top of page

Margot Wallström.
Antisemitism & skattefiffel.

Omslag.jpg
Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
82997fa4b86527bb131b94050f866ef3f1ca91278a7b6687d55cee879d8b0b22_edited.jpg

"Hur bekämpar Socialdemokraterna och Margot Wallström antisemitismen? På det allra enklaste vis. De bekämpar den inte alls!" 

Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif
Stämpel9.gif

Margot Wallströms antisemitiska uttalanden och hennes skattefiffel i miljonklassen!

 

Anständighetens gräns är passerad med råge när socialdemokraten Margot Wallström twittrar följande: “Den 9 november 1938, Kristallnatten. Låt oss aldrig glömma de judar som föll offer den natten och under natten som följde. På många håll breder antisemitismen och intoleransen ut sig. Vi måste bekämpa hoten och hatet, i Sverige och globalt.”

Låt oss börja i rätt ände. Simon Wiesenthal Center är en internationell judisk organisation för mänskliga rättigheter som syftar till att bevara minnet av förintelsen genom att främja tolerans och förståelse. Ett slags kunskapscentrum som bl.a. publicerar listor på länder och personer som gjort sig kända för judehat och antisemitism. På den listan har nu Sverige hamnat.

 

Varje år publicerar denna globala vakthund en ny lista och där omnämns Margot Wallström. Wallström hamnade på plats åtta! Det dröjde inte länge förrän Wallström och hennes hantlangare grep in och idiotförklarade och dömde ut hela Simon Wiesenthal Center som oseriös och trångsynt. När en Sverigedemokrat hamnade på samma lista (dock inte alls lika högt upp) blev det ett väldigt liv i sossarnas läger. När får vi se samma hatiska kommentarer om Wallström och hennes judehat från socialisterna? Aldrig! Andras fel ska alltid uppmärksammas, men egna fel ska tystas ned!

"Det dröjde inte länge förrän Wallström och hennes hantlangare grep in och idiotförklarade och dömde ut hela organisationen som oseriös och trångsynt."

t51xwwm9f4fi5rhklk7v28evsp8wknc.jpg

 

Hur bekämpar då Socialdemokraterna och Margot Wallström antisemitismen? -Jo, på det allra enklaste vis. De bekämpar den inte alls. Wallström gör precis tvärtom genom att öka biståndet till Palestina. Detta samtidigt som hon blundar för det verkliga hotet i Sverige mot judarna – en snabbt växande radikal islamism. När Wallström tweetar om kristallnatten oroas många judar. Det riktigt otäcka i det här är att judarna i Sverige är fullt övertygade om att kristallnatten kommer att upprepas – inte genom 80-talets nynazistister och skinheads - utan genom dagens muslimer och islamister. Människor som hatat judar i över tusen år!

Margot Wallström efterlyste för inte så länge sedan en grundlig och trovärdig undersökning av det utomrättsliga dödandet som använts av Israel i samband med de senaste våldsdåden, knivattackerna och sammandrabbningar mellan israeler och palestinier. I Wallströms värld är det alltid Israel som är de onda och angriparna. Palestinierna är alltid offren, de goda. Under Wallströms tid har retoriken och handlingen från regeringen förskjutits så att Sverige nu ensidigt tar ställning för den palestinska parten. Wallström är central i arbetet med att se till att pengar flödar mellan den svenska skattebetalaren och palestinska terrorister. En socialdemokratisk paradgren faktiskt.

Socialdemokratiska regeringar har sedan Olof Palmes tid skickat åtskilliga miljoner i stöd till de palestinska terroristerna. Ingen svensk politiker har i närtid gjort mer för att de dödade palestinska terroristers familjer skall kunna

Skärmbild 2023-05-10 202801.png

leva ett gott liv genom bidrag från de svenska skattebetalarna. Om Wallström menat ett enda ord av vad hon säger när hon populistiskt pratar om kristallnatten hade Sverige slutat skicka bidrag till Palestina för länge sedan. Men så är det inte.

