top of page

Sanningen om:
 
Joakim Lamotte.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Lamotte gif.gif

"Vad händer den dagen när vi inte längre får se hur sanningen ser ut i vårt nya mångkulturella samhälle?"

Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif

Visste Du att det idag bara finns en enda svensk journalist som vågar ge sig ut i förorterna och rapportera om hur det ser ut i det nya mångkulturella Sverige? Sverige har blivit så farligt att Sveriges samlade journalistkår hellre sitter på en tidningsredaktion och målar upp en förskönad bild av det nya Sverige än att våga ge sig ut i verkligheten. Men det finns -tack och lov- fortfarande en jorunalist som har modet att våga göra det som Expressens och Aftonbladets reportrar inte länge har modet att göra. Hans namn är Joakim Lamotte och han är idag Sveriges i särklass modigaste och våghalsige journalist och reporter. Joakim Lamotte låter vanligt folk säga vad de tycker om dagens nya Sverige. Han filmar och lägger ut folks åsikter på sociala medier, och detta upprör etablissemanget så till den milda grad att Joakim och hans familj nu ständigt lever under dödshot. Vilka är det som hatar Joakims journalistiska arbete? Och varför blir de så provocerade av sanningen? Detta är en berättelse om det nya mångkulturella Sverige våra journalister och makthavare inte vill du ska höra. Detta är en berättelse ingen journalist öppet vågar erkänna för detta är berättelsen om; Joakim Lamotte:

Lyssna:Joakim Lamotte
00:00 / 44:54

 

Joakim Lamotte är en rakryggad man med mod att våga ge sig ut i den svenska verkligheten med sin filmkamera och låta vanligt folk komma till tals hur de upplever det nya mångkulturella Sverige. Joakim tar sin bil och sin kamera och åker ut till en svensk stad och live-filmar verkligheten rakt upp och ned så som den faktiskt ser ut, låter folk berätta hur de upplever och känner sig i den nya mångkulturella samhället! Vanlig hederlig journalistik...eller...?

 

För denna självklara (?) journalistik har nu Joakim Lamotte och hela hans familj, även hans små barn, hotats till livet! Varför är det så provocerande att filma verkligheten och vilka ligger bakom dödshoten? Joakim Lamotte gör ju bra det som andra journalister BORDE göra men inte längre VÅGAR göra! Istället för att sitta bakom tangentbordet på en sunkig tidningsredaktion och försöka måla upp en förskönad bild av ett Sverige som inte längre existerar så åker Joakim ut och filmar den, men för detta arbete har han nu under lång tid hotas till livet och nu har även hela hans familj också utsatts för den fruktansvärda hotbild Joakim tvingas leva med. Varför är det då knäpptyst i media när journalisten Lamotte hotas till livet men stora krigsrubriker när någon annan svensk journalist hotas på samma sätt? Vari ligger skillnade i hoten? Varför är Joakim så provocerande för vissa individer och vilka är alla dessa hatare? Detta ska vi nu försöka reda ut, och vi börjar med frågan; VARFÖR.

"-Vi skyller allt på en journalist som bara gör sitt jobb än vågar erkänna hur dagens nya Sverige ser ut."

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Hatet mot Joakim Lamottes arbete att skildra och dokumentera samhällsproblemen och samtiden möts förvånansvärt ofta av hot och hat frän vänsterrörelsen.

 

Vi måste först gå bakåt i tiden för att förstå sammanhanget och sambandet i nutid. Vi svenskar har under decennier med socialistiskt styre blivit så indoktrinerade av våra makthavare att vi till slut tror på allt de säger. Om politiker och media tillräckligt många gånger upprepar att t.ex. mångkultur är något bra, ja då tycker vi till slut det. Alla andra som inte trycker så har därmed fel.

