top of page

Vi har redan betalat...

för att slippa tiggeriet!

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Tiggeri2.jpg

" -När vargen kom vågade ingen lyssna för då hade ju "rasisterna" fått rätt"

Varför har vi olika lagar och regler beroende i vilken kommun i Sverige man bor?

Ta till exempel frågan om tiggeriet. Vissa kommuner har haft föredömet att förbjuda detta medan andra medborgare tvingas leva dagligen med tiggeriet runt husknuten bara för de bor i "fel" kommun. Är detta rimligt? Speciellt med tanke på att vi alla faktiskt redan har betalat för att slippa tiggeriet... När folkhemmet Sverige byggdes gjordes det med ett starkt, nästan ogenomträngligt, skyddsnät. Ett skyddsnät som skulle se till att ingen medborgare föll igenom socialt, mentalt, fysiskt eller ekonomiskt. Varje individ som råkade på glid mot samhällets ytterkant skulle fångas upp och få den hjälp de behövde. Hjälpen kom från samhället och finansierades solidariskt av skattebetalarna - det svenska välfärdssamhället grundprincip! Därför har Sverige förhållandevis alltid haft lite problem med utslagna, alkoholister, prostituerade, hallickar, uteliggare, hemlösa, lösdrivare - och tiggare! Det fanns alltid hjälp att få för de socialt utslagna!

"Det fanns alltid hjälp att få för de socialt utslagna - men så hände något"

Men så hände något...

Under 90-talet började folk ute i fattiga världen få upp ögonen för Sverige, vår välfärd och vårt övergenerösa bidragssystem som "alla" kunde få ta del av utan motprestation. Plötsligt började kassakistan tömmas allt snabbare. De som började ifrågasätta systemet av utlänningar som aldrig lagt en krona i svensk skatt men ändå kunde få ut samma bidrag som de svenska skattebetalarna blev snabbt kallade för "rasister" och "främlingsfientliga".

 

Ingen skulle få ifrågasätta det socialistiska folkhemmets trygga visioner ostraffat! Alla som inte tyst och naivt marscherade i takt med socialdemokratin var "rasister" och "högerextremister".

Vargen kommer...

Det fanns de som ropade att vargen kommer men ingen lyssnade. Vem ville lyssna på en rasist? Det fanns de som varnade vad som skulle hända om det plötsligt vällde in utlänningar över gränsen. Vad skulle hända då? Ingen lyssnade. Vad skulle hända med ekonomin om tiotusentals kom och krävde bidrag utan motprestation? Ingen lyssnade. Vad skulle hända med tryggheten om dessa nyanlända inte ville integreras i det kristna samhälle de frivilligt valt att flytta till? Ingen lyssnade.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Vissa såg det komma, andra inte...

Så kom vargen...

Sommaren 2015 kom det "rasisterna" varnat för under flera år. Tiotusentals unga män (96% var män, majoriteten av en slump 17 år gamla, majoriteten muslimer) som vällde okontrollerat in över gränserna. Alla -ja, nästan alla- blev jätteförvånade. "-Tack för att ni valde Sverige" utropade Fredrik Reinfeldt och uppmanade svenska folket att "-Öppna era hjärtan" (och plånböcker!).

 

"-Welcome refugees" utropade Stefan Löfven på tågstationen i Göteborg när tåglass med frivilligt hitkomna steg av på perrongen. Paniken spred sig. Var skulle alla bo? Vad ska alla arbeta med? Hur ska sjukvård och skola klara anstormningen? Vad händer med välfärdssamhället? Vad händer med tryggheten? -Oj, hur gör vi nu? -men lyssna inte på rasisterna - de ska aldrig få rätt - även om de har rätt...

Det nya Sverige...

Plötsligt vaknade vi upp till ett nytt Sverige. Ett nytt Sverige ingen fick ifrågasätta. De som vågade knorra blev sedvanligt stämplade som rasister av politiker, PK-jornalister och hela vänsteretablissemanget, ja plötsligt handlade allt om rasism! Plötsligt var det rasistiskt och kränkande att det inte fanns svarta plåster. Plötsligt var kyrkklockornas söndagsringning ett jätteproblem. Plötsligt blev fläskkött ett problem i den svenska skolan. Plötsligt var det kränkande att vara vit och svensk. Politiker, främst inom den röda vänsterfeministiska planhalvan, hävdade att "Det blir en vinst lite längre fram" och man talade stolt om "Vinstmaskiner" och "Superekonomi"!

