top of page

-Hur känns det, Svenne?

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
443cbd4cfd755b116fac5addbe1ac9e4.jpg

"Hur känns det när du vet att de arbetslösa invandrarna som shoppar loss dagarna i ända har mer i bidrag än vad du får ut i lön?"

-Hur känns det att sitta i den unkna matsalen i fabriken på lunchrasten och se hur muslimkvinnorna, deras barn och andra ”nyanlända” springer runt på stan och shoppar loss för dina skattepengar? -Hur känns det när klockan ringer, lunchrasten är slut och det åter är dags att börja jobba? -Hur känns det efter en hård bullrig slitig skitig arbetsdag när du kommer hem och kroppen värker? -Hur känns det efter ett dubbelskift i sjukvården med för lite sömn och för mycket stress? -Hur känns det svenne den 25:e när lönen kommer och det mesta av Din lön redan gått i skatt? -Hur känns det när du vet att alla de arbetslösa invandrarna som shoppar loss dagarna i ända har fått ut mer i bidrag än du har i lön?

 

-Tycker Du då det är lika häftigt att betala skatt som Mona Sahlin? Du har sett siffror från Försäkringskassan att en nyanländ med tre barn som inte lagt en krona i skatt direkt kan kvittera ut över 32 000 kronor i månaden... efter skatt! -Hur känns det, svenne? Tycker Du verkligen det är rätt? ...och när Du dryftar frågan med dina arbetskamrater är det DU som blir anklagad för att vara "rasist"!  Du får inte ifrågasätta systemet. Du ska vara tyst, knyta näven i fickan och arbeta på, svenne! Tyst ska Du va, svenne!!!

"Du ska bara vara tyst, knyta näven i fickan och arbeta på, svenne!"

 

Du vet att du borde besöka dina gamla föräldrar på äldreboendet oftare men efter varje arbetsdag är energin borta, du lovar Du ska göra det imorgon istället… Kanske vill du inte se hur illa de har det på boendet? Hur dålig mat och hur lite tid personalen har för de som byggde vår välfärd. Räckte inte alla hundratusentals skattekronor de lagt under hela sina yrkesliv till mer? Räckte det bara till en ostfralla och en 10 minuters promenad? Vart tog alla pengar vägen? Deras pengar! Våra pengar! Vart tog de vägen?

 

Du orkar inte gå på föräldramötena. Du orkar inte höra hur din grabb mobbas för hans mamma inte går i slöja eller för att ni har hund och äter fläskkött. Du orkar inte höra hur din dotter och hennes kompisar kallas svennohoror på varje rast, varje dag!

Du ligger utslagen i soffan och orkar inte värja dig mot tv-nyheternas propaganda att Sverige är ett fantastiskt land där alla kurvor pekar positivt uppåt. Arbetslösheten sjunker, invandringen går med storvinst och kriminaliteten sjunker. Allt annat är ju bara struntprat från rasister.

När orken kommer tillbaka verifierar du sanningen på det som massmedia kallar ”hatsajter”. Verkligheten här ser helt annorlunda ut.

 

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Känns det bra, svenne?

Våldtäkter, bilbränder och mord är idag ett normaltillstånd i det socialistiska drömsamhället. Det blir ännu ett nytt rekordår för antalet skjutningar i det nya Sverige. Nu är vi uppe i genomsnitt en skjutning om dagen i landet som "aldrig varit tryggare än nu". 

 

På Tv ser du politikerna i sitt eviga käbbel. Nooshi Dadgostar (V) och Muharrem Demirok (C) tävlar om att pressa fram tårar och darra på rösten när de försöker övertyga tittarna att roten till allt ont i samhället beror på de rika. Om bara alla de rika blir lite fattigare blir alla vi andra mycket lyckligare är deras enkla ideologi...

Magdalena Andersson (S) talar med stolthet i rösten att om hon vinner valet så ska Socialdemokraterna minsann genomföra allt det de lovade inför förra valet... Johan Pehrson (L) talar om att knark och droger måste legaliseras för då sjunker priset på knark så knarkarna inte behöver göra lika många kriminella handlingar för att köpa sitt knark och då sparar vi pengar så vi har råd att anställa mer sjukhuspersonal som kan ta hand om alla knarkare...

