top of page

Blir Sverige fantastiskt igen?

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

"Allt var möjligt. Inget var omöjligt.

Sverige var fantastiskt!"

...men så skulle allt förändras…

Stämpel5.gif

”-Anders, när ska tiggarna åka hem” ?

 

Det var min granne som tittade upp över den höga häcken när jag rensade ogräs i sommarvärmen. ”-Anders, när tror du tiggarna ska åka hem?", upprepade han. Det var sommaren 2015 och hela vårt avlånga land hade kulturberikats av hitresta tiggare som nu satt som entrévärdar utanför varje svensk matbutik och mummlade "Häjj-häjj". Min granne som var pensionär och socialdemokrat -båda sakerna sedan lång tid tillbaka- trodde att det hitresta tiggeriet bara var en tillfällig trend, något som snart skulle försvinna, att Sverige snart skulle bli ”normalt” igen. Jag försökte förklara att detta är nu den nya svenska samhällsbilden. Tiggeriet är inget som plötsligt kommer försvinna. Detta är det nya Sverige!  ”-Välkommen till verkligheten” svarade jag honom tillbaka...

"Det gamla trygga Sverige kommer aldrig mer tillbaka"

 

Min granne såg först förskräckt ut och skrattade till nervöst då han inte visste om jag skojade eller talade allvar. Det var då det plötsligt slog mig, den hemska tanken hur naiva svenska folket blivit. Människor som tror att de en vacker dag plötsligt vaknar upp till det Sverige Olof Palme en gång talade så varmt om. Att vi en vacker dag plötsligt vaknar upp till ett Sverige utan tiggare, utan muslimska böneutskrik eller utan ständiga bilbränder, dödsskjutningar och våldtäkter.

Att vi skulle vakna upp till det trygga, solidariska och homogena Sverige alla 50+are fortfarande minns. Ett Sverige utan tvångsbeslöjade kvinnor, gruppvåldtäkter eller dödsskjutningar. Ett Sverige där det värsta som hände var när raggarna nere på Folkets Park drabbade samman till tonerna av Eddie Meduza efter de druckit lite för många Pripps Blå. Glöm det! Det gamla trygga Sverige kommer aldrig mer tillbaka. Du kommer aldrig mer vakna upp i det svenska paradiset som inte för så länge sedan fanns. Åtminstone inte i detta jordelivet…

Vi är många svenskar som fortfarande minns den populära T-shirten med den blågula texten ”Sverige är fantastiskt” och det var något vi faktiskt menade. Sverige var fantastiskt! Malmindustrin i norr gick på högvarv. Textilindustrin i Borås och varvsindustrin i Uddevalla likaså.  Bilindustrin med Saab i Trollhättan och Volvo på Hisingen var våra största och stoltaste slagskepp. Electrolux, Stiga, Husqvarna, Scania, Facit, Ikea och Atlas Copco var andra framgångsrika företag vi kände stolthet för.

-Sverige var fantastiskt!

På tennisbanan sopade Björn Borg skjortan av motståndarna och i skidbacken var Ingmar Stenmark kung! Det kördes Formel-1 på en småländsk torvmosse och inte långt därifrån kunde en excentrisk man, vid namn "Big Bengt", bygga vilda västernstaden High

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
sverige-aer-fantastiskt-kampanjen-fraan-1975-var-en-turne-i-samarbete-med-sveriges-turistt

Chaparral – mitt i den mörkaste smålandsskogen! Allt var möjligt. Inget var omöjligt. -Sverige var fantastiskt!

 

Under fyra sommarveckor stannade landet av, när hela befolkningen tog semester samtidigt och på campingplatserna började svensktillverkade husvagnar som Polar, Cabby och Kabe trängas med de traditionella tältcamparna. Från transistorradion hördes en ny svensk popgrupp sjunga på engelska och de tycks ha tagit sitt konstiga namn från en fiskkonservfabrik. Bisarra ord som ”gruppvåldtäkt”, ”ensamkommande”, ”gängskjutningar”, ”hedersvåld”, ”bilbränningar”, shariapoliser” eller ”böneutrop” existerade inte. (Inte än i alla fall) Vi var bäst! Sverige var fantastiskt!

