top of page

Den osmakliga vänstern.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
images.jpg
SVT-logo_black_rgb.png

"Vänstersympatisören Matilda Årestad gav feminismen sitt rätta ansikte!"

När vänstern gör bort sig utan att de själva förstå det.

I helgen var det P3 Guld-galan från Göteborg, som ”direktsändes” i tv under lördagskvällen. Mitt under galan så skulle priset i kategorin för årets rock/metal ut. Ett pris som gick till bandet ”Arre! Arre!” från Sveriges mångkulturella skamfläck. När bandet som gjort sig mest kända för sina vänsterextrema och feministiska åsikter skulle äntra scenen för att ta emot priset så inträffade en välregisserad PR-kupp. Det var när bandmedlemmen Matilda ”Mattis” Årestad grep mikrofonen och på typiskt vänsterblivet aktivistiskt sätt skrek ut sitt hatbudskap utan att bli stoppad av arrangörerna.

"Direktsändningen” från SVT hade enligt uppgift en fördröjning på sex minuter. En sådan fördröjning är vanlig vid direktsändningar om tekniska problem skulle uppstå. En så pass lång fördröjning som under P3-Guldgalan skulle man utan svårigheter haft gott om tid att klippa bort vänsteraktivisternas pinsamma och osmakliga PR-kupp, men så gjordes alltså inte.

Detta är en del av SVTs dolda agenda. Man lägger ut vänsterpropaganda och i bästa fall kommer man med en liten diskret ursäkt efteråt om kritiken blir för massiv

Vi minns ju alla när Jimmie Åkesson sa att muslimska slöjbeklädda kvinnor är svårare att få ut på arbetsmarknaden än svenska kvinnor (vilket de ju är), ja då tog SVT tydligt avstånd.

Då bröt man direktsändningen för att noga påtala att SVT inte stod bakom detta ”rasistiska och djupt kränkande och grovt  generaliserande uttalande” och man satte in ett extra debattprogram där man diskuterade detta extremt ”rasistiska och kvinnofientliga” uttalande.

När vänsteraktivister uppmanar folket till att bryta mot lagen genom att gömma illegala invandrare, visar upp såväl bak- som framstjärt i Tv, uppmanar att rösta kommunistiskt/socialistiskt och skriker ”-Fuck Jimmie” så väljer SVT att blunda trots sex minuters betänketid.

För att göra min poäng tydlig kan vi leka med ett tankeexperiment. Säg att Ultima Thule var nominerade till P3 Guldgalan. Redan där hade nog både journalister och Sverigevänner satt i halsen. Hade de sedan vunnit pris vore det en jordbävning i kultursverige.

Fuck feminister! Hell seger! skulle de vråla i mikrofonen med en gest som påminner om någon i behov av sjukgymnastik för sin tennisarmbåge...

 

P3 är en kanal som senaste årtiondena brottats med mycket låga lyssnarsiffror i åldersgruppen 15-35 år. Kanalen startades på mitten av 60-talet som en ren musikkanal för ungdomar men har idag helt tappat till de kommersiella kanalerna såsom Mix Megapol, Rix FM och NRJ.

I ett desperat försök att få upp intresset startades P3-Guld galan för att bringa lite glitter och glamour till P3 men lyssnarsiffrorna steg inte och SVTs tittarsiffror när de vänsterbliva har sin privata och omogna firmafest var (och är) pinsamt låga trots bästa prime-time!

Vår opartiska och obundna public service kanal har en tydlig dold vänsteragenda. Undersökningar visar att en överväldigande majoritet röstar vänster som inte återspegla det svenska folket. Inför valet 2018 hade man i nyhetssändningarna ständiga alarmerande rapporteringar om klimathotet.

 

De tre sista veckorna innan valet hade man i snitt nio klimatrapporter i veckan! Veckan efter valet hade man bara ett! (1st). Indoktrineringen lyckades och Miljöpartiet klarade med nöd och näppe 4%-spärren. Phuuu...

Det är ingen hemlighet att man bedriver en tydlig politisk agenda. Trump, Brexit och SD ska alltid vinklas negativt medan massinvandring, Greta Thunberg och mångkultur alltid ska vinklas positivt. Den skyhöga kriminaliteten eller våldsvänsterns härjningar i form av AFA eller Revolonära Fronten ska inte avhandlas alls. Locket på! Nyligen avslöjades att Socialdemokraterna påverkat BRÅs siffror när det gäller manipulering av invandrarvåldet. Något "opartiska" SVT effektivt tystade ner…

 

ArreArre är ett mediokert punkband från våldets och mångkulturens huvudstad, Malmö - Sveriges största skamfläck - med  de skönsjungande (?) flickorna Anna Palmer, Katja Nielsen, Matilda Årestad och Henrietta Edlund. Det var Matilda Årestad som skrek ut:

 

”Jag vill tacka alla som gömmer flyktingar, alla som sliter inom vården, alla som jobbar inom kvinnojourer. Ni är de riktiga hjältarna. Tack till alla som röstat rött. Fuck Jimmie!”

val-2015-svt_partisympatier.jpg

 

Hur de anställda på SVT röstade 2010. Extrem överrepresentation åt vänster. Idag är nog slagsidan än värre!

Därefter kastade hon mikrofonen på golvet i en demonstrativt handling. Lite senare tog programledaren Kodjo Akolor på ett ironiskt sätt ”avstånd” ifrån hennes handling men han gratulerade ändå henne och bandet för priset. Akolor förklarade också lite småskrattande att Sveriges Radio ”naturligtvis inte” stod bakom angreppet på Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson. Allt var naturligtvis noga repeterat och det gick knappast ta miste på ironin. Den här typen av haveri sker om och om igen hos tvångsfinansierade public service. Det är alltså ingen slump!

Jag frågar mig om SVT och SR ska få ha direktsända program överhuvudtaget med tanke på att vänsteraktivister får fullt spelrum för att sprida sina politiska agendor i något som ska vara obunden opolitisk public service?

Så är det inte dags att riksdagen säger till på skarpen mot den statsstyrda public service så vi får ett public service som inte är ett propagandaorgan för de vänsterblivna rödstrumporna? Hur som helst tvärdog ArreArres karriär innan den ens tagit fart. De borde istället fått priset för årets sämsta PR-kupp. Att ta livet av sin egen karriär genom plumpa politiska utspel tycks vara något ganska normalt inom Gap & Skrik vänstern. Nu finns det säkert de som håller tummarna för att Fredrik Norbergs önskedröm från 1992 slår in. Fan trot`...

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

Video:

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page