top of page

Religionsfrihet ?

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Slöja.jpg
3-2.gif
Stämpel5.gif

"Sedan Barcelona-avtalet finns inte längre några hinder för muslimerna att ta över Sverige. Allt man nu behöver är majoritet, och denna process är redan i gång"

 – är det inte också frihet från religion?

 

Som svensk medborgare har jag en självklar rätt att inte bli exkluderad eller kränkt i Sverige av lagar, makthavare eller politiska beslut. Hur kan man då tillåta att religiös övertygelse skriks ut över det svenska samhället, dessutom på ett helt främmande språk?

Jag talar om de godkända muslimska böneutskriken över bl.a. Växjö, Karlskrona och Fittja där man godkänt muslimska böneutskrik på arabiska på extrema 110 decibel mitt inne i tätbebyggt område! Ska vi medborgare exkluderas av främmande språk och ska vi varje vecka bli kränkta av budskapet att vår gud inte är den sanna? Ska vi varje vecka tvingas höra ”Allahu Akbar”, samma fras terrorister och självmordsbombare skriker sekunden innan de mördar oss ”otrogna”? Ska vi varje vecka påtvingas andras religioners indoktrinering via högtalare på 110 dB över vårt svenska samhälle? Är det detta vi kallar ”religionsfrihet”? Är inte "religionsfrihet" även att få slippa all religiös påverkan?

"Vi ska aldrig bli kränkta i vår egen tro – i vårt eget språk - i vårt eget land!"

 

Ska vi vara toleranta mot religiöst troende måste också religionen vara tolerant mot oss medborgare och våra svenska grundvärderingar. Vi ska aldrig finna oss i att bli exkluderade eller kränkta i vår egen tro – i vårt eget språk - i vårt eget land!

När Polisen godkände det muslimska böneutskriket över Växjö var det enbart med hänsyn till ljudvolymen som är fullt jämförbar med en rockkonsert! Man tog ingen hänsyn på vilket språk propagandan skriks ut eller själva budskapet vi påtvingas.

 

Man tog heller ingen notis vad förespråkare för moskén tidigare skrivit om judar, svenska kvinnor eller vårt västerländska levnadssätt på sociala media! Vilken myndighet ansvarar för detta? Vilka garantier får vi medborgare att böneutskrik för alltid stannar vid en gång i veckan vid tre moskéer i Sverige?​

 

Den enda faktorn man grundade godkännandet på var ljudvolymen, inget annat! Kan då andra, tex kristna samfund, räkna med att få samma tillstånd till religiösa utrop? Kanske kan politiska partier via högtalare får läsa upp sitt partiprogram? Nej tillståndet är enbart för just muslimska religiösa böneutskrik, inget annat, och tro nu inte att det stannar vid detta!

Bara några dagar efter beviljandet krävde ansvariga vid moskén att ännu fler

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

muslimska böneutrop i Sverige var nödvändigt för att muslimer i hela Sverige ska få samma möjligheter till att höra detta. Efter beskedet ansåg muslimerna vid moskén att detta var en ”seger för demokratin”!​

 

Låt oss snabbt titta lite närmare med två exempel hur mycket 110 decibel (dB) egentligen är: 110 dB är tex den tillåtna maxgränsen för ”Sweden Rock Festival”. Ett muslimskt böneutrop på arabiska varje vecka över en svensk stad får alltså ha samma volym som när världens största hårdrocksband spelar inför en 30,000 hövdad publik en gång om året utanför Sölvesborg! Är detta rimligt?

95 dB (vilket är mindre än hälften av 110dB) är maxgränsen vad verksamheten utmed Sveriges enda formel-1 bana, Skandinavien Raceway utanför Anderstorp får vara. Banan byggdes på 60-talet 1,5 km från närmaste tätbebyggelse. De extremt låga gränsvärdena (en lastbil på motorväg låter högre!) har nu tvingat arrangörerna lägga ner stora delar av  tävlingsverksamheten. Ett muslimskt böneutrop på arabiska varje vecka över en svensk stad får alltså låta mer än dubbelt så högt som en motortävling på Sveriges enda Formel-1 bana, byggd ute på en småländsk torvmosse! Är detta rimligt?

"Ett muslimskt böneutskrik på arabiska över en svensk stad får varje vecka ha samma volym som när världens största hårdrocksband spelar inför en 30,000 hövdad publik en gång om året"

 

Rimligtvis borde ett muslimskt böneutrop beviljas av våra folkvalda politiker som med lagar och regler bestämmer hur vårt samhälle ska se ut – inte av polisen! I en av de största samhällsförändringarna som för alltid kommer prägla vårt svenska samhälle har plötsligt våra folkvalda politiker lagt sig platt för rädsla att bli kallade ”rasister” eller ”islamofober”! Är detta verkligen en seger för demokratin?

