top of page

Crazy Horse skandalen.

...eller fylleslaget med SSU´s Anna Sjödin.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

"-Din jävla svartskalle, det är sådana som du vi inte vill ha in i landet"

ce31b8ec-e7b4-418a-9c38-73d8b78ad0d2.jfif
Stämpel9.gif
Skärmklipp 2021-01-27 19.10.53.gif

 

Anna Sjödin, då 29, är nytillträdd riksordförande för det socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU och hon spås en lysande framtid inom Socialdemokraterna...

Lyssna: Anna Sjödin / Crazy Horse
00:00 / 28:32

...men den 29 januari 2006 går allt käpprätt åt h-----e då SSU-ordförande Anna Sjödin hamnar i stort våldsamt fylleslagsmål på sunkhaket Crazy Horse i centrala Stockholm. Skandalen, som blir en av landets största och mest omtalade, är ett faktum. Som vanligt när Socialdemokrater är inblandade i denna typ av skandaler slutar det dock inte här, för Anna Sjödin trampar än idag ständigt i klaveret...

Socialdemokraternas SSU ordförande Anna Sjödin, pressekreteraren Peter Skeppström och ytterligare ett antal andra toppar inom SSU som ska vara de svenska ungdomarnas röda föredömen inom socialdemokratin festade vilt på krogen Crazy Horse vid kändistäta Stureplan. Uppenbarligen alldeles för vilt. Vid tvåtiden på natten spårade festen totalt ur. Enligt ordningsvakten Babak Jemai uppstod bråk när Anna Sjödin nekades att beställa mer alkohol i baren på grund av att hon redan då var på tok för full och vilt tumult utbryter när även Sjödins SSU-vänner blandar sig i slagsmålet.

" -Hon blev galen när hon inte fick beställa mer. Jag säger till dem att de var avvisade för ordningsstörande, men de vägrade gå ut. När jag gick iväg med hennes kompis hoppar Anna Sjödin på mig bakifrån. Hon slog mig två gånger i bakhuvudet. När jag vänder mig slår hon rakt i ansiktet, Hon vevade omkring sig och skrek könsord, svor och skrek  ”din jävla svartskalle, det är sådana som du som vi inte vill ha in i landet". Hon slet sönder tröjan, radion blev förstörd, min klocka försvann. Jag har aldrig sett en tjej veva på det sättet, hon var helt hysterisk, aggressiv och besinningslös." berättar Babak Jemai  i vittnesförhören.

" -Hon vevade omkring sig och skrek könsord, svor och skrek "jävla svartskalle"

 

Flera vittnen uppger att Sjödin var mycket aggressiv och hotfull mot ordningsvakterna. Tillsammans med en kollega höll Babak Jemai fast den rasande förbundsordföranden för det Socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU tills en polispatrull anlände. Enligt flera vittnen ska hon senare skrikigt "pittkukar" åt polismännen. Stefan Håkansson vid Södermalmspolisen berättar:  "-Hon var våldsam mot ordningsvakterna och även mot poliserna. Vi satte henne i vår bil och körde henne direk till stationen".

Massmedia hade under natten fått nys om händelsen och drevet var nu redan i full gång. Under resan till polishuset fångades den kraftigt berusade Anna Sjödin av en fotograf. Bilden spreds som en löpeld och fanns dagen efter på de flesta kvällstidningar. I dag är detta klassiska fotografi en ikonisk bild som ofta får symbolisera SSU´s fylleskandaler och det allmänt utbredda alkoholmissbruket i vänsterkretsar.

Sjödin fick tillbringa natten i fyllecellen tills hon var nykter nog att kunna förhöras. Hon misstänktes för våld mot tjänsteman och förhördes dagen efter. SSU:s pressekreterare Peter Skeppström som också var med under bråket, säger dagen efter det vådsamma bråket:

-" Vi kommer anmäla vakterna för övervåld. De var mycket brutala och hotade henne med fjäderbatong,"

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
Crazy_Horse_4582.jpg

Sunkhaket Crazy Horse där Anna Sjödin och hela SSU skämde ut sig i en rasistattack och fylleskandal!

