Margot Wallström & Antisemitismen

"Hur bekämpar Socialdemokraterna och Margot Wallström antisemitismen? På det allra enklaste vis. De bekämpar den inte alls!" 

Margot Wallströms antisemitiska uttalanden.

 

Margot Wallström, när är anständighetens gräns är nådd? Nästa gång det behövs fler synonymer för judehat och antisemitism kan vi lägga till ditt namn!

Anständighetens gräns är passerad med råge när socialdemokraten Margot Wallström twittrar: “Den 9 november 1938, Kristallnatten. Låt oss aldrig glömma de judar som föll offer den natten och under natten som följde. På många håll håller breder antisemitismen och intoleransen ut sig. Vi måste bekämpa hoten och hatet, i Sverige och globalt.”

Låt oss börja i rätt ände. Simon Wiesenthal Center är en internationell judisk organisation för mänskliga rättigheter som syftar till att bevara minnet av förintelsen genom att främja tolerans och förståelse. Ett slags kunskapscentrum som bl.a. publicerar listor på länder/personer som gjort sig kända för judehat. På den listan har nu Sverige hamnat. 2017 publicerar denna globala vakthund en ny lista och där omnämns Margot Wallström. Wallström hamnade på plats åtta! Det dröjde inte länge förrän Wallström och hennes hantlangare grep in och idiotförklarade och dömde ut hela organisationen som varandes oseriös och trångsynt. När en Sverigedemokrat hamnade på samma lista (dock inte alls lika högt upp) blev det ett väldigt liv i sossarnas läger. När får vi se samma hatiska kommentarer om Wallström och hennes judehat från socialisterna? Aldrig!

"Det dröjde inte länge förrän Wallström och hennes hantlangare grep in och idiotförklarade och dömde ut hela organisationen som varandes oseriös och trångsynt."

Hur bekämpar då Socialdemokraterna och Margot Wallström antisemitismen? På det allra enklaste vis. De bekämpar den inte alls. Wallström gör precis tvärtom genom att öka biståndet till Palestina. Detta samtidigt som hon blundar för det verkliga hotet i Sverige mot judar – en snabbt växande radikal islamism. När Wallström tweetar om kristallnatten oroas många judar. Det riktigt otäcka i det här är att de är fullt övertygade om att kristallnatten kommer att upprepas – inte genom 80-talets nynazistister och skinheads, utan genom dagens muslimer och islamister. De som hatat judarna i över tvåtusen år!

Margot Wallström efterlyste för inte så länge sedan en grundlig och trovärdig undersökning av det utomrättsliga dödandet som använts av Israel i samband med de senaste våldsdåden, knivattackerna och sammandrabbningar mellan israeler och palestinier. I Wallströms värld är det alltid Israel som är de onda och angripare. Palestinierna är alltid offren. Under Wallströms tid har retoriken och handlingen från regeringen förskjutits så att Sverige nu ensidigt tar ställning för den palestinska parten. Wallström är central i arbetet med att se till att pengar flödar mellan den svenska skattebetalaren och palestinska terrorister. En socialdemokratisk paradgren faktiskt.

Socialdemokratiska regeringar har sedan Palmes tid skickat åtskilliga miljoner i stöd till de palestinska terroristerna. Ingen svensk politiker har i närtid gjort mer för att döda palestinska terroristers familjer skall kunna leva ett gott liv på bidrag från svenska skattebetalare. Om Wallström menat ett enda ord av vad hon säger när hon populistiskt pratar om kristallnatten hade Sverige slutat skicka bidrag till Palestina för länge sedan. Men så är det inte. Våra pengar, dina pengar, fortsätter att finansiera terrorism mot israeler. Socialdemokraterna finansierar terrorism från de svenska skattebetalarna. Är det vad majoriteten av svenska folket vill? Inget annat EU land står så ensidigt på Palestinas sida. Vi har senaste årtionden tagit mer och mer avstånd från Israel och den judiska befolkningen runt om i världen, detta enbart genom Margot Wallström och Socialdemokraterna, ivrigt påhejade av det vänsterliberala etablissemanget.