Rimligtvis borde ett muslimskt böneutrop i Sverige vara på det språk man talar här. Varför ska vi tala om integration och assimilering om man vill ha samma kultur man flytt ifrån? Varför påstå att språket är viktigt för att komma in i samhället när vi samtidigt beviljat tillstånd på det arabiska språket som går stick i stäv med detta?

Rimligtvis borde ett muslimskt böneutrop inte få ha de extrema ljudnivåerna som polisen nu beviljat. Att varje vecka tvingas lyssna på muslimska religiösa budskap på arabiska mitt i svensk tätbebyggelse som motsvarar en hårdrockskonsert eller dubbel så högt som en motortävling är inte acceptabelt!

 

Rimligtvis borde tillståndet för ett muslimskt böneutrop granskas pga de kränkande, nästan hotfulla, kommentarer ansvariga för moskén fällt på sociala media om tex judar, svenska kvinnor och vårt demokratiska västerländska levnadssätt.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Rimligtvis borde ett muslimskt böneutrop i jämställdhetens tecken också läsas upp av en kvinna. (Var finns vänsterfeministerna i frågan?) De patriarkala samhällsstrukturer som växer sig starkare i förorten ska bekämpas – inte främjas! Vi måste också visa hänsyn och respekt mot alla de kristna som tvingas fly till Sverige just från muslimska seder, traditioner och islams hot. Sedan Barcelona-avtalet skrevs under 1995 finns inte några som helst hinder för muslimer att ta över Sverige. Allt man nu behöver är majoritet, och denna process är redan i full gång. Svenskarna blir allt färre medan antalet araber och afrikaner ökar mest i Sverige, nästan en fördubbling bara senaste årtiondet.

 

Den amerikanska tankesmedjan Pew Research Center räknade ut att andelen muslimer i Sverige kommer uppgå till 1/3 redan om 32 år. En statistik som inte blir bättre när man betänker att Sverige redan idag tar emot överlägset flest invandrare per capita i hela EU. Islam är idag den snabbast växande religionen och muslimer utgör majoriteten av alla de nyanlända till Sverige. Kyösti Tarvainen, docent i systemanalys vid Aaltouniversitetet i Helsingfors beräknade att etniska svenskar blir en minoritet redan 2065 med nuvarande barnafödsel, utvandring och invandring. Enligt SCB är redan idag 1/3 av alla barn/ ungdomar upp till 21 år av utländsk bakgrund. Över 1/3 av alla som föds i Sverige har minst en utländsk förälder.

När svenskar blir en minoritet och hur fort detta folkutbytet går är med nuvarande data från svenska myndigheter svårt att svara på. Alla uppskattningar som gjorts tyder på emellertid på att det sker någon gång i mitten av detta århundrade. De barn som föds på BB idag kommer således dö i ett land där majoriteten är muslimer och där Sverige kanske styrs med muslimska sharialagar, traditioner och regler. Alltså ditt barn eller barnbarn! Om vi inte kan styra vår egen befolkningstillväxt när vi fortfarande är i majoritet hur ska vi då styra den när vi är i evig minoritet? Vad gör vi då? VAD GÖR VI DÅ?

"De barn som föds på BB idag kommer dö i ett land där majoriteten är muslimer och där Sverige styrs med muslimska sharialagar, traditioner och regler"

 

Till och med vi själva tycks vilja gå under i vår egen politiska korrekthet. Den tidigare Centerledaren Annie Lööf sa i direktsänd tv att hon gärna ser en ökning av invandrare till Sverige med ytterligare 30 miljoner människor! Annie och hennes centerpartister vill med andra ord göra svenska folket till en evig minoritet i sitt eget land. Nyligen avslöjades även att partiet lyckats få in muslimska sharialagsförespråkare i våra svenska domstolar. Islamiserings-processen är alltså redan i full gång.

Vi måste våga ställa oss frågan varför man frivilligt flyttar till ett land med kristen historia, kristen tradition och kristen grundsyn om sin egen religion, kultur och klädstil är så viktig att bevara? För även om man ansett sig tvingat fly från sitt hemland har man redan passerat ett dussin säkra länder genom Europa innan man valt att av fri vilja stanna just i Sverige. Vill man då inte integreras och assimileras till sitt nya hemland man själv valt att flytta till?

