top of page

När det positiva vinklas negativt i den statliga televisionens tjänst.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

” Hos oss får alla vara olika

...men vi hatar alla er som är olika oss,

...och nu hatar vi er ännu mer för ni vägrar hissa vår symbol för hatet -mot er- på stadshuset! ”

Stämpel5.gif

Efter att noggrant analyserat SVT:s nyhetsprogram under några veckor kan man ganska lätt konstatera att det inte längre handlar om ”nyheter” utan om ren propaganda hos SVT. Varje vecka – ofta flera gånger varje vecka – handlar Aktuellt och Rapport om klimatkrisen. Långa reportage från såväl Sverige som övriga världen ska övertyga oss att vi står i en akut situation. Samma dag 20 bilar brann i Göteborg (som man inte sa ett ord om) hade man ett 10 minuter (1/3 av hela programtiden!) långt inslag om smältande glaciärer i Abisko. Havsnivån ökar påstår man, men ingen ö på Maldiverna har hittills drunknat vilket så borde ske!

"En kommun som styrs av hatobjekt #1 måste klämmas åt med upprepande reportage"

 

”Vi såg redan tecken om detta på 70-talet”, sa plötsligt klimatexperten men om detta varit ett faktum i över 50 år är det heller knappast en aktuell nyhet. Under en vecka hade man sex långa reportage om just smältande isar och klimatet.

 

Vidare ska vi minst en gång om dagen matas med sedvanlig hatpropaganda. Trump och Brexit är tydliga exempel. Alltid i negativ vinkling. När sa man att Trump faktiskt är den president som skapat flest arbetstillfällen i USA efter andra världskriget? När sa man att Brexit faktiskt är ett folkvalt demokratiskt beslut?

En annat ständig indoktrinering är att alla som äter kött är miljövidriga och måste ta ett större ansvar för miljön. Skolor har redan lagt om till köttfria dagar och fläsk är tabu i de flesta svenska skolor. "Miljöskäl" heter det men alla vet  att det i grunden är religiösa skäl. Man ställer heller aldrig frågan hur en kossans kött som slaktas på granngården kan påverka klimatet mer än alla inplastade exotiska frukter som flygs eller skeppas till Sverige från andra sidan jorden - dagligen! Syftet är uppenbart - alla som äter kött ska känna miljöskam.

Ett nytt SVT fenomen som dykt upp senaste månaden är att varje vecka göra ett par hat-reportage om Sölvesborgs kommun. Kommunen som enligt folkets

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

demokratiska vilja nu styrs av M, Kd, Sd & det lokala partiet Sol. En kommun som styrs av vänsteretablissemangets hatobjekt #1 måste naturligtvis klämmas åt med upprepande reportage som ”bevisar” hur dålig kommunen nu plötsligt blivit med Sd vid makten.

 

Först ut var att de styrande i demokratisk anda tog beslut att enbart den svenska flaggan skulle hissas på stadshuset. Det fick hela den Sd-hatande vänsterextrema Priderörelsen att gå i taket! Inte hissa vår flagga!!! Pride som skryter med ”Allas lika världen” har alltid motarbetat de borgerliga i allmänhet och Sd i synnerhet. Allas lika värden gäller bara om man har exakt samma värderingar som de vänsterblivna själva. Vänsterhatet mot "oliktänkande" har bitvis varit extremt osmakligt.

 

Man har bjudit in våldsbejakande extremistgrupper som AFA (Anti Fascistisk Aktion) och RF (Revolonära Fronten) som av SÄPO klassas som en demokratisk säkerhetsrisk i samma dignitet som IS (Islamska Staten). Man har i Pride öppet gått med demonstrationsplakat med texten ”Död åt Sd och alla andra borgare” och ”Sd = rasister”. En Pride-deltagare hade den Islamska frasen "Allahu Akbar" på sitt plakat. Samma fras muslimska självmordsbombare skriker sekunden innan de spränger västerlänningar i bitar eller skär halsen av kristna fångar!

"Allt flumsnack av socialister och feminister är svenska folket uppenbarligen spyfärdiga på"

 

”Hos oss får alla vara olika men vi hatar alla er som är olika oss, och nu hatar vi er ännu mer för ni vägrar hissa vår symbol för hatet mot er på er byggnad” tycks Pride rörelsen skrika ut i sitt hat.