 

Våra pengar, dina pengar, fortsätter att finansiera terrorism mot israeler. Socialdemokraterna finansierar terrorism från de svenska skattebetalarna. Är det vad majoriteten av svenska folket vill? Inget annat EU land står så ensidigt på Palestinas sida som det socialdemokratiskt styrda Sverige. Vi har senaste årtionden tagit mer och mer avstånd från Israel och den judiska befolkningen runt om i världen, detta inte enbart genom Margot Wallström och Socialdemokraterna, utan även från det ivrigt påhejade vänsterliberala etablissemanget.

När författaren Aron Flam släppte sin uppmärksammade bok "Det här är en svensk tiger" (från 2019) tog han upp problemet med bistånd till palestinska terrororganisationer. Vad hände? -Jo, i juni 2020 gjorde tungt beväpnad polis ett tillslag  mot Aron Flam och beslagtog alla hans böcker vid en morgonraid på förlaget Zamisdats kontor. Fyra beväpnade polismän, iförda skottsäkra skyddsvästar lyfte i den tidiga morgonen ut c.a 1,5 ton böcker till en lastbil. Officiellt var det för upphovsrätten till bilden på den svenska tigern på omslaget (även om bokens tiger är omgjord) men alla förstår att det var mycket mer än så. Boken berättar sanningen om Socialdemokraterna och är därmed ett allvarligt hot mot makten. Tänk er, om alla svenskar läst boken så hade Löfvens parti fått max 0% av rösterna i nästa val. I det läget är ett litet diskret avsteg i den grundlags- skyddande yttrandefriheten en tillfällig nödvändighet. Makten framför allt! Det socialdemokratiskt styrda Sverige är när allt kommer omkring inte så olikt världens värsta vänsterextrema diktaturer trots allt...

"Socialdemokraterna finansierar terrorism från de svenska skattebetalarna.

Är det vad majoriteten av svenska folket verkligen vill?"

wallstrom_antisemitlista_650.jpg

 

Den socialdemokratiska regeringen har kanske mer än någon annan bidragit till att öka hatet mot Israel, så till den grad att Wallström rätt snabbt blev persona non grata i Mellanösterns enda riktiga demokrati. Visst måste vi alla skämmas över Wallströms agerande! Palestina erkändes snabbt av den svenska S-regeringen och svenskt bistånd pumpas fortfarande in i palestinska fraktioner, så att – åtminstone indirekt – Hamas och andra terrorgrupper kan hållas under armarna.

 

Än mer oroande är väl det som händer här på hemmaplan. Israelerna vet hur man hanterar islamistiska terrorister, men de terrorister vi göder med svenska skattemedel inom vårt eget lands gränser har det lugnare. Här kan de mer eller mindre agera ifred. Problemen finns således inte bara nere i Mellanöstern, utan är lika påtagligt här hemma i Sverige dit konflikten flyttat i massinvandringens fotspår. Den konflikt mellan judar och muslimer vi sett på nyheterna under årtionden kan vi idag se utanför vårt eget köksfönster!

Det räcker vi vänder blicken mot Malmö. Sveriges tredje största stad svämmar idag över av hat mot judar. Så till den grad att människor inte orkar mer, packar och flyttar och Malmö lämnas successivt över till islamisterna. Så blir det när man väljer sida och lämnar över till extremister. Samma gäng som Socialdemokraterna gullar med för att få deras röster.

Skärmbild 2023-05-10 202934.png

För det finns en anledning till att det är just muslimer som vallfärdar till Sverige i hundratusentals i massinvandringens fotspår, trots att det är kristna som idag räknas som världens mest förföljda folkgrupp. Förföljda av just muslimer. Borde vi inte hjälpa de av våra egna först och främst?

