top of page

Bland ishockey, hakkors & slöjor.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

"Ska vi nu plötsligt ge upp vår egen frihet, vår egen demokrati och vår egen jämställdhet bara för att blidka frivilligt hitkomna muslimer?"

ishockey.gif
Stämpel5.gif

Måste den påtvingade mångkulturen nästla sig in överallt?

Varför finns det inte några  frizoner i vårt samhälle där vi svenskar bara kan få vara svenskar ett litet tag till? Inte ens i de mest svenska kulturer blir vi längre fredade. Var och tittade på en ishockeymatch nyligen men det skulle lika väl kunnat vara fotboll, innebandy eller någon helt annan sport. Två lag från två vanliga medelstora städer skulle mötas en vanlig lördagseftermiddag. Denna lördag hade arrangörsklubben utlyst en ”familjedag” för att locka mer publik till arrangemanget. Tro nu inte att det handlade om att locka vanliga svenska barnfamiljer med stort hockeyintresse till arenan, nej det handlade naturligtvis om ett integrationsprojekt för nyanlända som inte har det minsta intresse för sport i allmänhet och ishockey i synnerhet, tvångsfinansierat av oss svenska skattebetalare!

 

Hundratals fribiljetter hade delats ut till muslimska kvinnor utklädda i sina stora svarta spökliknande skynken och till alla deras barn. Detta skulle vara en del i ett integrationsprojekt för att de muslimska spökkvinnorna skulle integreras bättre i det svenska samhället. Medan vi vanliga får köpa biljetter för 300 kronor får alla dessa frivilligt hitkomna nyanlända naturligtvis allt gratis och serverat. Hur många tror på fullt allvar att en muslimsk förtryckt kvinna från Somalia som inte kan ett ord svenska är intresserade av svensk ishockey och på vilket sätt blir hon mer integrerad i samhället av detta? Är det de svenska skattebetalarnas uppgift att bekosta integration för utlänningar som frivilligt valt att flytta till Sverige? Är det inte individens eget ansvar att försöka bli en del av det nya landet man frivilligt valt ska bli sitt nya hemland och försöka anpassa sig därefter?

"-Är det de svenska skattebetalarnas uppgift att bekosta integration för

utlänningar som frivilligt valt att flytta till Sverige?"

 

Innan jag berättar hur det gick när man försökte para ihop svensk elitishockey med förtryckta muslimska spökkvinnor och alla deras barn en lördagskväll så måste vi prata om vad islam egentligen är och vad det står för:

Den idag i särklass mest förföljda och hotade folkgruppen i världen är kristna. Kristna förföljs, hotas och dödas idag mer än någonsin i historien och mer än någon annan folkgrupp. De som fördriver och mördar kristna är nästan uteslutande muslimer. Inga buddister, inga judar och ytterst få hinduer förföljer, hotar och mördar kristna idag! Kristna är snart utrotade på de platser där kristendomen grundades i Mellanöstern.

Totalt beräknas 215 miljoner kristna i 50 länder möta förföljelse på grund av sin kristna tro. 215 MILJONER! Det är mer än var tionde kristen på jorden. Det är slutsatsen i den kristna människorätts-organisationen Open Doors årliga World Watch List som offentliggjorts som har mätt graden av förföljelse av kristna sedan 1993.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
2020-World-Watch-List-map-1024x521-1.jpg

Majoriteten av förföljelsen kommer från islamistiskt håll, vilket även återspeglas i länderna på topplista: Afghanistan, Pakistan, Sudan, Syrien, Irak, Iran. I Somalia som tangerar förstaplatsen på WWL, uppskattar man att det bara finns ett 100-tal kristna kvar i livet. I muslimska Jemen har kristna immigranter och gästarbetare flytt landet efter morden på fyra katolska nunnor från Moder Teresas nunneorden. Inhemska kristna attackeras av båda sidor i inbördeskriget.

Idag är det långt mer än 10 gånger fler kristna som är på flykt undan muslimer än vad det var judar som flydde nazismen under 30-talet! Över 10 gånger fler!!! …och hur mycket av detta fruktansvärda folkmord på kristna hör vi i nyhetsflödet?

...vad har då allt detta med svensk ishockey och övrig idrott att göra? Vi kommer snart till det…

 "Idag är det långt mer än 10 gånger fler kristna som är på flykt undan muslimer

än vad det var judar som flydde undan nazismen under 30-talet"

I Sverige har religion och politik alltid sedan efterkrigstiden varit strikt åtskilda. Vi har aldrig satt ett likhetstecken mellan politiska åsikter och gudstro eller religiös övertygelse. I Sverige är politik och religion två helt skilda saker. Punkt slut!

Islam är den raka motsatsen! Islam är religion och politik. Islam bestämmer hur en kvinna ska vara klädd. Islam bestämmer vad du ska äta. Islam bestämmer hur du måste leva. Islam bestämmer vilka du får prata med och hälsa på och inte hälsa på.