...men så skulle allt förändras…

Någon gång under 80–90-talet skulle man plötsligt radikalt lägga om kursen för konungariket Sverige. Någon bestämde utan folks vetskap, inflytande och godkännande att Sverige skulle förvandlas till oigenkännlighet. Man påstod att hela vår välfärd snart skulle kollapsa, att hela vårt välfärdssamhälle snart skulle vara ett minne blott om vi inte blev betydligt fler invånare väldigt, väldigt snabbt. Vi skulle råka ut för en total systemkollaps inom en snar framtid påstods det från politikerna men det fanns tack och lov hjälp att få från den annalkande och oundvikliga samhällskatastrofen. Lösningen på de fruktansvärda samhällsproblemen politikerna påstod sig se i sin spåkula (men som ingen annan kunde se minsta tecken på) stavades; massinvandring!

"Sverige var fantastiskt! ... men så skulle allt förändras"

 

Genom att ta hit redan extremt högutbildade och kvalificerade (?) människor från tex Irak, Somalia, Eritrea och Afghanistan skulle de ta de jobb som politikerna påstod vi svenskar inte längre ville ha. Invandringen var lösningen på ett problem som aldrig fanns (och aldrig funnits!). Invandrarna skulle nu jobba i vår sjukvård, köra våra bussar, ta hand om våra gamla, städa våra offentliga inrättningar och laga vår mat, ja allt sådant som politikerna påstod vi svenskar inte längre klarade av eller inte ville arbeta med.

 

Sverige var i skriande behov av denna arbetsamma och högutbildade arbetskraft påstod makthavarna trots att vi redan hade en arbetslöshet som var betydligt högre än när Sverige faktiskt var fantastiskt…

Man byggde om hela bidragssystemet så det inte längre lönade sig att gå till arbetet, man kunde nu lika väl leva på statens bidrag. Det generösa bidragssystemet spreds som en löpeld ner till fattiga länder och snart började hundratusentals människor välla in över gränserna och leva i vårt land. För att klara den extrema anstormningen massproducerades stora förortsområden där alla de nyanlända skulle bo.

Att klumpa ihop de hitkomna till samma områden hade många fördelar. De kunde lättare bevara sina egna gamla traditioner, sin kultur, sin religion, sin syn på kvinnor, svenskar och västvärlden, och sitt språk. De slapp bli en del av det land de frivilligt valt flytta till.

Nackdelen var att de inte blev de hårt arbetande skattebetalande svenskar vi… förlåt… politikerna trodde de skulle bli. Vi hade bara flyttat hela Mellanösternkonflikten hit. Den konfliktzon mellan öst och västvärlden, mellan judendom och islam, mellan kristna och

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
sverige-aer-fantastiskt-kampanjen-fraan-1975-var-en-turne-i-samarbete-med-sveriges-turistt

muslimer, som vi tidigare bara sett på tv-nyheterna kunde vi nu se utanför lägenhetsfönstret.

Snart började det ställas krav från de frivilligt hitkomna på moskéer, böneutskrik, halalslaktat kött, koranskolor, slöjtvång och könsseparerad skolundervisning. Kriminaliteten i form av balkongkastning, könsstympning, gruppvåldtäkter och bilbränder råkade bli en liten bieffekt i dessa ghettoområden. Det var dock inget vi fick prata högt om. Ordet problem uttalades nu "utmaning" och kunde rättfärdigas med den så nödvändiga ”kulturberikningen”. Plötsligt hade vi skapat ett parallellsamhälle vi inte ville ha…eller rättare sagt.. ett parallellsamhälle vi inte vågade kännas vid...

 

Begreppet ”Sverige är fantastiskt” började bli ren och skär ironi! ”Sverige är fantastiskt” var något man nu sa när något var riktigt, riktigt sjukt i det nya svenska mångkulturella samhället! Hur kan exakt samma uttryck få så helt skild innebörd på bara några få årtionden? Varför gick allt så fel..?

 

När folket under 90-talet äntligen vågade se den negativa och farliga utvecklingen i dessa utsatta områden var det redan för sent. I stället för att erkänna sina politiska misslyckande skulle alla som protesterade mot den mångkulturella samhällsutvecklingen bli kallade för rasister, nazister och främlingsfientliga. Alla som protesterade eller berättade om hur det egentligen såg ut i förorten skulle tystas ned. Sanningen blev plötsligt socialismens värsta fiende och hela det vänsterliberala media-etablissemanget följde blint med.

