top of page

"Idag står vänsterfeminismen åter på ruta ett: I ena handen håller man resterna av en uppbränd bh från 60-talet, i den andra håller man en muslimsk slöja.

-Jag vet faktisk inte vilket som klär dem bäst?"

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Kvinnovåldet ökar!
- men vad gör vänsterfeministerna åt det?

feministerna.jpg

"Idag står vänsterfeminismen åter på ruta ett:

I ena handen håller man resterna av en uppbränd bh från 60-talet och i den andra håller man en muslimsk slöja.

-Jag vet faktisk inte vilket som klär dem bäst?"

- - En resa genom vänsterfeminismens uppgång och fall - -

Våldet ökar i samhället och det ökar mest mot de svenska kvinnorna! Varför, och varför är feministerna själva knäpptysta om detta? Vilka ligger bakom ökningen? Är Du själv kvinna? -Snälla, ta dig 2 minuter och läs detta!

Jag måste börja med att vara brutalt ärlig; Kvinnovåldet är ingen ”tillfällig trend”, det är inget som snart ”kommer gå över”. Kvinnovåldet är här för att stanna och det kommer ÖKA! Detta är faktiskt bara början, tro mig! Gruppvåldtäkter, barnäktenskap, slöjtvång, könsstympning och hedersvåld var en dystopi för 25 år sedan men är idag en realitet, ett normaltillstånd i det nya Sverige. Hur kommer då Sverige se ut om 25 år med samma utvecklingsfas?

 

Idag är Sverige väldens näst våldtäkts tätaste land (Jo, du läste rätt!) Någon räknade ut att var åttonde kvinna kommer att bli våldtagen under sin livstid i Sverige. Kanske var femte. Antalet fullbordade våldtäkter i Sverige har ökat med 1522% sedan 1975. Ettusen femhundratjugotvå procent! Nitton av tjugo våldtäktsärenden läggs ner - varje dag! Lägg därtill ett extremt stort mörkertal.

"Idag är Sverige väldens näst våldtäkts tätaste land! -Jo, du läste rätt!"

 

Sverige är ett av Nordeuropas länder med lägst förtroende för polisen. Man tror kanske bara en av fyra våldtäkter polisanmäls. Sanningen är att 100 kvinnor våldtas i Sverige – VARJE DAG!

Varför är det då så tyst i debatten? Varför är Gudrun Schyman, Victoria Kawesa (Fi), Veronica Palm, Mona Sahlin (S), Rossana Dinamarca (V), gaphalsar som Linnéa Claesson och Fatemeh Khavari och alla de andra självutnämnda kvinnobeskyddarna på vänsterkanten knäpptysta om kvinnovåldet i världens näst våldtäkts tätaste land? Borde inte frågan vara uppe i alla debatter?

 

Nej, kvinnovåldet och förtrycket är ett resultat av deras egen röd/rosa politik där man alltid vurmat för mångkultur och kulturberikning men vägrat inse massinvandringens alla kvinnofientliga bieffekter. Den politiska ekvationen gick helt enkelt inte ihop…

Feminismen föddes under sekelskiftet i det som idag kallas ”Den första vågen”.  Fredrika Bremer och Sophie Adlersparre var två tidiga kvinnorättskämpar som kämpade för högre löner och rösträtt. Har Du sett Tv-serien ”Fröken Frimans krig” i SVT vet du vad ”Den första vågen” handlar om!

”Den andra vågen” kom under det sena 1960-talet och tidiga 1970-talet då en ny kvinnorörelse åter började växa fram. Man kämpade för att påverka lagar

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

och folks attityder, man hade inga centrala personer utan sammanfogades av gemensamma frågor. Man försökte skaffa sig nya kopplingar till vänstern och förespråkade ett system som var grundat på kvinnans behov. Feministerna fokuserade på frågor som våldtäkt, pornografi, misshandel och diskriminering mot kvinnor och homosexuella och på frågor som säker och legal abort, möjligheten till preventivmedel och rätt till lika lön. Som symbol för ”Den andra vågen” brände man sin bh.

Termen bh-bränning kommer från en protest under en skönhetstävling 1968 då bh:ar, gördlar och andra så kallade "förtryckande" klädesplagg slängdes i en soptunna och eldades upp. En äkta feminist röstade alltid på röda partier som VPK (nuvarande V) eller på Socialdemokraterna. Idag kan vi även lägga till partier såsom Miljöpartiet och Feministiskt Initiativ.

