top of page

Människosmugglaren.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

"-För att vara ärlig mot dig, den främsta anledningen är pengar. Jag vill ha pengar!"

Rashad-Alasaad-1-696x466_edited.jpg
Stämpel9.gif
Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif

 

Socialdemokraten som extraknäcker svart som människosmugglare.

Lyssna:Människosmugglaren
00:00 / 34:19

Socialdemokrat. Vad ser Du framför dig när Du hör ordet? Du kanske ser Du en stolt arbetare i ett skitigt blåställ cykla till fabriken en tidig morgon med matlådan på pakethållaren? Eller Du kanske ser en stressad kedjerökande sjuksköterska på lasarettet som blåögt naivt fortfarande tycker det är häftigt att betala skatt? Efter denna artikel kanske Du fortsättningsvis ser en Socialdemokratisk politiker som på sin fritid extraknäcker svart med att illegalt smuggla flyktingar till Sverige!

"Syriska pass med svenska uppehållstillstånd till salu"

 

Under hösten 2019 avslöjades att en socialdemokratisk politiker i småländska Ljungby, Rashad Alasaad, född 1992, också är en människosmugglare! Rashad lade ut annonser på arabiska på Facebook där han försökte sälja sina tjänster till nödställda migranter.

 

Han blir dock filmad med dold kamera och avslöjad när han erbjuder att smuggla ett fyra år gammalt barn från Grekland till Sverige, med hjälp av ett lånat pass. Han skryter om att han smugglat mängder av flyktingar till Sverige. Hans krav är 20 000 kronor för ett barn, 30 000 för en vuxen!

"– Jag gör det här för pengar, jag vill bara ha pengar!" säger den socialdemokratiske kommunpolitikern i det smygfilmade samtalet.

Rashad Alasaads anonyma konto på Facebook aktiverades sommaren 2019. På Facebook-kontot och i de annonser han lägger upp i chattforum riktar han sig till flyktingar som försöker ta sig till Europa och på dessa forum kallar han sig enbart för ”Ahmad”. Sedan den stora flyktingströmmen till Europa 2015 har många flyktingforum på sociala medier varit vilande. Nu är det återigen stor aktivitet i många av dem.

Den Socialdemokratiske politikern Rashad Alasaad är bara en av många

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

människosmugglare på forumet. Folk som vill ta sig till Europa är engagerade i diskussioner och de hör av sig från Syrien, Turkiet, Grekland och Egypten.

Rashad vänder sig dock direkt till de flyktingar som lyckats ta sig till Grekland och som nu vill ta sig vidare till Sverige. Han är öppen med att hans metod är att enbart använda sig av giltiga passhandlingar som han ”lånar” av andra flyktingar som redan har fått uppehållstillstånd i Sverige.

I annonsen på Facebook skriver han: ”-Endast de som är i Grekland. Syriska pass med svenska uppehållstillstånd till salu. Bara för dem som ser ut som passinnehavarna. Jag åker själv till Grekland och hämtar upp dem. Hittills har jag - med hjälp av min dotters pass - hämtat två flickor”.

Direkt hör intresserade av sig på forumet med frågor om vägen och kostnaden för att han ska ta dem till Sverige. Han avböjer alla direkta svar på chattforumet och ber i stället folk att kontakta honom via kommunikations-appen Messenger. Expressens Kassem Hamadé vill veta hur flyktingsmugglingen går till och vilka smugglarnas drivkrafter är. Expressens team svarar på Rashad annons och använder ett anonymt Facebookkonto. De skriver till honom att de är tre syriska flyktingfamiljer som lyckats ta sig till Aten och att de nu vill bli utsmugglade från Grekland till Sverige.

 

Rashad ”Ahmad” Alasaad är i början försiktig och ställer en rad kontrollfrågor. "– Jag kan inte lämna ut mitt mobilnummer. Gör jag det kan du ta reda på vem jag är. Du måste förstå att jag har en bra ställning i Sverige", skriver ”Ahmad” på Messenger. Han skriver att han redan har tre personer som står i kö för att få använda hans hustrus pass. Men han påstår sig ha tillgång till en rad andra pass också som tillhör: ”-Barnens ålder är, en flicka på 3,5 år, en flicka på 14, en kvinna på 25, en kvinna på 44, tre unga män, 19, 19 och 21, och en man på 53”.​ Han understryker att han menar allvar och skriver följande i ett chattforum: ”-Den som vill ha skoj får leta efter en annan annons för att leka. Vi har ett viktigt jobb att göra här!"

