top of page

När "antirasism" blir till verklig rasism i det svenska folkhemmet.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
jufjkk5qtfa5jv7k27ir3kx66zbj33l.jpeg

"Att försöka hjälpa utsatta etniska svenskar klassas i det nya Sverige idag som grov rasism"

Stämpel5.gif

Kampen om "Årets Stockholmare 2020" blev en tragikomisk kamp om rasism och antirasism av sanna svenska hjältar och BLM-rasister - som dåliga förlorare!

Black Lives Matter Swedens ordförande och grundare Isatou Aysha Jones var utsedd som kandidat till titeln "Årets Stockholmare 2020". Det var också Jeanette Höglund som startade organisationen "Vid Din Sida" vars hedersamma uppgift är att försöka hjälpa hemlösa människor i  vårt samhälle. Något Vänsterpartisten och BLM-bossen Isatou Aysha Jones mycket starkt ogillade och anklagade initiativtagaren Jeanette Höglund för att vara "rasist" och fått hjälp av "högerextremistiska" organisationer. Detta är den bisarra berättelsen om "Årets sämsta förlorare 2020":

 

I dagens socialdemokratiskt styrda Sverige är det bara svenskar som kan bli socialt utslagna. Invandrare och s.k. flyktingar har per automatik rätt att få bostad och direkt, från första dag, full rätt till vårt bidragssystem och välfärd även om de aldrig lagt en svensk krona i skatt. Det är av denna anledning alla utslagna, hemlösa och uteliggare idag bara består av etniska svenskar. De får inte den hjälp de behöver (och har rätt till) eftersom de inte kan dra fram rasistkortet, även om de betalat skatt hela sitt liv. Det är vad Stefan Löfven kallar "Allas lika värde"...

 

I Stefan Löfvens starka (?) Sverige, där "alla ska med", är de svenska hemlösa inte inräknade. De har inget värde. De drar ner den förskönande statistiken och ska således inte räknas som en del av befolkningen över huvud taget!  Organisationen "Vid Din Sida" vill hjälpa just dessa utsatta människor vars existens berövats av socialdemokraterna och det mångkulturella etablissemanget.

Vid Din sida” bildades av ordningsvakten Jeanette Höglund, känd från kanal 5:s tv-serie ”Tunnelbanan”, hösten 2016. Organisationen är en en opolitisk ideell förening som hjälper äldre hemlösa i Stockholm. Från slutet av oktober 2016 och fram till 2017 års slut drog de in nästan en miljon kronor, enligt en bokslutskommuniké de själva publicerat på hemsidan. Pengar som gick till socialt utslagna.

I fjol hölls en gala där artister som Shirley Clamp, Linda Bengtzing, Tommy Nilsson och Patrik Isaksson hedersamt uppträdde för att dra in pengar till de hemlösas förmån. Också oppositionspartier som Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna har gett tummen upp och berömt Jeanettes initiativ till "Vid Din Sida"

...och det är nu problemen börjar...

Ialla fall om man är svart, medlem av "Black Lives Matter", vänsterpartist och heter Isatou Aysha Jones och frivilligt råkar bo i Sverige....

Aysha Jones har gått ut på sociala medier och anklagat Janette Höglund och hennes ideella organisation bland annat för att vara "rasistisk" eftersom den -av naturliga orsaker- bara hjälper svenskar, det vill säga "vita" svenskar...

I bland annat en Facebook-video anklagar hon Jeanette för "rasism" som tar hjälp av "högerextremister" för sin högst "tvivelaktiga" organisation. Att organisationen också får lite ryggdunkar för sitt hjälparbete av oppositionspartierna är enligt Isatou Aysha Jones att "Vid Din Sida" stöttas av "högerextremistiska" partier. Det blir åter igen kusligt skrämmande när vänsterpartister inte accepterar "oliktänkande" dvs människor som inte har exakt samma politiska åsikt som de själva. Miljoner och åter miljoner människor har fått sätta livet till för just sin "olikhet" i kommunistiska och socialistiska länder, länder som Aysha Jones uppenbart sympatiserar med genom sitt arbete i Vänsterpartiet.

