top of page

Rasistmordet
Det mörkade dubbelmordet.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Omslag_edited.jpg
Stämpel9.gif

"Dubbelmordet utgjorde ett hot mot Socialdemokraternas migrationspolitik och deras låga opinionssiffror"

Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif

 

Våldets år 2015 inträffar två brutala dubbelmord i Sverige. Det ena får maximalt media-utrymme och får den dåvarande socialdemokratiske statsminister Stefan Löfven att gå i taket. Ett mord varenda svensk känner till bara timmar efter det har inträffat. Det andra dubbelmordet tystas ned av media och regering. Stefan Löfven sa inte ett ord. Ett rasistiskt dubbelmord vi svenskar inte skulle få kännedom om. Allt skulle sopas under mattan för annars kunde det skada regeringens anseende och deras migrationspolitik. Detta är berättelsen om det mörkade dubbelmordet...

Lyssna:Rasistmordet
00:00 / 40:46

Att dubbelmoral och rasism är en naturlig del i Socialdemokraternas DNA vet vi, om detta har vi tidigare berättat här på "Sverige & Sanningen". Det parti som Socialdemokraterna själva har kallar ”ett anständigt parti” tillåter att partikamrater vägrar hälsa på svenska kvinnor, man accepterar islamistiska sharialagsförespråkare i våra domstolar, att man har samarbeten med radikaliserade IS-förespråkare, att ungdomsförbundet SSU har ett islamistiskt inflytande och man bryr sig inte när partimedlemmar sprider rena lögner om andra partier på främmande språk inför valrörelsen!

Anständighetens parti är också väldigt måna att så snabbt som är möjligt byta ut hela den svenska befolkningen mot invandrare med mestadels muslimsk tro och just detta är en viktig pusselbit i denna artikel som handlar om två nästan identiska och makabra dubbelmord 2015 men som statsministern och Socialdemokraterna tillsammans med media behandlade på två helt olika sätt. Skillnaden mellan morden är i princip bara de inblandades etnicitet och hudfärg.

"Skyddandet av utländska illegala massmördare blev tydligt under en rad tragiska händelser 2015"

 

För att förstå det märkliga agerandet kring dessa brutala dubbelmord måste vi först gå tillbaka i tiden för en kort sammanfattning av historien: Det Socialdemokratiska Arbetarpartiet uppstod i slutet av 1800-talet när industrialiseringen tog fart i Sverige. Arbetare i gruvor, i skogen och på sågverk hade dåliga löner samt farliga och omänskliga arbetsförhållanden.

 

Socialdemokraterna blev snabbt arbetarrörelsens parti och växte i takt med industrialiseringen. Under 80-, 90-talet när industrinationen Sverige nått sin topp började något oroväckande hända; industrin och stora företag flyttade utomlands där kostnaderna, lönerna och skatterna var lägre. Andelen skattebetalare som arbetade inom industrin minskade drastiskt samtidigt som vi gick in i den nya digitaliseringens tidevarv. Socialdemokratin började spela ut sin roll i sin nuvarande form!

 

Man var tvungen att hitta nya väljargrupper om man inte skulle förlora makten över Sverige. Lösningen blev massinvandringen där man lovade de nyanlända guld och gröna skogar, bostäder, moskéer, mångkultur, bidrag och ännu mer bidrag.

 

Socialdemokraterna skrev på Barcelona-avtalet (1) som ger muslimerna rätt att överta Sverige när de kommer i majoritet. Man skrev också under SMR-avtalet (2) som garanterar muslimer höga politiska befattningar att styra över

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

svenskarna i utbyte mot röster. Plötsligt var invandrargrupperna viktigare än svenskarna för Sveriges största politiska partis fortsatta existens.

Det var också nu som svenskhatet inom partiet började gro i takt med att fler radikaliserade invandrare med helt annan demokrati och kvinnosyn fick ledande positioner inom partiet och inte blev det bättre när ett litet nyanlänt parti kom till riksdagen och ogenerat tog många av de svikna svenska sympatisörerna från LO och socialisterna…

Svenskhatet och skyddandet av utländska illegala massmördare blev tydligt under en rad tragiska händelser 2015. Denna artikel handlar om hur Stefan Löfven och Socialdemokraterna kan gå över lik (nästan bokstavligt talat) bara för att samla egna poäng och själva framställa sig som tappra och dugliga statsledare och samtidigt utmåla andra som de onda och medskyldiga i en tragisk händelse. Händelserna är två brutala och nästan identiska mord men där offren och förövarna har olika nationaliteter och hudfärg.

