Från rött via brunt till becksvart!

Så har man genomlidit ännu en debatt mellan Stefan Löfven som denna gång "käbblade" mot Jimmie Åkesson. Medan Jimmie kom med konstruktiva förslag, idéer och förändringsåtgärder ägnade Löfven sin tid att käbbla om andra partiers historia! Vår statsminister tycker således andra partiers historia är viktigare än tio miljoners svenskars framtid! Hur Du funderat på varför det är så?

Varje gång Löfven talar om ett annat partis historia är detta en varningsklocka...

Det berikande kvinnohatet.

Mellanöstern hatar kvinnor. Det måste sägas. Människor måste konfronteras med dessa fakta. Hatet måste motverkas. Det måste få kritiseras. Jag brukar få mycket hat och hot på YouTube, och de mest förvirrande kommentarerna jag får är att jag är en ”självhatande arab”. Jag hatar givetvis inte mitt folk. Tvärtom, jag älskar mitt folk så mycket att jag vill hjälpa det framåt. Att jag kämpar och kritiserar den destruktiva kulturen är det största beviset på min kärlek!

Vårdflyktingarna.

I förrgår skrev jag om de nya migrationspolitiska planerna för Sverige. De nya reglerna innebär att svår sjukdom blir asylskäl, samtidigt som även svävande begrepp som “skörhet” och utsatthet” blir det. Samtidigt finns det människor i Sverige, svenska medborgare som betalar skatt och således bör få ta del av välfärdssamhälles tjänster, som osynliggörs och negligeras. Till exempel tusentals nackskadade som ingen inom vården tar ansvar för. 

De hemlösa.

Medan allt fler svenska hemlösa svälter fortsätter Sverige betala miljoner till kriminella afghaner. Sveriges ekonomiska realiteter hårdnar. Grupp ställs nu öppet mot grupp. Medan många lider, ger man andra resurser som för hungriga gamla svenskar låter som rena fantasier. Men sådant är det svenska samhället 2018. Kriminella unga män från Afghanistan skäms bort av kommunerna – medan 231 barn blev hemlösa i Sverige under första halvan av 2018.

Stolthet?

Ja, jag är stolt över att det finns partier som sätter ner foten när det gäller att sprida pengar omkring sig. Pengar som inte finns.

Jag skäms för den rödgröna sörjan och deras väljare som naivt och på fullaste allvar tror att Sverige skulle bli annorlunda med en rödgrön budget. En rödgrön budget handlar enbart om att samla in så mycket skatter och minska välfärdshjälp för utsatta svenskar för att istället försörja andra länders medborgare.

Gratis kollektivtrafik? Tanken är väl god...

Våldtagen.

Den lilla flickan skulle aldrig behövt bli våldtagen! Nyligen kom domen mot den 30-åriga man som våldtog en 9-årig flicka i Malmö. Mannen lurade in det lilla barnet i ett soprum. Han ska sedan ha låst dörren, brottat ner barnet, slagit henne och sedan våldtagit henne. Enligt stämningsansökan har den 30-åriga mannen bland annat tagit stryptag på flickan och hotat att han ska slå henne om hon inte slutade skrika.

Samhällskontraktet.

När samhällskontraktet bryts! Rätt många av dem som jag möter och under de senaste åren haft kontakt med har börjat säga saker som jag inte hört tidigare. De känner inte längre någon samhörighet med det svenska samhället. ”Samhällskontraktet är brutet” har blivit en återkommande replik och då syftar de på det Sverige som för dem (och även för mig) har förvandlats till oigenkännlighet genom de konsekvenser som massinvandringen har fört med sig.

Befolkningsutbytet.

Under 80-talet var jag periodvis knuten till universitetet i Nairobi. Varje gång jag kom ner till Kenya saknades ytterligare någon av mina kollegor. Varför? Jo, vederbörande hade fått stipendium till ett universitet i västvärlden – London, Moskva, Uppsala. . . och sedan inte återvänt. Sakta men säkert dränerades Nairobiuniversitetet på kompetens. Jag tänkte inte närmare på saken förrän jag en dag i början av 90-talet råkade möta en Nairobikollega på Nordiska Afrikainstitutet...

