top of page

# Val-2018

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
sdltd19a3b5-1.jpg

"-Under alla valobservationer jag har varit på har jag aldrig sett ett val så odemokratiskt val som det svenska!"

Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif

 

 

Valvakan söndagen den 9 september 2018 klockan 20.30.

Miljoner människor följer valresultatet på SVT när plötsligt något mycket märkligt inträffar...

Stämpel9.gif
Lyssna:# Val -2018
00:00 / 39:22

 

 

Klockan 20 stänger valstugorna och kort därefter kommer de första valresultaten in. När de första valdistrikten är räknade står det klart att Socialdemokraterna, precis som opinionsmätningarna visade, skulle gå mot ett katastrofval, samtidigt som Sverigedemokraterna,  precis som opinionsmätningarna också visade, gick mot ännu ett rekordval. Miljöpartiet kommer åka ur riksdagen. Då inträffar plötsligt det som inte får hända. Valmyndighetens dator kraschar. Efter knappt 30 minuter är datorn uppe igen. Nu är plötsligt valresultaten helt förändrade. Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna har nästan bytt plats med varandra och Miljöpartiet är plötsligt över den viktiga 4%-spärren.

Vad var det som hände mitt framför ögonen på oss?

Det är först när man gör ett tidsförlopp över partiernas valresultatutveckling under kvällen och täcker över den halvtimmen datorn låg nere som något mycket tydligt men lika märkligt framträder. Något alla ser men fåtal regerar på. Vi börjar dock med att backa bandet några dagar...

 

Valrörelsen

Varje gång en demokrati har ett demokratiskt val hörs alltid röster om valfusk från sidan som förlorat striden. I Sverige har vi dock alltid varit förskonade från dessa misstankar då våra val alltid varit öppet för insyn men valet 2018 är ett undantag. En alltför stor mängd mycket märkliga händelser inträffade som med all säkerhet påverkade valet. Hur mycket de påverkade vet vi inte. Var dessa händelser bara en olycklig slump eller låg det något bakom?

Valrörelsen 2018 blev precis vad många befarat en mycket smutsig historia. Påhopp och anklagelser haglade. Stefan Löfven anklagade som vanligt alla som inte marscherade i takt med socialismen för att vara "rasister" och "främlingsfientliga". När de dystra opinionssiffrorna blev allt dystrare hotade han t.o.m. att vägra avgå även om han skulle förlora valet. Den socialistiska demokraturen kom plötsligt otäckt nära och för första gången på över 200 år var plötsligt inte demokrati något självklart i Sverige. De senaste årens befolkningsutbyte där alltmer blåröstande svenskar byts ut mot enorma skaror rödröstande invandrare skulle dock, helt enligt plan, rädda makten åt socialisterna, även denna gång. Men gick verkligen allt rätt till...?

 

Klanrösterna

Ute i förorterna uppmanade man i moskéerna att alla skulle rösta på socialdemokraterna enligt det samarbete partiet har med muslimska organisationer. I utbyte kommer muslimer få inflytande över det svenska samhället enligt Barcelonaavtalet och SMR-avtalet Socialdemokraterna har undertecknat. De så kallade "klanrösterna" är mycket effektivt då ytterst få vågar trotsa ett påbud från en imam. Det vet socialdemokraterna! 

Klanröstning beskrivs som att en grupp på direktiv av ett överhuvud väljer att rösta på ett visst parti. Efter valet tog debatten om klanröstning fart på allvar då en okänd kvinnlig ­politiker med somaliskt ursprung lyckades ta plats i riksdagen. På andra håll kunde etablerade politiker se sig omsprungna av andra, helt okända politiska förmågor med invandrarbakgrund, där klan- eller familjeröstning kunde misstänkas ligga bakom.

Valöver­vakare som observerade 188 besökta vallokaler i Stockholm kunde rapportera om familjeröstning i över 70 av dem. Det finns ett sam­band mellan fenomenet och områden med hög andel invandrare samt patriarkala strukturer. Även begreppet entrism, det vill säga politisk infiltration, har seglat upp som en företeelse och som tidigare aldrig diskuterats i särskilt hög utsträckning. Mångkultur berikar sägs det...