Vi skulle under 50, 60 och 70-talet bygga upp ett rättvist, solidariskt och tryggt välfärdssamhälle - Det Svenska Folkhemmet. Alla arbetsföra skulle arbeta och lägga skatt som skulle finansiera vår gemensamma välfärd. Vi byggde ett samhälle där vi tog hand om de svaga och sjuka. Vi bestraffade kriminella och laglösa. Vi skapade världens bästa skola för att utbilda nästa generation svenska medborgare och vi skapade världens bästa sjukvård. Vi levde i ett tryggt, säkert, homogent, solidariskt, jämställt och välmående land med en kristen historia, en kristen tradition och en kristen grundsyn. Ett land som vi själva skapat, byggt upp och förvandlat med hårt arbete från ett fattigt bondesamhälle till en rik industrination - och allt detta på mindre än hundra år!

...men så hände något!

Någon gång under 80–90-talet skulle vi plötsligt lägga om kursen radikalt för konungariket Sverige. (Ingen vet fortfarande varför) Någon bestämde utan folks acceptans att Sverige nu plötsligt skulle förvandlas till oigenkännlighet.

Skärmklipp 2022-05-03 10.03.12.png

Man påstod att vår välfärd snart skulle kollapsa om vi inte blev betydligt fler invånare och detta väldigt, väldigt snabbt. Vi skulle råka ut för en total systemkollaps påstod politikerna. Lösningen på de fruktansvärda samhällsproblemen de påstod sig se i sin spåkula (men som ingen annan kunde se minsta tecken på) stavades; massinvandring!

Genom att ta hit redan extremt högutbildade och kvalificerade människor från tex Irak, Somalia, Eritrea och Afghanistan skulle de ta de jobb som politikerna påstod vi svenskar inte längre ville ha eller inte längre klarade av. Alla dessa högutbildade raketforskare och hjärnkirurger skulle jobba i vår sjukvård, köra taxi och bussar, städa offentliga inrättningar och laga vår mat. Sverige var plötsligt i skriande behov av denna påstådda arbetskraft , trots att vi redan hade en arbetslöshet som var högre än på flera årtionden. Massinvandringen var lösningen på ett problem som aldrig fanns!

Ryktet om vårt fantastiska samhälle med dess generösa bidragssystemet vi byggt upp för oss svenskar spreds som löpeld till fattiga länder och snart började tusentals människor välla in, leva och ta del av vår välfärd. För att klara den extrema anstormningen massproducerades stora förortsområden där de nyanlända kunde bo och därmed slapp bli en del av det nya land de frivilligt valt att flytta till. Det tog inte många år förrän kulturkrockarna blev uppenbara. 

Vi hade bara flyttat hela Mellanösternkonflikten hit till det trygga Sverige. Den konflikt mellan öst och västvärlden, mellan judendom och islam, mellan kristna och muslimer som vi tidigare bara sett på tv-nyheterna kunde vi nu se utanför vårt eget köksfönster. Det tog inte lång tid förrän det började ställas krav från de frivilligt hitkomna på moskéer, böneutrop, halalslaktat kött, koranskolor, slöjtvång och könsseparerad skolundervisning. Kriminaliteten i form av balkongkastning, blåljusattacker, barnäktenskap, könsstympning, gruppvåldtäkter, förnedringsrån, koranupplopp och bilbränder blev också en liten olycklig bieffekt i dessa områden. Plötsligt hade vi skapat ett parallellsamhälle vi inte ville ha…eller rättare sagt, ett parallellsamhälle vi inte vågade kännas vid…

"-Massinvandringen var lösningen på ett problem som aldrig fanns."

 

...så när svenska folket under 90-talet började se den negativa och farliga utvecklingen i dessa utsatta utanförskapsområden var det redan för sent. I stället för att erkänna sina politiska misslyckande skulle alla som protesterade mot den mångkulturella (och misslyckade) utvecklingen istället bli kallade för "rasister", "nazister", och "främlingsfientliga". Sanningen blev plötsligt socialismens värsta fiende och hela det vänsterliberala media-etablissemanget följde blint med på PK-tåget.

På tidningsredaktioner lång ifrån  förorten satt journalister som Åsa Linderborg, Anders Lindberg, Jan Guillou, Jan Helin och Thomas Mattsson och skrev spaltkilometer med hat och hot mot alla svenskar som inte såg massinvandringen som frälsningen från den påstådda samhällskollapsen. Alla som inte marscherade i takt med socialismens nya mångkulturella Sverige fick epitet som "rasister", "nazister" eller "främlingsfientliga" av det politisk korrekta vänsteretablissemanget.