Den socialdemokratiska regeringen har kanske mer än någon annan bidragit till att öka hatet mot Israel, så till den grad att Wallström rätt snabbt blev persona non grata i Mellanösterns enda riktiga demokrati.

"Socialdemokraterna finansierar terrorism från de svenska skattebetalarna.

Är det vad majoriteten av svenska folket vill?"

Palestina erkändes snabbt av den svenska S-regeringen i början av förra mandatperioden och svenskt bistånd pumpas fortsatt in i palestinska fraktioner, så att – åtminstone indirekt – Hamas och andra terrorgrupper kan hållas under armarna.

Men än mer oroande är väl det som händer här på hemmaplan. Israelerna vet hur man hanterar islamistiska terrorister, men de terrorister vi göder med svenska skattemedel inom vårt eget lands gränser har det lugnare. Här kan de mer eller mindre agera ifred.

Problemen finns således inte bara nere i mellanösten, utan är lika påtagligt här hemma i Sverige dit konflikten flyttat i massinvandringens fotspår. Den konflikt i mellan judar och muslimer vi sett på nyheterna under årtionden kan vi idag se utanför vårt fönster!

Det räcker vi vänder blicken mot Sverige och Malmö. Sveriges tredje största stad svämmar över av hat mot judar. Så till den grad att människor inte orkar mer, packar och flyttar och Malmö lämnas successivt över till islamisterna. Samma gäng som Socialdemokraterna gullar med för att få deras röster. Den nya svenska antisemitismen handlar främst om konflikten mellan judar som nu fått ny skjuts i Sverige. Det handlar om judar som flyr Sverige undan förföljelser i ett land där polisens insatser inte längre räcker till. Det är precis lika skamligt som att landets utrikesminister finns på Wiesenthal Centers lista. Det är precis lika skamligt som att Wallström inte uttalar sig om antisemitismen som brer sig ut sig över Malmö. Det är precis lika skamligt som att Wallström inte öppet våga berätta vilka som idag står för hatet mot judarna. En antisemitism ivrigt påhejad av Wallström och med hjälp av SSU Skåne. Det är precis lika skamligt som att Wallström öppet stöttat den fundmentalistiska falangen i SSU Skåne genom att posera med dess ordförande Philip Botström. Wallström ville också ha in Philip Botström i riksdagen. Botströms åsikter och engagemang för islamisering skulle sitta som handen i handsken med Wallström och hennes entourage.

Sedan kan S-politikerna kippa-vandra bäst de itter. De har ingen som helst trovärdighet efter det som sker i Malmö och det som under den senaste tiden har rullats upp i SSU i Skåne. Så går det när man väljer sida och lämnar över till extremister. Vi ska också komma ihåg alla de socialdemokrater som uttalat sig att just Malmö är ett föredöme för alla svenska städer så förstå envar hur Sverige kommer se ut inom en snar framtid!

 "Socialdemokraterna finansierar terrorism från de svenska skattebetalarna.

Är det vad majoriteten av svenska folket vill?"

Om Margot Wallström istället för att trassla på sig en muslimsk tvångsslöja sätter på sig en mössa med texten: “Radikal islamism ökar hotet mot judar i Sverige - Nej tack”, hade vi möjligen kunnat ta henens uttalanden på allvar. För så långt har det tyvärr gått. Sorgligt nog har Wallström bidragit till att Sverige nu blivit ett paradis för antisemiter. Dessutom, varför har muslimer och ledande socialdemokrater tillsammans deltagit i en demonstration under slagorden: “Död åt judarna”? Det om något är väl kristallnatten all over again, Margot?

Wallströms hyckleri är ofattbart men vad är att vänta från den enda utrikesministern i EU som är portad från Israel, som sponsrar islamistisk terrorism med 800 miljoner skattekronor varje år, som tar emot medalj av antisemiten Mahmoud Abbas och som väljer att blunda varje gång raketerna regnar ner över Israel.