På tidningsredaktioner lång ifrån förorten satt journalister på Aftonbladet och Expressen och skrev spaltkilometer med hat och hot mot alla svenskar som inte såg massinvandringen som räddningen på den påstådda samhällskollapsen. Alla som inte marscherade i takt med socialismens nya mångkulturella Sverige fick epitet som rasister, nazister, fascister, främlingsfientliga, lågutbildade bondtölpar etc av det politiskt korrekta storstads-vänsteretablissemanget. En ny uppdiktad och skönmålad version av Sverige målades upp och alla indoktrinerade svenskar fick bara se den alternativa sanningen. Allt annat var rasism! Sverige började bli riktigt otäckt ”fantastiskt”!

"Det finns idag dussintals områden där få svenskar kan, vågar, eller får bo kvar."

 

De politiskt korrekta journalisterna och opinionsbildarna bestämde vilka som var de goda och vilka som var de onda. De goda var alltid vänster. De goda var alltid de som försvarade massinvandringen - även dess negativa effekter. Våldet i förorten var ju naturligtvis den svenske vita mannens fel. Gruppvåldtäkter i förorten kunde ju precis lika gärna utförts av svenska killar. Våldtäkterna blev egentligen inte fler – det var bara anmälningsbenägenheten bland invandrarkvinnor som ökade!

 

Vandalismen var inte heller högre i ghettona, det var bara högerpopulisterna som påstod att så var fallet. Bilbränderna i förorten var egentligen samordnade attacker av Sverigedemokrater osv. Våld, hot och kriminalitet var inte alls något dåligt, tvärtom, det var en nödvändig "kulturberikning" för oss svenskar så länge det kom från den goda sidan! Sverige blev nu på allvar oroväckande otäckt farligt ”fantastiskt”!

Det finns idag dussintals områden där få svenskar kan, vågar, eller får bo kvar.

Områden som helt domineras av muslimer och deras kultur och värdegrunder.

Områden som inte längre kan betecknas som svenska.

Områden där polis och myndigheter helt tappat kontrollen.

Områden där svenskar kvinnor trakasseras för sina kläder.

Områden där svenska flickor ständigt kallas svennehoror.

Områden där svenska pojkar misshandlas för de är ”svennar”

Områden där barn trakasseras för familjen har hund eller deras mammor inte bär slöja.

Områden där shariapoliser kontrollerar och sharialagar följs i skymundan.

Områden där muslimska böneutskrik sker varje fredag där det proklameras att Allah är den ende rättmätiga guden. Där det varje fredag skriks ut över våra svenska städer på ett främmande språk ”Allahu akbar” -samma fras terrorister och självmordsbombare skriker sekunden innan de frivilligt avslutar sina liv för att mörda oss!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
sverige-aer-fantastiskt-kampanjen-fraan-1975-var-en-turne-i-samarbete-med-sveriges-turistt

Dessa områden blir bara fler, större och farligare för varje år. Vi har aldrig sett ett enda av dessa områden blir mindre eller tryggare. Vi ser inte ens tillstymmelse till avmattning. Islamiseringen pågår i alarmerande fart, så fort att vi inte ska hinna med att skrika stopp. Så fort att det sovande folket inte ska hinna vakna innan allt är försent...

Såren den socialdemokratiska regeringen åsamkat Sverige kommer aldrig läka. Såren är här för att stanna, bli större och värre och till slut ta livet ur Moder Svea. Då det i högsta grad är nyanlända, kriminella och människor med låg eller obefintlig utbildning som röstar för socialism är det också av högsta vikt att dessa grupper fortsättningsvis ska leva gott av vår välfärd, så de fortsätter röstar rött och rätt. Svenskarna får komma i andra hand. Det är viktigare att dessa grupper ständigt ökar i större grad än vad svenskarna hinner yngla av sig, än riskera förlora makten. Hur det går i framtiden för de etniska svenskarna är för maktbesatta socialdemokrater totalt ovidkommande.

