top of page

Tack alla Ni som röstar rätt!

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
tack för din röst.jpg

"Varje gång vi läser om nya brutala gruppvåldtäkter, nya mord, nya misshandelsfall, nya bilbränningar så vet vi att 7 av 8 riksdagspartier inte vill förändra denna utveckling"

Sk%C3%A4rmklipp%202021-01-27%2019.10_edi

 

Ett stort tack till alla Er som INTE röstar på SD i senaste valet. TACK!

Vi kan tack vare just Din röst nu fortsätta den inslagna samhällsutvecklingen. Den väg som är den bästa och rätta vägen för vårt land, vår trygghet, våra barns framtid! Tack vare Din röst ger vi inte Sverigedemokraterna något inflytande att ändra den positiva, spännande och mångkulturella samhällsutvecklingen som vi alla kämpar för i vårt nya Sverige. Ingen har undgått att nyhetsrapporteringen de senaste åren nästan uteslutande handlat om tiggeri, våld, gängkriminalitet, dödsskjutningar, gruppvåldtäkter, flyktingboende, utanförskapsområden, blåljusattacker, klanslagsmål och hedersvåld! Idag har allt detta blivit verklighet och en helt naturlig del av vårt nya mångkulturella samhälle, samtidigt som Sverigedemokraterna vill hindra, motverka och till och med stoppa denna spännande samhällsutveckling! Låt SD aldrig ta makten att ändra den kulturberikande samhällsutvecklingen över vårt älskade Sverige!

 "Vår feministiska regering har gjort (S)verige till världens näst våldtäkts tätaste land" 

Sverige är idag världens näst våldtäkts tätaste land. 20 kvinnor våldtas varje dag i det nya Sverige och våldtäkterna har ökat med extrema 1500% sedan 70-talet. Vår röst blev en legalitet för varje kvinna som våldtas – varje timme - året om! Tack för Du inte röstade mot denna spännande samhällsutveckling!

Vi är EUs snabbast islamiserade land. Vi har aldrig sagt nej till ett enda krav från våra muslimska invandrare vare sig det gällt moskèbyggen, koranskolor, böneutskrik, halalslakt, slöjtvång eller könsseparation. Svenskarna är världens mest toleranta folk! Vi anpassar oss gärna till de som frivilligt valt att komma till oss med sina nya spännande kulturer.

 

Vi använder våra skattepengar och bygger flest moskéer i hela EU (per capita) till de som föraktar vår religion. Vi har unionens snabbaste invandringstakt och befolkningsutbyte. 100 000 nya svenskar ska ta över vårt land varje år. Regeringen räknar med 1 miljon nya de kommande 10 åren. Majoriteten av dessa med muslimsk tro.


Om bara 50 år är svenskarna i minoritet, då har islam med sin

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

naturligare och humanare kvinnosyn äntligen tagit över de förtappade svenskarnas samhälle! Åter igen - tack för Din röst!

 

Vi har idag flest dödsskjutningar och mord i EU! Förr kunde vi svenskar bara se Mellanösterns konflikter på Tv-nyheterna, nu kan vi äntligen också se den utanför vårt köksfönster! Sverige ska bli en del av omvärlden – inte tvärtom! De laglösa NoGo-zonerna ska fortsätta islamiseras och bli fler och större i vårt land. Vi har redan flest bilbränningar i EU och utan alla värmande bilbränningar kommer Sverige sakta slockna. Se till att Sd aldrig får släcka dessa brinnande eldsjälar som värmer de kalla förorterna med våra bilar!

Balkongkast med liten dotter, spökmaskerad för fruarna, stenkastning mot blåljuspersonal, avrättning på öppen gata, shariapoliser för muslimska kvinnor och arabiska böneutskrik över svenska städer är bara några av alla de spännande exotiska företeelser som nu kan fortsätta kulturberika vårt land tack vare våra röster. Vi går en spännande tid tillmötes tack vare mångkulturen! Låt aldrig Sd stoppa detta!

Varje gång vi läser om nya brutala gruppvåldtäkter, nya mord, nya misshandelsfall, nya bilbränningar så vet vi att 7 av 8 riksdagspartier inte vill förändra denna utveckling, eftersom de inte gjort något åt saken de senaste 20 åren. Tack vare att SD inte får något inflytande kan vi fortsätta islamiseras med fler moskéer, böneutrop, koranskolor och shariapoliser. Vi ska bli en del av omvärlden! Våra röster gav ny legitimitet av könsseparerade skolbussar, skollektioner och simhallar där svenska flickor ska förnedras, förödmjukas och föraktas just för de är flickor, svenska kristna orena och smutsiga flickor.

Våra röster gav klartecken att fortsätta normalisera burka/ niqabtvång, könsstympning, barnäktenskap, månggifte och hedersvåld och göra våra barns framtid till en mer spännande utmaning! Den tillbakagång till de patriarkala strukturer vi hade under medeltiden är nu äntligen här igen! Majoriteten – över 83%-  av folket vill ha det så. Våra röster har gjort allt detta möjligt!  

DEMOKRATIN HAR SEGRAT! TACK FÖR ATT DU RÖSTAR RÄTT I KOMMANDE VAL. TACK!

// Varma hälsningar från Thailand!

(Uteliggaren på översta bilden har inget med texten att göra, han symboliserar bara det svenska samhällets förfall)

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Kommentarsfält:

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page