 

Politik handlar om att förändra samhället och inget har förändrat det svenska samhället mer de sista decennierna än just islam. Islam är således politik! Vi har idag muslimska böneutskrik på arabiska över våra städer. Vi serverar halalslaktad mat i våra skolor.

Vi har könsseparerade skolbussar, simhallar och skolundervisning. Vi har specialregler för muslimer i skolan, på arbetsplatser etc.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
nedladdning (2).jfif

Hederskulturen med bla. balkongkastning och slöjtvång för flickor är redan här för att stanna. Barnäktenskap, månggifte och könsstympning är inne i en normaliseringsprocess i dagens nya Sverige. Islam är politik, därför är också muslimska symboler politiska symboler. Att gå offentligt i hijab, chador eller abaya är av denna anledning samma sak som att marschera runt i en naziuniform. Islam är politik!

Idag är det förbjudet att bära hakkors eller andra nazistiska symboler då det klassas som hets mot folkgrupp. Vi skulle aldrig tillåta att människor bär dessa symboler i det offentliga rummet. På alla svenska idrottsarenor är det förbjudet med politiska inslag. Politiska symboler och politisk propaganda är förbjudet. Alla idrottsarenor ska vara opolitiska mötesplatser. Hur kan vi då tillåta muslimska symboler och yttringar på dessa platser? Slöjan är inte bara en symbol för muslimskt kvinnoförakt, det är en symbol att man står för en religion och en politik som hotar, förföljer och mördar kristna runt om i världen. Utför terrorattacker mot sådana som oss. Sådana de frivilligt valt att flytta till. Slöjan visar att alla icke muslimer är orena och otrogna, dvs vi!

"Barnäktenskap, månggifte och könsstympning är inne i en

normaliseringsprocess i dagens nya Sverige"

 

Att påstå att slöjan bara är en kulturell symbol håller inte. Politik handlar om att förändra samhället och islam är här för att förändra hela vårt samhälle. Därför är slöjan en politisk symbol precis som hakkorset. Därför är slöjan hets mot den kristna folkgruppen!

 

Hur kan vi tillåta att kristna förföljs i omvärlden utan att media ens rapporterar om detta? Hur kan vi acceptera att majoriteten av de asylsökande är muslimer och inte kristna? Hur kan vi tillåta att förföljda kristna tvingas bo i samma flyktingboende som de hatande och hotande muslimerna de flytt ifrån?

Slöjan är också en symbol för förnedring, kvinnoförakt och patriarkala samhällsstrukturer. Slöjan är med andra ord precis allt vad vi svenskar har kämpat mot det senaste århundradet. Ska vi nu plötsligt ge upp vår egen frihet, vår egen demokrati och vår egen jämställdhet bara för att blidka frivilligt hitkomna muslimer?

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
onsdag1.jpeg

Ska svenska kvinnor tvingas tillbaka till medeltiden för att vi fört en oansvarig massinvandringspolitik där vi inte vågat ställa några krav på de hitkomna? Ska vi hellre ge upp hela vårt västerländska demokratiska samhälle av rädsla för att bli kallad ”rasist” av det vänsterliberala etablissemanget? Även om man tvingas fly från sitt hemland har man på vägen passerat ett tiotal säkra länder på sin väg mot Nordeuropa och frivilligt valt att bosätta sig här i Sverige. Ingen har -eller kommer bli- tvingad att bo här, alla har frivilligt valt att flytta hit!

Man har alltså frivilligt valt att bosätta sig i ett land med en kristen historia, kristna seder, kristna traditioner och kristna grundvärderingar. Om man då tycker sin egen religion är så oerhörd viktig att följa och bevara att man kräver att vi andra ska anpassa oss till dem har man helt enkelt flyttat till fel land. Hur många muslimska länder har inte fred? Hur många muslimska länder har inte råd att ta han om sina egna?

De flesta muslimska länder tillhör de rikaste i världen och har oändligt med plats att hjälpa sina egna, ändå väljer majoriteten att flytta till de kristna västländer de hatar! De hatar kristna! De hatar vår klädstil och kvinnosyn. De hatar vår mat och våra husdjur! De hatar vår kultur och våra traditioner och seder! De hatar vår demokrati och jämställdhet, men vi ska i vårt eget land tvingas acceptera deras synsätt, deras kvinnosyn, deras kultur, deras traditioner och deras beteende! De tar sig till och med rätten att vägra hälsa på oss just för att vi är orena kristna, svenska kvinnor eller helt enkelt inte en av dem!

 "För även om man tvingas fly från sitt hemland har man frivilligt valt att flytta just hit"

 

Hur gick då samhällsexperimentet att släppa in alla dessa muslimska spökbeklädda kvinnor och alla deras ungar i en svensk ishockeyarena?