 

Alla som vågade kritisera eller påvisa sanningen skulle få ett helvete. Ingen skulle få påstå att det "Svenska folkhemmet" nu började krackelera och vittra sönder. Ingen skulle få påstå att vårt välfärdssamhälle inte skulle klara anstormningen av hundra tusentals nyanlända som hellre vill leva på våra bidrag än göra rätt för sig med arbete och skatt. Ingen!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
Skärmklipp 2022-05-03 10.08.49.png

När sanningen om det socialistiska samhällets totala misslyckanden börjar avslöjas måste allt snabbt skyllas på någon annan. Kriminalitet, bilbränder och upplopp i förorten än enligt vissa samordnade attacker från högern...

Media började medvetet förvränga, ljuga och smutskasta allt som inte var politiskt korrekt. På det då nystartade internet började ”alternativ media” skriva om det media inte längre vågades kännas vid, och dessa sidor fick snabbt epitet som ”högerextremistiska rasistiska hatsajter”. Till och med på Facebook eller Twitter blev (och blir än idag!) personer som delar regimkritiskt innehåll blockerade och avstängda efter hårda påtryckningar från Socialdemokraterna på Facebook och Youtube! Det är ju tänkvärt att det alltid är de som kritiserar regeringen som alltid blir avstängda eller blockerade. Aldrig de som kritiserar oppositionen. Vad kan det bero på? 

Det politiskt korrekta vänsterliberala media-etablissemanget bestämde nu vilka som tillhörde de goda och vilka som var de onda. De goda var alltid vänster. De goda var alltid de som försvarade massinvandringen - även dess negativa effekter. Man försvarade allt det negativa och skyllde på andra partier som vid denna tid inte ens kommit in i riksdagen. Våldet i förorten var ju naturligtvis den svenske vita mannens fel som inte anställde invandrare på sitt företag… Gruppvåldtäkter i förorten kunde ju precis lika gärna utförts av svenska killar... Våldtäkterna ökade inte, det var bara anmälningsbenägenheten bland invandrarkvinnor som ökat…  Vandalismen var inte större i förorterna det var bara de rasistiska hatsajterna som förstorade upp problemet...  Knarket i Rinkeby orsakades av de rika på Lidingö och bilbränderna i förorten var i själva verket samordnade attacker av sverigedemokraterna… Detta kunde journalister på allvar skriva i sina krönikor - och gör så än idag!. Våld, hot och kriminalitet var plötsligt inte alls något negativt eller dåligt, det var en nödvändig kulturberikning för oss svenskar så länge den kom från den goda sidan!​

 

Joakim Lamotte är en av alla dessa mycket modiga unga män som fortfarande vågar avslöja sanningen om det nya mångkulturella Sverige och därför är han ett direkt hot mot hela det socialistiska indoktrineringsmaskineri med media som främsta fanbärare, som med hot och trakasserier ska tysta ner massorna och räta in alla i ledet! Att visa upp Sveriges skuggsida för folket ute i stugorna är nästan som att svära i kyrkan eller att störa ett 1:a maj tåg...

Vilka är då dessa individer som går i socialismens skönmålade fotspår och som är så indoktrinerade att de försvarar vårt nya Sverige med alla dess gruppvåldtäkter, gängkriminalitet, förnedringsrån, bilbränningar, sprängningar och dödsskjutningar? En sak är säker; de är inte de vanliga svenska skattebetalare som byggt upp detta land och förvandlat det från ett fattigt bondesamhälle till en världsledande industrination som sprider sitt hat över Joakim Lamotte! Det är påfallande ofta människor som annars säger sig vara välsignat fördomsfria och representera "den goda sidan" som avskyr Joakim Lamotte. De som annars alltid talar om "Allas lika värde" och hur otroligt viktigt det är med demokrati och allas rätt till yttrandefrihet, ja så länge de tycker som de själva alltså... Drevet mot Joakim är extremt osmakligt. Efter att tittat igenom några av Joakims alla live-videor som finns upplagda på Facebook och läst hans egna ord kan man kategorisera in hatet i tre olika grupper - som vi här symboliserar med tre olika -men passande- färger:

