I ett uppmärksammat mål friades en nigeriansk man för våldtäkt efter att två av nämndemännen använt sig av en anmärkningsvärd motivering. De två socialdemokratiska nämndemännen med utomvästlig bakgrund som friade den nigerianske migranten med den mycket underliga motiveringen är Abbas Al-Janabi och Mitra Hobehshoar.

Tingsryd hamnar i en trygghetsundersökning på  251:a plats av landets 290 kommuner. 

Enligt kommunalrådet Mikael Jeansson (S) beror bottenplaceringen på att man har för många äldre invånare i kommunen. S-politikern pekar särskilt ut de många äldre invånarna i Tingsryd. Enligt Jeansson är den gruppen som bär ansvaret för kommunens negativa trygghetsutveckling.

Stefan Löfven tvingas att fortsätta att brottas med anklagelser om antisemitism inom Socialdemokraterna. På lördagen talade socialdemokratiske regionpolitikern Alexander Suliman på en demonstration utanför den amerikanska ambassaden mot Trumps nya fredsavtal  Under demonstrationen manade Suliman på och klappade händerna när sången ”Krossa sionismen” skanderades.

En fd företrädare för Socialdemokraterna i Göteborg – Barbro Hartvig – uppmanar på Twitter till att ”meja ner” Sverigedemokrater Barbro Hartvig uppmanar till dödligt våld mot Sverigedemokraterna – eller ”fascisterna”, som hon kallar dem. "Gud förbjude, vi får skaffa handeldvapen o meja ner fascisterna". Barbro menar att inlägget var "ironiskt", man ”ska ha k-pist” för meja ner pol.itiska motståndare.

S-topp skrev sig hos mamma – ville behålla politiska uppdrag Peter Skog Lindman toppolitiker i Uppvidinge kommun är skriven påmamma för att han ska kunna fortsätta sina politiska uppdrag. Han jobbar på Öland och familjen är skriven på ett i Kalmar. -Det är för att behålla de politiska uppdragen. Peter Skog Lindman är även ledamot i kommunstyrelsen och ledamot i krisledningsnämnden.

Socialdemokraternas partisekreterare Lena Rådström Baastad försvarar nu sin partiledare efter dennes katastrofintervju i Agenda. Enligt henne finns det ”självklart inte” något direkt samband mellan invandringen och brottsligheten.  "– Om du sätter dit människor som är födda i Sverige under samma förutsättningar så får du samma resultat" Verkligheter kommer aldrig ikapp...

Islamisering av (S)

24/10-19 klubbades beslutet att stadsdelen Stenhagen i Uppsala kommer att få ett islamistiskt center. Detta efter att Socialdemokraterna beslutat säga ja till det hårt kritiserade bygget. Ylva Stadell (S) berättar att hon känner sig ”trygg i det här beslutet”.

Media har bl.a. avslöjat Atique Ullah som drivande person bakom  islamistiska centret är dömd för barnmisshandel ...

Socialdemokraterna inför nu sänkt arbets-givaravgift för nyanlända. Denna rasistiska lagändring ska göra det billigare att anställa invandrare än etniska svenskar. Socialisterna inför lagar som gör skillnad på etnicitet och hudfärg där våra svenska ungdomar ska diskrimineras.  Vi får gå tillbaka till Sydafrikas apartheidlagar för att hitta något liknande! Rasismen och islamiseringen fortsätter...

Finansborgarråd Karin Wanngård (S) ställer sig direkt avvisande till förslaget att redovisa kostnader för invandringen. Hon skriver i sitt svar på Sd-motionen att det är "ett stort ingrepp i den personliga integriteten" att redovisa kostnader för kommunal service efter födelseort och att förslaget ger uttryck för "ett grupptänkande som begränsar individuella möjligheter...

Det tog 2,5 timme för städerskan på hotellet i Bryssel att få bort avföringen från heltäckningsmattan, stolen, dörrarna och väggen. I rummet hade högt uppsatta SSU:are bott natten innan. De betalade städerskan knappt 500 kronor för besväret.
- Ingen ska behöva städa undan sånt, säger Rashid bin Hach, den receptionist som fick ta itu med svenskarna på morgonen efter...

I Uppsala marscherade 11/5-19 Ship to Gaza genom staden tillsammans med flera kommunpolitiker medan barn höll upp bilder med klassiskt antisemitiskt tema, nämligen bilden av en jude med blod rinnande från mungiporna, en Davidsstjärna i pannan och ett blodigt och förskräckt barn som juden tittar på med blodtörstig blick.

Med andra ord klassisk antisemitism. 

Organisationen “Vid din sida” försöker skapa ett drägligare liv för utsatta fattigpensionärer, gamla människor som Sverige vänt ryggen. Initiativtagaren Jeanette Höglund har tidigare bjudit in statsminister Stefan Löfven att besöka organisationens soppkök, något han inte har gjort. Nu skriver Höglund på nytt till Stefan Löfven på sin Facebook: “Har mailat till statsminister Stefan Löfven nu och hoppas ...

Stefan Löfvens svek – blåser 200 000 pensionärer! 200 000 pensionärer med inkomst mellan 211 000 och 240 000 kronor får alltså betala mer i skatt på sin pension, trots att regeringens högsta företrädare lovat lägre skatt och trots att detta också meddelas på regeringens webbplats. Magdalena Andersson har dessutom i flera debattartiklar efter årsskiftet påstått att från årsskiftet...