"Inte ens när han blev avslöjad som kriminell människosmugglare blev han utesluten ur partiet"

 

Expressens Kassem Hamadé vill veta hur flyktingsmugglingen går till och vilka smugglarnas drivkrafter är. Expressens team svarar på Rashad annons och använder ett anonymt Facebookkonto. De skriver till honom att de är tre syriska flyktingfamiljer som lyckats ta sig till Aten och att de nu vill bli utsmugglade från Grekland till Sverige.

Han understryker att han menar allvar och skriver följande i ett chattforum:

”-Här får du mitt mobilnummer. I fortsättningen kontaktar vi varandra via detta mobolnummer”, skriver han.

 

Mobilnumret är registrerat på Rashad Alasaad som bor i Ljungby i Småland. Sedan oktober 2018 sitter han som folkvald politiker som ersättare i kommunfullmäktige och i kultur- och fritidsnämnden för Socialdemokraterna. Rashad Alasaad är alltså en folkvald kommunpolitiker för samma politiska parti.


Han föreslår nu ön Kreta och flygplatsen i staden Chania. Men han kräver att flyktingfamiljerna han ska smuggla, betalar hans flygbiljett. Rashad  landar på Kreta tidigt på morgonen. Han är ensam och han har endast tagit med sig ett handbagage.


Under teamets kontakter inför mötet har han sagt att han inte kan vara borta länge eftersom han har ett jobb att sköta, men Rashad har nu plötsligt ändrat

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

VIDEO: I ett samtal med teamet berättar Socialdemokraten Rashad Alashaad inför den dolda kameran att han smugglade ”många” till Sverige.

planerna. Strax innan han satte sig på planet från Sverige ner till Kreta skickade han ett meddelande där han skrev att han den här gången bara kan smuggla med sig ett barn till Sverige. De vuxna måste vänta kvar en tid.

När han sätter sig framför en man som utger sig att vara emigrant på en av Kretas uteserveringar förklarar han följande: "– Jag har använt de andra passen två gånger tidigare. Passinnehavarna ska åka utomlands och de behöver ha sina pass just nu. Jag vill inte tjata för mycket på dem. Skulle det hända något oväntat vill jag inte att de lägger skulden på mig. Nu tar jag bara flickan med mig." Han säger att han ska återkomma senare för att ”hjälpa” resten av familjen.

Rashad Alasaad har med sig de passhandlingar som behövs för att smuggla den lilla flicka på fyra år som han tror är mannens dotter till Sverige. Han har även tagit med sig choklad för att ge till flickan om hon börjar gråta under resan, och en mobiltelefon tankad med barnfilmer. Han vet inte att mötet dokumenteras av teamets dolda kameror.

Den påstådda flyktingen frågar: "-Det jag är rädd för är när hon passerar passkontrollen. Vad händer där?" Rashad berättar att det är lättare att smuggla barn än vuxna och förklarar vidare: "-Det är det som är bra. Hade du följt med mig i dag hade jag blivit orolig för jag ser att du är nervös. Skulle du följa med oss nu skulle vi bli stoppade direkt på flygplatsen, även om du reser med ditt eget pass. Även om du har ditt riktiga pass skulle vi bli gripna så fort vi kommer till flygplatsen för att du är så nervös. Att smuggla din dotter är hur enkelt som helst. Som jag sa tidigare, det är inte svårt att åka med ett barn. Det är hur enkelt som helst, ingen kommer att bli misstänksam.

 

-Gråter hon kan man tro att hon gråter för att hon är flygrädd, eller för att hon är trött och vill sova. Frågar de henne något förstår hon inget språk. Det viktigaste är att ha självförtroende. Jag har själv tagit mig smuggelvägen från Istanbul, från Ataturk-flygplatsen. Finns det någon som kan ta sig smuggelvägen från Ataturk-flygplatsen? Jag lyckades på första försöket. Självförtroendet är viktigast när du passerar. Att hon blir smugglad är hur enkelt som helst. Jag har fått ut hela min familj. Jag har fått ut väldigt många människor. Det är inte alls svårt. Var inte orolig. Allt kommer att bli bra"

"För att vara ärlig mot dig, den främsta anledningen jag gör detta är pengar. Jag vill ha pengar!"