Influencers?

Att den svenska samtiden drabbats av mental influensa står bortom allt rimligt tvivel.  Det förstår man när man läser en grupp kvinnors hysteriska vädjan till Stefan Löfven att införa diktatur. En kollektiv härdsmälta som får en att önska att dessa damer – för det är en övervägande kvinnlig mental influensa detta rör sig om, exakt som tillståndet på Jämställdhetsmyndigheten – fortsatte att pyssla med heminredning, träning och skådespeleri. 

Polislarm.

Alltfler ‘ensamkommande flyktingbarn’ med avslag på asylansökan och som dröjer sig kvar i Sverige för att komma i åtnjutande av ett uppehållstillstånd via den kontroversiella så kallade gymnasielagen, väljer nu att dryga ut inkomsterna med att sälja knark och begå stölder. Polisen har offentliggjort spaningsmaterial i form av filmer som visar hur de ‘ensamkommande’ gör upp knarkaffärer på gatan på uppdrag från de kriminella gängen...

Den smygande islamiseringen.

Sportkedjan Stadium har börjat sälja burkinis för att ”få fler människor att kunna leva ett aktivt liv”. Men om man verkligen hade velat stå på för just detta hade man sagt NIX trots ökad efterfrågan. Ansikte, händer och fötter är det enda som syns på kvinnan som bär en av Stadiums två varianter av burkini. ”Vi är stolta över vårt sortiment”, sa Angelica Larsson, press-och informationsansvarig. Stolta? Ni borde skämmas! och istället åka på studieresa till Iran eller Saudiarabien!

Vem vill bli gammal i Sverige?

Sverige har mer än en kvarts miljon fattigpensionärer år 2019, trots att vi har ett av världens högsta skattetryck. Hur går detta ihop, frågar du dig kanske? Jo, därför att politikerna år efter år prioriterar andra saker än denna svagaste grupp i samhället. Jag skäms när jag hör hur fattiga äldre inte har råd att betala hyran, eller måste äta en gång per dag för att pengarna annars inte räcker till. Pensionärer som tillbringat hela sitt liv med att arbeta så att den nästkommande...

Bara ännu en våldtäkt...

Kvinna våldtagen av tre män – hur kan vreden inte vara större? Om det var du? Om det var din dotter, din syster, din fru, din mamma? Din älskade eller din vän, din kollega eller granne? En kvinna gruppvåldtogs av tre män i en halvtimme, mitt i stan. Vi borde gråta och rasa, men ändå är det så tyst. Vissa saker får vi aldrig vänja oss vid. Somligt får aldrig bli vardag, försvinna i mediebruset.

Så hur kan det inte bli större rubriker, större vrede och större sorg över det som hände...

Kulturelitens Gossen Ruda

Idag tvingas alla svenska medborgare betala en public service-avgift. Således finansierar vi alla, vare sig vi vill det eller inte, den “underhållning” som SVT och Sveriges Radio bestämmer sig för att erbjuda oss. Skådespelaren och skribenten Rasmus Dahlstedt bestämmer sig för att tvångstitta på Henrik Schyfferts show. “Jag minns Schyffert som en i grunden habil skämtare som i början av 1990-talet med ”I manegen med Glenn Killing” kunde locka till skratt men idag..

Det politiska patriarkatet.

Påven, det politiska patriarkatet och penningkåta globalister. Vi lever i en generation av känslomässigt svaga människor som behöver få allt urvattnat för sig för att så mycket är stötande. Inklusive sanningen.

Vår tid präglas av snabba och lättillgängliga mediekanaler där innehållet i artiklar och reportage hellre riktas in mot känslostyrda och reaktionskapande innehåll än faktabaserad information och neutral återgivning av faktiska händelser.

De svenska shariapoliserna.