Förbud skriva om kriminella inv.

Nu kryper den riktiga diktatorn fram så nu vet (S)verige hur det kommer att sluta. Nu ska han inskränka yttrandefriheten genom att förbjuda media att skriva om alla kriminella invandrare! Han bryter mot geneve-konventionen. Vi tycker det är riktigt otäckt. Han verka ju vilja skapa ett Nordkorea. Den där måste bort snarast helst innan 2022. Sossarna är avskärmade från verkligheten...

Svenskhatet

Nytt idiotiskt förslag från Socialdemokraterna: Låt illegala invandrare begå brott utan att straffas! Invandrare som har fått utvisningsbeslut men fortfarande uppehåller sig i Sverige ska få begå brott som ger upp till ett halvårs fängelse utan att riskera straff. Det föreslår (S). Vi ska alltså ha olika straffskalor utifrån etnicitet! Är det detta Du menar med "Allas lika värde", Stefan Löfven?

Bidrag till ensamkommande

Igår torsdag lämnade sju personer i Kalmar – Christer Kroneld, Stefan Halldorf, Pär Adolfsson, Camilla Nilsson, Ulla Nilsson, Lotta Lindh och Jessica Rydell – in en namninsamling till socialtjänsten i kommunen. Listan uppges innehålla 194 underskrifter och kravet som ställs är att de så kallade ensamkommande flyktingbarn som fått uppehållstillstånd enligt den omdiskuterade...

Margot & Islamister

Imamen från Malmö som vägrar ta kvinnor i hand, vill ha Sharialagar, vars Islamakademi jämför homosexuella med mentalsjuka pyromaner, som vill ha censur när journalister skriver om Islam, som menar att män och kvinnor ska leva fysiskt åtskilda har haft ett hjärtligt möte med Sveriges utrikesminister Margot Wallström. Syftet var som vanligt i den. Socialdemokratiska maktutövningen...

Tycker synd om mördare.

Socialdemokratiske politikern Marie Östh försvarar och tycker synd om mannen som mördade en 22-årig tjej! Det är ingen som sitter och tycker synd om Breivik. Det är snarare ett hån mot offren att göra det. Och det är ett hån mot det allmänna rättsmed-vetandet att man i samma andetag som man nämner offret på något sätt tycker synd om gärningsmannen. För (S) är det inga problem!

Dubbla arvoden

Det socialdemokratiska kommunalrådet Susanne Meijer i Hörby tog emot dubbla arvoden när hon satt i socialnämnden 2013 och 2014. Varje månad tickade det in 2 000 kronor extra på kontot. Det pågick i två år utan att hon slog larm. Totalt fick hon ut drygt 46 000 kronor för mycket i arvode under en period då socialnämnden blödde ekonomiskt och gick tiotals miljoner kronor back årligen.

Fascistkopplingar

Socialdemokraternas riksdagskandidat Hasan Dölek, tidigare ordförande för Turkiska riksförbundet, har varit på tillställningar med Ilhan Senturk, ledare för fascistiska Grå vargarna. Det berättar den borgerlige debattören Ivar Arpi på Facebook samtidigt som han publicerar bilder där även Barbaros Leylani och Ahmet Önal, ordförande för Svensk-Turkiska riksförbundet finns med.

Olaga hot

Socialdemokratiska kommunalrådet Kjell Hedvall hotar invånare med polisanmälan – efter nakenskandal. Kjell tusentals konton med sexuellt innehåll på Instagram. Nu har han kontaktat flera kommuninvånare som uppmärksammat saken på Facebook – och hotar med polisanmälan. – Det känns som att han vill hota allmänheten till tystnad, säger Vanja Thörnqvist Miles, en av de kontaktade.

Sexköp

Socialdemokraten David Svensson togs av polis sedan han köpt sex i en lägenhet i Jönköping. Har har i polisförhör erkänt och fått ett strafföreläggande. Vi ser omöjligt att David Svensson sitter kvar för Socialdemokraterna skriver ordförande Kent Bjärkhed, i ett pressmeddelande med anledning av kommunalrådets sexköp.

Falskt intyg

Socialdemokraternas tidigare partiledare hade uppdraget som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism när tidningen Expressen 2016 avslöjade att hon skrivit ett falskt intyg åt sin livvakt.

Livvakten skulle köpa en bostadsrätt i Saltsjöbaden för cirka 10 miljoner kronor men bostadsrättsföreningen ifrågasatte hans betalningsförmåga. Då skrev Mona Sahlin...

Midsommarkokain

Socialdemokratisk politiker togs med kokain i snusdosan under midsommar på en camping i Bohuslän. (S)-politikern omhändertogs för fylleri och i samband med det hittades kokainet som var gömt i en snusdosa. Politikern har fått ett strafföreläggande utfärdat om olaga narkotikainnehav.

”-Som människa kan man fela. Det var ju midsommar” säger socialdemokraten.

Fallskärm efter trakasserier

Det socialdemokratiska borgarrådet Roger Mogert avgår och lämnar politiken efter flera vittnesmål om trakasserier. Stadsbyggnads- och kulturborgarrådet i Stockholm, Roger Mogert kan på grund av att ha ägnat sig åt sexuella trakasserier kvittera ut närmare fem miljoner kronor i avgångsvederlag. Skattebetalarna får stå för Mogerts mångmiljon inkomst!

