top of page

PRIDE !

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Pride11.jpg

-Hos oss får du vara precis den du är!

(... men bara om du är precis som oss!)

- de hycklande gycklarnas enfaldiga parad!

Man beräknade att ca 50,000 deltog i senaste Stockholmsparaderna och att närmare 500,000 såg på! Imponerande siffror! Men idag är Pride inget annat än ett politiskt vänsterextremt event för enfald och hyckleri. De trångsynta hycklande gycklarnas egen lilla enfaldiga parad...

Ni pratar om kärlek, mångfald, allas lika värde, ett öppet sinne och ett inkluderande samhälle. Hos er kan alla känna sig välkomna oavsett kön, sexuell läggning, etnicitet eller politisk åsikt. Hos er glittrar alltid färgerna i regnbågens vackraste kulörer. Pride är en så fin och vacker tanke … men hur ser verkligheten ut innanför den glittriga och färgglada ytan? Är man verkligen så öppen och tolerant mot allt och alla som man påstår...?

"-De hycklande gycklarna fyrar av knallkorkarna så de paljettförsedda foliehattarna blåser av!

 

Förr var Pride en färgsprakande fest där alla faktiskt var välkomna. En parad där HBTQ-frågorna stod i centrum - inget annat! Idag har Pride blivit kidnappat av det vänsterstyrda PK-etablissemanget där extremism och samhällsstörtande grupperingar på den yttersta vänsterkanten tillåts manifestera ogenerat och helt öppet.

 

Idag är Pride bara en orgie för knallkorkar med foliehattar som ska tävla i att visa upp sin osmaklighet och skrika ut sin extremism, sitt svenskhat, och bevisa sin dubbelmoral, trångsynthet, och enfald. Pride är idag de hycklande gycklarnas egen lilla bisarra parad. En orgie i inskränkthet och exkluderande mot alla som inte är exakt som ni.

"-Hos oss är alla välkomna - men bara om man är exakt som oss."

Hos oss är alla politiska åsikter välkomna men bara om det är vänsteråsikter vi själva sympatiserar med. Hos oss får du vara precis den du är, men bara om du är precis som en av oss...

Eftersom Pride i grunden är viktigt, så är det synd att man ständigt bidrar till att förstärka nidbilder och stereotyper genom att man gjort avkall på varje form av grundläggande krav på värdighet och anständighet hos deltagarna.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

F! - Feministiskt Initiativ visar upp sin väljarskara...

Det är bedrövligt att Pride-organisationen låtit sig politiseras och kidnappas av vänstern och därmed utestänger och alienerar ett betydande antal homosexuella med en Sverigeidentitet eller de med högeråsikter. Man måste fråga sig; blir man per automatik kommunist, socialist eller på annat sätt en Sverigehatare bara för att man föds homosexuell? Hänger sexualitet ihop med politisk åsikt? -Ja, Pride tycks ju faktiskt ha den uppfattningen!

Politiska partier som t.ex. SD och Medborgerlig Samling är utestängda från deltagande, för HBTQ anser de har ”fel” åsikt! Medborgerlig Samling har en t.ex. homosexuell partiledare och SD har flera högt uppsatta företrädare som är öppet homo- eller bisexuella. Ändå får man inte deltaga pga sina politiska åsikter. Är det detta Pride handlar om? Vilka som får ingå i gruppen ”Allas lika värde” tycks bestämmas av Pride-rörelsen själva. De som inte är godkända av Pride-rörelsen har inte något värde alls. De hycklande gycklarna jublar och fyrar av sina knallkorkar så de paljettförsedda foliehattarna blåser av!

"-Anser ni det normalt att bara vara normal en dag om året?"

 

Vid en Pride-invigning attackerades såväl SD som KD politiskt ifrån scenen. Ena minuten talades det om att regnbågsflaggan inte är någon politisk flagga, nästa sekund står Jon Voss från QX och spyr ut galla och fördomar mot SD, KD och Medborgerlig Samling.