Den 1 februari inträffar den internationella hijab-dagen och de senaste åren har vi i Sverige tvingats tramsa med i detta religiösa flick- och kvinnoförtryck under devisen att hijaben är frivillig, feministisk och antirasistisk. Samtidigt kommer en strid ström av oroande vittnesmål om shariapoliser i förorterna, om särlagsstiftning och unga som lever i hedersföryck. Låt mig säga så här: Arbetet för jämställdhet och flickors och kvinnors frihet är tyvärr eftersatt och tusentals lever i lidande..

Kulturberikningen.

Afghaner omöjliga att anpassa till svenska normer? Kulturen sitter djupare än vad många verkar förstå. En afghansk flykting, och före detta regeringstjänsteman, stötte på en landsman i busskön. I deras samtal ser vi tydligt hur otroligt svårt, dyrt och troligtvis omöjligt det är att få främmande kulturer att samsas på samma landyta.

Ditt hem är din borg...eller?

I Sverige riskerar du att dömas till fängelse om du försvarar dig själv och din egendom mot kriminella. I Skåne anhölls en pappa efter att ha misshandlat en inbrottstjuv som pistolhotade hans sjuårige son. Den svenska lagstiftningen där den som försvarar sig behandlas likadant som angriparen, är både moraliskt och principiellt felaktig. Svenskar borde ha samma rätt att försvara sig själva och sin egendom som amerikaner har.

På vems sida står egentligen staten på?

Laglöshetens Sverige!

Nya siffror från Brottsförebyggande rådet visar på en dramatisk ökning vad gäller kvinnors utsatthet för sexualbrott. Varje dag våldtas kvinnor och barn i Sverige med en takt som saknar motstycke i modern tid!

På några få år har andelen i befolkningen som uppger att de har utsatts för sexualbrott i Sverige skjutit i höjden. Andelen är nu 6,4 procent, att jämföra med 4,7 procent ifjol. Detta enligt BRÅ:s nationella trygghetsundersökning.

Ring, klocka ring!

Låt kyrkklockorna ringa – även om det stör folk! Det har varit en het debatt kring böneutrop och kyrklockor, och dess vara eller icke vara. Efter klagomål, från bland annat tv-profilen Pekka Heino, har kyrkan på Kungsholmen begränsat sina kyrkringningar, men nu slår Owe Pettersson, medlem i Svenska kyrkan, tillbaka mot kritiken. I ett debattinlägg i Aftonbladet skriver han att det ofta är kyrkans negativa maktfaktor som lyfts fram, och inte det goda den bidragit med till...

Tvångsbeslag.

Detta handlar om en namninsamling om att “säga nej till tältläger” och att flyktingar “SKALL ha rätt till en lägenhet eller villa om de har många barn”. Detta handlar om att “Sveriges kommuner måste börja handla in bostäder till alla stackars flyktingar”. Jag kan tala om att det görs redan, i Lomma till exempel har kommunen köpt hotell för 16.5 miljoner kr för att göra detta till flyktingboende, i Nacka köpte kommunen bostadsrätter till flyktingar, något som det blev ett fasligt hallå...

Vad är felet med svenskarna?

 Jag läser om en tioåring som blivit våldtagen i ett förråd i Malmö. Våldtäktsmannen är en tidigare känd sexförbrytare, en trebarnspappa från Libyen, född 1988. En tioåring! Ändå vet jag att det inte kommer att generera några högljudda protester eller krav på att det får vara nog nu. Folk går till sina arbeten och ser fram emot fredagsmyset. Vad spelar det för roll att ett barn fått sitt liv förstört, det drabbade ju inte mig. Om jag inte bryr mig om det, försvinner nog problemet.

Goda intentioner...

Utifrån åtta års empiri råder ingen tvekan: att inte ta upp känsliga frågor för att SD också talar om dem, att inte lägga fram sin egen politik, att i stället göra allt för att isolera SD, leder bara till att SD växer samtidigt som övrig politik lamslås. Undrar hur många väljare som känner sig besvikna, som undrar varför de alls skulle sätta sig in i sakfrågorna och gå och rösta? Undrar hur många som ens skulle rösta på samma sätt igen, med den vetskap som de nu har, eller med den vetskap som de...