Bedrägeri

Socialdemokratisk nämndeman lurade tingsrätten på 382 tusen kronor! Nu döms han till dagsböter för grovt bedrägeri. Ronald Chamoun, född i Beirut i Libanon, kom till Sverige 1988 enligt skattemyndighetens uppgifter. Han har representerat Socialdemokraterna i Sigtunas kommun-fullmäktige och satt som i styrelsen för det kommunala bostadsbolaget AB SigtunaHem.

Nazistanklagelser

Den Socialdemokratiske politikern Leif Berglund kallar politiska KD-motståndare för nazister på en film som sprids på nätet. Väsby-politikern Leif Berglund, mångårig socialdemokratisk kommunpolitiker och ordförande i kommunfullmäktige, har pekat ut två andra lokalpolitiker som nazister och inkompetenta. ”Ja, men i vissa lägen skulle han kunna vara en… nynazist alltså”, säger Leif 

Facebook lögner

Den socialdemokratiska arabiskspråkiga hemsidan som Samer Saad Mohialdeen drev har spridit grova lögner om Sverige-demokraterna i ett arabiskspråkigt inlägg på Facebook, ett inlägg som också lades upp i den lokala socialdemokratiska föreningens namn. Samer Saad Mohialdeen kommer ändå inte att uteslutas ur partiet.

Somaliska lögner

Ännu en socialdemokratisk kandidat visar sig nu ha spridit lögner om SD och de borgerliga partierna. Denna gång Mohammed Ahmed Barkad som varit aktiv i partiet sedan 2010 och har spridit lögnerna på stora somaliska hemsidor. Texterna har även delats i Facebookgrupper för somalier i Sverige. Barkad påstår bland annat att partierna vill stoppa muslimsk invandring till Sverige...

Förtal

Socialdemokraten Ann-Sofie Hermansson polisanmäld för förtal. Kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson (S) var drivande när visningen av filmen Burka songs 2.0 stoppades. Nu har hon polisanmälts för förtal, rapporterar P4 Göteborg.

Islamdemokraterna

Socialdemokraterna beroende av extrem islamistisk falang.  Internt hörs klagomål men kritikerna säger att (S) låtit bli att agera.            – Islam är universalbotemedlet för mänsklighetens alla lidanden, sjukdomar och problem, säger Rizwan Elahi, förre ordföranden och 11:a på riksdagslistan. De nya socialdemokraterna tycks stå upp för allt annat än svenska värderingar!

Lägenhetsaffär

2006 lyckades dåvarande statsminister Göran Persson fixa en övernattningslägenhet i Stockholm åt sin fru Anitra Steen. Genom att ringa ett samtal till fastighetsföretaget lyckades Persson och Steen gå förbi 20 års bostadskö. Bara en av många lägenhetsskandaler som ofta tycks drabba just socialdemokrater...

Toblerone affären

Att rada upp alla skandaler som drabbat (S) är inte lätt, det är faktiskt ganska många. En av de mest kända är ”Toblerone-affären” där dåvarande (S)-ledaren Mona Sahlin åter igen hamnade i blåsväder då det visade sig att Mona under sin tid som arbetsmarknads-minister hade använt statens kontokort (= våra pengar!) för privata inköp. ”Det är häftigt betala skatt” sa Mona till skattebetalarna…

Grov stöld.

Sveriges så kallade socialförsäkringsminister Socialdemokraten Annika Strandhälls sambo stämdes nyligen för att inte ha betalat räkningen från en arkitektfirma som ritat parets altan på Värmdö. Men nu avslöjas att den kriminelle sambon även är dömd till 75.900 i böter efter att ha åkt fast för att ha stulit prylar på Mediamarkt.

Pedofilmörkningen.

En 45-årig kvinnlig lokalpolitiker för Social­demo­kraterna har dömts till sex månaders fängelse för sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning. Detta efter att kvinnan vid upprepade tillfällen haft sex med en ensamkommande afghanpojk på det HVB-hem hon arbetat på. Enligt domen hade hon sex med afghanen vid minst 10 olika tillfällen.

Islamiseringen

Socialdemokraterna Robert Olesen och Per Ribacke vill att svenska skolor anpassar elevernas lovdagar så att de sammanfaller med muslimska högtider. Det handlar om hög­tiderna Eid al Fitir som är fastemånaden Ramadans avslutningsfest samt Eid al Adha som markerar slutet på vallfärden till Mecka.   -"Detta är ett nationellt problem" säger de.

Säpo avslöjar att  författaren och vänster-sympatisören Jan Guillou lät sig värvas som hemlig agent av ryska säkerhetstjänsten KGB. Medan hans spionkollegor Stig Wennerström och Stig Bergling dömdes till livstids fängelse kan Guillou ogenerat sitta kvar och överlägset jäsa i statliga SVTs Tv-soffa som om inget hänt och dessutom håna såväl Sverigevänner som kvinnliga författare som han tafsat på. (LÄNK)

Socialdemokraten i Älvkarleby, Marie Larsson, påstod hon blivit överfallen på grund av sin politik. "Nu har även jag stått öga mot öga mot hatet. En man med hat mot mitt politiska engagemang har slagit mig" skrev hon på Facebook. Allt bara var en bluff, och den röda offerkoftan åkte på när socialister vill tycka lite synd om sig själva. Sanningen; hon hade fyllefest i sin husvagn på en tattarcamping!