Spelar etnicitet och mängden hudpigment någon roll i ett mord? Ska man inte stå upp för ”Allas lika värde” oavsett nationalitet och hudfärg? Hur kan politiker och media bestämma vad som är rasism eller inte? Hur kan två nästan identiska mord få så extremt olika uppmärksamhet? Hur kan ett brutalt dubbelmord bara vara en ”olycklig händelse när man råkar vara på fel plats vid fel tidpunkt" samtidigt som det andra nästan identiska dubbelmord var "en attack mot demokratin och rikets säkerhet"?

Detta är historien om Socialdemokraterna och svenskhatet sett genom två brutala dubbelmord;

"Hur kan två nästan identiska mord få så extremt olika uppmärksamhet?"

22 oktober 2015:

Beväpnad med ett svärd går den maskerade Anton Lundin Pettersson, 21, in på Kronans skola i Trollhättan. Han hugger ihjäl elevassistenten Lavin Eskandar, 20, och eleven Ahmed Hassan, 15, innan han sköts till döds av polis. (En tredje person dog månaden senare av sina skador). Denna fruktansvärda händelse satte ett totalstopp av hela Sverige, välregisserat av Stefan Löfven och den Socialdemokratiska regeringen i rent propagandasyfte. Inom några timmar efter skolattacken visste hela Sveriges befolkning vad som hänt. Tidrapporterna är lika snabba som förbluffande:

10.10: Larmet kom till polisen

10.58: Lokalradion har fått reda på händelsen

11.12: Stefan Gustafsson, presstalesman polisen, i direktsänd radio P4 Väst.

11.15 Det är fullständigt kaos på platsen, rapporterar journalist på plats.

11:19: Gärningsmannen är allvarligt skadad, uppger Dagens Nyheter

11:39: P4 Västs  Elisabeth Cederblad direktsänder på plats utanför skolan.

12:00: Aftonbladet och Expressen har extrainsatta nyheter i nättidningen.

Socialdemokraternas partiledare och tillika Sveriges statsminister Stefan Löfven avbryter direkt sina inplanerade arbeten och beger sig med exrainsatt flyg omgående till Trollhättan.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

SVT, TV4 och Sveriges Radio  bryter sina ordinarie program pga. av morden. Under hela eftermiddagen och kvällen har alla nyhetsprogram i svensk radio och Tv extrasändningar. Program utgår för extrainsatta nyhetssändningar. Man har direktrapportering från Trollhättan och Löfven håller flera utspel där han bland annat indirekt beskyller högerextremister och Sverigedemokrater för dubbelmorden. Jimmie Åkesson blir indirekt anklagad av politiker och journalister, och få klä skott för det inträffade.

Dubbelmordet är ett "hatbrott, ett terrordåd och ett terrorattentat mot hela Sverige och vår demokrati", heter det i media. I radion sitter en terrorexpert och pratar med Erik Blix i Sveriges Radio/P4 om ett ”terrorangrepp mot rikets säkerhet”. Man gjorde kopplingar till Anders Bering Breivik, Nazityskland och Sverigedemokraterna. Alla i Sverige ska få veta vad som inträffat och att allt indirekt är högerpopulismens fel. Allt går så snabbt och välsmort att det är högst rimligt att allt i en sådan här propagandaapparat är noga förberett. Under de kommande dagarna håller Stefan Löfven åtskilliga tal till reportrar och journalister i Tv, radio och tidningar där han hyllar samhällets goda insatser och beredskap samt beskyller Jimmie Åkesson för det inträffade, allt för att samla egna billiga poäng för socialdemokraterna.

”Dubbelmordet var ett terrorangrepp mot rikets säkerhet"

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

 

Sverige hade under 2015 drabbats hårt av flyktingkrisen som Löfven inte klarade av att hantera. Kriminaliteten skenade okontrollerat. Tiggeri, bilbränningar, balkongkastningar, gängskjutningar, mord och gruppvåldtäkter var nu en naturlig del i den svenska mångkulturella samhällsbilden.

Inrikesminister Anders Ygeman och migrationsministern Morgan Johansson var definitivt inte lämpade för några politiska uppgifter över huvud taget och den notoriskt oduglige rikspolischefen Dan Eliasson gjorde den ena klantiga fadäsen efter den andra.