Socialismens nya murar.

En mur mellan människor, en osynlig mur mellan dem som anser sig förmer än andra och som bestämt sig för att genom maktmissbruk och mobbning fortsätta nedmonteringen av ett land. Men det är inte bara en mental mur som byggs. Även rent konkreta murar och stängsel tar form, gated communities, förstärkta dörrar och skalskydd, panic rooms, gallergrindar och rutor av skottsäkert glas. Mitt Sverige bygger inte murar sa Stefan Löfven hösten 2015.

Den svenska galenskapen.

De ensamkommande unga männen är inte det enda problemet, men de illustrerar den svenska galenskapen när den gick som allra längst! Under första halvan av 00-talet kom årligen ungefär 300-400 ensamkommande ”barn” till Sverige. Kanske var det någon gång då som insikten började sprida sig, att det iögonenfallande generösa och kravlösa svenska asylsystemet i praktiken var helt utan trösklar för den som uppgav sig vara minderårig...

Hijabdagen.

Den 1 februari är det internationella "hijabdagen" och medan det i diktaturer som Iran protesteras mot det tvingande plagget försöker religiösa lobbygrupper normalisera slöjbärandet och täckandet av kvinnokroppen i Sverige. Jag har fått en text som analyserar slöjans verkliga innebörd. För mig är barns och kvinnors fri- och rättigheter en självklarhet och att täcka halva mänskligheten för att den andra halvan inte ska få olämpliga sexuella tankar är inget annat än ...

Mina Dennert # är här!

En gråtskrattande emoji upprör vänster-extremisten Mina Dennert men dödshoten mot Joakim Lamotte förbigås med tystnad.

Det är svårt att få ihop detta med tanke på att Sveriges nya kultur- och demokratiministern Amanda Linds budskap är att skyddet för journalister måste stärkas, som föregångaren Alice Bah Kuhnke högtidligt bedyrade. Dock verkar inte Lamotte omfattas av dessa omsorger, ej heller av  #jagärhär som annars skyndar till undsättning för vissa utvalda...

Morgan Johansson

Är Sverige fullständigt uppgivet och i ett tillstånd av vanmakt med galningar vid makten? Morgan Johansson är en minister som helt uppenbart agerar på ett sådant sätt att landet Sverige och dess medborgare utsätts för den ena faran efter den andra, samtidigt som han fritt desinformerar om landets tillstånd. Den senaste inrikespolitiska skandalen är att Bagdad Bob Johansson själv undertecknat ett beslut där en uzbekisk kvinna fick en en säkerhetsklassad tjänst...

Finns det någon...

Finns det någon anledning att vara hederlig i Sverige?Med tanke på att Malmö belönar kriminella med lyxlägenheter och egen städerska, samt låter förbrytare åka på skidresor till Sälen och hotell på Gotland, kan det vara läge att börja fundera på om inte brott lönar sig. Åtminstone om man bor i Sverige. Det är ju uppenbarligen tänkt att våra traditioner och sätt att leva på ska utplånas, till fördel för den fantastiska mångkulturen, som faktiskt bara är en monokultur om man...

Sjukdomsinvandring.

I veckan har ett nytt ord dykt upp i flödet. “Sjukdomsinvandring”. Smaka på det ni, och reflektera en stund över vad detta innebär. Jag undrar vilken plan det finns för Sverige, om sjukdomsinvandringen verkligen sätts i system. Om “skörhet” och “utsatthet” blir ett asylskäl, funderar jag på hur dessa symtom kan komma att användas för att få en inträdesbiljett till landet som redan nu är internationellt berömt för att vara ett lika generöst som naivt bidragsparadis.

Den politiska kartellen.

Den 9:e september röstade svenska folket bort den rödgröna regeringen med Stefan Löfvén i spetsen. Folket hade talat.

Men återigen formades en politisk kartell för att sudda ut folkets röster och deras vilja.

Vad Socialdemokraterna gick till val på 2014 havererade kapitalt. Löfvéns löfte om EU:s lägsta arbetslöshet 2020 misslyckades de med. Monumentalt.