 

Alla våra politiker kan nu sluta prata så vackert om integration och assimilering av nyanlända till det svenska samhället när man samtidigt tillåter att muslimsk religiös propaganda via högtalare på 110 dB och på arabiska ska skrikas ut över våra svenska städer.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Redan idag kan vi se glimtar av hur vårt framtida Sverige kommer se ut.

I de s.k. ”utanförskapsområden” är etniska svenskar redan i minoritet. Vi har läst larmrapporter hur svenska barn i dessa områden mobbas för de äter fläskkött, mobbas för att deras mammor inte bär slöja eller mobbas för familjen har hund. Områden där kvinnor trakasseras för de klär sig svenskt, äter svenskt eller har en kristen grundsyn.

Det är i dessa områden majoriteten av alla balkongfall inträffar och majoriteten av alla dessa olyckor råkar vara tonårsflickor. Det är i dessa områden majoriteten av alla blåljusattacker sker. Det är i dessa områden majoriteten av alla bilbränningar, könsstympningar och gruppvåldtäkter sker. Det är i dessa områden majoriteten av alla mord och skottlossningar sker. Det är i dessa områden majoriteten av all gängkriminalitet finns. År 2000 fans ca 80 ”utanförskapsområden” i Sverige, idag har de mer än fördubblats och dessutom blivit större! Dessa områden ger en glimt hur hela vårt nya Sverige kommer se ut inom en snar framtid.

Islamiseringen tuggar sakta men säkert bit för bit av samhället, det råder det ingen tvekan om! Tillräckligt långsamt för att majoriteten inte ska lägga märke till förändringen men tillräckligt fort för att några få ska våga inse faran. Samhällets handfallenhet inför religiösa krav är skrämmande – det handlar om krav på könsseparatism i olika sammanhang, dispens för religiös klädsel på arbetsplatser, krav på specialkost, diskussioner om månggifte eller barnäktenskap. Vi har sett avslöjanden inifrån moskéer hur kvinnor förnedras och t.ex. inte får polisanmäla vid misshandel. Vi har sett hur barn könssepareras i skolbussar, badhus och undervisningar. Vi har tydligt fått erfara hur sharialagsförespråkare nästlat sig in i våra domstolar. Hur mycket av våra egna traditioner och värderingar måste vi avsäga oss för att blidka frivilligt hitkomnas religioner och kulturer?

 "Hur mycket av våra egna traditioner och värderingar måste vi avsäga oss

-  för att blidka frivilligt hitkomnas religioner och kulturer?"

Enligt Regeringsformen kap 2 och Europakonventionen så får religion inte påtvingas andra människor. Detta gäller också på offentlig plats. Med böneutrop, till skillnad från kyrkklockor, tvingas människor på offentlig plats och t.o.m i sina hem att åhöra ett påtvingat religiöst budskap.  Det hör varken moraliskt eller juridiskt hemma i ett sekulärt samhälle. Frågan är då om polisens godkännande av ett muslimskt böneutskrik ens är lagligt?

Till skillnad från våra kyrkklockor är inte böneutrop en uppmaning till bön – böneutskriket ÄR bön! I den bön som proklameras sägs på arabiska; " …det finns ingen annan gud än Allah” och "… Muhammed är Allahs profet". Är det dessa budskap som ska skrikas ut över vårt framtida Sverige?

 

Syftet med utskriken är att både troende och icketroende ska tvingas ta del av islams budskap. Våra kyrkklockor är däremot ett svenskt kulturarv från våra förfäder, de som med hårt arbete förvandlade Sverige från ett fattigt bondesamhälle till en rik industrination, deras arbete som lagt grunden till det demokratiska välfärdssamhälle som både kristna och alla hitkomna muslimer nu tar del utav. 

Rätten till religionsfrihet är tydlig och därför ska böneutrop aldrig tillåtas! Det är fullt möjligt för en muslim att utöva sin religion utan offentligt böneutrop – men den icke-muslim som befinner sig vid böneutropen kan aldrig slippa undan.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Religionsfrihet ska självklart fortsätta få råda inom hemmets väggar och i helgedomen men arbetsplatser, skolan och det övriga öppna offentliga rummet ska vara religionsfritt – fritt från religion! Alla ska ha full rätt att slippa kränkande religiösa inslag på ett främmande språk i sitt eget land! Så när ditt barnbarn i framtiden traskar iväg mot koranskolan iklädd slöja ska Du kunna se henne i ögonen och säga med rent samvete att Du gjorde allt som stod i din makt att förhindra denna samhällsutveckling. Kan Du verkligen göra Ditt barnbarn denna lilla tjänst?

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Kommentarsfält:

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page