(S)-lögnerna

 

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Barcelonaavtalet och SMR-avtalet har gett effekt! Socialdemokraterna blev Sveriges överlägset största parti i alla de områden där svenskheten är som minst.

sosseområde.png

Också socialdemokratiska politiker från dessa "utsatta områden" spred desinformation och fakenews på sociala medier om andra partiers påstådda politik. Flera utlandsfödda socialdemokrater i invandrarområden postade falsk information om bl.a. Moderaterna och Sverigedemokraterna på Facebook och Instagram på arabiska, somaliska och persiska för att bara nämna några främmande språk.

Detta visste man inom Socialdemokraterna men valde att blunda så länge massmedia inte skrev om det. Inte oväntat var det alternativ media (i vänsterkretsar även kallat "hatmedia") som först avslöjade händelserna trots att såväl Aftonbladet som Expressen under en längre tid känt till spridningen. När inga längre kunde bagatellisera händelserna valde man till slut att tillfälligt stänga av dessa "politiker" från sina uppdrag. Någon offentlig ursäkt kom aldrig. Det avslöjades också att brevbärare i utanförskaps områden (som nu upptar en allt väsentligare del av demografin) inte delat ut vissa oppositionspartiers valsedlar och partiinformation. Minst ett dussintal brevbärare avslöjades, men ingen fick sparken för de inte gjorde sitt jobb de fått betalt att utföra. På andra ställen hittade man valsedlar och partiinformation som aldrig delades ut. Gemensamt för alla var att detta bara drabbade partier på högerkanten.

Partiledardebatterna

I partiledardebatterna på SVT gick diskussionerna mest om vilka som tvingades stå närmast Jimmie Åkesson under direktsändningen och om man verkligen var tvungen att lyfta fram frågor som kriminalitet, migration och invandring. Frågor som skulle gynna oppositionspartierna. SVT ville hellre lägga fokus på klimat, miljö och energi i valdebatten. Att obundna public servicekanalen SVTs anställda mestadels röstar grönt och rött är en illa bevarad hemlighet.

 

Efter partiledardebatterna var det nog inte heller så många som lyfte på ögonbrynen när man konstaterade att Jonas Sjöstedt och Annie Lööf var de som fick prata till punkt flest antal gånger och avbrutits minst antal gånger, samtidigt som Jimmie Åkesson var den som avbrutits flest gånger och som fått begärd replik minst antal gånger under debatterna. 

 

Det visade sig också att Vänstern, Miljöpartiet och Centern var de som fick längst talartid - alltså längre än regeringspartiet Socialdemokraterna. Minst talartid fick Liberalerna och Sverigedemokraterna.

 

Också på nyhetsredaktionerna syntes en ogenerad vinkling för att rädda kvar Miljöpartiet i riksdagen. De två veckorna innan valet hade SVTs Aktuellt/ Rapport sammanlagt 29 (!) långa alarmerande reportage om den hotande miljö- och klimatkatastrofen. Det är mer än två reportage om dagen! De två efterkommande veckorna efter valdagen hade man sammanlagt bara tre (?) reportage om miljön!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
Klan-4.png.jpg

Opinionsundersökningarna

Efter att migration, invandring och lag & ordning under flera års tid befästs som de  viktigaste politiska frågorna i svensk politik har stödet för SD skjutit i höjden. Efter att debatten toppats tiden strax före valet med omfattande bilbränder, mord och våldtäkter runt om i lan­det började även de mest kända politiska analytikerna i Sverige såsom SVT:s Mats Knutson och TV4:s Marcus Oscarsson tala om Sverigedemokraterna som det parti som sannolikt skulle kunna bli största parti i Sverige efter riksdagsvalet. 

I opinionsundersökningar från institut som Yougov och Sentio, som varit de mest träffsäkra vad gäller resultat i tidigare val, har Sverigedemokraterna blivit största parti i de flesta mätningar. I juni nådde partiet 28,5% i Yougov/Metros mätning och i den sista Sentio-mätningen bara dagar innan valet nådde SD 24,0% och var därmed största parti. Men enligt Arve Östgaard, som driver mätinstitutet Sentio, talade rå-datan för att SD skulle kunna få 29% i valet. Även i de opinionsundersökningar som tenderar att underskatta partiet har siffrorna legat omkring 20%. Samma mätningar visade att Socialdemokraterna hamnade mellan 20-24% av rösterna och majoriteten av alla mätningar visade klart att Miljöpartiet skulle hamna under 4%-spärren och åka ur riksdagen. Inget - absolut inget - av detta skulle dock visa sig stämma med valresultatet...