 Vem skickar pengar till terroristerna i Hamas och Fatah? Vem är det om sprider och göder hatet? Nynazister och skinheads? De som är samhällskritiska? De som är kritiska mot socialdemokratin?

Att Margot Wallström är en av Socialdemokraternas mest framgångsrikaste politiker någonsin ger faktiskt en skrämmande bild av den dubbelmoral som alltid varit en ledstjärna inom socialismen. Redan 1974 anställdes 20-åriga Margot Wallström till ombudsman för SSU i Karlstad. Det har nu avslöjats att Margot skrivit under bidragsansökningarna till Värmlands läns landsting. Bluffsiffrorna intygas av Wallströms partikamrater från den tiden, Göran Larsson, aktiv i SSU under Wallströms ledning. Några exakta uppgifter om hur många betalande medlemmar SSU hade under Wallströms ledning går inte att få fram i dag. Men en källa uppger att det var omkring 1 500 I två av Wallströms bidragsansökningar – för 1979 och 1981 – uppger hon att antalet medlemmar var 2 708 respektive 2 703.

De åren betalade landstinget felaktigt ut över 500 000 kronor till SSU i Värmland. Redan här hade nog de flesta förtroendevalda ungdomspolitikerna fått sparken om det varit ett anständigt parti men inom Socialdemokraterna tycks vissa kunna fuska med pengar, sprida judehat, skattefuska, stjäla Toblerone eller resa på lyxsemestrar på skattebetalarnas bekostnad hur mycket som helst och ändå hålls dessa politiker bakom ryggen av partiledningen. Bränns det för mycket räcker en kort Time-Out, sedan är man tillbaka i rampljuset igen.

"Margot Wallström har ett judehat som faktiskt kan jämföras med Adolf Hitler.

Det är idag -2019- lika många judar som känner skräck och oro i världen som under Hitlers dagar."

Wallström kan twittra om kristallnatten hur mycket hon vill. Ingen betraktar i alla fall henne och hennes partikamrater som seriösa, innan de med kraft har sopat ut det islamistiska härke som håller på att ta över socialdemokratin. Margot Wallström har ett judehat som faktiskt kan jämföras med Adolf Hitler. Det är idag -2019- lika många judar som känner skräck och oro i världen som under Hitlers dagar. Margot är den enskilt främsta förespråkare för antisemitismen i Sverige och får stöd (i dubbel bemärkelse!) från den växande muslimska befolkningen.

Socialdemokraterna har idag målat in sig i ett hörn. Invandringsgrupperna är idag Socialdemokraternas största väljargrupp. Går man emot deras åsikter och värderingar kommer man på sikt förlora makten i Sverige. Det gäller således att blidka dessa grupper genom att hålla med i antisemitismen så tydligt att ingen invandrare kan misstolka budskapet men ändå så tyst att svenska folket inte förstår allvaret.

Mer än var fjärde svensk och var tredje kvinna röstade på detta antisemitiska parti 2018 vilket visar hur blåögt naiva vi svenskar fortfarande är! Sorgligt.

// Blenda W Thor.

Tack för Du delar denna artikel på sociala media och följer Facebookgruppen ”Socialdemokraterna & Sanningen” och tack för Du vill vara med och finansiera sajten! Kontakt kan endast ske via kontakt@s-sanningen.com

Swish: 0708 371 788 (ext. konto UW)

Swedbank Bankkonto.

Clearingnr: 8169-5

Kontonr: 694 425 565-9

Mottagarnamn: Blenda W Thor

 

Klicka in på Din bankapp. Klicka på menyrutan och på "Betala & överföra". I rutan "Meddelande till mottagare" skriv det som sedan presenters på denna sajt. Du kan därmed följa och se att Din gåva gör skillnad! 

Tack för Ditt bidrag!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round