Enligt Anna Sjödin själv ska vakterna ha kallat henne för "blont jävla slödder" vilket inget vittne dock uppmärksammat. 

Under söndagsförmiddagen när Anna nyktrat till släpptes hon av polisen. Misstankarna om våld mot tjänsteman kvarstod fortfarande enligt Bengt Hellström, stationsbefäl vid Södermalmspolisen. SSU:s pressekreterare Peter Skeppström sa till TT att Sjödin inte vill kommentera nattens händelser ännu. Hon ska först tala med en advokat. Sanningen var att hon fortfarande var så bakfull att hon knappt kunde stå på benen...

" -Vi kommer anmäla vakterna för övervåld"

 

Anna Sjödin föddes 22 april 1976 i Össeby-Garn utanför Vallentuna, I sin ungdom spelade hon fotboll, basket, handboll och tennis men det var rugby som blev hennes stora intresse. Hon deltog 1994 i fyra rugby-landskamper för Sverige.

 

Efter gymnasieskolan arbetade hon ett år på ett vårdhem i England och valde därefter även att arbeta en tid på en kibbutz i Israel.

 

Hon gick med i Socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU då hon kom hem 19 år gammal. Sjödin ville egentligen bli polis (?) men i slutet av 1990-talet flyttade hon istället till Umeå för att studera till socionom.

Hon blev distriktsordförande för SSU i Västerbotten och invaldes 2001 i SSU:s förbundsstyrelse.  Sjödin valdes enhälligt till ny förbundsordförande på SSU:s kongress i augusti 2005, sedan ordföranden Ardalan Shekarabi inte ställde upp till omval efter flera uppmärksammade skandaler (?) och diverse stridigheter inom det socialistiska förbundet.

Den 7 april 2006 åtalades hon för det inträffade på Crazy Horse:

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

En idag klassisk bild när en berusad Anna Sjödin förs till polisstationen efter en alltför blöt kväll på Crazy Horse

images.jpg

Våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, förolämpning genom rasistiska tillmälen samt egenmäktigt förfarande genom avlägsnande av en vaktbricka. Åklagaren skriver i sin stämning att SSU:s ordförande  att hon smädat Babak i dennes myndighetsutövning genom kränkande tillmälen med anspelning på hans ras, hudfärg, nationella och etniska ursprung. Sjödins motanmälan mot ordningsvakten avskrevs. Själv nekade Anna Sjödin i rättegången till allt och hävdade att det var hon som blivit misshandlad av vakterna och fått utstå smädelser som ”hora” och ”fitta”. Åklagaren yrkade på fängelse.

 

Den 12 oktober 2006 fälldes hon på samtliga punkter av Stockholms tingsrätt – förolämpningen ansågs dock som ringa – men dömdes till 120 dagsböter à 300 kronor samt skadestånd på 5 500 kronor till vakten för sveda och värk. Anna Sjödin skrev därefter i ett öppet brev till SSU-medlemmarna att hennes tro på rättssystemet varit missriktad.

Anna sa kort efteråt: "-Rättegången var ett skämt. Vi hade lika gärna kunnat låta bli att gå dit”. Domen överklagades av båda parterna, men hovrätten gav inte ens prövningstillstånd då man ansåg detta helt omotiverat.

”-Vet du inte vem jag är?” som om hon vore lite mer än alla andra."

Två månader senare, den 16 december 2006 avgick Sjödin som SSU-ordförande efter rekommendation från LO-ordförande Wanja Lundby-Wedin och krav från nio SSU-distrikt. Hon hann således bara vara högsta SSU-ordförande i strax över ett år. Samma dag tillbakavisade hon i en debattartikel alla anklagelser och såg sig istället som offer för rättsprocessen.