Valdagen

Den 9 september gick så svenska folket till val. Redan när vallokalerna öppnade klockan 08.00 började de första rapporterna om valfusk strömma in. På Facebook och Instagram lade folk upp bilder från landets vallokaler där vissa partiers röstsedlar var bortplockade eller inte ens var uppackade eller gömts undan. Det inkom rapporter om att valsedlar saknades vid över 50 vallokaler. I samtliga fall rörde det sig om valsedlar för partier i oppositionsställning.

 

I vissa vallokaler uppmanade man röstande att inte klistra igen kuverten efteråt. Att kuverten är slutna fungerar som ett skydd så att inte valsedlar skall försvinna eller kunna bytas ut fram tills att de sprättas upp och räknas när valet är avslutat. Bilder från sociala media visade att dessa instruktioner låg öppet bakom valskärmarna där man lägger sina valsedlar i kuverten. Någon filmade hur man prickat av valdeltagarlistan med tunna streck med en blyertspenna trots att detta skall göras med en kulspetspenna eller motsvarande.

i Järna i Södertälje kommun delade representanter för Socialdemokraterna och Miljöpartiet ut röstsedlar inne i själva röstrummet vilket inte är tillåtet. Under rösträkningen lyckades någon till och med ta ljudupptagningar där räknarna uppmanar att slänga röster från vissa partier. Många har också i detta val klagat på hur man öppet tvingas hämta valsedlar inför både valförrättare och andra valdeltagare vilket brutit mot principen om den valhemlighet som vi har i Sverige och därmed fått utstå att andra ser vilket parti man ämnar att rösta på. Det svenska valet övervakades för första gången av internationella valobservatörer från Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, OSSE.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
valfusk2018_.png

Omdömet blev inte nådigt. Michael Aastrup Jensen från den danska OSSE-delegationen som tidigare bevakat val bland annat i Ryssland och en rad andra östeuropeiska länder häpnades över det undermåliga svenska valsystemet. "Under alla valobservationer jag har varit på har jag aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska. Det är långt ifrån europeisk standard", sa han till TT.

Redan innan valet har Organisationen för samarbete och säkerhet i Europa, OSSE, varit oroade över de synliga valsedlarna i röstlokalerna.

Att alla kan se vilka valsedlar man plockar på sig kan vara en kränkning mot valhemligheten hävdar man. Efter valet höjdes fler kritiska röster när utländska valobservatörer reagerade på hur lätt det var att se hur folk skulle rösta eftersom de flesta väljare tar valsedlar utan att dölja sina val.

Kritik kom också mot att förtidsrösterna levererades till Valmyndigheten först klockan två på eftermiddagen då de sista rösterna i Stockholms län anlände av Postnord. Dagen efter valet uppdagades att ett valdistrikt i Västra Götaland av misstag rapporterat landstingsröster som riksdagsröster! Det väckte en del kritiska röster från flera håll men allt rann ut i sanden...

Valvakan

Klockan 20.00 den 9:e september stängde vallokalerna i Sverige och strax därefter började de första räknade röstdistrikten strömma in till valmyndigheten. Miljoner svenskar bänkade sig i Tv-soffan för att se valvakan. Så kom de första resultaten...

 

Precis som många opinionsmätningar visade låg Socialdemokraterna runt 18%, Sverigedemokraterna runt 22% och Miljöpartiet klart under 4%-spärren. Plötsligt händer det som inte får hända! Programledarna meddelar att Valmyndighetens dator lite oturligt råkat ut för en "datorkrasch"!

 

Även länsstyrelsernas webbplats låg nere. Länsstyrelserna ansvarar för valnattsrapporteringen och är alltså en myndighet dit valdistrikten rapporterar in sina röstresultat. Länsstyrelsernas webbplats stängdes av myndigheten ned av "säkerhetsskäl".

 

Någon närmare förklaring gavs inte, och trots denna allvarliga incident kommenteras inte att denna centrala myndighets webbplats fick stängas ned, varken av länsstyrelserna själva eller av valmyndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Inte heller på 

krisinforrnationssajten från svenska myndigheter informerar man om länsstyrelsernas nedstängning eller om valmyndighetens "datorkrasch".