Men så hände något som sakta skulle göra att vänsterfeminismen självdog av sin egen motsägelsefulla ideologi…

"Kvinnovåldet är ett resultat av deras egen röd/rosa politik där man alltid vurmat för mångkultur och kulturberikning" 

 

Under 80–90-talet skulle man plötsligt radikalt lägga om kursen för konungariket Sverige. Socialdemokraterna bestämde utan folks inflytande och godkännande att Sverige skulle förvandlas till oigenkännlighet. Man påstod att hela vår välfärd snart skulle kollapsa om vi inte blev betydligt fler invånare. Vi skulle råka ut för en total systemkollaps inom en snar framtid, påstod politikerna. Lösningen på de fruktansvärda samhällsproblemen och den totala kollapsen av välfärdssamhället politikerna påstod sig se i sin spå kula (men som ingen annan kunde se minsta tecken på) stavades; massinvandring!

Genom att ta hit extremt högutbildade och kvalificerade (?) människor från Irak, Somalia, Etiopien och Afghanistan skulle de kunna ta alla de jobb som politikerna påstod vi svenskar inte längre ville ha eller klarade av. Invandringen var lösningen på ett problem som aldrig fanns (och aldrig funnits). Invandrarna skulle jobba i sjukvården, köra våra bussar, ta hand om gamla, städa våra offentliga inrättningar och laga mat, ja allt sådant som politikerna påstod vi svenskar inte längre klarade av eller inte ville arbeta med. Sverige var plötsligt i skriande behov av denna invandrande arbetskraft trots att vi redan hade en arbetslöshet som var högre än på flera decennier…

Nyheten och kunskapen om våra generösa bidragssystem som var uppbyggt och dimensionerat av svenskar, för svenskar, spreds som en löpeld till fattiga

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

länder och snart började hundratusentals människor välla in över gränserna och kräva ”sin” del av vårt välfärdssamhälle. Skulle vårt välfärdssamhälle rasa samman berodde det knappast på att vi var för få, utan att vi för snabbt blivit för många.

För att klara den extrema anstormningen (Sverige är idag det EU land som tagit emot flest invandrare per capita!) massproducerades stora förortsområden där alla de nyanlända skulle bo. Att klumpa ihop de hitkomna till samma område hade många fördelar; De lärde känna fler egna landsmän, de kunde lättare bevara sina egna traditioner, sin kultur, sin religion, sin syn på västvärlden och sitt språk. De slapp helt enkelt bli en del av det land de frivilligt valt flytta till.

 

Nackdelen var att de inte blev de hårt arbetande skattebetalande ”svenskar” vi trodde de skulle bli. Vi hade bara flyttat hela Mellanösternkonflikten hit. Den konflikt som vi tidigare bara sett på tv-nyheterna kunde vi nu se utanför vårt fönster! Snart började det också ställas krav på moskéer, böneutskrik, halalslaktat kött, koranskolor, slöjtvång, månggifte, och könsseparerad skolundervisning. Samtidigt började kriminaliteten i form av hedersvåld, barnäktenskap, balkongkastning, könsstympning, gruppvåldtäkter, gängskjutningar och bilbränder bli en alltför ofta förekommande bieffekt i dessa mångkulturella områden.

"Den konflikt som vi tidigare bara sett på tv-nyheterna kunde vi nu se utanför vårt fönster! 

Vi hade bara flyttat hela Mellanösternkonflikten hit"

 

I de ”utsatta områden” vågar idag majoriteten av kvinnorna inte sig ut om kvällarna. Polis och myndigheter har tappat all kontroll och på många ställen råder muslimska sharialagar. Vi har hört vittnesmål från kvinnor om hur deras barn mobbas för de äter fläskkött, hur de mobbas för familjen har hund eller hur de mobbas för deras mammor inte bär slöja. Parallellsamhällena har tillåtits växa fram så långt ifrån våra egna svenska värderingar på kvinnor, barn, djur, homosexuella, demokrati och jämställdhet som man bara kan komma...

Ändå är vänsterfeministerna knäpptysta! Borde inte vänsterfeministerna protestera mot detta? Varför vågar man bara gapa och skrika åt svenska män men aldrig åt de kvinnoförtryckande muslimska grupperna?

Vi har idag skapat ett parallellsamhälle med patriarkala strukturer vi aldrig ville ha…eller rättare sagt, ett parallellsamhälle vi inte våga kännas vid… Ett parallellsamhälle som är det totalt motsatta mot allt det den vänstervridna feminist- och kvinnorörelsen kämpat mot i årtionden men som man nu blev tvingad att försvara och kämpa för, annars gick man mot sin egen massinvandringspolitik. Massinvandring var kulturberikning och positivt, hette det från politikernas sida, då kunde man ju inte protestera och hävda motsatsen om sin egen politik!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

När hörde vi vänsterfeministerna protestera mot de kvinnoförtryckande muslimska grupperna?

Så vad göra?

-Kritisera sin egen politik och erkänna massinvandringens kvinnoförnedrande effekter? -Nä!

-Försöka skönmåla burkatvång, hedersförtryck, barnäktenskap och könsstympning? -Tja, kanske...

