top of page

Pedofilskandalen.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
unnamed1.jpg
Stämpel9.gif

"Inom Socialdemokraterna räcker inte ens en fällande pedofildom för att uteslutas ur partiet!"

Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif

Skulle en vuxen person i ett politiskt parti som själva kallar sig ”anständigt” kunna ha en pedofil på uppsatt position i ett ungdomsförbund utan att uteslutas? -Nej, självklart inte…men inom Socialdemokraterna ser man absolut inget problem med detta!

Lyssna:Pedofilskandalen
00:00 / 13:11

 

2018 uppdagades att en man från Sverigedemokraterna tafsat på en kvinnlig kollega och vän. Händelsen fick extrem stor uppmärksamhet i media och i direktsänd TV skrädde inte Stefan Löfven orden och kallade partiet såväl "sexistiskt" som "kvinnofientligt". Det Stefan Löfven mycket väl visste då var att en långt värre sexskandal höll på att uppdagas inom hans eget parti. En SSU,are som gjort grova sextrakasserier mot en minderårig flicka. En händelse som socialisterna och media gemensamt lyckades tysta ned, samtidigt som man gav den tafsande Sverigedemokraten all negativ uppmärksamhet. Sverigedemokraten blev senare helt frikänd från alla misstankar men var ändå dömd av mediasverige medans den socialistiske pedofilen dömdes av svensk tingsrätt men kom ändå undan all uppmärksamhet. Detta är historien om den nedtystade pedofil(S)kandalen:

"-Han tafsade på hennes bröst, tog tag i hennes huvud och stoppade in tungan i hennes mun"

 

Den Socialdemokratiske SSU-ledamoten Russel Bandarawatta Vidanelage är lokal representant i Falkenberg. Vid sidan av sina politiska uppdrag har han också praktiserat på Tullbroskolan. Det var där under skoltid han sexattackerade en 13-årig flicka. Den 31 maj 2018 dömdes han av Varbergs tingsrätt (mål nr: B 2440-17) , men efter den fällande domen säger Socialdemokraterna att brottet inte räcker, det är inte tillräckligt grovt (?) för uteslutning ur SSU-förbundet. I Socialdemokraternas ”anständiga parti” räcker alltså inte en fällande pedofildom att uteslutas ur partiet!

Det pedofila sexövergreppet begicks i oktober 2017 mot en flicka i sjunde klass som då var 13 år gammal. SSU-representanten, som själv varit elev på skolan, har även praktiserat som stödperson åt elever med extra behov. Varbergs tingsrätt skriver följande i sin dom (NN är den 13-åriga flickan) :

”” Från det uppspelade videoförhöret med NN kan noteras följande. Han tafsade på hennes bröst utanpå kläderna, tog tag i hennes huvud, stoppade in tungan i hennes mun och hånglade med henne. Efter det så tafsade han på henne igen. När NN sprang i trappan sade han att hon verkligen inte fick berätta detta för någon. NN blev rädd och berättade för sin kompis AA. [SSU-ledamoten] skrev på snapchat hela tiden ”kom, kom, kom” och jättekonstiga saker som ”knulla mig och sånt”, men hon ”blockade honom ””

Skärmbild 2023-05-10 222411.png

Den socialdemokratiska ledamoten Russel Bandarawatta hävdar själv att den sexuella kontakten var "frivillig" och att han trodde att eleven var äldre (trots han visste vilken klass hon gick i). En förklaring som rätten inte köper, utan dömer honom till dagsböter. I domskälen står att:

”…För rätten är det uppenbart att [SSU-ledamoten], som varit väl förtrogen med förhållandena och eleverna på Tullbroskolan och som dessutom ”hängt” i samma kretsar som NN, har varit medveten om att NN ännu inte varit fyllda 15 år. Av hans egna uppgifter framgår också att han varit fullständigt likgiltig i förhållande till hennes ålder när han agerade mot henne i sexuellt syfte. [SSU-ledamoten] kan därför inte undgå straffrättsligt ansvar för sexuellt ofredande…”

SSU-ledamoten är engagerad i partiets skolfrågor och har representerat SSU lokalt. Russel har bland annat hållit tal på partiets konferenser på bl.a. Stockholmsmässan och där pratat om vikten av en "trygg och inkluderande skola". Han påstår själv han kämpar för en ”inkluderande skola som den största och viktigaste arbetsplatsen”, och säger vidare att stödet för gymnasieskolorna måste öka och att skolplikten förlängas. Talet avslutades under partikamraternas jubel. 

"-Jag är inte längre med i SSU..."

 

När sajten "Fria Tider" (FT) ringer SSU-ledamoten Russel och frågar om han är med i SSU, svarar han först ja, men ändrar sig när FT frågar om domen om sexuellt ofredande.

"– Jag är inte med i SSU längre", säger han då.

FT: Varför tafsade du på en 13-årig flicka?

"– Vad har du fått det ifrån?" frågar Russel

FT: Vi har laddat ner domen. SSU-ledamoten lägger på luren.

 

Ellinor Thorsson, kanslist på Socialdemokraterna i Falkenberg, säger

att moderpartiet inte kan påverka vad SSU gör.

"-Det är svårt för oss att utesluta någon på den grunden."

FT: Så ni lägger er inte i att en ledamot är dömd för sexövergrepp på en 13-åring?

"– Jag väljer att inte bemöta det." Ellinor Thorsson. SSU-förbundet vill inte heller uttala sig.

FT: Får han fortsätta vara ledamot inom SSU trots den här domen?

"– Jag kan inte säga något om det. Det bestämmer vi från fall till fall," säger Pavlos på SSU-förbundet riks.

Någon vecka efter domen, när Fria Tider skrivit om fallet och lagt ut text, domar och bilder valde till slut Socialdemokraterna att motvilligt utesluta Russel Bandarawatta ur partiet. Det krävdes alltså medial uppmärksamhet från en s.k. ”rasistisk hatsajt” för att ett självutnämnt anständigt parti som

DhlUf8bWkAAN-Vq.jpg
Skärmbild 2023-05-10 222608.png

Socialdemokraterna skulle utesluta en pedofil från sitt parti… men tanken var ju att vi aldrig skulle få veta!

 

Var och en får själva avgöra vari den största skandalen ligger; Att man inte utesluts ur ett politiskt parti trots en fällande pedofildom. Att man mörkar händelsen och samtidigt lägger fokus på en mer bagatellartad sexskandal inom ett annat parti, eller att vår egen statsminister inte låtsas om att skandalen inom sitt parti ägt rum. Men oavsett vad så är det så här all form av socialism fungerar. Vi har sett exakt samma mönster i alla världens länder med socialistiska regimer.

Det värsta av allt är väl ändå att var fjärde svensk frivilligt lägger sin röst på detta parti! Det är nog när allt kommer omkring ändå den största skandalen i skandalen...

Domen kan laddas ner (HÄR)

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

 

Bildgalleri. Klicka och svajpa.

 

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page