En 43-årig migrant tillika socialdemokratisk kommunpolitiker i Norrbotten har häktats misstänkt för att ha avrättat sin fru. Det var på torsdagen som en kvinna påträffades död i Graninge beläget i Sollefteå kommun efter att den iranske medborgaren Abdollah Ashkan Ekhtiari ringt till polisen och uppgett att han skjutit sin fru. På fredagen begärde kammaråklagare socialdemokraten häktad.

Åsa Westlund (gift med Anders Lindberg, Aftonbladet), socialdemokratisk politiker var under 2004-2014 Europaparlamentariker och överlägset sämst med 85-procentig frånvar. En EU-parlamentariker tjänar 76 920 kronor i månadslönen c:a 60 000 kronor netto.  Anders Lindberg, politisk chefredaktör skrev i en ledarkrönika i Aftonbladet att SDs partikultur skapade girighet...

Socialdemokrat lurade till sig skattemiljoner – var samtidigt god man för 25 barn. Den förre

S-politikern Abdi Elmi har varit god man åt Växjö kommun för åtminstone 25 flyktingbarn – samtidigt som han granskades för skattefiffel. Abdi Elmi misstänks just nu för bedrägeri efter att ha drivit ett tiotal bolag i konkurs – trots minst 20 miljoner kronor i bidrag från Arbetsförmedlingen...

Nina Burchardt är (eller rättare sagt var) politiker för Socialdemokraterna sedan fem år tillbaka som ordförande för kultur- och fritids-nämnden i Hudiksvall. Partiet med kärnvärden demokrati, tolerans, delaktighet, människors lika värde och rätten att älska den man vill. Fint! ...tills Nina blev kär och förälskad i ledamoten Johnny Skalin (SD). Vad som hände? Nina Burchardt fick sparken direkt!

Rashad Alasaad, är socialdemokratisk politiker i Ljungby och människosmugglare. Rashad avslöjas med dold kamera när han erbjuder smuggla ett  barn från Grekland till Sverige, med olagligt pass. Han skryter att han smugglat mängder av flyktingar till Sverige. Han tar20 000 kronor för barn, 30 000 för vuxen. -Jag gör det här för pengar, jag vill ha pengar!, säger Socialdemokraten!

Pavlos Cavelier Bizas är kommunfullmäktigeledamot för Socialdemokraterna i Uppsala och tidigare pressekreterare för SSU. Under den senaste tidens avslöjanden om extrema åsikter inom SSU har han flitigt kommenterat på Twitter. Han har dels drivit linjen att ordförande Philip Botström visserligen känt till falangstrider men inte känt till de extrema åsikterna.

Socialdemokraterna sparkar nu Carina Hägg som uppmärksammat partiets islamistiska kopplingar. Att (S) med Barcelonaavtalet nu är i full färd att islamisera hela Sverige har inte undgått någon men att öppet tala om detta utanför socialdemokraternas väggar är tydligen att gå ett steg för långt...

Tio företag med kopplingar till fotbollsklubben Växjö United och dess starke man, den  socialdemokratiske politikern, Abdi Elmi har alla gått i konkurs. Skatteskulden uppgår till över fyra miljoner kronor. De sammanlagda skulderna i de åtta företagen är nära sju miljoner kronor. Företagets konton är tomma, skatteskulderna över 4,3 miljoner kronor. Det finns ingen bokföring och inga redovisningar.

SSU och socialdemokraterna sjöng antisemitiska kampsånger under 1:a maj tåget. Detta bekräftar det faktum att SSU idag är en judehatisk och muslimsk organisation. På partiledardebatten i SVT den 5 maj viftar Löfven bara bort frågan. Vi viker inte en millimeter när det kommer till att kritisera förtrycket av en folkgrupp säger SSU´s Electra Ververidis.  SVT  Nyher Idag 

Igår gick Sveriges utrikesminister Margot Wallström ut i ett Facebookinlägg där hon öppnar för att IS-barnen som idag lever i olika kurdiska läger ska få återvända till Sverige. Enligt Margot är det en väldigt komplex fråga att lösa, men statsminister Stefan Löfven och hela regeringen sägs stå bakom hennes hållning. Det finns dock en rad problem med IS-barnen: Ett är att de är födda i kalifatet...

(S)MB

S&S har lagt ut en länk här nedan som innehåller en beskrivning av hur Socialdemokraterna ingick en uppgörelse med en av alla de organisationer som står Muslimska brödraskapet (MB) nära, nämligen Sveriges Muslimska Råd (SMR). Det handlar om en skrämmande läsning! Deras mål är att upprätta ett Islamisk stat baserad på sharialagar. Ett kalifat. ”Brödraskapet” har...

Den fula Jök-ungen

Januariöverenskommelsen, i dagligt tal kallat ”Jöken”, har kommit att bli grunden för regeringsmakten likt den tidigare decemberöverenskommelsen då borgerligheten avsade sig oppositionsrollen. Men den här gången delade sig borgerligheten i två delar, där C och L hoppar över till det rödgröna laget. Sd måste stängs ute från inflytande, resonerar Löfven.