 

Bland annat skulle Eliasson bekämpa gängkriminaliteten med kaffe och kaka, och alla sextrakasserier på festivaler skulle lösas med att flickor skulle bära speciella ”Nej tack – inget tafs på mig”-armband!

 

I Sverige rådde närmast ett politiskt kaos som Löfven inte bemästrade att reda ut. Löfven höll sig undan från media till allmänhetens ilska. Opinionssiffrorna sjönk drastiskt. Löfven behövde något som skulle kunna framställa honom och socialdemokraterna i bättre dager, något som gjorde att han kunde framstå som en ansvarsfull, duglig, tapper och anständig statsminister. Skulle det även göra så huvudkonkurrenten framstår som de onda vore det som lök på laxen…

För Stefan Löfven blev dubbelmorden i Trollhättan den lyckoträff han länge väntat på. Nu såg han chansen att vända de negativa opinionssiffrorna. Någon betänklighet från det anständiga partiet att använda ett tragiskt dubbelmord för egen vinning fanns absolut inte!

Man fastställer att det utan tvivel handlar om ett ”rasistiskt hatbrott” även om det inte finns ett enda bevis att Anton enbart var ute efter att döda elever med utländsk härkomst. Att Anton surfat runt på nazistiska och främlingsfientliga sajter utgjorde ett tillräckligt bevis ansåg man. I oktober 2018, över tre år efter händelsen, gör Sveriges Radio en dokumentär om händelsen och där avslöjas klart och tydligt i Antons sista mail till en vän i Holland att han ville bli dödad av poliserna men det står fortfarande inte ett ord att invandrare eller utlänningar var huvudmålet med attacken. En överväldigande majoritet av eleverna på Kronans skola är just av utländsk härkomst så inget konstigt att de därför också blev offer. Ändå klassas detta omgående som ett ”rasistiskt hatbrott”, ”ett terrorbrott” och ”ett angrepp mot rikets säkerhet”...

…men två månader tidigare inträffade ett nästan identiskt, mycket brutalt dubbelmord, som svenska befolkningen vid denna tidpunkt knappt hört talas om, och kanske aldrig skulle få höra talas om, för tanken var att vi aldrig skulle fått veta! 

Ett brutalt dubbelmord Stefan Löfven, Socialdemokraterna och den vänsterliberala pressen försökte mörklägga och tysta ned till varje pris, om det inte råkade vara för en ”rasistisk hatsajts” avslöjande…

"Morden var ett hot mot den socialdemokratiska indoktrineringen att massinvandring är något positivt"

 

Måndagen den 10 augusti 2015 kliver den då 36-årige Abraham Ukbagabir, illegal flykting från Eritrea in på IKEA-varuhuset i Västerås. Han har precis fått besked att han ska utvisas ur landet och bestämmer sig för att hämnas Sverige.

 

Han får tag på en kniv i köksavdelningen och ser därefter två personer som ser typiskt svenskar ut och går till besinningslös attack; 55-åriga Carola och hennes 27-årige son Emil knivmördades brutalt inne på IKEA-varuhuset i Västerås. Bara sekunder senare ligger två svenskar vid lunchtid slaktade i stora blodpölar en helt vanlig vacker sommardag på ett IKEA-varuhus i Sverige.

Carola och sonen Emil har kommit till Västerås för att hälsa på släktingar under semestern. Emil har fått en ny bostad och de är på IKEA för att införskaffa det som behövs i det nya hemmet. De har hunnit vara på IKEA i en halvtimme när de klockan 12.40 kommer till avdelningen för husgeråd.

 

Sju minuter senare anländer Abraham Ukbagabir till avdelningen, han är klädd i mörk jacka, beige byxor och mörka gymnastikskor. Han får syn på Carola och Emil. För honom är de helt okända människor. Han sliter fram kniven och går till rasande attack. Först mot Carola, sedan mot Emil.

Carola får ett kraftigt hugg som ger en djup bukväggsgenomgående sårskada med närmast helt avskuren aorta. Emil huggs i ansiktet, halsen, bröstet, låret

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

och ljumsken och tillfogas en bukväggsgenomgående sårskada i buken med avskuren tarmbensartär och uppskuren ven som leder till hans död. Bägge förblöder mycket snabbt efter knivhuggen. Larmet säger pågående dödligt våld och polisen går in med höjd beredskap. De hittar först Emil, därefter Carola. Redan vid en första anblick är det uppenbart att båda är döda.