-Nej, muslimerna har av Socialdemokraterna fått allt de kan tänkas behöva i och med Barcelona-avtalet och SMR-avtalet. De har fått full rätt att ta över Sverige enligt dessa avtal på villkor att de då också röstar på det parti som tagit fram och skrivit under just dessa avtal.

En massiv invandring av muslimer är förutsättningen att Socialdemokraterna ska kunna behålla makten i Sverige. Muslimernas politiska röster är således viktigare än deras religiösa åsikter. Bieffekten är dock en ökad antisemitism men denna antisemitism har Socialdemokraterna lyckats komma undan med i snart hundra år. Redan på 1930-talet införde Socialdemokraterna t.ex. de nazistiska och judefientliga ariseringslagarna även i Sverige och samma parti införde presscensur att skriva negativt om nazisterna och deras illdåd mot judar. Antisemitism är inget problem för socialismen, den är en del av den.

Efter riksdagsvalet 2018 kunde man konstatera att utan alla de röster Socialdemokraterna fick av invandrargrupperna hade man förlorat valet. Muslimerna blev - bokstavligt talat - räddningen för partiet. Man var alltså överlägset störst i de områden där svenskheten är som lägst. Då makten är det viktigaste är det bättre att styra över ett muslimskt land än att inte styra över något land alls. För en socialist är alltid den politiska makten viktigare än enskilda människors religion. Av denna enkla anledning kommer också massinvandringen till Sverige fortsätta tills svenskarna själva vaknar. Frågan är om - och i så fall när - de vaknar?

"Malmö räknas idag som en bland världens farligaste städer att bo i. Beror detta på alla skinheads eller muslimerna?"

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

 

Den nya svenska antisemitismen handlar främst om konflikten mellan judar och muslimer som nu fått ny skjuts i Sverige. Det handlar om judar som flyr från Sverige undan förföljelser i ett land där polisens insatser inte längre räcker till. I ett land där man hellre blundar för sina politiska misstag och skyller allt på andra partier. I ett land där man totalt tappat kontrollen över situationen men vägrar erkänna det!

 

Det är precis lika skamligt som att landets f.d. utrikesminister finns på Simon Wiesenthal Centers lista över världens mest judehatiska och antisemitiska uttalanden. Det är precis lika skamligt som att Margot Wallström inte uttalar sig om antisemitismen som brer sig ut sig över det socialdemokratiskt styrda Malmö.

Det är precis lika skamligt som att Margot Wallström inte öppet vågar berätta vilka som idag står för hatet mot judarna. Det är precis lika skamligt som att Margot Wallström öppet stöttat den fundamentalistiska falangen i ungdomsförbundet SSU Skåne genom att posera med dess ordförande Philip Botström. Samme Botström som Wallström ville få in i riksdagen. Samme Botström vars åsikter och engagemang för islamiseringen av Sverige uppenbarligen skulle sitta som handen i handsken för Wallström och hennes entourage.

Malmö räknas idag som en av världens farligaste städer att bo i för judar.

VIDEO: Socialdemokrater visar idag helt öppet sin avsky och sitt hat mot judar när de marscherar genom Malmös gator och torg och skanderar slagord såsom "Leve Palestina", "Död åt Israel" och "Krossa sionismen". 

Beror detta på skinheads eller på muslimerna? Vi ska också komma ihåg alla de socialdemokrater som uttalat sig att just Malmö är ett föredöme för alla svenska städer, så förstå envar hur Sverige kommer se ut inom en snar framtid! 

 

Sorgligt nog har Wallström bidragit till att Sverige nu blivit ett paradis för antisemiter. Dessutom, varför har muslimer och ledande socialdemokrater tillsammans deltagit i demonstrationer under sina första maj tåg med slagord såsom; “Död åt judarna”, "Leve Palestina" och "Krossa sionismen" ? Att vi idag har en nationell helgdag vikt för att några få socialister som ska ut på våra gator och torg för att skandera antisemitiska slagord låter väl om något som Kristallnatten!​ Eller hur, Margot? 

