Rasistmötena

"Socialdemokraterna är det enda svenska riksdagsparti som förbjudit svenskar att deltaga på politiska möten pga sin hudfärg

-och detta 2016!""

Ta en titt på bilden! Den är taget under Socialdemokraternas styre i Sverige under slutet av 1940-talet då delar av den svenska befolkningen inte var välkomna pga sin etnicitet eller hudfärg.

 

Hur ser antisemitismen och rasismen ut i partiet idag? Är den äntligen bortsopad? Är verkligen partiet ett ”anständigt” parti som Löfven påstår? Nej rasismen, antisemitismen och svenskhatet är starkare än någonsin och frodas som aldrig förr! Det parti som Löfven själv kallar ”ett anständigt parti” är Sveriges i särklass största och enda rent rasistiska, antisemitiska och svenskfientliga parti.

Vi har tidigare berättat om Socialdemokraternas historia med sina starka kopplingar till Hitler och nazisterna. I denna artikel flyttar vi fram till nutid och undersöker om anständigheten och moralen fortfarande är lika låg.

Var inte socialdemokraterna ett parti som skulle stå upp för den svenska arbetarrörelsen och den svenska befolkningen? Var inte socialdemokraterna ett parti för gemenskap och solidaritet mot splittring och rasism? Nej, tror du fortfarande det är du naiv, grundlurad och indoktrinerad!

Vilket är idag Sveriges enda rasistiska parti? Vilket parti skiljer fortfarande på svarta och vita? Svaret är inte helt oväntat arbetarpartiet Socialdemokraterna! Detta är berättelsen om Socialdemokraterna och det vita hatet:

Stockholm september 2016:

Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU ska ha en föreläsning på deras eget partihögkvarter. Det som skiljer detta möte från andra partiers möten är att vita svenskar inte är önskvärda! Föreläsningen är endast för ”rasifierade” dvs icke etniska svenskar! Etniska svenskar är på grund av sin hudfärg inte välkomna att deltaga på föreläsningen av socialdemokraternas ungdomsförbund! Vi pratar inte USA 1940, vi pratar inte Sydafrika 1960, vi pratar Sverige 2016! Nämn ETT annat svenskt riksdagsparti vars ungdomsförbund exkluderat människor pga. sin hudfärg!

Det stora problemet med föreläsningen är inte bara att hela mötet är extremt rasistiskt och sanktionerat av Socialdemokraterna och ska hållas på deras eget partihögkvarter utan att islamistiske ”terrorexperten” Rashid Musa håller i det. Rashid Musa är en kontroversiell ordförande för Sveriges Unga Muslimer, SUM som ofta kan ses på bilder där han gör muslimska brödraskapets tecken. Organisationen har tidigare kritiserats för att ha kopplingar till just muslimska brödraskapet (som i sin tur har kopplingar till IS) samt att regelbundet bjuda in antisemitiska och andra judehatiska föreläsare. Hans organisation har vid upprepade tillfällen bjudit in hatpredikanter samtidigt som de får många miljoner i svenskt skattebidrag varje år.

Angående Sveriges Unga Muslimer så har de kritiserats för att hellre anklaga journalister som skriver om islamism, än att ta avstånd från islamister. Exempelvis har de bjudit in Kamal Al-Mekki, som vill införa sharialagar i väst, inklusive halshuggningar, och försvarar slaveri och kvinnohandel. Rashid Musa självutnämnd ”terrorexpert” skulle föreläsa om ”islamofobi” på ett socialdemokratiskt evenemang anordnat av SSU där endast folk av ”rätt” hudfärg –”rasifierade”- alltså var välkomna… Detta är Löfvens anständiga parti Socialdemokraterna!

Vi kanske ska börja med en fråga till Stefan Löfven hans socialister och till alla Er – var fjärde svensk- som röstat på Socialdemokraterna: Är det detta Sverige ni vill ha?

Ett Sverige där ert eget parti exkluderar folk baserat på pigmentet på deras hud? Där öppet rasistiska arrangemang inte bara ordnas av ert eget parti utan dessutom sanktioneras öppet genom att de hålls på ert partihögkvarter?

Efter kritik ändrade SSU inbjudan till ”eventet arrangeras av SSU Stockholms separatistiska nätverk för rasifierade och är endast till för medlemmar och potentiella medlemmar i nätverket”.

Som om detta skulle göra någon skillnad.

På SSU:s hemsida står det vidare; ”för de som identifierar sig som vita finns det många andra sätt att engagera sig”. Det betyder likväl att vita inte släpps in och får således inte vara med på socialdemokratiska event!