Efter en knapp halv timme var så rösträkningen igång igen. Under den förhållandevis korta tid "datorkraschen" varade förändrades valresultatet ordentligt! Nu var resultaten helt annorlunda jämfört med innan Valmyndighetens dator "kraschade"...

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
valfusk-2018_arabiska-somaliska-socialdemokraterna_sverigedemokraterna_.png
lasarbild-valskarm.jpg

Socialdemokrater sprider falsk propaganda om andra partier på främmande språk.

Socialdemokraterna ökade just under dessa nedsläckta minuterar från blygsamma 18% till 25% och landade slutligen på 28,4% (en ökning på över 50%) samtidigt som Sverigedemokraternas resultat sjönk likt en sten från 23% till 17,6%. Också Miljöpartiet gjorde ett viktigt hopp under "datorkraschen" och låg nu plötsligt över den så viktiga 4%-spärren. Miljoner människor såg vad som hände men bara ett fåtal reagerade, ännu mindre protesterade och ingen agerade. Någon vidare och grundlig undersökning vad som faktiskt hände under denna knappa halvtimme har aldrig gjorts. Ingen tilläts gräva vidare i de märkliga hopp dessa tre partierna gjorde när vi inte fick insyn i resultatutvecklingen. Något hände mitt framför våra ögon men allt bara skrattades bort...

Skärmklipp 2021-06-16 08.08.46.png

 

När man lägger in partiernas valresultatsutveckling under valkvällen den 9 september 2018 blir det en mycket märklig resultatutveckling före och efter valmyndighetens "datorkrasch" (svart fält över tidslinjen). Prognosen från samtliga stora mätinstitut stämde väl överens med inkomna resultat innan "datorkraschen" men avvek markant därefter. Socialdemokraterna ökade plötsligt från 18% till 25%. Sverigedemokraterna sjunker från 23% till 17,6%. Miljöpartiet låg hela tiden under 4%-spärren men var efter "datorkraschen" konstant över 4%-spärren. (Differensen för övriga fem partier var mindre men samtliga förändringar gynnade sittande regering.)

Analys

 

Nya Dagbladet publicerar dagen efter valet en  artikel om misstänkt valfusk, men bara någon timme därefter stängs tidningens webbplats plötsligt ner av internetleverantören Loopia utan när­mare förklaring. Artikeln ställer relevanta frågor, som säkert många funderade på dagen efter valet. Varför stängdes valmyndighetens dator och webbplats ner och hur kunde tre partiers resultat ändras så drastiskt under just dessa minuterar? 

 

Utan att i detta skede göra för långtgående spekulationer finns det anledning att misstänka att en eller flera saker inte stått rätt till under det svenska valet 2018. Utöver det fusk som valdeltagare upplevt när de gått och röstat runt om i landet skulle digital manipulation av valresultat kunna vara det mest allvarliga som inträffat. Det har pratats vitt och brett om risken för "utländsk påverkan" på det svenska valet. Utöver att vi behöver ha en livlig debatt om de konstaterade valfusk som rapporterats in både från förtidsröstningen runt om i landet såväl som från själva valdagen är givet. Men att också någon form av mer sofistikerat cyberangrepp på det svenska valsystemet skett kan i detta läge inte uteslutas och bör utredas närmare.

Att digitala system kan manipuleras är allmänt känt. Att det finns mäktiga krafter, inte bara inom landets gränser utan även utanför (läs; EU), som skulle se mycket bekymmersamt på om ett parti som Sverigedemokraterna skulle bli det största partiet i svensk politik med den opinion och legitimitet det skulle föra med sig är ganska solklar. 

 

Datamanipulation kan vara av mycket sofistikerat slag. Det visar inte minst Google och Twitters egna algoritmer som på ett finurligt sätt får användare att tro att de fritt kan dela material medan det i praktiken nås av ett ytterst begränsat antal mottagare. Det är också känt att Socialdemokraterna gjorde starka påtryckningar just på Google och Facebook inför valet att radera material som var "besvärande". Med andra ord krävde man censur mot allt som inte var till fördel för Socialdemokraterna. Lägg därtill att över 10 000 svenskar som varit mycket kritiska till socialdemokraternas politik och delat kritiskt material fick sina Facebook-konton spärrade i 30 dagar. Att de spärrades just 30 dagar innan valdagen var naturligtvis ingen slump? Dagen efter valet var deras konton aktiva igen men deras kritik tystades effektivt...