Wallströms hyckleri är ofattbart men vad är att vänta från den enda utrikesministern i hela EU som är portad från Israel, som sponsrar islamistisk terrorism med 800 miljoner skattekronor varje år, som tar emot medalj av antisemiten Mahmoud Abbas och som väljer att blunda varje gång raketerna regnar ner över Israel.Vem skickar pengar till terroristerna i Hamas och Fatah? Vem är det om sprider och göder hatet? Är det nynazister och skinheads? Är det de som är kritiska mot socialdemokratin? Är det borgarna och högerpartier? -Nej, det är Socialdemokraterna!

Wallström kan twittra om kristallnatten hur mycket hon vill. Ingen betraktar längre Wallstöm och hennes partikamrater som seriösa, innan de med kraft har sopat ut det islamistiska härke som håller på att ta över socialdemokratin. Margot Wallström har ett judehat som faktiskt kan jämföras med Adolf Hitler. Det är idag -2020- lika många judar som känner skräck och oro i världen som under Hitlers dagar. Margot är den enskilt främsta förespråkaren för antisemitismen i Sverige och får stöd (i dubbel bemärkelse!) från den växande muslimska befolkningen.

Socialdemokraterna har idag målat in sig i ett hörn. Invandringsgrupperna är idag Socialdemokraternas största väljargrupp. Går man emot deras åsikter och värderingar kommer man på sikt förlora makten i Sverige. Det gäller således att blidka dessa grupper genom att hålla med i antisemitismen så tydligt att ingen invandrare kan misstolka budskapet men ändå så tyst att svenska folket inte förstår allvaret.

"Margot Wallström har ett judehat som faktiskt kan jämföras med Adolf Hitlers.

Det är idag lika många judar som känner skräck och oro i världen som under Hitlers dagar."

unnamed.jpg

 

Antisemitismen är ett ständigt återkommande ämne inom Socialdemokraterna. En annan är den ständiga dubbelmoralen när det gäller att lägga (eller att inte lägga) skatt. "-Alla andra ska lägga skatt - men inte just jag!", tycks vara de socialistiska politikernas motto. Att Margot Wallström är en av Socialdemokraternas mest framgångsrikaste politiker någonsin ger faktiskt en skrämmande bild av den dubbelmoral som alltid varit en ledstjärna inom socialismen.

Redan 1974 anställdes den då 20-åriga Margot Wallström till ombudsman för SSU i Karlstad. Det har nu avslöjats att Margot skrivit under bidragsansökningarna till Värmlands läns landsting. Bluffsiffrorna intygas av Wallströms partikamrater från den tiden, bland annat av Göran Larsson, aktiv i SSU under Wallströms ledning. Några exakta uppgifter om hur många betalande medlemmar SSU hade under Wallströms ledning går inte att få fram i dag. Men en källa uppger att det var omkring 1 500. I två av Wallströms bidragsansökningar – för 1979 och 1981 – uppger hon att antalet medlemmar var 2 708 respektive 2 703.

De åren betalade landstinget felaktigt ut över 500 000 kronor till SSU i Värmland. Redan här hade nog de flesta förtroendevalda ungdomspolitikerna fått sparken om det varit ett anständigt parti men inom Socialdemokraterna tycks vissa kunna fuska med andras pengar, sprida judehat, skattefuska, stjälaToblerone eller resa på lyxsemestrar på skattebetalarnas bekostnad hur

Skärmbild 2023-05-10 203446.png

mycket som helst och ändå hålls dessa politiker bakom ryggen av partiledningen. Bränns det för mycket räcker en kort Time-Out, sedan är man tillbaka i rampljuset igen som om inget hänt...