Tja, alla vi andra blev förstås lidande om Du nu trodde något annat.

 

Tänk dig du sitter på en läktarplats du betalt 300 spänn för och runt omkring sitter dessa spökbeklädda kvinnor och pratar, skriker, gestikulera och för ett konstant oväsen på arabiska allt medan deras ungar springer runt och gapar, kastar grejer och för ett allmänt oväsen och de har inte betalt en krona för detta. (-Jo Du har ju indirekt betalat deras biljett med dina skattepengar)

När vakterna till slut efter påtryckningar från andra försökte tysta ner kvinnorna och deras ungar blev de totalt nonchalerade. Att lyssna på någon annan karl som inte är deras man, bror eller son ligger uppenbarligen inte i deras intresse. De brydde sig inte att deras ungar sprang omkring i bänkraderna och kastade popcorn på allt och alla och förde ett jävla liv. Några av barnen var flickor i ca 10–12 års åldern och dessa var redan itvingade sina muslimska tvångsdräkter!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
ap_160647687841-e1505566120187.jpg

Det märkliga är att kvinnorna inte får visa sitt hår men det gick bra att rusa in på herrtoaletten och gapa, skrika och gestikulera att deras ungar skulle gå före i kön. Det blev en tydlig bild hur vårt nya Sverige nu ser ut i mångkulturens tecken när en lång rad av svenska män står i en lång kö till toan när andra kulturer plötsligt tar sig rätten att tränga sig före… Det blev en tragikomisk symbolik många reagerade på! Det ska i sammanhanget också påpekas att arrangören inför säsongen bytt ut alla publikvärdar i arenan.

 

Tidigare var alla publikvärdar och diverse vakter och hjälpredor ideella krafter i föreningen såsom ungdomar, föräldrar eller pensionärer. Till denna säsong är alla utbytta till "ensamkommande" med tydlig östafrikansk etnicitet. Förmodligen kan man fått ett saftigt ekonomiskt bidrag från Migrationsverket eller kommunen att byta ut svenskarna för integrationens skull? Det speglar hur som helst tydligt det folkutbyte Sverige nu genomgår och det blir nästan tragikomiskt när dessa afrikaner pekar, domderar och tillrättavisar den sovande fårskocken som fogligt lyder utan ett ljud...

"De vägrar anpassa sig till det samhälle de frivilligt valt att flytta till"

 

Många av dessa oanpassningsbara kvinnor fyller ingen funktion i vårt samhälle. De vägrar anpassa sig till det samhälle de frivilligt valt att flytta till. De vägrar lämna sina medeltida seder vilket gör de oanställningsbara och därmed olönsamma i samhället. De har enbart flyttat till västvärlden de hatar för att de ser vår välfärd som en enda stor outtömlig bankomat där man kan leva som kungar på vår bekostnad, på bidrag, utan att behöva göra någon motprestation till samhället som föder dem.

Nej själva ishockeymatchen kom verkligen i skymundan denna kväll! Att försöka locka en ny publik som inte är ett skit intresserad på detta sätt skrämmer bara iväg desto fler. Man undrar också hur svenska hockeyförbundet och riksidrottsförbunden tänker i frågan då det i dagens nya mångkulturella Sverige inte längre någon skiljelinje mellan politik och religion. Ska vi då bara tyst acceptera när man uttrycker sin avsky mot oss kristna och vår egen kultur via sina muslimska symboler?

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

Ska vi bara tyst acceptera när man tvingar små barn bära dessa kvinnoförnedrande tvångsplagg i vårt jämställda samhälle? Ska vi bara tyst acceptera när frivilligt hitkomna främlingar raserar allt det som vi i över hundra år kämpat för? Politiska yttringar får enligt lag inte förekomma på våra idrottsarenor. Varför får religiösa yttringar som i grunden är just politiska då tillåtas?

 

En kvinna i slöja är inget annat än ett hån mot alla de svenska kvinnorna i Sverige. De är ett hån mot allt vad svenska kvinnor kämpat för i hundra år. De är ett hån mot hela vårt västerländska demokratiska och jämställda samhälle! En kvinna i slöja är inget annat än hets mot folkgrupp. De visar med sin slöja att de vägrar bli en del av den svenska kulturen de frivilligt valt att flytta till! De visar med sin slöja att de är helt oanpassningsbara till hela vårt gemensamma välfärds samhälle! De visar med sin slöja bara att de inte fyller någon funktion för vår framtida välfärd!

Muslimska seder passar helt enkelt lika illa på en svensk ishockeymatch som i hela övriga samhället! Skiljelinjen mellan religion och politik existerar inte längre i vårt mångkulturella samhälle. Religion är politik och ska därför också förbjudas på alla idrottsevenemang och i det övriga offentliga rummet!

(Fotot överst är ett collage och har inget med texten att göra)

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page