360_F_135386515_HRG78W6warcw1xpKHGgwOWche9S4lFut_edited_edited.jpg

 

   1 - De svarta:   

De svarta är svartskäggiga vuxna  invandrarmän - alla i 17 års ålder- i förorten med minimalt ordförråd och analysförmåga som tycker alla svennar, poliser och makthavare är främlingsfientliga rasister. Kräver att få allt de pekar på men vägrar själva ställa upp för samhället och landet de tycks hata trots de valt att flytta hit frivilligt. Vill helst lösa konflikter med hot, våld, provokation, misshandel och bränder. De tror att alla svenskar är söner till prostituerade kvinnor men vill samtidigt idka samlag med alla andra mäns mödrar. De tycks ha en omättlig sexuell lust att vilja våldföra sig på andras mammor eller andras småsyskon. Vill gärna träffa svenska flickor men kräver att deras egna syskon inte får träffa svenska pojkar. De saknar all form av utbildning, uppfostran, empati och svenskhet. Kommer aldrig bli den vinstmaskin för samhället som de naiva politikerna utlovade. Tror att respekt är något man kan hota sig till från andra. Har frivilligt lämnat sitt muslimska hemland men blir ändå galen när någon bränner Koranen.  Syns ofta i Tv-program som Efterlyst, Tunnelbanan eller Södertäljepolisen där kriminalitet och huliganism är det bästa och enda verktyget i den annars tomma verktygslådan. Har ofta namn som Muhammed, Ismet, Ali, Özz, Rashid eller Musa... 

.

360_F_135386515_HRG78W6warcw1xpKHGgwOWche9S4lFut_edited_edited.jpg

   2 - De Rosa:   

Oftast ganska ofräscha, sjaskiga, tatuerade och piercade tonårstjejer från den liberala gap & skrikvänstern som färgar håret grönt, blått eller rosa. Stylar sina lika sjaskiga kläder med regnbågsfärger och kommunistiska eller andra vänsterextremistiska symboler som de inte har en aning om vad dessa symboler står för. Gapar, skriker, skränar och svär på allt och alla i hemmagjorda videor de själva lägger ut på Facebook och tror sedan vanligt folk ska ta dem på allvar. De hatar svenskar, hatar män, hatar gamla, hatar rika, hatar hetero, hatar höger, hatar politiker, hatar utbildade... men anser de står för "allas lika värde" men hatar i själva verket allt och alla som inte sympatiserar exakt just med deras egna vänstervridna Fi-åsikter. Röstar på Socialdemokraterna, Vänsterpartiet eller Feministiskt Initiativ. Anser alla rika ska betala mer i skatt men lever oftast själva på andras pengar. Försvarar muslimska kvinnors tvång att gå i slöja samtidigt som man påstår man är feminist. Försvarar också allt våld, kriminalitet och våldtäkter mot kvinnor om gärningsmännen inte är etnisk svensk. Har ofta namn som Zara, Fiona, Rebecka, Leila eller Carolina...

.

Åsa Lindeborg, Aftonbladet.

4749060160_7d7c33d8a0.jpg
360_F_135386515_HRG78W6warcw1xpKHGgwOWche9S4lFut_edited_edited.jpg

   3 - De grå:   

Vuxna och äldre som ser sig själva som lite bättre, lite mer sofistikerade, lite mer intellektuella och lite ”finare” än övriga folket. Titulerar sig gärna advokat, journalist, författare, artist, skådis, näthatsgranskare eller "komiker". Är i själva verket bara gamla bittra svennar som är frustrerade över att Olof Palmes vision om ett tryggt socialistiskt, solidariskt och sammanhållet Sverige i stället blivit dess raka motsats. Skyller istället socialismens totala misslyckanden på alla de människor som vågar avslöja sanningen och kritisera utvecklingen. De - speciellt "komikerna"- har väldigt långt till just skratt och humor. Kallar uppvaknande svenskar för ”rasister” och skyller allt på Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna. Påstår - på full allvar- att "Sverige aldrig varit tryggare än nu" eller att massinvandringen kostar lika mycket som "En pizza en Fanta och ett

Netflixabonnemang" eller att alla upplopp och bilbränningar i förorten i själva verket är samordnade attacker av Sverigedemokrater. Sitter hellre bakom tangentbordet på en unken tidningsredaktion än vågar möta den sanna svenska verkligheten. De grå har oftast också passande nog gamla svenska grå namn såsom Åsa, Jonas, Henrik, Malena, Filip, Fredrik, Jenny, Sven, Thomas eller Magnus...