 

Motivet var att Abraham ville hämnas på svenskarna för att han fått ett avvisningsbeslut från Migrationsverket tillbaka till Italien, där han redan fått ett tillfälligt uppehållstillstånd. Abraham skulle överhuvudtaget inte ha befunnit sig i Sverige vid den här tidpunkten. Många menar att han i varje fall borde ha tagits i förvar inför verkställandet av beslutet. 

IKEA stängde varuhuset omedelbart och hängde upp en skylt vid entrén med texten; ”Varuhuset är stängt på grund av tekniskt fel”. "Tekniskt fel" blir alltså den tekniska termen när två oskyldiga svenskar mördas i Sverige mitt på ljusa dagen bara för de är svenskar i sitt eget land! Det brutala dubbelmordet var ännu ett direkt resultat av Stefan Löfvens oansvariga massinvandringspolitik som kostat ytterligare oskyldiga svenskars liv…

Vad händer nu? Kommer lokalradion och direktsänder inom en timme? Kommer Stefan Löfven flygande genom luften i raketfart? Lägger SVT och TV4 om hela sin programtablå för extra insatta direktsända rapporteringar från Västerås? Kommer terroristexperter sitta i Sveriges Radio och prata om ”terrorangrepp mot rikets säkerhet”? Kommer hela Sveriges befolkning tvingas höra om dubbelmordet i all media de närmaste dagarna?

Nej, det är total tystnad! Totalt knäpptyst!

Aftonbladet, Expressen och Tv får naturligtvis reda på händelsen lika snabbt som i Trollhättan, alltså inom halvtimmen, men man lägger inte ut ett ord. Vittnen till de makabra morden på IKEA kontaktar media men får kalla handen. Tystnad! Några börja skriva på Facebook och lägga ut bilder vad som hänt. En person uppger att hen sett en styckmördad person med avhugget huvud. En annan skrev att mördaren skrikit ”Allahu akbar”. Rykten började snabbt florera på sociala media men flera timmar efter händelsen är det fortfarande tyst i media! Timmar - inte minuter! Aftonbladet lägger efter någon timme ut en lite diffus artikel samma dag om ett dubbelmord på varuhuset men uppger inget motiv eller att det har med ren rasism att göra.

"-De råkade bara befinna sig på fel plats vid fel tillfälle"

 

Dagen efter har den s.k. ”högerextremistiska" och "främlingsfientliga hatsajten” Fria Tider ett reportage om det rasistiska dubbelmordet. Vittnen som fått kalla handen för sina tips till gammelmedia har nu istället vänt sig till Fria Tider som omgående börjat rapportera om händelsen. Detta tvingar gammelmedia till slut att agera och rapportera lite diskret om det inträffade för att inte ”hatsajten” ska ”vinkla” rapporteringen till sin ”fördel”.

Först efter tre dagar skriver det socialdemokratiska partiorganet Aftonbladet i sin pappersutgåva mer utförligt om en ”olycklig och tragisk händelse med dödlig utgång” på IKEA i Västerås. Namn, motiv och händelseförlopp till det inträffade var fortfarande ”oklara”.

 

Tv rapporterar över huvud taget inget de första dygnen och Stefan Löfven är vid denna tidpunkt som vanligt osynlig. En känd krönikör på en av Sveriges största kvällstidningar skriver flera dagar senare att Carola och Emil ”bara råkade befinna sig på fel plats vid fel tillfälle”! Ska man som svensk mördas bara för att man ”råkade” befinna sig på ett möbelvaruhus i sitt eget land?

Strax efter det rasistiska dubbelmordet hade inträffat får Stefan Löfven en fråga -i ett annat sammanhang- om den skenande kriminaliteten i Sverige av en journalist, då han svarar: ”Sverige är ett tryggt land att leva i”! Lögnaktigt och framför allt okänsligt att vräka ur sig detta 2015 då Sverige slog nya rekord i

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

kriminalitet och våldsdåd. Löfven är ett direkt hån mot alla som drabbats av våldet han själv skapat genom sin oansvariga massinvandringspolitik. Han är ett hån mot Carola och Emil och alla offrens anhöriga. Han är ett svek mot hela Sveriges befolkning!

 

Morden på Carola och Emil har förbigåtts med påtaglig tystnad. Få opinionsbildare har vågat ta i frågor om i vilken utsträckning det är rimligt att migrationspolitiken utsätter svenskar för livsfara. Ingen politiker eller myndighet har velat ta på sig något ansvar för att dessa mord kunde begås. Väldigt lite har skett i konkreta åtgärder för att garantera att det inte händer igen. Och i april 2017 hände det igen. Ytterligare ett antal personer, däribland en 10-årig flicka, fick sätta livet till när en annan illegal invandrare, Rakhmat Akilov, med liknande motiv beslöt köra en stulen lastbil rakt in i en folksamling på Drottninggatan i centrala Stockholm. Också denna händelse använde Löfven till att samla politiska poäng, som i Trollhättan, vilket han lyckades mycket väl med.