"Räckte inte alla hundratusentals skattekronor de lagt under hela sitt yrkesliv till mer?"

 

Centerpartiet vill ha månggifte och slopad skolplikt och minst 30 miljoner fler invandrare så svenskarna en gång för alla blir en tystad minoritet under islam. Centerpartiet som under Muharrem Demiroks beskydd nu också blivit en frizon för landets pedofiler.

Magdalena Andersson vill plötsligt  ta tag i den skenande kriminaliteten som Socialdemokraterna inte lyckades ta tag i under de åtta år de själva satt vid makten. Idag vill de ha tillbaks Stefan Löfvens massinvandringspolitik och "Welcome refugee"-politik.

 

Man vill således fortsätta men Europas högsta invandring och samtidigt försöka minska kriminaliteten. Man kan undra om Magdalena ramlade av samma vagn som Stefan?

Och Jimmie Åkesson skakar bara uppgivet på huvudet när han hör alla dessa utopiska framtidsvisioner om lyckolandet…

Du inser att den bild politiker målar upp inte stämmer med den bild du ser utanför fönstret. De hemskheter du som barn såg på nyheterna från Mellanösterns konflikter ser du nu utanför ditt köksfönster. Moskéer med

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Går dina skattepengar verkligen till rätt saker?

muslimska böneutrop på arabiska skriker ut kränkningar och hat över oss kristna, över våra svenska städer med 110 dB ljudvolym. Var det verkligen detta Sverige Du ville ha?

 

Du lägger dig sött på kudden och somnar efter en jävlig arbetsdag. Du är trygg. Dörren är låst. Det sista du minns är nyhetsuppläsarens övertygande rapportering att Sverige aldrig varit tryggare än nu. Alla bevis och experter som tillåts vara på Tv säger ju samma sak; Allt pekar nu åt rätt håll, men då måste också folket ställa upp och rösta på en fortsättning av den inslagna samhällsutvecklingen. 

Du vaknar upp, måste stressa till jobbet igen. Ännu en ny arbetsdag. 8–10 timmar, kanske mer. Snabbtitt i mobilen över nattens händelser. Fem bilar brann i Göteborg. Fyra i Rinkeby. Mord efter skottlossning i Malmö och två våldtäkter, en i Landskrona, en i Örebro. 185 rutor i busskurer krossade i Mölndal. En kvinna har fallit från en balkong i Södertälje...

"Centerpartiet vill ha månggifte och 30 miljoner fler invandrare"

 

En lärare blev våldtagen under skoltid av en elev i Nässjö. Storbråk med misshandel då två grupper ryker samman utanför akutmottagningen i Uppsala. En ”svensk” man står åtalad för folkmord i Rwanda och Säpo flyger "hem" "svenska" IS-kvinnor från Syrien. Klimataktivisten Greta Thunberg tar över som chefredaktör för Dagens Nyheter och så ännu ett nytt bantningstips. På ledarsidan har Lena Melin åter skrivit en krönika som bevisar att allt -precis allt- är Jimmie Åkessons fel…

Enligt vissa, är muslimsk asylmassinvandring "en vinst för samhället, ekonomisk, kulturellt och på många andra sätt"

En undersökning visar att aldrig förr får staten in mer skattepengar än idag, ändå går 80% av Sveriges alla kommuner med förlust och det mest tydliga är att de kommuner som tagit emot flest "vinstmaskiner" är de som går mest med störst förlust…

Du kan somna om nu Svenne. Du måste sova och vila. Imorgon ska Du upp i ottan igen. Ett nytt 8-timmars pass väntar. Du måste ju ställa upp för samhället för visst är det sååå häftigt att betala skatt som den socialdemokratiske skattesmitaren Mona Sahlin en gång sa!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

De får mer i bidrag än vad du får ut i lön!

Kämpa på nu, Svenne! Skatten måste in. Andra måste kunna leva gott på ditt slit. Det är det vi kallar solidaritet, ett jämställt samhälle för alla. En politik var tredje svensk röstar på vid varje val. Ett socialistiskt "arbetarparti" för välfärd och rättvisa...

 

-Känns det bra, svenne?

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page