Det absolut viktigaste för att val ska vara legitima och att valresultat ska accepteras av medborgarna är att valsystemet är säkert och att systemet är transparent och i alla led kan kontrolleras av medborgarna. Här saknas insyn i valmyndighetens dator, vilken hårdvara och mjukvara används och vilka säkerhetssystem som är inbyggda i systemet? Hur skyddas valmyndighetens dator från andra enheter i nätverket och hur skyddas den från internet? Vilka andra enheter kommunicerar valmyndighetens dator med? Är det systemet säkert uppbyggt?

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
Klan-1.png
screenshot_20201114-220039_twitter.jpg

En IT-expert som själv arbetar med utveckling av program kontaktade valmyndigheten för att försöka bringa klarhet i frågorna. Svaren blev allt annat än tillfredsställande! (se länk nedan). Det visade sig att valmyndighetens dator har en "egenutvecklad programvara med tillhörande mjukvara”. Hur kan någon inte ifrågasätta detta? Inte nog med att systemet är ”egenskapat”. Vem för in dessa uppgifter i systemet? De bara fastställer resultatet i ett egenutvecklat system och folket förväntas lita på det ”robusta” systemet. Vi får inte heller veta hur säkerhetslösningen i själva systemet är gjord, bara att personalen på Länsstyrelsen som manuellt matar in valkretsarnas resultat har egna personliga lösenord. (Vilket får anses vara lägsta möjliga acceptabla säkerhetslösning på vilken arbetsplats som helst.)

Kommer det hända igen?

Även om omfattningen av solklara fall av valfusk såsom att valsedlar stulits och plockats bort eller aldrig ens plockats fram förklarar det ändå inte den diskrepans på mellan fem till tio procentenheter som Socialdemokraterna plötsligt ökar och Sverigedemokraterna tappar jämfört med förväntningarna och opinionsundersökningarna över en natt. Att Miljöpartiet lika plötsligt klarade 4%-spärren gav sittande regering i praktiken 4 %-enheter extra vilket var avgörande för att kunna sitta kvar vid makten. 

Valet 2018 är sedan länge över. Det är tacksamt att lura ett sovande folk som varken reagerar eller agerar när de blir blåsta framför näsan. Ett folk som vars starkaste aggression består i att knyta näven i fickan, stänga av Valvakan på Tv och gå och lägga sig. Nästa morgon går man till arbetet och lägger världens högsta skatt som om inget hänt. Skatt som finansierar "U-hjälp" till Ryssland, terrororganisationer i Palestina eller finansierar världens mest oansvariga massinvandringspolitik i syfte att byta ut den svenska befolkningen. Oavsett vad som egentligen hände är det viktigaste att det inte kan hända igen. 

Vi får hoppas för demokratins skull att nästa val blir valobservatörernas val. Att samtliga partiers representanter finns i alla vallokaler och -från början till slut- följer valsedlarna fram tills rösträkningen. Vi får hoppas att vid nästa val finns ännu fler internationella valobservatörer och att såväl politiska partier som sociala plattformar tar krafttag mot all form av fakenews som sprids inom invandrargrupper på främmande språk. För görs inget är sannolikheten väldigt stor att Valmyndighetens dator "råkar" krascha även vid nästa val. Tänker Du då åter igen bara sitta i Tv-soffan och knyta näven i fickan?

 

Vet Du mer? Har Du mer information, bilder eller annat som bör tas upp i denna artikel? Kontakta oss på: kontakt@s-sanningen.com

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

 

  Diverse länkar:  

 

Sveriges Radio: Spred lögner om andra partier (LÄNK)

Ny Teknik: Valmyndighetens sajt kraschade (LÄNK)

Expressen: S sprider lögner om M och Sd. (LÄNK)

Sveanews: Kommer det hända igen (LÄNK)

K-Magazine: Något stämmer inte... (LÄNK)

Aftonbladet: Postnords valhaveri (LÄNK)

Göteborgsposten (LÄNK)

Valfusket SHA-70 (LÄNK)

Nya Dagbladet (LÄNK)

Newsvoice (LÄNK)

 

  Bildgalleri:  

  Video:  

  Kommentarsfält:  

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page