top of page

Skamfläckarna.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
a40.jpg

"Idag finns över 61 skamfläckar på sverigekartan, av dessa är 23 extra farliga fläckar. De blir bara fler, större och farligare. Ingen ser några tecken på det motsatta"

Stämpel5.gif

När försvinner skamfläckarna från det svenska samhället?

De uppstår, de blir större, de blir mer elakartade men när försvinner de? Kommer de någonsin försvinna, eller vill vi inte att de ska försvinna? Är det redan försent? Vad händer den dagen fläckarna tagit över och vi ger upp? Om vi inte bekämpar fläckarna idag hur ska vi då bekämpa dem imorgon när vi tappat all kontroll?

"De få svenskar som vågade protestera blev kallade rasister, fascister och främlingsfientliga"

 

FÖR 30 ÅR SEDAN; fanns inga ”Utsatta områden” i Sverige, men det började poppa upp farliga områden ute i förorterna där kriminaliteten och våldet var högre. Att andelen invandrare var högre i just dessa områden var naturligtvis bara en ren olycklig slump. Kriminalitet och våld har ju inget med folks kultur eller etnicitet, de kunde precis lika väl varit vanliga svenskar. Områdena sågs aldrig som ett större problem. När de hitkomna hade bott här en kortare tid skulle de ju förvandlas till vanliga arbetsamma och skötsamma skattebetalande svenskar och våldsproblemen i förorten skulle ju därmed försvinna. De små fläckarna på Sverigekartan skulle snabbt självläka och problemet försvinna…

 

FÖR 20 ÅR SEDAN; började det bli tydligt att vissa områden i förorterna blev omöjliga för svenskar att bo kvar i. Våldet och kriminaliteten eskalerade. Fläckarna läkte inte, de blev istället fler och större! Politiker vägrade undersöka saken vidare. Kanske var fläckarna bara inbillning? Gnälliga hypokondriker som under hallucination ser fläckar överallt? De få svenskar som kände oro och protesterade blev inte tagna på allvar. Politikerna blev tvingade att blunda för fläckarnas existens för att inte bli avslöjade som dåliga politiker. Bättre blunda än erkänna sitt misstag. Media blev politikernas hejdukar och gick brutalt fram för att skydda politikernas misstag. När man började inse att fläckarna aldrig skulle försvinna fick man istället göra de till en naturlig del på sverigekartan och indoktrinera folket att detta var något bra och positivt…

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

FÖR 10 ÅR SEDAN; började fläckarna kallas ”utsatta områden” och de var nu så många, så stora och så elakartade att ingen längre kunde blunda för dem. Antalet skamfläckar på Sverigekartan var nu över 15 och började i folkmun kallas ”No-Go-Zoner” Den svenska kartan befläckades med allt fler och större no-go-zoner där svenskar inte längre kunde bo. I dessa fläckar började helt nya lagar och regler råda, som inte var förenliga med landet Sverige, vår tradition, vår kultur eller vår historia. Dessa zoner hade fått ett eget liv som vi inte längre kunde styra över. Vi hade tappat kontrollen...

 

Sverige började sakta krackelera. Parallellsamhällen växte fram helt utom räckvidd för polis, makthavare eller svensk lagstiftning. Situationen började bli akut och riktigt farlig. De få svenskar som vågade protestera blev kallade rasister, fascister och främlingsfientliga. För att lösa problemet bestämde man att fläckarna inte var något svenska folket skulle se, inte tala om, inte bekämpa – allt annat skulle stämplas som RASISM!

 

Fläckarna sågs istället som heliga, som vår räddning för en framtida välfärd, en tryggare framtid. Vi blev intalade att läget var under kontroll. Fläckarna var något mycket positivt -kanske till och med räddningen- för hela vårt välfärdssamhälle -som man påstod skulle kollapsa inom en mycket snar framtid. De indoktrinerade, lättlurade, passiva och naiva svenskarna köpte allt med hull och hår…

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

 

IDAG finns över 61 skamfläckar på sverigekartan, av dessa är 23 extra farliga fläckar. De blir bara fler, större och farligare. Ingen – ABSOLUT INGEN – ser några tecken på det motsatta! Ingen fläck har hittills minskat eller förvunnit. INGEN! – för det finns ingen som vågar bekämpa skamfläckarna, ingen vill bli kallad rasist. Bättre blunda och låsas som de inte finns än att bli misstänkt att vara ”rasist”.