 

Anna Sjödin överklagade utan framgång hovrättens beslut till Högsta domstolen. Hon blev istället ansiktet åt ”den svenska försupna arbetarklassen ” som Expressens tidigare chefredaktör, Bosse Strömstedt, skrev i en uppmärksammad ledarartikel angående den påfallande utbredda alkoholismen inom socialdemokratin och de andra vänsterorganisationerna!

Även om Anna inte fälldes i domstol till fängelse så blev hennes förtroende som SSU-ordförande helt förbrukat. Hon skulle ju vara ungdomens främsta representant, ett föredöme och en

 opinionsbildare. Anna Sjödin är inget föredöme och kommer aldrig bli. Hon har inte ens haft förmågan att erkänna att hon gjorde fel, överreagerade och framställt sig själv som ett offer för rättsväsendet. Hon vägrar till och med erkänna att hon var berusad på Crazy Horse.

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
IB13.jpg

Skandalerna runt Anna Sjödin fortsatte även efter Crazy Horse men blev aldrig lika uppmärksammade. Kanske hade folket redan tröttnat på Annas fadäser...?

artikel-i-metro-5-4-2006-kungliga-tekniska-hogskolan.jpg

-Vet du inte vem jag är”, ska hon ha utbrustit till ordningsvakten som om hon vore lite mer än alla oss andra. När hennes eget åtal lades ner var hennes enda kommentar: ”Det händer alla så varför skulle det inte hända mig?". Ibland blir makten övermäktig och människor tappar helt fotfästet och förståndet. Det var vad som hände Anna Sjödin.

"En halv miljon kronor är nu plötsligt borta sisådär..."

 

2008, bara ett och halvt år efter domen av den uppmärksammade fylleskandalen inne på Crazy Horse är Anna Sjödin redan anställd, nu som rektor för Vindelns folkhögskola i Västerbotten. Som rektor bestämde hon sig att vägra Sverigedemokraterna att delta i en EU-debatt i Vasakyrkan i Umeå 6 maj 2009. Sjödin motiverade beslutet med att ”rasistiska partier” inte har i ett demokratiskt samhälle att göra och att Sverigedemokraterna ”inte är ett parti som alla andra”.

Att Anna tycks vara totalt ovetande om sitt eget partis historia är tragiskt uppenbart. Är man "ett parti som alla andra" om man tvångssteriliserat 63,000 svenskar, byggt 14 hemliga koncentrationsläger, studerat rasbiologi under 38 år, skickat 2 000 ryssar till en säker död i gulag eller aktivt hjälpt Adolf Hitler med upplåtande av enorma krigslagermagasin i Sverige?

Anna Sjödin som så många andra socialdemokrater borde verkligen läsa på, och försöka lära av sin egen historia, istället för att anklaga andra politiska partier för densamma. Varför inte börja här och nu på sajten www.s-sanningen.com, Anna?

Men det slutar inte där utan hon envisas tappert att fortsätta klanta till det med den ena fadäsen efter den andra. På Vindelns Folkhögskola där Anna Sjödin alltså nu är rektor fanns en fond på 500.000 kronor, pengar som skulle gå till eleverna i form av stipendier till kurser, studieresor m.m.

Styrelseordföranden socialdemokraten Bo Brydsten har överlåtit pengarna till den före detta SSU ordföranden Anna Sjödin, att förfoga över dessa pengar. Efter det har ingen sett röken av pengarna för nu är pengarna plötsligt helt borta.

 

De har istället gått till ”inredning” och ”renovering” och revisorerna är naturligtvis starkt kritiska. Blev Du förvånad? En halv miljon kronor bara plötsligt borta, si så där…

Anna påstår att "pengarna har gått till att byta tak, köpa möbler och annat, motorsågar och datorer till exempel". Av de över 500 000 kronor som fanns i fonden i början av 2018 fanns vid årsskiftet inget kvar.

Landstingsrevisorn Moderaten Christer Fessé säger uppgivet; "-Där var det noll. Nu måste man se till att pengarna återförs till fonden".