-Börja göra skillnad på svenska kristna kvinnor och utländska muslimska kvinnor i vårt jämställda land? -Självklart!

…eller bara hålla käften och låtsas som ingenting? -Humm...

-Tja, det blev väl ett hopkok av allt, - utom det först alternativet förstås.

"Varför vågar man bara gapa och skrika åt svenska män men aldrig åt de kvinnoförtryckande muslimska grupperna?"

 

Uppemot 80 kvinnor våldtas varje dag i vårt nya Sverige, 20 av dessa polisanmäls och av dessa läggs 19 ärenden omedelbart ned. Lägg därtill all den nödvändiga kulturberikning svenska folket påtvingats i form av hederskultur, slöjtvång, barnäktenskap, könsseparation och könsstympning så förstår envar att feministerna borde ha en mycket viktig roll att spela i samhället och borde ha fullt upp att protestera över den kvinnofientliga samhällsutvecklingen. Men hur blev det?

Man vågade aldrig ta kampen om slöjan som ett kvinnoförnedrande plagg. Man vågade inte protestera mot hedersvåld och tvångsgifte. Man vågade inte kämpa mot könsseparering och muslimskt kvinnoförtryck.


När Gudrun Schyman på något bisarrt sätt skulle protestera mot hedersförtryck gjorde hon det genom att själv förnedra sig i slöja för att visa ”sympati” med sina ”medsystrar”. De kvinnor de skulle skydda var de kvinnorna de svek! Gudrun Schyman och hennes vänsterfeminister är därför ett direkt hån mot allt kvinnovåld och dess offer!

 

Istället talade feminister om slöjan och hederskulturen som något kulturberikande, befriande och positivt. Först brände de sin bh för det ansågs vara ett ”förtryckande” klädesplagg och sedan försvarar de den påtvingade muslimska slöjan! Snacka om dubbelmoral!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Då brände man sin bh, idag försvarar samma människor den påtvingade muslimska slöjan! 

Gudrun Schyman som anses av många vara feminismens fanbärare har aldrig vågat ta debatten om invandringens kvinnoförakt, istället har hon lagt allt fokus på att propagera för invotering av kvinnor i svenska bolagsstyrelser. Som om detta vore det stora problemet i det nya mångkulturella Sverige!?

 

När vår feministiska regering under ledning av Stefan Löfven (ja ni hör ju själva hur dumt det låter) besökte Iran tog alla de svenska kvinnliga S/Mp-delegaterna på sig muslimska slöjor och gjorde sig själva och hela Sverige till allmänt åtlöje. (När fransyskan och högerpolitikern Marine Le Pen besökte samma land någon månad senare var det självklart utan slöja!)

Feministrörelsen har tagit ett stryptag på sig själv och all trovärdighet är idag försvunnen. Det var tex pinsamt tyst från vänsterkvinnorna när unga muslimska kvinnor såsom Fadime och Pela mördades. Bättre knipa käft än indirekt kritisera sina egen misslyckade massinvandrings politik. Vänsterfeministerna har idag helt böjt sig för alla de patriarkala strukturerna med sin skeva kvinnosyn, de målade in sig i ett hörn och tvingades till total tystnad om det importerade kvinnoföraktet . Det enda som är värre än att svika sina egna är att idiotförklara sin egen politik. Det är därför det idag knäpptyst från vänsterfeministerna!

"Är du flata ska du rösta rosa och försvara det importerade kvinnovåldet hur dumt och motsägelsefullt det än låter, punkt slut!" 

Vänsterfeministerna är kanske inte heller de vassaste knivarna i besticklådan och inte heller de vackraste pjäserna på spelbordet. Många fick helt enkelt söka sex och kärlek bland sina egna medsystrar. Andelen homosexuella ökade konstant i vänster leden så till slut blev feminismen, Pride och hela HBTQ-rörelsen i princip synonymt, och är så än i dag. Är du flata ska du rösta rosa och försvara det importerade kvinnovåldet hur dumt och motsägelsefullt det än låter, punkt slut!

Senaste åren har det kommit allt fler larmrapporter om batikhäxor som sexutnyttjat ensamkommande gossebarn för sina egna lustar. Samma kvinnor som på 80-talet protesterade högljutt när svenska män åkte till Thailand för att köpa sex!

Flertalet har gift sig med ensamkommande barn och dagens rörelse som vi kan kalla ”Den tredje vågen” handlar mest om att försöka stoppa utvisningar av illegala och kriminella till sina hemländer eller att stolt proklamera att man ställer upp och gömmer flyktingar undan den svenska rättvisan. Tröjor med texten ”Göm en flykting – blir det olagligt, göm två” trycktes stolt upp och vissa högt uppsatta vänsterpolitiker bar dessa tröjor med uppmaning till lagbrott på offentliga politiska möten utan att skämmas!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Ingen av de som ville bli skickade till Afghanistan tog dock chansen och flyttade...