Opinionsmätningar efter terrorattacken på Drottninggatan visade hur Löfvens popularitet ökade efter attacken! Märkligt kan tyckas att en statsminister först bjuder hit en radikaliserad muslimsk terrorist som utför en avskyvärd terrorhandling och sedan tar Stefan Löfven åt sig äran hur bra beredskap vi har i landet och får ett ökat förtroende av folket! Detta bevisar hur svårt indoktrinerade det svenska folket blivit av socialismens otäckt skickliga propagandaapparat.

Vi upplevde en liknande effekt våren/ sommaren 2020 när Covid-19 kom till Sverige. Med en absurd (S)-politik jämfört med hela övriga världen ökade  Corona-smittan mer i Sverige än något annat nordeuropeiskt land per capita pga Socialdemokraternas handfallna politik. Vad blev resultat? -Jo, förtroendet för Stefan Löfven ökade i takt med att allt fler liksäckar fick dras fram...

”-Sverige är ett tryggt land att leva i"

 

Hur kan då två identiska dubbelmord med skillnaden om de inblandades hudfärg få så extremt stor skillnad i rapportering och medial uppmärksamhet? Det handlade naturligtvis om politiska poäng, för vad hade hänt om IKEA-morden fått samma massmediala uppmärksamhet som de i Trollhättan? Vilket parti hade då fått rätt i sin kritik?

Stefan Löfven och Socialdemokraterna var vid tidpunkten hårt pressade för att vara politiskt handlingsförlamade, passiva och osynlig i debatten men fick nu plötsligt en chans att visa hur stor och tapper han var, samtidigt som han fick friläge att skylla all ondska på störste rivalen Åkesson. Mer negativ publicitet för Löfven hade varit förödande och dessutom hade ju Sverigedemokraterna fått rätt i sin hårda kritik mot den ansvarslösa massinvandringspolitiken. Socialdemokraterna och Löfven bevisade också att ”Allas lika värde” plötsligt inte betyder ett dugg om man har ”fel” (läs = etnisk svensk) hudfärg.

Det mest brutala rasist-dubbelmordet i Sveriges historia uppdagades och avslöjades alltså tragikomiskt nog av en ”rasistisk hatsajt”!

Att svenskar mördas i Sverige för att de är just svenskar var något Stefan Löfven och Socialdemokraterna till varje pris måste hålla tyst om… Tanken var faktiskt att vi aldrig skulle fått veta sanningen! Bara det är en skandal i sig.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Man fastslog att morden på IKEA inte var ett rasistmord, trots att Abraham Ukbagabir erkänt att han var just ute efter etniska svenskar som han ville hämnas på. Man ansåg att Abraham Ukbagabir inte kunde veta om personerna verkligen var svenskar eller om de till exempel var danskar eller norrmän. Därför underkändes rasistanklagelsen. Hans eget erkännande brydde man sig inte om, det viktiga var att vara politiskt korrekt och inte ge ”rasisterna” vatten på sin kvarn.

I Löfven och Socialdemokraternas nya mångkulturella Sverige kan två nästan identiska dubbelmord vara två totala motpoler, eftersom man gör skillnad på människors hudfärg och etnicitet om man kan vinna politiska poäng. Är förövaren svensk och offret utländsk blir det expressflyg till platsen och extrasändningar i TV. Det är alltid fråga om ett rasistiskt hatbrott indirekt av högern och Sverigedemokrater. Förklaringar och överdrifter ska förstärka händelsen.

Är förövaren utländsk och offret svensk blir det mörkläggning, och bortförklaringar som ”Sverige har aldrig varit tryggare än nu”. Svepskäl och undanflykter. Det var ju trots allt bara en mor och hennes son som "råkade vara på fel plats vid fel tidpunkt" som gjorde att det blev en ”olycklig och tragisk händelse”...