Muslimska brödraskapet.

I dag är Muslimska brödraskapet en stor aktör i organisationslivet i Sverige. Genom Islamiska förbundet, Sveriges muslimska råd och en rad sidoorganisationer drivs agendan med krav på att ge muslimer särskilda rättigheter och en särlagstiftning enligt sharia. De har så klart gjort allt för att förneka det, men det går inte längre att komma undan. Det är dags för Islamiska förbundet att lägga korten på bordet

Morgan Johansson

En ny säkerhetsskandal avslöjas nu inom den rödgröna regeringen. Justitieminister Morgan Johansson skrev 2015 under ett undantagsbeslut så att en illegal invandrare utan vare sig uppehålls- eller arbetstillstånd kunde få en säkerhetsklassad tjänst inom kriminalvården. Hela familjen sitter för närvarande i Migrationsverkets förvar efter att ha hållit sig undan utvisningsbeslut.

Diktatur

Stefan Löfven (S) tycker att det bör vara svårare att avsätta honom som statsminister och regering. Förslag hård kritik. ”Nu luftar Löfven tankar om att lagstifta sig kvar vid makten”, skriver debattören Rebecca Weidmo Uvell på Twitter. Enligt henne kräver förslaget dock en grundlagsändring, vilket ”tack och lov” gör det svårt för Löfven att förverkliga sin odemokratiska idé.

Valsvek

Socialdemokraten Morgan Johanssons fräcka utspel: ”Har varit med om att ta Sverige ur flyktingkrisen”.  Han påstår även att den nya generösare linjen med utökad anhörig invandring ”är bra för integrationen i Sverige”. Socialisterna gick till val på en mer ansvarsfull migration, ett löfte de omedelbart svek väljarna på. Nu fortsätter den ansvarslösa massinvandringen att välla in över landet!

Bedrägeri

Socialdemokraten Birgitta Lönegård

bjöd idrottsklubben på boende, mat och alkohol för hundratusentals kronor – på fackförbundens bekostnad. Nu avskedas S-toppen från jobbet som vd för en kursgård efter bedrägeriuppdagandet. "Utredningen har visat att vd:n agerat grovt illojalt", skriver kursgårdens styrelse som också har beslutat att polisanmäla socialisten.

Osant intyg

Socialdemokraten Mona Sahlin intygar på myndighetens brevpapper, att hennes medarbetare och tidigare livvakt tjänar 120 000 kronor per månad. Men enligt regeringskansliet tjänar den före detta livvakten i verkligheten endast 43 000 kronor i månaden. Det felaktiga intyget använde han när han köpte en lyxbostad för tio miljoner kronor på Solsidan i Saltsjöbaden.

Sex & alkohol

Socialdemokraten Stefan Carlsson från Kalmar avgår som Landshövdning efter alkohol-problem och sextjänster. Stefan får lämna sin post som landshövding efter P4 Kalmars avslöjande om sexsamtalen. Det bekräftas nu av regeringen som avsätter landshövding Stefan Carlsson efter P4 Kalmars avslöjande om betalsamtalen till sextjänster – som betalats med skattepengar!

Fyllekörning & smitning

Socialdemokraten Adriana Haxhimustafa, 32, smet efter att ha kört in i en lastbil och orsakat en trafikolycka vid påfarten till E4:an i Sollentuna. Bara månader efter att ha dömts för smitningen anställdes hon som pressekreterare åt regeringen – där hon bland annat har fått presentera Stefan Löfvens politik i frågor om trafiksäkerhet.

Brottsutredning

Socialdemokratisk politiker utreds för brott. En brottsutredning är inledd av IFK-basen Frank Anderssons agerande. Utredningen gäller även den nyligen avgångne (S)-politikern Abbas Zarrinpour. Flera anmälningar har gjorts av privatpersoner om de båda S-politikernas arvodeshantering. Andersson undertecknade arbetsgivarintyg som han själv medgett innehöll felaktiga löneuppgifter...

Övergrepp och barnporr

Under sin tid som chef inom Svenska kyrkan förgrep sig Martin Rosén sexuellt på barn och spred barnporr. Nu har tingsrätt dömt honom till 18 månaders fängelse för grovt barnpornografibrott, sexuellt utnyttjande av barn, sexuellt övergrepp mot barn och kränkande fotografering. Mannen har också varit medlem och arbetat aktivt för socialdemokraterna i Alvesta kommun.

Antisemitism

Socialdemokratiske iksdagsledamoten Hillevi Larsson deltar i en antisemitisk demonstration i Malmö. I ett filmklipp som sprids på Facebook syns några av demonstranterna ropa slagord på arabiska. En talare blir avbruten av en slagordskör som bland annat ropar: Skjuter, skjuter dom, kastar, kastar vi sten. Det förekommer även hyllningar till den senaste tidens knivattacker i Israel.

Mångdubbla arvoden

Socialdemokratisk politiker begärde 31 dubbla arvoden! Vid 31 (!) tillfällen på mindre än ett år begärde toppolitikern Kjell Johansson (S) i Lilla Edet dubbla arvoden för sina uppdrag. Nu kommenterar han för första gången avgången: ”Jag får inte vara kvar”, säger Kjell Johansson.