.

"-De goda var alltid de som försvarade massinvandringen - även dess negativa effekter!"

 

En av de allra värsta Lamottehatarna är Aftonbladets kulturchef Åsa Lindeborg. De senaste tio åren har hon suttit i de smala åsiktskorridorerna på Aftonbladets trygga redaktion bakom tangentbordet och skrivit spaltkilometer med hat om de uppvaknande svenskarna som vågar kritisera samhällsutvecklingen. Hon har i årtionden beskyllt stora delar av befolkningen för att vara rasister, nazister, och främlingsfientliga. Hon har skönmålat upp en bild av det nya mångkulturella Sverige som ingen annan kan se. Hon har förminskat och förlöjligat människor som råkat ut för grov misshandel, våld och våldtäkter. Hon har ursäktat och viftat bort mord och gängskjutningar och skyllt allt negativt i samhället på ett nyanlänt parti och dess partiledare…

När rekyleffekten av allt hennes hat slog tillbaka fick stackars Åsa direkt ett eget Tv-program på bästa prime-time i SVT där hon oemotsagt kunde sitta och gråta ut om det fruktansvärda näthat hon helt plötsligt och helt oförståeligt drabbats av. Gråtande kunde hon berätta om mail som innehöll såväl fula svordomar som kränkande könsord. Att Åsa Lindeborg själv i åratal skrivit spaltkilometer med hatpropaganda om alla svenskar som vågat kritisera världens mest oansvariga massinvandringspolitik nämndes förstås inte. Något ifrågasättande från SVT varför detta näthat plötsligt uppstått eller vad Åsa själv skrivit under flera års tid om svenska befolkningen kom naturligtvis inte på tal i oberoende och opolitiska public service kanalen. Allt var ju självklart de onda högerextremistiska sverigedemokraternas fel… [snyft]

Åsa tillsammans med kollegan, Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg har också gjort narr av att Joakim Lamotte försöker finansiera en del av alla sina privata utlägg via frivilliga donationer och Swish, som de föraktfullt kallar ”tiggarjournalistik”. Åsa och Anders (båda tillhörande hatkategoiri 3 – de Grå) får själva sina feta månadslöner betalda via det statliga presstödet. Alltså från oss skattebetalare. Utan detta statliga presstöd från alla oss tvångsbeskattade svenskar (som de kallar för rasister, nazister och främlingsfientliga) hade Åsa och Anders för länge sedan själva varit arbetslösa och kvällsblaskorna Aftonbladet och Expressen varit ett minne blott. De hånar alltså en person som gör deras arbete de inte längre vågar göra och kallar honom "Swish-hora" samtidigt som de indirekt går på bidrag från oss skattebetalare...

"-Tiggarna var en positiv kulturberikning och en viktig samhällsfaktor i det nya mångkulturella Sverige"

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

 

Aftonbladet var tidningen som för bara något år sedan hyllade de då hitkomna tiggarna som satt entrévärdar utanför varje svensk matbutik och vill tjäna pengar på att säga ”Häjj-häjj, Takk so micket” till butikskunderna. Tiggarna var en positiv kulturberikning och en viktig samhällsfaktor i det nya mångkulturella Sverige, menade de. Man hyllade alltså det organiserade zigenartiggeriet men hånar en som vill finansiera ett mycket viktigt och farligt journalistiskt arbete (som de själva inte längre vågar göra) via frivillig donation!

