något positivt utan deras försök att komma in i de politiskt beslutande församlingarna måste bekämpas.” Det är alltså en vänstersympatisör som bestämmer vilka högermedia som ska få statligt presstöd! Rättvist? Demokrati? Allas lika värde? Nej detta kan bara ske i en ren socialistisk demokratur som bananrepubliken Sverige!

"Vem står bakom myndigheternas beslut att diskriminera på politiska grunder?"


Viralgranskaren: Ett annat skrämmande exempel hur svenska folket ska indoktrineras in i det socialdemokratiska Sverige är den nu nedlagda tidningen Metros s.k. ”Viralgranskare”. Viralgranskaren skulle lite godtyckligt bestämma vad som var rätt och fel i dagens samhälle. Genom att ”granska” olika artiklar, inlägg eller bilder i sociala media, tex Facebook, satte man stämplar i form av ”Falskt” eller ”Sant” på artiklar. Dessa stämplade artiklar sprids sedan på sociala media främst inom vänsterextrema kretsar och i andra Sverigefientliga miljöer. De som arbetade inom Metro och Viralgranskaren var i extremt hög grad även aktiva inom den autonoma vänsterpolitiska falangen. Vänstern, miljöpartiet och FI var kraftigt överrepresenterade på tidningsredaktionen. Om man hade tittat in på Viralgranskarens sajt och gick igenom deras stämplade artiklar fann man snabbt ett politiskt korrekt mönster: Artiklar som var besvärande för vänsterpartierna var alltid stämplade som ”Falskt” medan liknande artiklar för högerpartierna (inkl. Sd) alltid är stämplades som ”Sant”.

5fd6afd6-e7d9-4776-892b-3ff39efeb52b.jpg

Helt naturligt när man kommer från gap & skrik-vänstern men stämde det överens med verkligheten? Den verklighet som journalisterna på Metro aldrig vågade möta face to face? Ett  exempel var det inlägg som avslöjade att Socialdemokraterna ville införa muslimska helgdagar i Sverige. Inlägget fick stämpeln ”Falskt” av Viralgranskaren trots att Carin Jämtin (S) själv gick till val på just denna fråga med en egen valaffisch i frågan. Också Socialdemokrater i Alvesta har föreslagit att den svenska skolan måste rätta sig efter muslimska helgdagar och högtider. Exemplen på att Viralgranskaren lite godtyckligt stämplade andras artiklar och åsikter efter deras egna politiska åsikter är många. Ibland när man var uttråkad hittade man på lite egna artiklar. Exemplen är många. Alldeles för många! (LÄS MER) Ett komiskt exempel var när viralerna stämplade ett inlägg på Facebook från författaren Katerina Janouch som ”Falskt”. Artikeln handlade om ett förslag från miljöpartisten Maria Ferm om att kommuner måste kunna tvångsinlösa privata bostäder för att klara den akuta bostadskrisen för alla nyanlända. När Maria insåg hur dumt formulerad hens text var togs den bort men några hade tagit skärmdumpar på artikeln! Metro, Viralgranskaren och Miljöpartiet lade ner mycket arbete att försöka sopa igen spåren efter Maria Ferms fadäs. (LÄS MER) Viralganskarna hade ett otacksamt arbete att hitta på alternativa sanningar och sopa igen spåren när kultureliten satt och fylletwittrade sent om nätterna på Cafe Opera.​​​

" Viralganskarna hade ett otacksamt arbete att hitta på alternativa sanningar när kultureliten satt och fylletwittrade sent om nätterna på Café Opera.​​​"

 

Tage Erlander och Olof Palme lovade oss ett tryggt solidariskt folkhem för det svenska folket byggt på arbete, moral, plikt och solidaritet. Vår yttrandefrihet fanns inskriven i grundlagen. Det lät ju så fint. Det vi aldrig fick reda på var att denna grundlagsskyddande lag inte gäller kritik mot socialismen. Det finns faktiskt inget socialistiskt land i världen där kritik mot regimen inte bestraffats. Så också i Sverige.

 

Göran Persson och Stefan Löfven förvandlade det svenska trygga folkhemmet till ett laglöst dårhus med bilbränder, blåljusattacker, gängkriminalitet, gruppvåldtäkter, böneutrop, sharialagar och muslimska parallell-samhällen. Ett samhälle som försvarar kriminella och kämpar för att få "hem" radikaliserade IS-terrorister hellre än att ta hand om våra egna hemlösa. Ett samhälle som ger frivilligt hitkomna människor från andra kulturer förtur in på den svenska bostadsmarknaden och arbetsmarknaden. Ett samhälle där man kan skära huvudet av en våldtagen kvinna och media rapporterar lite förstrött om "knivskador" samtidigt som man jagar och bötfäller svenskar som på Facebook skriver nedsättande om utländska våldtäktsmän. Ett samhälle där Du tvingas böta 10 000 kronor för kränkning om Du ifrågasätter slöjan men där en muslimsk busschaufför kan vägra svenska kvinnor åka med för de har "fel" klädsel. Ett samhälle där svenskar varje vecka tvingas höra via högtalare på ett främmande språk att Allah är den enda sanna guden. Ett samhälle där vi döljer den grova kriminalitet och förskönar de no-go-zoner som växer sig större för varje år. Ett samhälle där tiggeri, gruppvåldtäkter, gängkriminalitet, skjutningar, sprängningar och mord idag är ett normaltillstånd. Var det verkligen detta Tage Erlander och Olof Palme kämpade för? Var det verkligen detta samhälle Du arbetade för? Var det verkligen detta samhälle du röstade för?

Istället för att våga ta en öppen debatt och sakligt diskutera vår gemensamma framtid så väljer Socialdemokraterna sedvanligt hellre censur av kritiska röster och fulstämplar alla oliktänkande som "rasister" och "främlingsfientliga". Ett indirekt erkännande av sitt misslyckande och att man vet att man skulle förlora debatten om de oliktänkande fick prata till punkt. Ett lite diskret undantag i vår grundlagsskyddande yttrandefrihet är därför nödvändigt om man inte ska förlora makten.

Censur har i alla tider -i alla länder- med socialistisk regim varit ett mycket viktigt verktyg att styra folket och kväsa opinionen. Så gjorde Stalin. Så gjorde Honecker. Så gjorde Löfven. Så länge vi har censur och statlig "kontroll" av de fria medierna är vi inte fria. Vår grundlagsskyddande yttrandefrihet finns bara på pappret, inte i praktiken. Det är så socialism fungerar.

Missat något?

Finns det något vi missat eller något som bör läggas till om den socialdemokratiska censuren?

Kontakta oss. Alla typer av censurering av det det fria ordet ska upp till ytan. 

Var med och utforma och utöka denna artikel. Skriv till oss och berätta så lägger vi in det i artikeln.

 

kontakt@s-sanningen.com

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

Tidigare delar av "Den (S)venska Censuren":

Del 1: Krigsåren. (LÄNK)

Del 2: Censuren idag. (Denna artikel)

Del 3: Nedstängningen av SwebbTv. (LÄNK)

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page