top of page

Ursäkta! En liten enkel fråga bara...

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
e0bafae41c99210b5fc53f4dfcf06067.jpg
Stämpel5.gif

"Vilka direkta förslag för att komma tillrätta med samhällsproblemen hann ni aldrig förverkliga under era regeringsår? Handen på hjärtat; Försökte ni ens?"

En fråga till Magdalena Andersson och till alla Er som röstar på Socialdemokraterna. Min fråga är enkel och kort. Den är helt ärligt seriöst menad. Jag och förmodligen många andra skulle säkert vilja ha ett svar från Er.

Frågan lyder; När är alla problemen i Sverige lösta?

-Jo, allvarligt! När är de lösta? Var är er handlingsplan? När tänker ni sätta igång? När är problemen lösta? Exakt NÄR?

 

Ta skolan till exempel. Gustav Fridolin lovade han skulle fixa skolan på hundra dagar! Nu har det snart gått två mandatperioder, skolan ligger i ruiner och herr Fridolin har kastat in den politiska handduken för länge sedan. Hur var er handlingsplan? Hur mycket hann ni åstadkomma under alla dessa år?

Ni ägnade första mandatperioden att skylla allt på Fredrik Reinfeldt och Alliansen. Andra mandatperioden gjorde ni ingenting: Det är bara veckorna innan valen ni kommer med det ena fantastiska förslaget efter det andra som ni lovade genomföra - OM ni vann valet igen vill säga! 

Pensionärerna skulle plötsligt få det bättre. Skolan skulle plötsligt ”fixas till” Sjukvårdsköerna skulle plötsligt kortas. Bidragen till arbetslösa skulle höjas. Hela välfärden skulle förbättras, bara vi höjde skatten lite lite till.

sNcoBbi.jpg

Alla skulle plötsligt få det bättre. Ja, alla utom de stackars tvångsbeskattade arbetarna som arbetarpartiet alltid ser som välfärdens slavarbetare. De som tvingas arbeta för att försörja alla de som inte vill arbeta eller alla de som frivilligt ställt sig utanför spelreglerna - men som aldrig tackar nej till bidrag...

Men hur såg er handlingsplan ut? Hur såg ert tidsschema ut för alla dessa förbättringar? Hur såg ert tidsschema ut för att lösa samhällsproblemen? Våldet och kriminaliteten skenar fortfarande okontrollerat. 2020 blir, inte oväntat, nytt rekord för skjutningar. Nu är vi uppe i genomsnitt en skjutning varje dag i landet som "aldrig varit tryggare än nu". När, exakt när, tänker ni sätta igång?

"Sedan 70-talet har sexualbrotten ökat med över 1500%"

 

Under era mandatperioder våldtogs 20 kvinnor varje dag i Socialdemokraternas nya mångkulturella Sverige. Under era mandatperioder blev Sverige världen näst våldtäkts tätaste land! Var detta meningen eller "råkade" det bara bli så?

20 polisanmälda våldtäkter varje dag och mörkertalet är stort med tanke på det låga förtroendet allmänheten nu har för polisen. Vad gjorde ni åt problemet under dessa två mandatperioder? Hur såg tidsplanen ut för att lösa dessa problem?

Sedan 70-talet han sexualbrotten ökat med över 1500%! Vilka direkta åtgärder har ni gjort för att minska denna dystra utveckling? 

Klarar ni av att öka statistiken med 1500% kanske ni skulle kunna vara lika duktiga att minska densamma med så där en 99%... Men icke!

avrZ4hKjv26DpXcKrnfEZwlqITU.jpg

Under era mandatperioder ökade också antalet bilbränningar. Sverige är idag ett av EUs bilbränningstätaste länder. Hur såg er tidsplan ut för att lösa detta? Vilka direkta förslag för att komma tillrätta med problemen hann ni aldrig förverkliga under era åtta år? Handen på hjärtat; Försökte ni ens?

"Sverige är ett av EUs bilbränningstätaste länder. Hur såg tidsplanen ut för att lösa detta?"

 

Var femte polis har slutat sin tjänst samtidigt som kriminaliteten okontrollerat skenat iväg under era åtta år vid makten. Vad gjorde ni under rikspolischefens Dan Eliasson tid för att förhindra detta? Bjuda kriminella på kaffe och bulle hjälpte tydligen inte. Att dela ut armband till tonårsflickor på musikfestivaler hjälpte inte heller. Var det allt ni hade att komma med under Era åtta års styre?

Ni socialister skryter ofta att det var ni som byggde Sverige. Att det var ni som förvandlade Sverige från ett fattigt bondesamhälle till en rik industrination på hundra år men varför talar ni aldrig lika entusiastiskt om att ni också förvandlat ett av världens mest framgångsrika industri länder till total oigenkännlighet på mindre än 30 år?

 

Om ni inte är lika stolta över just denna bedrift - varför gör ni då inget åt det då? Gruppvåldtäkter, tiggeri, asylkaos, gängkriminalitet, mord, dödsskjutningar,

bigOriginal.jpg

hedersvåld och islamisering är idag en helt naturlig del i den svenska samhällsbilden, men exakt när ska ni lösa dessa problem ni skapat?

Vad är tidsplanen för detta? Vilka konkreta förslag och lagändringar ska lösa problemen? Eller är det så att denna påtvingade "kulturberikning" ni skapat är här för att stanna? Är det månne så att ni medvetet vill att detta ska vara normaltillståndet i Ert nya Sverige?

 

Om ni inte satte igång och agerade de första åtta åren ni satt i regeringsställning, varför skulle ni då sätta igång och göra det under er tredje mandatperiod? Hur många chanser ska ni få? När ska det gå upp för svenska folket att ni antingen är oförmögna att agera eller så är det detta samhälle ni VILL ha! För om ni INTE vill va detta samhälle hade ni ju gjort något åt det...eller hur? Ni har haft åtta år på er!

"Gruppvåldtäkter, tiggeri, asylkaos, gängkriminalitet, mord, dödsskjutningar, hedersvåld och islamisering är idag en helt naturlig del i den svenska samhällsbilden"

 

Till sist en fråga till just DIG som läser detta! Du som tillhör de 28% av svenska folket som gång efter gång går till valurnan vart fjärde år och medvetet lägger din röst på Magdalena Andersson och Socialdemokraterna. Till dig som medvetet röstar för en fortsättning av den skrämmande samhällsutvecklingen Du omöjligt kunnat blunda för!

Min lilla enkla fråga är; hur fan tänker du?

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page