 

I Pridetåget förekom öppna hån och attacker på SD och Jimmie Åkesson, samtidigt som Pride varmt välkomnar vänsterorganisationer som AFA (Anti Fascistisk Aktion) och RF (Revolutionära Fronten) som båda är våldsbejakande vänsterextrema autonoma nätverk som har som mål att krossa demokratin.

Från början var grundtanken med Pride att den skulle vara ett helt opolitiskt jippo. Idag är Pride bara en färggladare variant av Almedalsveckan men där bara de röda nyanserna i regnbågsflaggan är tillåtna!

Organisationer som försökt mörda människor, som misshandlat och dödshotat ”oliktänkande” människor i det demokratiska Sverige och som av Säpo klassas som det näst värsta hotet mot rikets inre säkerhet efter de ”återvändande” radikaliserade muslimerna i IS. Dessa kriminella våldsverkare accepterar alltså Pride-rörelsen som en naturlig del i paraden men inte politiskt ”oliktänkande” homosexuella! Slagorden om kärlek och inkludering 

klingar mot bakgrund av detta väldigt falskt och ihåligt. Pride är de hycklande gycklarnas egen lilla julafton.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Det våldsbejakande vänsterextrema autonoma nätverket "Anti Fascistisk Aktion" under Pride.

Många har senaste veckan fått fotografier raderade och blivit blockerade från t.ex. Facebook när de lagt ut bilder från Pride-tåget. ”Naket”, ”Sexuellt innehåll” eller ”Stötande” är motiveringen. Märkligt! Ett Pridetåg som får klartecken från samhället, polis och myndigheter är tydligen för obscent och vulgärt för Facebook och andra sociala medier. Hur kan ni då tro att ni kan klassas som vanliga "normala" i folkets ögon, när inte ens Facebook vågar visa upp er? Varför går ni klädda (eller avklädda) och uppför er på ett sätt som hade inneburit att ni under de övriga 364 dagarna av året hade blivit gripna av polis för förargelseväckande beteende eller inneburit att ni blivit misstänkta för att ha en allvarlig psykisk sinnesförvirring? Och om ni nu tycker ni själva uppför er normalt, varför går ni då inte klädda som under Pridefestivalen resten av året? Anser ni det normalt att bara vara normal en dag om året?

Hur tror ni att en ung HBTQ person känner det när hen VET att den stora massan alltid kommer förknippa honom/henne med era burleska, vulgära och politiskt vänstervridna Pridetåg? Ni är faktiskt idag det största hindret för just unga människor som fortfarande inte vågat komma ut ur garderoben! Vem vill bli förknippad med halvnakna obscena individer i glitter och paljetter som skriker ut sitt Sverigehat och öppet visar sitt stöd för våldsbejakande vänsterorganisationer med rötter i de homofobiska kommunistdiktaturerna bara för att man råkar födas homosexuell? Tror ni verkligen det blir lättare för dessa ungdomar? Tror ni att folkets fördomar kommer krossas eller bekräftas av ert ”normala” uppförande?

"Å ena sidan är den blodröd i sin vänsterextremism, å andra sidan är den grå i sin trångsynta enfald"

 

Vi förstår grundidén med Pride och att många sympatiserar med den. Förtrycket av homosexuella har varit diaboliskt och horribelt. Ända fram till 1979 så klassades homosexualitet som en psykisk störning, som en sjukdom i Sverige. Över 63 000 svenskar tvingades till tvångssterilisering i det socialdemokratiska folkhemmet under 1900-talets mitt, många av dem var just homosexuella.

 

Än idag stöts homosexuella bort av sina familjer och homosexuella i Sverige som har sitt ursprung i Mellanöstern hotas av hedersvåld från sina släkter och klaner. I 70 länder i Mellanöstern och Afrika är homosexualitet förbjudet och av dessa har elva dödsstraff för homosexualitet. I de kommunistiska och socialistiska länder har HBTQ-personer alltid haft det svårt.