Det än mer pikanta i detta är att SSU håller föreläsningen på Sveavägen 68 i hörsalen, det vill säga i regeringspartiets eget partihögkvarter. Att diskriminera folk på grund av hudfärg sanktioneras alltså av Socialdemokraterna. Kommer SSU ha en dörrvakt där som tittar på vilken hudfärg folk har och väljer vem som inte släpps in?

Tyvärr är sådana här arrangemang inget nytt. SSU Stockholm höll ”vita icke välkomna-arrangemang” redan 2015, även då på Sveavägen 68. Detta rasistmöte kunde genomföras då massmedia tystade ned händelsen och lyckades med det men 2016 blev de avslöjade av en ”rasistisk hatsajt”…

 

Detta är inget annat än ren rasism sanktionerat av Socialdemokraterna, dessutom olagligt. Enligt Diskrimineringslagen (2008:567) kapitel 1 §5 står det under punkt 3: I denna lag avses etnisk tillhörighet: nationellt eller etniskt ursprung, hudfärg eller annat liknande förhållande.

Och i kapitel 2, §12: Diskriminering är förbjuden för den som anordnar en allmän sammankomst eller offentlig tillställning.

Det SSU Stockholm gjort är att sätta upp en skylt på dörren där det står ”Vita ej välkomna”. Vad hade hänt om ett annat ungdomsförbund satt upp skylten ”Svarta ej välkomna”? Då hade en anmälan till DO kommit med vändande post. Med rätta!

En annan sak man undrar är om diskriminering av folk på grund av hudfärg går i linje med de villkor Myndigheten för Ungdoms- och civilsamhällesfrågor ställer för att bevilja det organisationsbidrag på flera miljoner som SSU årligen mottar, för det är i slutänden vi svenska skattebetalare som betalar för att vi inte får släppas in på politiska sammankomster pga vår hudfärg.

 

Återigen Stefan Löfven och alla Ni som röstat på detta ”anständiga” parti:

Är det detta Sverige ni vill ha?

"Återigen Stefan Löfven och alla Ni som röstat på detta ”anständiga” parti:

Är det detta Sverige ni vill ha?"

Socialisterna har uppenbara svårigheter att hålla sig skilda från svenska islamister, åtminstone det rasifierade inslaget i partiet. Tänk om SSU Stockholm valt att separera bort alla utom vita medlemmar till detta lilla spektakel…uj-uj…

Hur gick det sedan på socialisternas inplanerade rasistmöte? Njaa. Media mörklade naturligtvis den rasifierade socialistsammankomsten men det fanns en nyhetssajt som avslöjade det hela, nämligen en så kallad ”rasistsajt”! Jo, du läste rätt! En ”rasistsajt”! När Fria Tider uppmärksammade händelsen ställde plötsligt SSU in mötessammankomsten. De alternativa-media som Stefan Löfven, PK-media och det övriga vänsterliberala etablissemanget kallar ”rasistiska hatsajter” blev alltså de som fick det mest rasistiska mötet i modern tid i Sverige att inte bli av… men tanken var att vi aldrig skulle få veta!

Det finns alltså både rasism och dubbelmoral i Socialdemokraternas DNA.

Rasismen, antisemitismen, svenskhatet och den omvända rasismen inom Socialdemokraterna är idag större än någonsin, större än på 1940 talet som bilden är tagen. Inget annat parti än det som Löfven själv betecknar som ”anständigt” har exkluderar svenskar på grund av sin hudfärg. Något vi alltid ska tänka på nästa gång vi hör Löfven berätta om andra partiers historia och anständighet.

Vi kommer alltid med nya avslöjanden om det anständiga partiets bruna dåtid och nutid. Inget kan stoppa sanningen!

// Blenda W Thor.

Tack för Du delar denna artikel på sociala media och följer Facebookgruppen ”Socialdemokraterna & Sanningen” och tack för Du vill vara med och finansiera sajten! Kontakt kan endast ske via kontakt@s-sanningen.com

Swish: 0708 371 788 (ext. konto UW)

Swedbank Bankkonto.

Clearingnr: 8169-5

Kontonr: 694 425 565-9

Mottagarnamn: Blenda W Thor

 

Klicka in på Din bankapp. Klicka på menyrutan och på "Betala & överföra". I rutan "Meddelande till mottagare" skriv det som sedan presenters på denna sajt. Du kan därmed följa och se att Din gåva gör skillnad! 

Tack för Ditt bidrag!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round