Du har sett och hört reportage i nyheterna om journalister, reportrar, författare, bloggare eller andra kulturarbetare som hotas, trakasseras, förföljs eller fängslas i demokraturländer som t.ex. Venezuela, Etiopien, Eritrea, Kina, Ukraina eller Saudiarabien (opps.. att det 99% "råkar" vara vänster styrda länder är naturligtvis bara en olycklig slump media helst inte låtsas om) men hur många gånger har Du hört i svensk media om de hot som Joakim Lamotte -och hans familj. tvingas utstå i dagens Sverige?

En rättrogen journalist och reporter skulle skämmas för att kalla sig journalist om man mörkade hur samhällsutvecklingen ser ut men när Joakim Lamottes hotas är det knäpptyst från etablerade medier. För vad händer den dagen Sveriges sista sanna modiga journalist släcker sin kamera för gott? Vad händer när kommunister och vänsterliberala ”journalister” på Aftonbladet och Expressen helt kan styra vad du ska tycka och tänka? Vad händer om vi inte

EQcjaDhWkAE8lHA.png

Vissa kämpar för en ökad islamisering lyckligt ovetandes vad islamister älskar att göra med just blondiner, bögar och satiriker...

längre får se den sanna sanningen hur vårt nya mångkulturella svenska samhälle egentligen ser ut inifrån? För den dagen kommer!

 

Beräkningar visar att det inte dröjer många årtionden med nuvarande befolkningsutbyte och barnafödande förrän vi kristna svenskar för alltid blir i en minoritet i vårt eget land. Hur gör vi då? Idag finns det inget land i världen där en kristen minoritetsgrupp inte fått ett rent helvete och just kristna räknas idag som världens mest förföljda folkgrupp. Varför skulle just Sverige bli ett undantag? Den dagen kommer då du tvingas se dina barn iklädd slöja traska iväg till koranskolan. Då har du inte längre någon rätt att få säga din mining rakt in i en tv-kamera. Hur gör du då? Ska du då bara knyta näven i fickan och räkna till tio? För det sovande folket kan inte vakna. Vi vägrar se farorna eller hur vårt en gång så trygga samhälle utvecklats likt en dystopisk skräckfilm. Och mitt i denna fårskock skriker människor att "Sverige aldrig varit tryggare än nu". Men vi väljer hellre att blunda och somna om. Men om Du verkligen vill vakna och göra något åt saken kanske det är hög tid att få en sista chans att titta in i Joakim Lamotts kamera och säga vad du tycker och tänker om ditt nya Sverige, för snart är den chansen borta. Hur gör du då..?

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

 

  LÄNKAR:  

En helgrapport från verkligheten till rikspolischefen Dan Eliasson: (LÄNK)

Joakim Lamotte om upploppen i Kronogården & Förnedringsrån (LÄNK)

Livesänd debatt med anledning av gruppvåldtäkterna i Malmö. (LÄNK)

What the IKEA-murder says about our immigration policy (LÄNK)

Swishjournalisten som vägrar att backa, Joakim Lamotte (LÄNK)

Henrik Schyffert: Invandringen kostar två xbox spel. (LÄNK)

Joakim Lamotte Misshandlad | Kravaller Trollhättan (LÄNK)

Blev precis kallad rasist av en kvinna i mataffären. (LÄNK)

Joakim Lamotte: "Ska det va böneutrop i Växjö? (LÄNK)

Magnus Betnér-mitt svar till dig (LÄNK)

Sverige har aldrig varit tryggare (LÄNK)

En lätt berusad Henrik Scyffert (LÄNK)

Debatt med Schyffert. (LÄNK)

Skicka gärna fler länkar på fler filmer/ video i ämnet!

 

  VIDEO:  

En kränkt vänsterfeminist vid namn Carolina spyr sitt hat över Lamotte och kommer med en rad skrämmande uppgifter. Till exempel att de flesta våldtäktsmän är män... 

En modig kvinna från Göteborg som talar från sitt hjärta rakt in i Lamottes kamera. Det är detta vänster-etablissemanget avskyr och ser som ett hot mot demokratin. LYSSNA!

 Joakim Lamotte hinner knappt hoppa ur sin bil som här i Kronogården förrän han attackeras av ett gäng invandrarkillar som hotar att döda honom.

 

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page