Sexuellt ofredande

Tung S-politiker avgår efter polisanmälan om sexuellt ofredande

Christer Hansson, ordförande för Socialdemokraterna i Ängelholm, lämnar sina politiska uppdrag efter att ha blivit polisanmäld för sexuellt ofredande. Hans namn stryks från partiets vallistor.

Förtal och lögner

Socialdemokrater spred via en arabiskspråkig Facebooksida medvetet falska påståenden om M och SD. Det hävdas bland annat att partierna försöker "så konflikter och panik mellan muslimer och svenskar", ändra många lagar som berör muslimer, stänga moskéerna, förbjuda slöja, förbjuda halalkött, stänga alla islamiska skolor och utvisa ett stort antal flyktingar till sina hemländer.

Valfusk

Socialdemokraterna Mikael Damberg och och tidigare justitieminister Thomas Bodström utreds av polis – delade olagligt ut flygblad. Tilltaget föll dock inte i god jord hos polisen, som nu inlett en förundersökning om brott mot ordningslagen. På området där Damberg och Bodström delade ut flygbladen tillåts normalt inte allmänna sammankomster av säkerhetsskäl. 

Sultan Kayhan (S)

Riksdagsledamoten Sultan Kayhan (S) deltog på middag i Rinkeby med en företrädare för ultranationalistiska Grå vargarna. På ett tv-inslag från turkiska Kulu syns hon kampanja på en plats där väljarna ska vara själva och ta valsedlarna. Där är propaganda förbjudet enligt svensk lag. Kayhans pressekreterare förnekar helt det som syns på tv-bilderna.

Hyllat massmördare

SSU:are lämnar sina uppdrag efter avslöjandet om hyllningar till antisemitism och diktatorer. Socialisten skrev på Facebook: ”Saddam Hussein, den bästa människa som fanns. Alltid i hjärtat”. Han ska även ha refererat till Hussein som ”arabernas ledare”. 2015 har personen även lämnat en kommentar till ett klipp med en israelisk soldat. Han ska där ha skrivit att Israel ska ”brinna i helvetet”.

Avvisningarna.

2004 avslöjades det att CIA fått hämta upp två terrormisstänkte egyptier från Bromma i flygplats i december 2001. Männen fraktades sedan till Egypten där de utsattes för grov tortyr. Dåvarande justitiemininster Thomas Bodström Socialdemokraterna menade att han inte känt till avvisningarna, dock framkom det senare att Bodström vetat om det hela och ljugit för massmedia och folket..

Den nya skolan

Elever kan slippa bli polisanmälda för brott i socialdemokratiskt styrda Göteborg. 

Efter kritik från JO ska nu skolorna i Göteborg bli mer "återhållsamma" med att polisanmäla elever som begår brott. Som ett led i detta avbryter grundskoleförvaltningen sin överenskommelse med polisen om att alla misstänkta brott i och kring skolan ska polisanmälas.

Rasistiska uttalande

S-topp avgår – anklagas för rasism och sexism.

Marie Dahlin, kommunstyrelsens ordförande i Vänersborg, har avgått. Detta efter anklagelser om sexistiska och rasistiska uttalanden.  Det var oundvikligt. Ju högre upp i beslutsfattande en person är desto viktigare är det tänka på vilket språk man använder. Marie Dahlin har haft problem med detta, säger Dan Nyberg.

Muslimska högtider.

Muslimska högtider kan bli svenska helgdagar. Det är dags att tillsätta en utredning och se över de svenska helgdagarna, anser socialdemokraten Carin Jämtin . Sverige är ett "multi­kulturellt" samhälle, och hon öppnar nu för att införa en muslimsk helgdag. "Sverige borde införa en muslimsk helgdag, eventuellt genom att slopa en av de kristna helgdagarna" säger Carin Jämtin.

Uppvidinge kommunalråd, Niklas Jonsson (Socialdemokraterna) äger en möbelbutik där kommunen har handlat för stora belopp med skattebetalarnas pengar. Socialnämnden handlade för drygt 700 000 kronor av butiken bara under ett år. "Det viktigaste är ju allmänhetens förtroende och utifrån sett ser det inte bra ut", säger Olle Lundin, professor i förvaltningsrätt vid Uppsala universitet. 

Det som kännetecknar socialismen är att socialisterna vill ha höga skatter för alla utom för socialisterna. De vill gärna slösa med andras pengar tills de andras pengar är slut. Socialisterna tror att det är rättvist att lågavlönade betalar över 50 procent i skatt så att socialisterna kan ge bort dessa pengar till islamister, terrorister, klimatfascister och kurser i somalisk folkdans...

Nyanlända kvinnor i Oskarshamn får gratis körkortsutbildning på arabiska, samtidigt som kommunen tvingats lägga ner äldreboenden. Kommunalråd Andreas Erlandsson (S) försvarar insatsen. ”Det ingen gräddfils-satsningen för just dessa nyanlända arabiska kvinnor" Även Länsstyrelsen betalar 378 000 kronor för att kvinnorna ska lära sig att köra bil genom studier och övning på arabiska.

Socialdemokraten Clas-Göran Carlsson, Ljungby flyger för mer pengar än alla andra

riksdagsledamöter från Kronobergs län sammanlagt. 80 gånger per år sitter riksdagsledamoten på ett flygplan mellan Växjö och Stockholm.  Han flyger så pass mycket att han har köpt flera klippkort värt 50 flygresor vardera. –Jag väljer att flyga för jag tycker det fungerar bäst, säger Clas-Göran (S).