Idag finns en mängd olika nätverk där batikhäxor och deras gap & skrik-döttrar samordnar demonstrationer eller på olika sätt (många av dem olagliga) försöker stoppa återfärden hem av grovt kriminella och våldtäktsmän. Varför man till varje pris ville behålla dessa testosteronstinna ungtuppar i landet får var och en spekulera i...

Var det verkligen detta 70-talets feminister ville att kampen skulle handla om? Samma personer som på 70-talet brände upp bh:ar, gördlar och andra så kallade "förtryckande" klädesplagg förvarar nu kvinnoförnedrande tvångsplagg såsom slöja, burka och niqab! Hur tänker ni?

2017 dök #metoo -rörelsen upp. Denna kampanj skapades av skådespelande amerikanska kvinnor och var raka motsatsen till den svenska gap&skrik-vänstern. I Sverige var dock problemet att just dessa vänsterfeminister inte kunde hålla stämbanden borta från en seriös debatt utan tog den som sin egen med resultatet att man hängde ut män till höger och vänster och påstod de gjort både det ena och det andra. När det visade sig att de flesta var helt oskyldigt uthängda förlorade hela den svenska #metoo -rörelsen sin trovärdighet.

Istället för att vänsterfeministerna skulle återupprätta sitt förlorade förtroende sänkte man sig ytterligare till den absoluta dybotten och tog hela #metoo-rörelsen med sig i djupet. Synd då #metoo faktiskt var viktig!

"Samma personer som på 70-talet brände upp bh:ar, gördlar och andra så kallade "förtryckande" klädesplagg förvarar nu kvinnoförnedrande tvångsplagg såsom slöja, burka och niqab!"

 

Men allt är inte nattsvart. Idag börjar en ny feminism sakta ta form. Yngre, framgångsrika, välutbildade kvinnor såsom Alice Teodorescu (G.P.) Ann Heberlein (M) Paula Bieler (Sd) och Katerina Janouch (Författare) för att bara nämna några, börjar höras allt mer i den helt nya feministiska rörelsen som sakta vaknar till liv i laglöshetens Sverige.

Kvinnor med ryggrad och mod att våga tala klarspråk! Kvinnor som klarar en debatt. Kvinnor som debatterar sakfrågan - inte partipolitiken! Kvinnor som är raka motsatsen till de vänsterextrema och sverigefientliga individerna som vägrar accepterar någon annan uppfattning än sin egen. Kvinnor som är så långt bort från Gudrun Schyman, Linnea Claesson, Mina Dennert, Rossana Dinamarca, Malena Ernman, Elin Ersson, Eva-Märtha Granqvist eller andra inskränkta gaphalsar man kan komma. Kvinnor med förnuft, intelligens, insikt, kunskap och mod.

En ny kvinnorörelse för att belysa den ansvarslösa migrationspolitikens konsekvenser för flickor och kvinnor som dagligen sviks av de så kallade vänsterfeministerna som vänder oss ryggen. Det är dags att tala öppet om följderna av att tusentals utländska unga män tagit sig till våra länder. Det är dags att tala klarspråk om importerad kriminalitet och importerade sexualbrott, som tvingar oss att förändra vårt sätt att leva och som dagligen skördar nya offer.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Vilka har gjort världens en gång tryggaste land till ett av världens farligaste länder för kvinnor?

När Expressen kartlade gruppvåldtäktspersoner blev fakta obehaglig; av de 43 dömda våldtäktsmännen hade 42 invandrarbakgrund. Nu förstår vi alla varför S-regeringen vägrar föra statistik över kriminellas etnicitet; det skulle bekräfta det Jimmie Åkesson alltid hävdat och framstå allt tydligare att Magdalena Andersson och hennes socialister mörkar sanningen!

Vid senaste valet röstade vart tredje kvinna på ett av dessa partier som framkallat detta kvinnovåld i vårt samhälle. Vart tredje kvinna! Dessa partier har inte bara totalt misslyckats med att bekämpa kvinnovåldet de är också för en fortsatt expandering av islamiseringen med dess förnedrande kvinnosyn. Man kan inte rösta på en vänster/röd-regering och samtidigt gnälla över den nuvarande samhällsutvecklingen med dess ständiga ökning av sextrakasserier, könsstympningar, barnäktenskap, månggifte, våldtäkter och gruppvåldtäkter! 25% av svenskarna har redan fattat detta! Hoppas Du också kan göra det en dag innan det är försent…?!

Idag står vänsterfeminismen åter på ruta ett! I ena handen håller man resterna av en uppbränd bh från 60-talet, i den andra håller man en muslimsk slöja. Jag vet faktisk inte vilket som klär Er bäst?

Tack för dina två minuter, medan Du läst detta har ytterligare en kvinna våldtagits i det nya Sverige. Fi F*n!

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page