 

Rashad Alasaad säger att han tog sig till Sverige smuggelvägen från Istanbul i slutet av 2013. Enligt honom har han ”hjälpt” många andra flyktingar till Sverige utan att direkt precisera hur många. 

Han uppger att han har varit i Sverige i fem och ett halvt år. Enligt Migrationsverkets register beviljades han permanent uppehållstillstånd i maj 2014. Utöver sina politiska uppdrag för Socialdemokraterna säger han att han jobbar för flera ”statliga myndigheter”.


Rashad berättar följande: "– Jag är statsanställd. Jag arbetar inom de tre viktigaste myndigheterna. På Försäkringskassan, på Skatteverket och med pensioner. Fram till för fyra månader sedan jobbade jag på Arbetsförmedlingen. Med andra ord kan jag svenska staten utan och innan."  Offentliga register bekräftar att han varit anställd på Arbetsförmedlingen i två år. 

Han lovar att han ska försöka övertala de andra som hyr ut sina pass att ”hjälpa” resten av familjen efter att dottern kommit till Sverige. "– Låt oss se om hon (kvinnan som hyr ut sitt pass) går med på det. Låt oss se om hon accepterar det", säger han.

I ett samtal med teamet berättar Rashad inför den dolda kameran att han

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

VIDEO: Totalt ingår sex personer i familjen. En har trots sin relativt korta tid i Sverige ett gediget brottsregister med domar för narkotikabrott och stöld. Under 2018 blev han även utsatt för ett mordförsök

smugglade ”många” till Sverige. Han uppgav även att det är ”lätt att smuggla” människor till Sverige samt att han tidigare lyckades att göra det med hela sin egen familj. Rashad hymlar inte med varför han smugglar flyktingar till Sverige. "– Låt mig säga till dig om varför jag gör det. För att vara ärlig mot dig, den främsta anledningen är pengar. Jag vill bara ha pengar", säger den Socialdemokratiske politikern inför teamets dolda kamera.


Förutom Rashad Alasaad själv och hans fru, som kom till Sverige ungefär vid samma tid finns också hans föräldrar samt en bror. Enligt uppgifter i folkbokföringen registrerades föräldrarna i Sverige i mars respektive oktober 2015, eller med andra ord betydligt senare än Rashad som hade fått sitt uppehållstillstånd redan 2014. I nuläget bor föräldrarna tillsammans med brodern i en villa inte långt från mannen. Det bör även noteras att familjen härstammar från staden Idlib i Syrien – en stad som under hela kriget i Syrien varit förknippad med hårdföra islamister.

Det avslöjas också att Rashad köpt minst två fastigheter i Sverige under sin korta tid här. Under 2018, efter bara fyra år i Sverige, köpte Rashad en villa i Markaryd för 670 000 kronor i juli och den andra fastigheten – en villa i Ljungby – köptes i november samma år för 1,5 miljoner kronor.

Enligt uppgifter från Skatteverket uppgick Rashads registrerade inkomst för 2018 till 322 000 kronor, eller drygt 26 000 kronor per månad före skatt. Eftersom han måste försörja även sin fru och två barn förefaller det mycket osannolikt att någon bank skulle bevilja ett lån för att köpa två fastigheter med sådana inkomster. Medan villan i Ljungby används som familjens eget boende, hyrdes huset i Markaryd ut direkt efter affären till en nyanländ familj tillsammans med en kriminell person från Syrien. En av personerna har trots sin relativt korta tid i Sverige ett gediget brottsregister med domar för narkotikabrott och stöld. Under 2018 blev han även utsatt för ett mordförsök av en påverkad bekant i Kristianstad.

En spektakulär omständighet i sammanhanget är att den familj som hyr Rashad Alasaads hus i Markaryd ligger åldersmässigt nära Rashads egen familj. Rashad hävdar själv att han använder ”look-alike”-pass, alltså riktiga pass tillhörande personer som liknar de som ska smugglas. Rashad nämnde även att han använt sin egen frus pass. Enligt honom var personerna införstådda med vad deras id-handlingar skulle användas till.

"Familjen han knappt komma till Sverige förän brottsligheten började"


Enligt uppgifter från Skatteverket fick familjen sina uppehållstillstånd i Sverige i mars 2018, eller kort innan villan köptes. Totalt ingår sex personer i familjen. Uppgifter som Rashad lämnade till teamet om Rashad familj verkar bekräftas om man tittar på uppgifterna i folkbokföringen.