Ribacke (S) försvarar kommunalt bolag – som gav bort miljoner. Det kommunala bolaget

Alvesta Utveckling har gett bidrag på två miljoner kronor. Ett bidrag som inte har gått genom kommunfullmäktige. Nu försvarar kommunalrådet i Alvesta Per Ribacke (S) beslutet att dela ut bidrag via det kommunala bolaget. Bolagen har rätt att ta sina egna beslut, påstår Socialdemokraten Per Ribacke

Nu har Stefan Löfven åter igen anklagat andra partier för att ha en "nazistisk" bakgrund. 

Med dessa bleka påståenden så måste ju socialisterna själva ha ett kritvitt och fläckfritt förflutet? Ska vi titta lite i Löfvens backspegel? Det är en skammens historia Löfven sällan -eller aldrig- talar högt om. Detta är inget Du fick läsa om i skolan Detta är fakta Löfven inte vill någon ska känna till...

Löftet att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet nästa år som Stefan Löfven lovade väljarna 2010 har brutits.

Löftet från Socialdemokraterna finns inte med när regeringens budget presenteras i dag.

– Det är inte med i Januariavtalet, säger finansminister Magdalena Andersson (S) till media. Arbetslösheten väntas istället stiga de kommande åren...

SSUs Philip Botström vill göra sig av med Sveriges pensionärer både blidligt, röstmässigt och även bokstavligt talat, genom att införa vegonorm på landets äldreboenden. De äldre ska i slutet av livet inte längre få äta den mat de har rätt till, som de har ätit hela sina liv vilket i sin tur kommer avsluta många liv i förtid. De kommer således inte ens rösta på Socialdemokraterna en sista gång...

Vid en presskonferensen i landstingshuset i Luleå redovisade revisorna vid företaget KPMG sin detaljerade utredning för alla utbetalade ungdomsledarbidrag till SSU under de fem senaste åren. Revisorerna har granskat SSU:s bokföring och kontrollerat uppgifterna med kursarrangörer och deltagare. Landstinget kräver nu att SSU betalar tillbaka minst 1,2 miljoner kronor. En miljonsmäll för fuskarna.

S&S kan idag avslöja att Somaliland Förening i Malmö fick över en halv miljon kronor i bidrag från S-styrda Malmö stad och MUCF för att bedriva valpåverkan i stadens "utsatta områden". Projektet syftade till att ”öka valdeltagandet” i områden som traditionellt röstat för Socialdemokraterna. Därmed skulle (S) få många nya röster – men resultatet blev ett annat än partiet hade väntat sig...

37-årige Saad Hamad kom som asylsökare till Sverige från Irak 2010. Bara några dagar efter ankomsten gifte han sig med en kvinna med invandrarbakgrund som hade barn från ett tidigare äktenskap. Hamad – som kandiderade för Socialdemokraterna i kommunvalet i Tierp i höstas – döms nu för en lång rad våldtäkter, sexuella övergrepp mot ett av kvinnans barn, en dotter som var 9 år gammal. 

(April-2019) I Löfvens nya vårbudget blir åter igen våra egna äldre, pensionärerna de största förlorarna och invandrargrupper de största vinnarna! S bevisar åter att de vänt svenska folket ryggen för att blidka de som i större utsträckning röstar rött. Polisen får 230 miljoner mindre! 310 miljoner sparas in på äldrevården eftersom man hellre vill satsa på ett vinter-OS 2026...  (S)marta prioriteringar!

Annika (S) Strandhäll skyller samhälls-problemen på de svenskar som byggt landet: ”Våra problem beror inte på invandring – utan på äldre svenskar” Den svenska sjukvården är överbelastad, detta beror dock inte på den enormt stora och kostsamma invandringen till Sverige. "Det den äldre befolkningens fel", menar hon som nyligen blev kallad ”sjuk varelse” av en Ungersk minister. Fan tro´t!

Stoppa sosseriet!

Stockholms före detta stadsdirektör, Ingela Lindh, fick 4,3 miljoner kronor i fallskärm. Samtidigt fick hon ett extra anställningsår där hon bara behövde stå staden till förfogande. Det gav henne totalt 6,4 miljoner kronor.

Beslutet togs av det förra finansborgarrådet Karin Wanngård (S). Läs också Katerina Janouch tänkvärde ord om denna skandal!

Socialismens tryne

Löfven höll tal inför EU-valet – jämförde SD:s politik med Nazitysklands! ”När löntagare ställs mot löntagare, när arbetare ställs mot arbetare, när tryggheten urholkas och lönerna sänks, det är då som högerextremismen kan få utrymme att låta sitt gift sippra in i vårt samhälle”. Tur att vi som läst sanningen om Socialdemokraternas historia vet bättre än vår egen statsminister…

Statligt bidrag till SUM

Islamistanklagade organisationen Sveriges unga muslimer som har ett nära samarbete med SSU får rätt till statliga bidrag! Rapporten visade även på kopplingar till företrädare för den islamistiska organisationen Muslimska Brödraskapet. Att framtidens nya socialdemokrater är radikala islamister framstår allt tydligare!