Varför ska då en folkvald kommun hissa sin mobbskaras flagga på stadshuset? Varför ska en högerstyrd kommun hissa en vänsterextrem flagga? Varför ska en kommun hissa någon annan flagga än den svenska överhuvudtaget på ett svenskt stadshus?

Några futtiga motdemonstrationer har arrangerats men Sölvesborgsinvånarna tycks vara smartare än HBTQ-rörelsen så allt rann ut i sanden trots ett massiv propaganda drev från gammalmedia som i sedvanlig ordning försökte förstora upp ”problemet” med den icke hissade Prideflaggan.

Pride är inte längre den färgsprakande fest den bör vara, för å ena sidan är den blodröd i sin vänsterextremism, å andra sidan är den grå i sin trångsynta enfald. Dubbelmoralen bland de hycklande gycklarna i Prideparaden tycks inte finna några gränser...

När flaggdebaclet lagt sig var SVT tvungna att hitta nya orsaker till

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Pride är å ena sidan blodröd i sin vänsterextremism, å andra sidan är den grå i sin trångsynta enfald.

hatpropagandan mot Sölvesborg – nu blev det utebliven ... menskonst! I Kulturnyheterna ägnade man hela programtiden åt att debattera det faktum att kommunen inte vill slösa skattepengar på onödig och provocerande menskonst. Plötsligt var tanken inte lika vacker att varje kommun själva ska få bestämma över sin offentliga konst och stadsutsmyckning när man tycker ”fel”.

Kulturministern Amanda Lind, Socialdemokraterna, gick i taket och krävde lagändring så inte alla andra plötsligt började göra som i Sölvesborg – tänka själva! Debatten om den uteblivna menskonsten kom dock snabbt av sig... Kanske fick inte SVT medhåll av opinionen?

​Efter Prideflaggan och menskonsten blev temat på veckans Anti-Sölvesborgs reportage; slöjan. Den muslimska slöjan som är ett kvinnofientligt och kränkande muslimskt tvångsplagg är en mycket öm punkt för vänsterfeministerna när man samtidigt vill (eller försöker) prata om jämställdhet, frigörelse och "allas lika värde". Även detta reportaget fick tydligen inget större gehör hos folket ute i stugorna. Allt flumsnack om ”rasism” och ”främlingsfientlighet” bara för att man inte tycker exakt som socialister och feminister är svenska folket uppenbarligen spyfärdiga på.

"Varje invandrare som varken hade utbildning eller ville arbeta var ändå en stor ekonomisk vinst"

 

I takt med allt fler "svenska" kvinnor tvingas gå i dessa förnedrande spökdräkter kommer självklart en mänsklig sund motreaktion mot detta plagg i världens mest jämställda land. Att ständigt tvingas höra från gammelmedia att denna åsikt skulle vara "rasistisk" eller "främlingsfientlig" är svenskarna trötta på!

 

Vi svenskar har kämpat för kvinnans självklara rättigheter i över hundra år. Varför ska vi då kasta oss tillbaka till medeltiden bara för att  muslimer vägrar anpassa sig till det land de frivilligt valt att flytta till?

Nästa indoktrineringsserie handlade om att kommunen inte längre vill ta emot fler invandrare. Att kommunen har en osedvanlig stark och välskött ekonomi är något SVT aldrig vill koppla samman med den ansvarsfulla migrationspolitiken.

Istället framhäver man istället den snart konkursfärdiga kommunen Filipstad som ett ekonomiskt föredöme eftersom Filipstad tagit ett stort ”ansvar”! ”Ansvaret” ligger inte i att värna om kommunens invånare eller dess skattebetalare. ”Ansvaret” ligger inte i att ha en bra skola, sjukvård eller äldrevård för sina kommuninvånare! Nej, ”ansvaret” ligger i att ta emot så många ensamkommande flyktingpojkar man bara kan, så hela kommunen brakar samman och nu står på ruinens brant. Ansvar?

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Varför ska vi anpassa oss till muslimerna för att de vägrar anpassa sig till det land de frivilligt valt att flytta till?

Att Sölvesborgs kommun däremot har en föredömligt god ekonomi sägs naturligtvis aldrig rakt ut. Man framhåller istället att kommunen varit "osolidarisk" när man inte tagit lika stort ”ansvar” som andra -idag konkursfärdiga- kommuner, däribland Filipstad. Att ha dålig ekonomi är nu plötsligt ”fint” då detta är ett bevis att man tagit ”ansvar”!