Så åter till frågan; När försvinner fläckarna? Hur stora ska de tillåtas bli? Varför gör vi inget åt fläckarna som vi innerst inne vet kommer ta över Sverige om de inte stoppas? Vad är tidsplanen för att Sverige åter bli ett tryggt samhälle? Är vi så rädda för fläckarna att vi hellre låter våra döttrar våldtas och kallas för svennehora, våra söner misshandlas och mördas och våra bilar brinna än våga erkänna våra misstag?

I dessa ”utsatta områden” vågar majoriteten av kvinnorna inte sig ut på kvällarna. Gängkriminaliteten är skyhög. Moskéer. Skottlossningar och mord. Halalmat i skolor. Gruppvåldtäkter. Könsseparerade skolbussar, skollektioner och badhus. Tvångsgifte. Bilbränningar. Våld och hot. Fler moskéer. Hederskultur och balkongfall av kvinnor. Beväpnade vakter på akutmottagningar och blåljusattacker. Barnäktenskap och könsstympningar. Ännu fler bilbränder. Shariapoliser. Ännu fler moskéer, nu med muslimska

"-Om vi inte gör något idag - varför skulle det bli lättare imorgon?"

böneutrop på arabiska på 110 dB över svenska städer. Parallellsamhällen som växt fram så långt ifrån svenska värderingar på kvinnor, barn, djur, homosexuella, demokrati, jämställdhet eller sekularism som vi bara kan komma. Och allt detta elände bara för att våra folkvalda politiker vägrade inse problemen i tid… och att vi naivt lät oss luras och fortsatte rösta på dem!

 

Salafismen har vuxit sig starkare i Sverige. Radikala predikanter skrämmer till lydnad, moralpoliser bevakar kvinnor och barn hindras från att leka med barn av annan tro. Antalet våldsbejakande islamister har tiofaldigats till ca 3 000 (!) på mindre än ett decennium, antalet salafister räknas enligt forskarna i tiotusental! De är mot demokrati, de är mot deltagande i samhället, de påverkar barn i koranskolor, de har bjudit in predikanter med antisemitiska och homofoba uttryck.

 

Barn sätts från tidig ålder i koranskolor och får lära sig att inte beblanda sig med det motsatta könet. Moralpoliser bevakar hur kvinnor och barn klär sig och heltäckande klädsel praktiseras långt ner i åldrarna. Påverkan tar sig uttryck i form av hederskultur, könssegregering, antisemitism, homofobi och påtryckningar att inte umgås med svenskar. Radikala predikanter återkommer med nedsättande budskap om svenska kvinnor, judar, kristna och att integreras i det svenska samhället. Är det verkligen detta Sverige du vill ha? Är det inte dags att faktiskt göra något åt de svenska skamfläckarna? …eller ska vi de låta växa sig ännu större? …ännu fler? …ännu farligare? Om vi inte gör något idag, varför skulle vi göra något imorgon? Och om vi inte kan göra något idag, varför skulle det bli lättare imorgon?

 

Den 9 september 2018 gick svenska folket senast till val. 83% röstade för att vi ska fortsätta blunda, låsas som ingenting för fläckarnas existens.  Valet handlade INTE om skattehöjningar eller vinster i välfärden. Valet handlade INTE om arbetsgivaravgifter eller marginalskatter. Valet handlade INTE om vem som ska få regera med vem. Valet handlar till sist och syvende om vi ska vrida Sverige mot att åter bli ett fläckfritt Sverige med våra tidigare svenska och västerländska värderingar eller om vi ska fortsätta blunda och låta fläckarna fortsätta bli större, fler, och farligare tills de befläckar hela den svenska kartan… som sagt INGEN fläck har försvunnit eller ens blivit mindre!

Vid nästa val – tänk till lite INNAN det är för sent!

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page