I Sovjetunionen var straffet minst 5 års straffarbete i Gulags brutalt omänskliga koncentrationsläger, bara ett fåtal överlevde lägren. Ändå är det islam och kommunism/ socialism som det vurmas för mest i Pride-tågen.

 

Man viftar glatt med Vänsterpartiets och Socialdemokraternas partisymboler. En ung kvinna dansade glatt med Prideflaggan i ena handen och Afghanistans flagga i den andra. Hur obildad kan man vara?

Varför är det sådan vurm för just de länder med muslimska eller socialistiska

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

-Vi är helt normala, precis som alla andra... 

men vi visar det bara en dag om året!

ideologier där hatet mot HBTQ alltid är som störst? Varför är det ingen som hedrar världens mest jämställa HBTQ-land - Sverige- och viftar med dess flagga? Skäms ni homosexuella över svenskarnas öppna HBTQ-inställning?

Pride är inte längre den färgsprakande fest den bör vara, för å ena sidan är den blodröd i sin vänsterextremism, å andra sidan är den grå i sin trångsynta enfald. Dubbelmoralen bland de hycklande gycklarna i Prideparaden tycks inte finna några gränser...

Varför arrangerar ni inte Pride-tåg där ni faktiskt kan göra nytta? Varför går ni alltid i ett Pride-tåg mitt inne i Stockholm City, som man fortfarande kan beteckna som en fredad, trygg svensk zon, omgärdade och skyddade av polis och ordningsvakter, när den värsta homofobin mot er finns ute i den segregerade förorten? Åter igen; varför arrangerar ni inte ett Pride-tåg där ni faktiskt kan göra nytta, i de länder där HBTQ hatet är som värst?

Varför tar ni inte flyget (eller segelbåten) och blåser ner till de socialistiska eller muslimska länder där homofobin är som värst? Varför går ni inte halvnakna på gatorna i Teheran, Bagdad eller Mekka och viftar lika glatt med era regnbågs-flaggor så som ni gör i Stockholm och andra svenska städer?

Ärligt talat; ni skulle faktiskt inte ens våga gå genom Rinkeby Centrum eller några andra No-Go-zoner som Biskopsgården, Ronna eller Rosengård. Ni skulle aldrig våga manifestera mot dem som hatar er mest! Enklare och säkrare att skylla allt på politiska partier som i sin grundläggande politik vill minska homofobin...

"Skäms ni homosexuella över svenskarnas öppna HBTQ-inställning?"

 

Vad är syftet med era Pride-parader idag? Är det ett sätt att visa upp hur otroligt normala ni är? Ett sätt att sprida ert vänsterextrema politiska hat? Är det ett sätt att visa att alla är välkomna - bara man är exakt som er? Är det en demonstration mot ev. diskriminering av HBTQ-personer i Sverige?

 

Vilka svenska lagar diskriminerar i så fall fortfarande HBTQ-personer? Vilka regler i Sverige är fortfarande ett stort problem för er bi/homo-sexuella? Om Sveriges lagar är uppfyllda återstår väl bara allmänhetens inställning till Er - är då era Pride-parader det effektivaste sättet att krossa folks fördomar mot er?

Det enda ni har kvar att vinna är folkets förtroende och acceptans men hur ska ni lyckas med det när ni alltid visar upp er sämsta sida och samtidigt proklamerar att detta beteende är helt normalt?

Tyvärr, men ni krossar inte några fördomar längre, ni bara bekräfta dem!

Att homofobin växer lavinartat i Sverige beror faktiskt på er egen vänsterpolitik som alltid vurmar för en fortsatt oansvarig invandringspolitik där majoriteten av de hitkomna är unga män från muslimska/ arabiska länder som har en helt annan grundsyn på just Er homosexuella.