Titta bara på Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU som redan idag kan betäckas som en rent muslimsk organisation. I Skåne har radikala muslimer redan tagit över hela SSU. Dessa är morgondagens ”svenska” socialdemokrater. Morgondagens makthavare. Vi har redan sett hur socialdemokratiska afrikaner sprider hat och lögner om andra partier, senast under valrörelsen 2018. Vi har redan sett socialdemokrater som vägrar hälsa på svenska kvinnor just för de i deras ögon är orena varelser. Vi har redan sett hur shariaföreträdare styr i våra domstolar. Inget kan (eller kommer) kunna stoppa islamiseringen av Sverige. Detta har socialdemokraterna redan sett till då de skrev under Barcelona avtalet. Ett avtal som ger muslimer full rätt att ta över Sverige när de väl är i majoritet, en process som redan är i full gång. Uträkningar visar att svenskarna är i evig minoritet redan om 3 årtionden. Hur gör vi då? HUR GÖR VI DÅ?

"Hur det går i framtiden för oss etniska svenskar är för socialdemokrater totalt ovidkommande"

 

De barn som idag ligger på BB kommer således dö i en muslimsk styrd stat! Det kanske inte är vad du vill men handen på hjärtat, var det inte detta du röstade för? Låter det för osannolikt för att vara sant? Ok, se dig omkring! Kan Du se några tecken på det motsatta?

Hur många ghettoområden har minskat eller försvunnit de senaste 25 åren? När har den muslimska befolkningsökningen avstannat eller minskat? När har antalet moskéer, böneutskrik eller andra muslimska krav minskat i antal? Hur har statistikkurvan över kriminalitet, våldtäkter, sexofredanden eller bilbränder sett ut i Sverige sedan 1970-talet då Sverige faktiskt var fantastiskt?

Dessa sår som socialismen orsakat Moder Svea kommer aldrig läka! De kommer sprida sig ännu mer, vi ser det varje dag. Moder Svea är sjuk -dödligt sjuk- och vi naiva svenskar sitter bara still och tittar på. Vi går till valurnan vart fjärde år och ger vårt godkännande att den skrämmande samhällsutvecklingen ska fortsätta som inget hänt, istället för att försöka göra Sverige fantastiskt igen.

Vi ser katastrofen komma mot oss men det sovande folket reagerar inte.  Vi har levt i ett så tryggt och säkert land så länge att vi blivit fredsskadade. Vi har indoktrinerats med vetskapen att konflikter är något man bara ser på TV-nyheterna. När vi nu kan se samma konflikter utanför vårt fönster är det enklast att bara dra ner gardinen och låtsas som om katastrofen ska försvinna. Vi sitter tysta och accepterar att islam kommer att ta över. Vi alla vet det innerst inne men vi vågar inte erkänna det – inte ens för oss själva. Enklare att blunda och skylla allt på något annat parti som aldrig ens fått chansen att vara med och bestämma utvecklingen.

Inom 30 år är katastrofen ett faktum. Då är allt redan för evigt försent!

0722bc2771cfe7dd4a81c70beda87e50_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
sverige-aer-fantastiskt-kampanjen-fraan-1975-var-en-turne-i-samarbete-med-sveriges-turistt

Kan du då kunna se dina barnbarn i ögonen när de traskar iväg till koranskolan iklädda i en tvångsslöja? Hur ska Du då förklara att Du inget ville göra? Att Du inte trodde det skulle bli så trots att alla tecken bevisade motsatsen? Att Du helt enkelt inte vågade! När ska Sverige åter bli fantastiskt? Varför nämner inte våra politiker några tidsramar när alla problemen ska vara lösta? När ska tiggarna åka hem? När ska bilbränderna upphöra? När ska våldtäkterna sluta? När ska dödsskjutningarna och gängkriminaliteten försvinna? När ska Sverige åter bli fantastiskt? Har Du hört någon politiker nämna dessa tidsramar?

Imorgon kommer min granne återigen bli lika förvånad när han åker till Coop och tiggaren fortfarande sitter kvar. Tio år har nu gått. ”-När ska tiggarna 

åka hem, Anders”? Hör jag honom fortfarande säga i mitt huvud. Jag glömde väl inte säga han är en naivt blåögd indoktrinerad socialdemokrat som fortfarande tror på Olof Palmes visioner om det utopiskt trygga solidariska folkhemmet? Han är dock inte ensam. 25-30% av svenskarna lider av exakt samma åkomma. Du kanske också är en av dem? Då ställer jag samma fråga till dig; När ska Sverige bli fantastiskt igen?

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Kommentarsfält:

  • 4F
  • 4I

// Anders Johansson.

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page