Mona "Det är häftigt att lägga skatt" Sahlin är tveklöst den mest kända skattefifflaren men Margot Wallström är inte så mycket sämre hon heller - om någon nu trodde något annat... Margot Wallström tjänade mellan 1999 och 2010 23,5 kr miljoner (efter skatt) och hon betalde 0 kronor i svensk skatt! Som EU-kommissionär under 10 år tjänade Wallström enorma pengar. Men hon valde, för det är ett val, att inte skatta i Sverige, utan den minimala EU-medarbetarskatten på någon ynka procent. Medan sossarnas Europaparlamentariker valde att skatta hemma, på grund av skattemoral gissar jag, så gjorde Wallström precis tvärt om.

När Wallström slutade i EU fick hon dessutom 4,5 miljoner kronor i avgångsersättning. För det betalade hon lika mycket skatt i Sverige som på de 23,5 miljonerna – dvs 0 kr! När Margot Wallström satt i ICAs styrelse fick hon 2013-2014 ett årligt arvode på 350 000 kronor, totalt över 500 000 kronor för de 1,5 år hon satt i styrelsen och dessutom hade Margot Wallström uppdrag i Postkodlotteriet som “mångfaldsdirektör” och cashade in ett okänt men högt belopp via sitt bolag från Postkodslotteriet.

"- Men jag måste ju försörja mig!"

2014 omsatte hennes bolag Lydia Consulting 2,5 miljoner kronor. Enligt uppgift skulle hon jobba 25 % med det omstridda spelbolaget, som kritiserats bland annat för att ha betalat säljare så lite som 6 000 kronor i lön och inte dela ut tillräckligt med vinster till spelarna...

När Margot Wallström slutade i EU så fick hon ett toppjobb i FN. Med en lön på 80 000 kronor per månad skattefritt! Alltså återigen 0 kr i skatt i Sverige! När Wallström sedan blev utrikesminister behövde hon någonstans att bo och Anneli Nordström på Kommunal ville gärna ha bra kontakt med den nya utrikesministern.

 

Lägenheten från Kommunal som kostade 12 000 kronor i månaden, betalade Wallström nästan lika mycket för i månaden som hon är van att skatta i Sverige. Hon betalade endast 32 kronor i månaden för en lägenhet som andra fick betala 12 000 kronor/mån för...

Det är så tröttsamt att behöva påminna om det hela tiden men socialister, även de som kallar sig demokratiska socialister, får tolkningsföreträdet när det gäller skattemoral. Ska man ha brösttoner krävs att man lever efter samma regler som alla andra. Många socialister står idag och pekar finger åt andra och skriker om rasism och främlingsfientlighet men går sedan vart fjärde år och lika glatt lägger sin röst på detta parti. Mer än var fjärde svensk,

wallstrom-bild.png
Skärmbild 2023-05-10 203051.png

och var tredje svensk kvinna, röstar fortfarande på det parti som på rekordtid gjort Malmö till en av världens farligaste städer för judar - och svenskar - att bo i.

Det parti som varje år stjäl 800 miljoner kronor ur vår välfärd för att finansiera islamistisk terrorism mot judar i Mellanöstern. Det parti som tillåter att partitoppar tjänar miljoner direkt hämtat ur dina skattepengar och som väljer att inte lägga en krona i svensk skatt. Det parti som tycker det är häftigt att betala skatt. Det parti som fortfarande kallar sig ett svenskt arbetarparti...

Dessa röda väljare visar hur blåögt naiva vi svenskar fortfarande är! Kommer vi någonsin vakna upp ur vår socialistiska koma? 

// Anders Johansson

  • 4F
  • 4I

 

Länkar:

  Läs mer om Margot Wallströms alla skandaler:  

Västerviks-Tidningen (LÄNK)

Dagens Industri (LÄNK)

Höglandsnytt (LÄNK)

Aftonbladet (LÄNK)

OMNI (LÄNK

 

Bildgalleri. Dubbelklicka och svajpa.

 

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page