top of page

 Normaliseringen av kommunismen måste stoppas!

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
a4.jpg
3-2.gif
Stämpel5.gif

"Hatet från vänstern tillhör vardagen för de som värnar sitt land och ser negativt på ökad kriminalitet, våldtäkter, hederskultur, gängkriminalitet"

Det nya normala borde vara helt onormalt i ett friskt Sverige!

 I åratal, kanske decennier, har normaliseringen av kommunism, en ideologi som förtryckt och mördat miljontals människor, pågått i Sverige. Kommunismens avskyvärda brott, våldet, dödandet och förföljelsen av oliktänkande har getts alltför liten plats i den svenska skolans historieundervisning. "Intellektuella", artister, skådespelare och skribenter har romantiserat en människofientlig ideologi och flörtat med dess symboler, ikoner och slagord.

 Utan att protestera har vi som är anständiga sett kommunismens språkbruk med krigs och kampmetaforer smutsa ned och förgifta det offentliga rummet. Kommunismens väl beprövade metoder och strategier - att förtala, förfölja och utesluta oliktänkande - förpestar idag tillvaron för många borgerliga politiker och debattörer. Många Sverigevänliga debattörer blir med jämna mellanrum anklagad för att vara psykiskt sjuka - en välbekant kommunistisk retorik. Hat från vänstern tillhör sedan länge vardagen för de som värnar sitt land och ser negativt på ökad kriminalitet, våldtäkter, hederskultur, gängkriminalitet eller övrig kulturberikning som förstört vårt en gång så trygga nation.

"Kommunismens väl beprövade metoder och strategier 

- att förtala, förfölja och utesluta oliktänkande - 

förpestar idag tillvaron för många borgerliga politiker och debattörer"

 

Nyligen fick vi en vice talman med hemhörighet i ett parti med rötter i kommunismen. När Lotta Johnsson Fornarve (v) gick med i partiet hette det fortfarande Vänster Partiet Kommunisterna (VPK). Inte förrän en bit in på 1990-talet släppte Vänsterpartiet taget om begreppet "kommunism" och man hade ogenerat massmördaren Lenin (fullt jämförbar med Adolf Hitler) på sina valaffischer långt in på 70-talet! Så djupt rotad är den kommunistiska ideologin i Vänsterpartiets självbild.

 

Dess ledare har upprepade gånger hyllat kommunistiska diktatorer - så sent som 2013 gratulerade Jonas Sjöstedt Maduro till segern i Venezuela. Den kommunistiska drömmen i Venezuela slutade, som det alltid gör med kommunistiska drömmar, i en mardröm för befolkningen: matbrist, svält och kraftigt ökad barnadödlighet. När vänsterliberala SVT gör reportage från landet är det alltid imperialismen, oljepriset eller fallande valutakurser som tycks vara anledningen till landets kollaps, inte dess politiska vänsterstyre!

I januari 2019 lyckas moderaten Arba Kokalari – som kandiderar i EU-valet – under ett besök i Bryssel filma från korridorerna där EU-parlamentsledamöter för den socialistiska och kommunistiska vänstern (GUE/NGL-gruppen) sitter. En av ledamöterna som sitter i korridorerna är Vänsterpartiets Malin Björk tillsammans med ledamöter från bland annat det extremistiska tjeckiska kommunistpartiet och ett marxist-lenistiskt parti från Cypern. Under den korta filmen pekar Arba Kokalari på affischer där Lenin och Marx hyllas, med Oktoberrevolutionen och Che Guevara. Den klassiska kommunistsymbolen Hammaren och skäran susar också förbi. Även ett mer modernt exempel på socialistisk/kommunistisk despot ges – avlidne venezoloanske ledaren Hugo Chávez finns uppsatt på bild. Att massmördarideologin kommunismen fortfarande hyllas i Vänsterpartiet sår helt klart!

 Jag ser vänner i flödet som gläds åt att vi har en vänsterpartistisk vice talman, vänner som är homosexuella, vänner som lider av psykisk ohälsa, och jag förskräcks! Hur kan ni vara så historielösa? Kommunismen har förföljt både homosexuella och psykiskt sjuka. I ett kommunistiskt kollektivistiskt paradis finns det ingen plats för individuella avvikelser. Det som gäller är rättning i ledet.

"Kommunismen har förföljt både homosexuella och psykiskt sjuka.

I ett kommunistiskt kollektivistiskt paradis finns det ingen plats för individuella avvikelser"

Under Stalin straffades homosexualitet med fem års straffarbete. Så sent som 1981 straffades författaren Gennady Trifonov med fyra års straffarbete för att han spridit dikter med homoerotiskt innehåll. Först efter Sovjetunionens fall, 1993, avskaffades lagen som förbjöd homosexualitet. Av världshistoriens 10 värsta massmördare och diktatorer är 8 kommunister. Kommunismen uppskattar man har avrättat över 150 miljoner människor, därefter fascismens ca 10 miljoner och nazismens ca 6 miljoner. Vilken politisk ideologi talas det mest om med ren avsky i svensk vänsterliberal media? Knappast den överlägset värsta!

I dagens upplysta Sverige sitter uttalade kommunister såsom Sven Wolter, Åsa Lindeborg eller Henrik Shyffert tillsammans med artister som Rebecca & Fiona, Mikael Wiehe eller Timbaktu och får obegränsat media utrymme för sina politiska åsikter utan en enda motfråga eller motargument från obundna och opolitiska public service!

Vi behöver folkbildning angående kommunismens fasansfulla historia. Kommunismen hotar inte bara det privata ägandet, åsiktsfriheten och individens frihet. Den hotar människors liv. Att var tionde svensk fortfarande går till valurnan vart fjärde år och lägger sin röst på denna mördarideologi bevisar att vi har långt kvar. Skola och utbildning är vårt framtidshopp. Låt aldrig det onormala bli ett normaltillstånd i vårt Sverige! Kommunism, socialism och islamism är idag det absolut sista Sverige behöver om vi någonsin åter kommer bli det trygga välfärdssamhälle vi en gång var och som vi fortfarande drömmer om.

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page