Faktum är att ert eget politiska hatobjekt, SD, är det enda parti som vill

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Pride - blodröd i sin vänsterextremism

...och grå i sin trångsynta enfald!

minska invällningen av de homofobiska individer som hatar er. De som i andra länder mördar HBTQ-människor som er. Ändå avskyr ni SD och nu även KD. I samma sekund KD kravlade sig ur sandlådan och ville föra vuxna demokratiska samtal även med det då nyanlända riksdagspartiet blev plötsligt även KD ett ”kvinnofientligt”, ”rasistiskt” och "homofobiskt" parti, detta utan att en enda mening i partiprogrammet hade ändrats. 2019 hyllade ni Ebba Bouch Thor som en hjältinna! Idag är hon inget värd...

Frågan är om det finns någon grupp såsom HBTQ-rörelsen som är lika inskränkta, okunniga och fördomsfulla mot alla som inte är exakt som dem själva? Pride står idag faktiskt i samma klass som radikaliserade islamister, fanatiska nynazister och homofobiska kommunister...

"Okunniga om vad just homofobiska muslimer älskar att göra med satiriker, blondiner och bögar..."

 

Det motsägelsefulla i Pride tycks vara ändlöst. En grupp iranier i tåget, har skrivit på deras skyltar "Leave Islam, love yourself", "No to the Islamic Republic of Iran" och "No to Hijab". Något som borde vara självklara slagord i alla Pridetåg.

 

Bara några meter bakom kommer en liten skara vänsterblivna etniska svenskar med plakat där det står "Queers mot Islamofobi" och "Allahu akbar". Allahu akbar är den fras muslimska självmordsbombare skriker sekunden innan de försöker mörda oss västerlänningar. Är det detta Pride står för? Är det detta ni menar med mångfald? Pride är de hycklande gycklarnas trångsynta julafton.

På andra plakat syns texten ”Hata rika vita straighta män”, ”Död åt SD och alla andra borgare” och ”Gör de rika till kattmat” (med bokstaven A i en ring, symbolen för Anarki!) Kan det bli mer hatiskt, odemokratiskt och vänsterextremt?

Tänk om det stått "Hata svarta fattiga homosexuella kvinnor" eller "Död åt vänsterpartister och alla andra kommunister" eller "Gör de fattiga till grismat". I sin öppenhet och "allas lika värde" hade man alltså tyckt detta också varit helt okey.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Lågvattenrekordet sattes nog för något år sedan när en trio knallkorkar bestående av Henrik Schyffert, Malena Ernman och Jonas Gardell iklädda T-shirt med texten ”PK-eliten” vurmade för en fortsatt massinvandring från de homofobiska MENA-länderna. Totalt lyckligt okunniga och ovetande om vad just homofobiska radikaliserade muslimer älskar att göra med satiriker, blondiner och bögar...

HTBQ-rörelsen vurmar mest för den ideologin som kommer bli deras eget öde. Beräkningar och studier visar att med nuvarande barnafödande och massinvandring så kommer araber och muslimer bli i majoritet i Sverige redan inom femtio år. Alltså förmodligen under din livstid! Hur gör ni då? Hur gör ni när de som hatar hela HBTQ-rörelsen plötsligt bestämmer spelreglerna? Tror ni att ni då få gå omkring halvnakna, dansande till discomusik och arrangera Pridefestivaler?

Som otrogen kristen vit svensk HTBQ står ni längst ner i hierarkin tillsammans med orena djur som hundar och grisar, för mer än så är ni inte värda i deras ögon. De enda HTBQ-personer som finns ute på våra gator om femtio år är när ni mellan rader av vitklädda svartskäggiga män och till ljudet av vinande piskor tvingas springa ert sista gatlopp. Då är det försent att gråtande försöka springa och söka skydd bakom Jimmie Åkesson eller alla de andra som varnade för era banemän. När den dagen kommer vet jag ärligt talat inte om jag ska skratta eller gråta över hur blåögt naiva ni hycklande gycklare var i all er färgprakt...

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page