Att vilja hjälpa svenskar är i dagens vänsterstyrda Sverige alltså samma sak som "rasism". Alla partier till höger om Liberalerna är enligt Aysha Jones uppenbarligen "högerextrema". Dessa påståenden säger absolut inget om Jeanette Höglund eller "Vid Din Sida", men det säger mycket -väldigt mycket- om Aysha Jones, "Black Lives Matter"-rörelsen och Vänsterpartiet hon arbetar för.

 

Den intolerans och hat mot demokrati, yttrandefrihet och "svenskhet" som Aysha visar upp är riktigt kusligt skrämmande. Att vara vänsterpartist är illa nog, likaså att vara medlem i en rasistorganisation som BLM. Att vara både ock är är värsta tänkbara.

Flera framträdande vänsterfeminister har också gett sitt stöd för den färgade Aysha Jones som de anser utsätts för "strukturell rasism" av alla svenskar som

hellre tycker man ska hjälpa hemlösa svenskar än misshandla vita för sin hudfärg. För det är just precis det Black Lives Matter håller på med.

Att i organiserad form misshandla människor med annan hudfärg än den själva. Det har dykt upp många -alltför många- filmer på nätet som visar hur just vita grovt misshandlas av den "antirasistiska" BLM-rörelsen. Misshandlas för sin "felaktiga" hudfärg, precis det BLM-rörelsen påstår sig vilja motarbeta. Hur mycket svart dubbelmoral kan det bli? Den "antirasistiska" organisationen är i grund och botten den mest rasistiska organisationen av dem alla. I dagens dystopiska Sverige vill människor med stark invandrarbakgrund få oss att tro det är "rasistiskt" att hjälpa våra egna svenskar samtidigt som vi blir misshandlade just för att vi är svenskar - i vårt eget land! Hur sjukt kan det bli i ett land styrt av socialdemokrater med Stefan Löfven, Anders Ygeman, Morgan Johansson och Dan Eliasson vid rodret ivrigt påhejade av sådana som Aysha Jones?

Man måste naturligtvis ställa sig frågan varför hon (eller hennes föräldrar) frivilligt valde just Sverige då detta land med sin svenska bleka befolkning uppenbart inte tycks falla Aysha i smaken? Någon historiebegåvning om sitt nya land har hon heller inte när hon påstod att Samer var de första människorna som befolkade den skandinaviska halvön och att svenskarna (och således henne själv) anses som kolonisatörer av Sápmi ochäven de övriga delarna av halvön där samerna inte bor...

Hur gick det då med omröstningen av "Årets stockholmare 2020"?

-Jo, efter en massiv hatkampanj mot Janette Höglund och "Vid Din Sida" på sociala media av Aysha Jones tycktes ändå inte opinionen för henne vänt. När hon insåg att slaget var förlorat krävde hon att hennes kandidatur skulle dras tillbaka. Lättare dra sig ur kampen än att framstå som den förlorare hon faktiskt blev. Bli dock inte förvånad om Aysha Jones åter igen drar fram rasistkortet nu när det står klart att hon inte ens fick en % av rösterna. Detta måste naturligtvis bero på strukturell rasism...?

 

Klar segare blev inte helt oväntat (och mycket välförtjänt) Jeanette Höglund/ Vid Din Sida med över hälften av de 80 000 rösterna!

Grattis Jeanette!

Grattis "Vid Din Sida"!

Grattis Stockholm!

Grattis Sverige!

  Läsvärda länkar:  

Statsmedia nominerar grundare av våldsorganisation till ”Årets stockholmare 2020”:

(SamNytt LÄNK)

BLM-bossen Jones försökte få SR att plocka bort Vid Din Sida-Jeanette från ”Årets stockholmare”-omröstningen:

(Nyheter Idag LÄNK)

Publiken har röstat – här är Årets stockholmare 2020:

(Svt LÄNK)

aysha-jones.jpg

Aysha Jones, en frivilligt hitflyttad kolonisatör.

Bildgalleri. Dubbelklicka och svajpa:

 

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page