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
060129_anna_sjodin_edited.jpg

Bilden vi alltid kommer minnas av Anna Sjödin: Blåslagen och bakis på pressträffen där hon skyller ifrån sig allt...

År 2009 invaldes Anna Sjödin i Svenska Rugbyförbundets styrelse och året efter 2010, alltså fyra år efter fylleskandalen, släpper Anna Sjödin tillsammans med Thomas Hartman boken "Vem bryr sig". Boken handlar om olika människoöden som på ett eller annat sätt råkat illa ut och hamnat i kläm mellan olika myndigheter i byråkratins Sverige. I boken tas, av en ren händelse, fyllebråket på Crazy Horse upp i ett långt kapitel som närmast kan beskrivas som en enda lång fyllespya av ursäkter, bortförklaringar, svepskäl och undanflykter. Allt som hände inne på Crazy Horse tycks vara en noga planerad komplott av vita medelålders män med extremt sort sossehat och underförstått är alla krogvakter är våldsamma kriminella gangsters med stort kvinnoförakt och allvarliga missbrukarproblem.

 

Kapitlet om Anna Sjödin ska försöka ge sken av en objektiv bedömning, skrivet av journalisten Thomas Hartman, vad som egentligen hände inne på Crazy Horse. Det blir dock inte speciellt trovärdigt när Thomas Hartman också är en Socialdemokratisk politiker kanske mest känd för att 2004 tvingades lämna flera politiska uppdrag för Socialdemokraterna i Umeå kommun då han på skattebetalarnas bekostnad köpt in datautrustning till ett värde av nästan 80 000 kronor, diverse kostsamma flygresor samt en mobiltelefon för nästan 10 000 kronor. Utrustning som skulle användas i Hartmans uppdrag i ett kommunalt bolag, vilket bara omfattade fyra timmar per vecka. Bokens trovärdighet sjunker till slut till under nollpunkten när man gräver lite djupare och det då visar sig att denne Thomas Hartman är Anna Sjödins man! Så bokens titel "Vem bryr sig" blev faktiskt relevant för inte någon tycktes faktiskt bry sig. Den blev inte någon kioskvältare, inte ens bland vänsterkvinnorna inom den socialistiska försupna svenska arbetarklassen.

 

Anna Sjödins fylleskandal gjorde att hon blev kortvarig inom SSU även om hon fortfarande uppenbarligen sympatiserar med socialisterna. Det är oroväckande märkligt hur många kvinnor inom socialismen och övriga vänsterrörelser som har uppenbara problem med alkoholen, som ljuger, skyller på andra och fifflar med andras pengar för egen vinning, även om Anna inte på långa vägar kommer upp i kontokortsgurun Mona Sahlins division! Dit har Anna lång väg kvar, men vem vet…

För det tycks ju vara mer regel än undantag, kanske en nödvändig merit inom Socialdemokraterna, att man måste fiffla och ställa till med skandaler inom det ”arbetarparti” som partiledaren idag kallar "ett anständigt parti”. Tänkvärt är också att Anna Sjödin, nu Anna Hartman Sjödin, sedan 2008 alltså är folkhögskolechef på Vindelns Folkhögskola, samma folkhögskola där den vänsterextrema organisationen Expo håller utbildningar för "antirasister". Antirasisterna och åsiktsmaskinerna i Expo har alltså gett sin förlåtelse till den personen som skrikit rasistiska tillmälen och grovt uttryckt sin avsky och rasism mot en utrikesfödd ordningsvakt. Kan den socialistiska dubbelmoralen bli värre...?

Men har vi riktig otur kanske Anna Hartman Sjödin dyker upp inom politiken igen. Bäva månde Sverige...

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

 

   Källa:   

"Svenska skandaler" (2014) av Mikael Bergling och Fredrik Nejman.

"Vem bryr sig" (2010) av Anna Sjödin och Thomas Hartman

 

  Video:  

"Häng me´på party! Häng me´på fest! SSU festar bäst!" SHA-70 (LÄNK)

 

Video:

 

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page