Det som tidigare alltid varit något positivt har nu SVT vinklat till något negativt! Det är idag "osolidariskt" att ha en god ekonomi. Det är "ansvarsfullt" att driva sin kommun till ruinens brant! Vår statstelevision är trots allt inte så olik den i Nordkorea! Ansvar för sina egna kommuninvånare och deras skattebetalare existerar inte längre i Socialdemokratiska arbetarpartiets nya Sverige. Allt ska istället kretsa kring invandring, migration och ”ensamkommande”. Svenskarna har blivit en tredje klassens medborgare i sitt eget land! De ska bara arbeta, betala skatt och hålla käft! SVT och övrig gammelmedia har under snart 10 år vägrat erkänna sambandet mellan kommunernas dåliga ekonomi och ett för stort flyktingmottagande.

Stefan Löfven lovade redan 2015 att detta ”på lite längre sikt” skulle ge en stor ekonomisk vinst. Nu är vi ”lite längre fram” och ekonomin ute bland kommunerna har aldrig varit sämre, rent katastrofalt dålig ekonomi! Lägg därtill Stefan Löfvens löfte till svenska folket om ”EU:s lägsta arbetslöshet 2020” nu inte längre gäller. Faktum är att arbetslösheten är bland EUs värsta och den fortsätter öka dessutom!​ Anders Ygeman och Morgan Johanson, Socialdemokraterna, talade om ”vinstmaskiner” för samhället. Varje invandrare som varken kunde språket, hade utbildning eller ville arbeta var ändå en stor ekonomisk vinst för samhället. Ingen ifrågasatte!

"Idag vet vi alla att Karl-Petter ljög svenska folket och LO-medlemmarna rakt upp i ansiktet!"

 

Idag talar ingen längre om ”Vinstmaskiner”. Man uppskattar att invandringen initialt kostar upp emot en miljard varje dag om man räknar med bidrag, sjukvård, kriminalitet, domstolsväsende etc. EN MILJARD - PER DAG! De utlovade vinstmaskinerna var en ekonomisk nitlott!

LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson sa 2015 att Sverige kommer ha en ”superekonomi” redan om 3–4 år, tack vare den extrema invandringen. Idag 10 år senare har vi facit. Idag vet vi alla att Karl-Petter ljög svenska folket och LO-medlemmarna rakt upp i ansiktet!

 

Det gick käpprätt åt helvete med de stackars kommuner som gick på socialisternas lögner. Idag pratar man istället om sparpaket och ekonomisk hjälp till de ”ansvarsfulla” kriskommunerna och det är de skötsamma -förlåt, jag menar de osolidariska- kommunerna som tvingas betala. Till syvende och sist är det ändå alltid vi svenska skattebetalare som får stå för notan och svälja politikernas lögner...

Kommunisten och provokatören Jan Guillou skrev en krönika i Aftonbladet som gick ut på att om en Sd-ledd kommun tar makten skulle alla vi andra tvingas bevittna hur en kommun fatalt misslyckas. Det vore enligt honom mycket bra för då skulle vi en gång för alla se vad denna politik (eller ”ideologi” som Guillou

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Dubbelmoralen bland de hycklande gycklarna i Prideparaden!

kallade det) leder till och drog med sedvanlig vänsterretorik paralleller med såväl Adolf Hitler som Nazityskland anno 1936. Och det är kanske just här skon klämmer?

För vad händer om Sölvesborg blir den mönsterkommunen som alla andra kommuner vill följa efter? Vad händer när alla andra 289 kommuner ser Sölvesborg som ett lyckat föredöme och Socialdemokratiskt styrda konkurskommuner som t.ex. Filipstad som ett avskräckande skräckexempel? Vad händer med medias förtroende (om de har något kvar) när folket plötsligt inser att alla år av hatpropaganda mot Sd bara varit …just …hatpropaganda?

Vad skulle hända med Socialdemokraterna, Magdalena Anderssons, Anders Ygeman, Morgan Johansson och Karl Petters vackra tal och ”vinstmaskiner”, "vinst lite längre fram" och ”superekonomi” när folket inser de blivit totalt lurade? Vi får hoppas Jan Guillou och hela svenska folket noga följer utvecklingen i Sölvesborg kommun. Hittills har man ju faktiskt skött sig exemplariskt bra, bättre än alla andra kommuner även när statliga vänsterorganet SVT gör allt för att varje vecka indoktrinera och desperat försöker "bevisa" motsatsen för folket...

Kanske håller det sovande folket på att vakna upp ur sin socialistiska mardröm?

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page