"De skador massinvandringen och mångkulturen medfört är sår som aldrig kommer läka"

 

Idag är vi "lite längre fram"...

Idag är Sverige inte sig likt - och kommer aldrig bli. De skador massinvandringen och mångkulturen medfört är sår som aldrig kommer läka. Sverige har tvingats in i mångkulturen utan att folket - det svenska folket - fick uttala sig eller rösta i frågan som tveklöst varit den mest omvälvande i svensk historia. Skulle vi idag acceptera dagens samhällsutvecklingen med våld, kriminalitet, skjutningar, utanförskap, nogo-zoner, blåljusattacker, våldtäkter, segregation etc om vi vetat detta för 20 år sedan? Skulle vi då röstat fram denna politik idag?

Idag går de kommuner som tagit emot flest invandrare ekonomiskt back, medan ansvarsfulla kommuner (tex Sölvesborg) med god ekonomi nu tvingas betala till de "fattiga" kommunerna (tex Lessebo). Det ekonomiska utjämningssystemet gynnar bara den oansvarige som vurmar för ett för stort mottagande. Är det rättvist? Som om jag måste betala till min granne för att hen misskött sin privatekonomi.

Tiggeriet är t.ex. idag en naturlig del i den svenska samhällsbilden som skapats som en bieffekt av en oansvarig massinvandringspolitik. Så åter till frågan: varför ska vi som inte haft lyckan att bo i en ansvarsfull kommun tvingas leva med detta som vi redan betalat skatt för att slippa? Det sociala skyddsnätet fungerade tydligen bara för våra egna medborgare. När det nu vällde in romer, rumäner och bulgarer som blivit entrevärdar utanför varje butik höll inte vårt

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Den utlovade superekonomin blev ett ekonomiskt haveri...

skyddsnät. Det skyddsnät som gjorde att vi under årtionden sluppit lösdrivare och tiggare i samhället. Men vi betalar fortfarande skatt för att slippa lösdriveriet i vårt gemensamma samhälle.

Skyddsnätet höll inte för EUs öppna gränser. Det höll bara så länge det var solidariska plikttrogna skötsamma arbetsamma svenskar som bodde i folkhemmet. Nu kan ingen längre blunda för verkligheten. Det som var extrem rasism för bara fem år sedan är idag en realitet. 

Moderaterna vill minska invandringen - helt logiskt! Socialdemokraterna vill minska invandringen - helt logiskt! Till och med den fanatiske kommunisten Göran Greider vill nu minska invandringen "på överskådligt framtid" - helt logiskt! Sverigedemokraterna vill också minska invandringen - RASISM!!!

Skillnaden är att alla vet att SD vill göra det på RIKTIGT. De andra vill bara för att fiska röster. Den politik alla hatade vill nu alla kopiera. Tror ni det är för de plötsligt älskar Åkessons politik eller för de vill ha tillbaka sina väljare? Svaret är enkelt!

"-Är vi svenskar inte värda bättre?"

 

Om Socialisterna nu verkligen vill minska invandringen - varför gör de inte det då? De satt vid makten i 8 år men allt ska tydligen alltid ske i NÄSTA mandatperiod. Hur många gånger ska folket gå på dessa lögner innan de fattar?

Nu ökar kriminaliteten och våldet till skyhöga rekordnivåer. Arbetslösheten fortsätter öka. Industrin går på knäna. Kommunerna runt om i landet är konkursfärdiga (t.ex rödstyrda Filipstad). Skatterna höjs. Välfärden försämras. Pratet om "Vinst lite längre fram", "Vinstmaskiner" och "Superekonomi" börjar allt mer tystna. Verkligheten börja komma i kapp.

Jimmie Åkesson fick rätt i alla sina profetior - ändå blir han fortfarande ständigt anklagad av de som nu frenetiskt försöker kopiera SD´s politik för att vara en "rasist"...

Är det inte dax att byta ut leksakerna i sandlådan?

Är vi svenskar inte värda en anständig regering?

En regering som faktiskt står för sin politik - även i motvind?

Är vi svenskar inte värda bättre?

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Partiet som säger en sak men sedan gör något helt annat...

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page