Brexithatare

Utrikesminister Margot Wallström (S) tycker att Brexit är ett ”historiskt misstag” och att britterna dessutom skött det på ett dåligt sätt, uppger Politico. – Man ska inte utlova en folkomröstning om man inte förberett folk ordentligt, säger Wallström om Brexit. "Det här beror på ett dåligt politiskt ledarskap under en väldigt lång tid i Storbritannien". Har något EU land haft tydligare ledarskap än UK?

Rasistiska uttalanden

Socialdemokraten Harley har fått nog av tiggare och tycker inte att Sverige ska "ge bort sitt land gratis" till muslimer. Så skrev Harley Johansson (S) som är politiker i Emmaboda i ett inlägg på sociala medier. Han grundar sina åsikter främst på ett tv-program och vad hans arbetskamrater pratar om. Han skrev också i sitt inlägg att ”Vi ger bort vårt land gratis till islam” och att islam vill ta över världen.

Nya islamistkopplingar

Socialdemokratiske politiker Yasin Ipek från Märsta lämnar sina uppdrag efter att det framkommit att han medverkat på samma middag med Grå vargarna som Mehmet Kaplan (MP) Middagen med extremisterna blev startskottet på en granskning från medier över vilka kopplingar Mehmet Kaplan har till islamister och extremister. Med på middagen var alltså även socialisten Yasin Ipek.

Sexuellt ofredande

En kraftigt berusad socialdemokratisk politiker från Malmö har lämnat alla sina uppdrag efter att på en julmiddag tafsat och bitit en servitris i armen. Politikern har under de senaste tio åren haft uppdrag i flera nämnder, varit ersättare i fullmäktige samt haft styrelseuppdrag i ett kommunalt bolag. Servitrisen berättade vad som hänt för sin pappa som också är (S)-politiker i Malmö... 

Fyllekörning

Tidigare gymnasie- och kunskapslyfts-ministern socialdemokraten Aida Hadzialic straffas för rattfylla. Hon döms till 40 000 kronor i böter och fick avgå men hon gjorde ett ekonomiskt lyft på 1,5 miljoner kronor i avgångsvederlag när hon blev blåst på statsrådsposten. De svenska skattebetalarna fick naturligtvis betala notan för arbetarpartiets fyllekörningar...

Facebook inlägg

Socialdemokraten Roland Peterson, ledamot i samhällsbyggnadsnämnden och ersättare i Södermöre kommundelsnämnd blev så arg på Donald Trumps politik att han skrev ett inlägg på Facebook som han avslutade med orden: "Han överträffar mina värsta farhågor!!! Kan ingen d-l skjuta honom?" Inlägget  olämpligt och idiotiskt. Man får självklart inte skriva sådant. Det är ytterst olämpligt och väldigt...

Studiefusk

Kommunfullmäktigeledamoten Alma Handzar (S) stängs av från alla studier vid Göteborgs universitet. Universitetets disciplinnämnd har konstaterat att hon under våren fuskat under kursen "Demokrati i teori och praktik".

Jag har varit slarvig, säger Alma Handzar som två veckor efter beslutet fortsatte företräda Socialdemokraterna i utbildningsfrågan!

Skattefusk

Den socialdemokratiska toppolitikern i Stenungsund, Carola Granell, fick inte dra av tv-licensen, en nyinköpt torktumlare och bilens fordonskatt på skatten. Då gick hon vidare till domstol. Men Skatteverket vann.

– "Så har jag gjort i 17 år", säger den socialdemokratiska toppolitikern Carola Granell.

Mordhot

Socialdemokraten Rickard Jilläng sitter som ersättare i kommunfullmäktige i Arjeplog och kandiderar på valbar plats även i årets val. Så sent som för ett år sedan skrev han på Facebook om att skjuta renägaren eller renen efter problem med renar på sin tomt. 

"Hmm vad gör man med tamrenar som skiter på bron samt bosatt sig i garaget!! Vem skjuter man då? Ägaren eller renen."

Röda troll

Socialdemokraten Ayan Jamil stängs av från sitt jobb på partikansliet p.g.a. trollkonton. Socialdemokraterna har inlett en intern utredning Ayan och ytterligare en på partikansliet som misstänks för att ha skapat ett fejkat Twitterkonto. Det aktuella twitterkontot ifrågasattes i förra veckan sedan en medarbetare vid Näringslivets Mediaservice uppmärksammat ett inlägget...

Valfusk

Sandra Ackefjord socialdemokratisk politiker i Blekinge har polisanmälts sedan det kommit fram uppgifter om att politikern ska ha gömt valsedlar för SD i kyrkovalet. Socialisten Sandra skrev på twitter "Min mamma och jag gömde Sverigedemokraternas valsedlar under Social-demokraternas. Det var ju ingen direkt som höll koll på valsedlarna" som politikern har hamnat i blåsväder.

Facebook lögner

Socialdemokraten Janna Atta Ibrahim från Göteborg lämnar sina uppdrag när det avslöjades att hon medvetet spridit falska påståenden på främmande språk om SD och M via Facebook inför valrörelsen 2018. Flera andra socialdemokrater delade dessa inlägg.

Grov stöld

En politiker som står på Socialdemokraternas lista stal för nästan 1 800 kronor. Trots partiets rutiner för att företrädare ska granskas, kände inte politikern till partiets regler, säger hon till P4 Kalmar. Kvinnan som stårpå Socialdemokraternas lista till kommunen, upptäck