Gränspolisen inleder nu en förundersökning mot Rashad Alasaad. Enligt Skatteverket har Rashad syriskt medborgarskap med ett permanent uppehållstillstånd i Sverige. Man kan också koppla honom till ett kvitto som visar en Swish-överföring till hans konto som spreds på sociala medier i våras.

Reaktionerna hos Socialdemokraterna själva var föga kraftfulla. "-Det är så klart helt oacceptabelt och väldigt allvarliga anklagelser", säger Lovisa Alm, förste ombudsman för Socialdemokraterna i Kronobergs län.

 

Vi förväntar oss nu också att partiledaren på ett lika kraftfullt  sätt markerar mot Rashad Alasaad med de sedvanliga orden "-Detta är oacceptabelt, fullständigt oacceptabelt!"  ...men vi lär nog få vänta... inte ens Socialdemokraternas eget partiorgan - Aftonbladet - har skrivit en rad om deras Rashad Alasaad och hans smuggelaffärer.

Allt olämpligt om socialister ska tystas ner eller om det verkligen krisar får man

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

VIDEO: Det  svenska "arbetarpartiet" är överlägset störst i icke svensktalande zoner där arbetslösheten och bidragsberoendet är som störst och svenskheten är som minst...

som alltid skylla på alla andra partier. Så nästa gång Du hör ordet Socialdemokrat så är det mer rimligt att man ska tänka på kriminella invandrare än skattesolidariska svenskar. Tiderna förändras men tankebanorna hos indoktrinerade socialister, ja, där tycks tiden har stannat…

Socialdemokrater är idag de överlägset mest kriminella politikerna. Vad detta faktum beror på kan man självklart spekulera i. En av många möjliga orsaker är att de lockar till sig lycksökande invandrargrupper och att partiet aldrig tar avstånd från partikamrater som gör något oacceptabelt, inte ens när de gör något fullständigt oacceptabelt! Att bli utesluten från Socialdemokraterna är i princip omöjligt vad Du än har gjort.

 

Man kan med andra ord komma undan med vad som helst och ändå bli ordentligt rik på skattebetalarnas bekostnad. Det är också klarlagt att detta svenska "arbetarparti" är överlägset störst i icke svensktalande zoner där bidragsberoendet och arbetslösheten är som störst och där svenskheten är som minst. Hade Rashad Alasaad varit politiker i vilket annat parti som helst hade han blivit utesluten med omedelbar verkan. Inte ens när han blev avslöjad som kriminell människosmugglare blev han utesluten ur partiet, utan han valde dock till slut att frivilligt sluta som politiker för socialisterna.

m han däremot slutat som människosmugglare vet vi dock inte men med tanke på vilka enorma summor man kan göra på andra människors nödstäldhet och den minimala risken att åka fast i det nya laglösa Sverige är det högst rimligt att anta att Rashad Alasaad gör allt han kan för att påskynda det faktum att svenskarna snart blir i en evig minoritet i sitt eget land inom kort.​ Tänk att var fjärde svensk, och var tredje svensk kvinna, fortfarande tycker detta parti är det bästa alternativet att styra över det svenska folket...

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Länkar:

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

ÖVERSÄTTNING AV TEXTEN I ANNONSEN:

”Det gäller bara de som är i Grekland!!

 

Syriska pass med svenska uppehållstillstånd till salu. Bara till de som ser lika (som passinnehavare).

Jag åker själv till Grekland och hämtar upp dem.

Hittills har jag - med hjälp av min dotters pass - hämtat två flickor. Hon är 3,5 år.

Redan överens med 3 personer för (att använda) min hustrus pass.

Barnens ålder är, en flicka på 3,5 år, en flicka på 14, en kvinna på 25, tre män, 19, 19 och 21, en kvinna på 44 och en man på 53 år

DM-Kontakt och bara ni som är i Grekland.

Den som vill ha skoj får leta efter en annan annons för att leka. Vi har jobb att göra här.

 

OBS: Alla tjejer har hijab. DM-kontakt för att se likheterna. Jag ska inte diskutera priset om det inte finns likheter. Gud hjälper oss och er allihop.”

640_60 (2).webp

   Källa & länkar:   

Nyheter Idag

Expressen

Expressen

Samnytt

SMP

 

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page