En svensk kan nämligen aldrig utsättas för ett hatbrott eftersom han tillhör en majoritetsgrupp i Sverige. Inte ens om tio afrikaner som Abraham Ukbagabir slår ihjäl en svensk i ett område (där svenskar dessutom är i minoritet) kan det handla om ett rasistiskt hatbrott. Hatbrott kan bara ske mot en minoritetsgrupp. Om tex 10 heterosexuella misshandlar en homosexuell är det alltid ett hatbrott men om 10 homosexuella misshandlar en heterosexuell är det bara en … vanlig misshandel! Samma sak när det gäller olika etniciteter och hudfärger.

"Vi ska för evigt minnas dagen då Stefan Löfven klampade över lik för att framstå som en ansvarsfull ledare"

Tragikomiskt nog hade Sveriges Radio ett kritiskt reportage att hudfärgade plåster (?) bara finns i ljus beige, inte bruna eller svarta, vilket ansågs djupt kränkande, samma dag Carola och Emil mördades just för sin hudfärgs skull. Och som ett ödets ironi så befann sig Stefan Löfven just i Västerås den aktuella dagen då morden inträffade - men han gjorde sig uppenbarligen ingen brådska…

Även Oisin Cantwell på socialdemokratiska Aftonbladet försökte desperat på en haltande förklaring till skillnaden mellan morden, han skriver:

”-Det finns en avgörande skillnad mellan IKEA och Trollhättan. Det finns ingen krets eritreaner som anser att mord är ett legitimt svar på avslagen asylansökan. Ideologi saknas. Vita, svenska medborgare behöver inte frukta att bli mördade av detta skäl.”

-Ja, vad säger ni Socialdemokrater om Oisin Cantwells bisarra uttalande? Vi behöver inte frukta att bli dödade för vi är svenskar, ändå blir vi bevisligen just det! Han kanske skulle förklara detta för Carola och Emils anhöriga istället?

Det parti Stefan Löfven själv anser är "ett anständigt parti" kan gå över lik för att själva försöka framstå som tappra och dugliga statsledare! Är det rimligt att vi ska vara beredda att offra några av våra egna medborgare bara för att

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

samla politiska poäng åt Socialdemokraterna och för att rättfärdiga deras misslyckade migrationspolitik? Vad hade Du tyckt om det var Din mor eller Din son som mördats på grund av en ansvarslös politik? Hade Ditt förtroende för Stefan Löfven då ökat? Nästa gång kanske det är Du som "råkar" befinna dig på fel plats vid fel tidpunkt i ditt land...

 

När Aftonbladet i sin pappersutgåva sammanställde de värsta morden under 2015 fanns naturligtvis morden i Trollhättan med, medan IKEA-morden i Västerås inte fanns med, eller ens nämndes. Detta säger det mesta om den mörkläggning som media och socialisterna försökte (och än idag försöker) mörklägga. Socialdemokrater och vänsteretablissemanget talar så vackert om "Allas lika värde" och om "antirasism", att ras och hudfärg inte spelar någon roll, men när det sedan sker två hemska dubbelmord är just hudfärg och etnicitet de viktigaste pusselbitarna i det politiska maktspelet.

 

Ett av dubbelmorden fick maximalt mediautrymme och massmedial uppmärksamhet därför att det gav plus poäng åt Socialdemokraterna och Stefan Löfven. Det andra dubbelmordet skulle mörkläggas så vi aldrig fick veta sanningen då detta mord var ett hot mot den socialdemokratiska migrationspolitiken som man tappat kontrollen över. Ett hot mot väljarstödet och Socialdemokraternas skönmålade bild av det nya svenska mångkulturella samhället. De var ett hot mot indoktrineringen att massinvandringen är något kulturberikande och positivt. De var ett hot mot deras svaga opinionssiffror.

Skillnaden mellan "allas lika värde" sitter alltså till syvende och sist i hudfärg och etnicitet. Om inte ”rasistsajten” Fria Tider hade funnits hade vi med all säkerhet än idag aldrig fått veta vad som egentligen hände inne på IKEA-varuhuset i Västerås den där vackra sommardagen i augusti 2015… 

Den 10 Augusti ska vi för evigt minnas Carola och Emil ...men också komma ihåg när Socialdemokraterna och Stefan Löfven klampade över lik för att försöka framstå som ansvarsfulla statsledare och det var dagen då socialismen åter igen visade upp sitt fulaste av alla trynen!

Det parti var fjärde svensk fortfarande röstar på...

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

 

  Läs mer:  

(1) Bacelona-avtalet (HÄR)

(2) SMR-avtalet (HÄR)

SHA-70 (LÄNK)

Bildgalleri. Dubbelklicka och svajpa.

 

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page