På 100 dagar skulle de fixa en skola som enligt PISA visade sig vara i det närmaste i fritt fall...

Trygghetspartiet?

 "Vi har börjat resan mot ett tryggare Sverige, men vi måste vara fler som hjälps åt".

Ovanstående har Stefan Löfven moral att gå ut med samma dag som Säpo meddelar att vi har aldrig som fram till denna dag haft så många skjutningar med dödande utgång som hittills. Hans uttalande är ju inget annat än ett rått hån mot alla de som fått ta del av hans "trygghet" i form av mord, våldtäkter, rån och förstörelse av enskild och allmän egendom...

Låt kriminella slippa straff!

Regeringens nya förslag: Låt alla illegala invandrare begå brott utan att straffas!

Invandrare som har fått utvisningsbeslut men fortfarande uppehåller sig i Sverige ska få begå brott som ger upp till ett halvårs fängelse utan att riskera straff. Det föreslår regeringen dvs Socialdemokraterna och miljöpartiet

Olika former av misshandel, sexuella övergrepp och stöld ger idag sex månaders fängelse eller mindre i Sverige.

Den nya demokratin.

Vi som röstade kan se oss förpassade till soptunnan! Alla sju inblandade partier har målat in sig i ett hörn och det finns ingen hederlig väg ut eftersom de väljer att nonchalera SD och dess väljare. Nu har det politiska maktspelet tagit över och vi som röstade kan bokstavligen se oss förpassade till soptunnan. Vi är inte längre intressanta.

Det värsta är att det inte finns någon verklighetskontakt i ledarskiktets maktspel. 

Små pojkar & vuxna kvinnor.

Här är två våldtäktsmän som i artikel kallas ”pojkar i övre tonåren” och en våldtagen flicka som refereras till  ”ung kvinna”. Varför offerförklaras och förminskas unga mäns vedervärdiga sexuella våld mot yngre eller jämnåriga flickor och barn?  Även  flickor som blivit brutalt våldtagna av män, unga som äldre, refereras till som ”ung kvinna”. När det kommer vuxna män som ljuger om sin ålder ska vi tvingas kalla dessa män för barn...

När det sjuka blir normalt.

Genom omvänd psykologi vill man säkerställa att den lättmanipulerade delen av befolkningen fortsätter att sila mygg och svälja kameler, så att säga. Istället för att tala om problemet med normaliseringen av islamiseringen så vänder man det till "normalisering av islamofobi", vilket i sig är PRECIS lika logiskt som ett hypotetiskt scenario där folk klagar över "nazismofobi".

Snart i en stad nära dig!

Terrorismen är bara en del av problemet.

I den islamiska republiken Pakistan, där sharia har inflytande på lagarna, är det inte lätt att vara icke-muslim. Om du dessutom uttrycker dina tankar, så kan lagen straffa dig för hädelse. Och om den inte gör det, så kan du ändå inte vara säker för den upprörda mobben. Den kristna kvinnan Asia Bibi anklagades för att ha förolämpat islams profet Muhammed. Hon dömdes till döden genom hängning. I väntan hon suttit fängslad i åtta år.

Europas våldsamma död.

Europeiska ledare har accepterat förvandlingen av orter till fientliga kalifat som blivit till no-go-zones. De vet att om 20-30 år kommer Europa vara styrt av Islam. När folk samlades för att kräva tuffare aktioner mot de ökande islamistiska influenserna över kontinenten konfronterades de av en “antifascistisk” demonstration. Muslimerna organiserade en demonstration för att försvara islam; de hävdade att muslimer är de “största offren” för terrorism...

Det räcker nu!

Sverige är ett av världens mest avancerade länder – på alla sätt och vis. Vi har en av världens mest högutbildade befolkningar. Vi betalar några av världens högsta skatter. Vi har en rätt att förlita oss på att samhällskontraktet ska uppfyllas av våra statliga, regionala och kommunala myndigheter och instanser. Vi har en rätt att våra normer, vår etik och moral, ska reflekteras i lagstiftningen, men...

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round