top of page

Vad är sant eller falskt i de vänsterblivnas värld?

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Falskt3.gif

"Våld, kriminalitet, dödsskjutningar och laglöshet ska inte längre ifrågasättas – detta är det nya normaltillståndet i mångkulturens Sverige"

När sanning blir till lögner – och lögner blir till sanning!

Idag lever vi i ett debattklimat där sanningar blir till lögner och lögner blir till sanningar. Vår yttrandefrihet har idag inskränkt sig till extremt smala åsiktskorridorer där villkoren dikteras av det vänsterliberala etablissemanget och av PK-media.

Har du åsikter om den skrämmande samhällsutvecklingen som inte går hand i hand med de vänsterblivna har du heller ingen rätt att få din röst hörd längre. Tidningsredaktioner ratar insändare där ”fel” åsikter uttrycks. Våld, kriminalitet, dödsskjutningar och laglöshet ska inte längre ifrågasättas – det är normaltillståndet i mångkulturens Sverige. Något positivt och bra – en kulturberikning som går med vinst - lite längre fram!

Du blir kallad ”rasist” och ”främlingsfientlig” om du vågar kritisera det nya sjuka Sverige. Gammelmedia med Aftonbladet och Expressen i spetsen har blivit synonymt med indoktrinering av det svenska folket. Under senaste decennierna har man tex pixlat dömda kriminella med ”fel” hudfärg samtidigt som man har hängt ut nordbor med namn och bild bara på blotta misstanken om ett brott.

"Du blir kallad ”rasist” och ”främlingsfientlig” om du vågar kritisera det nya sjuka Sverige"

 

Ett skrämmande exempel hur svenska folket ska indoktrineras in i det nya mångkulturella Sverige är den vänsterextrema tidningen Metros s.k. ”Viralgranskare”.

Viralgranskaren ska lite godtyckligt bestämma vad som är rätt och fel i dagens samhälle. Genom att ”granska” olika artiklar, inlägg eller bilder i sociala media såsom tex Facebook sätter man sedan stämplar i form av ”Falskt” eller ”Sant” på artiklar. Dessa stämplade artiklar sprids sedan på sociala media främst inom vänsterextrema kretsar och andra Sverigefientliga miljöer.

De som arbetar inom Metro och Viralgranskaren är eller har varit i extremt hög grad aktiva inom den vänstervridna politiska falangen. Vänstern, miljöpartiet och FI tycks vara överrepresenterade på tidningsredaktionen.

Om man nu skulle ha den dåliga smaken att titta in på Viralgranskarens sajt och går igenom deras stämplade artiklar finner man snabbt ett politiskt korrekt mönster: Artiklar som är besvärande för vänsterpartierna är nästan alltid stämplade som ”Falskt” medan liknande artiklar för högerpartierna (inkl. Sd) nästan alltid är stämplade som ”Sant”. Helt naturligt om man kommer från gap & skrik-vänstern men stämmer det överens med verkligheten? Den verklighet som journalisterna på Metro aldrig vågar möta face to face?

Ett exempel var det inlägg som dök upp på Facebook två månader innan valet 2018 och som påstod ”fakta” om SD´s politik. Bl.a. stod det att Sd skulle utrota invandrare och bygga koncentrationsläger. Artikel gjorde kopplingar till Hitler etc.  Inlägget skickades till ”Viralgranskaren” men vad tror ni hände? Inget! Inlägget fick cirkulera oemotsagt och dagen efter valet var inlägget som av en ren händelse borta från Facebook…

Också när socialdemokratiska politiker spred falsk information på arabiska, persiska och somaliska om Moderaterna och Sverigedemokraterna var Viralgranskaren plötsligt inte så intresserade att granska dessa allvarliga lögner…

Ett annat exempel är det inlägg som sa att Socialdemokraterna vill införa muslimska helgdagar. Inlägget fick stämpeln ”Falskt” av Viralgranskaren trots att Carin Jämtin (S) själv gick till val på just denna fråga med en egen valaffisch i frågan. Också Socialdemokrater i Alvesta har föreslagit att den svenska skolan måste rätta sig efter muslimska helgdagar och högtider…

"Inlägget fick stämpeln ”Falskt” av Viralgranskaren trots att Carin Jämtin (S) själv gick till val på just denna fråga med en egen valaffisch"

 

Exemplen på att Viralgranskaren lite godtyckligt stämplar andras artiklar och åsikter efter deras egna vänsterextrema åsikter är många. Ibland när man är uttråkad hittar man på lite egna artiklar. Exemplen är många. Alldeles för många!

 

Ett komiskt exempel var när vänsterviralerna stämplade ett inlägg i Facebook gruppen ”Min Åsikt”. Artikeln var hämtad från författaren Katerina Janouch sida och handlade om ett förslag med namninsamling från miljöpartisten Maria Ferm som handlade om att kommuner måste kunna tvångsinlösa bostäder för att klara den akuta bostadskrisen för alla nyanlända. När Maria själv insåg hur dumt formulerad hens text var togs den bort men 5 personer hade redan hunnit skriva under och många fler hade tagit skärm dumpar på namninsamlingen! Metro, Viralgranskaren och Miljöpartiet har lagt ner mycket arbete att försöka sopa igen spåren efter Maria Ferms fadäs…

”Min Åsikt” skrev också en artikel om hur SVT medvetet klippt ihop ett inslag om Greta Thunberg så att det skulle se ut som hon talade inför en fullsatt kongress på ett klimatmöte när hon i själva verket talade inför tomma stolar. Till illustrationsbilden på Greta hade man satt stämpeln ”Falskt” vilket tydligen upprörde vänsterviralerna som skrev att Facebook gruppen ”missbrukat” Viralgranskarens stämplar! Man anser sig alltså har tagit ensamrätt att bestämma vad som är sant och falsk! Uppmärksamheten kring artikel på ”Min Åsikt” om SVTs fusk gjorde att inlägget nått ut till över 400,000 personer! Tacka Viralgranskaren för det!

Ett annat exempel var Athena Farrokhzads hatiska tweed som skärmdumpades och spreds på sociala medier. Idag något år senare är denna tweed stämplad som "Falsk" när kommentarerna om Athenas svenskhat inte längre gick att undanröja. Bli icke förvånad om (när?) Viralgranskaren falskstämplar Özz Nujens, Magnus Bertnèr eller Henrik Shyfferts alla hotfulla och avskyävärda tweed. Viralganskarna har ett otacksamt arbete att hitta på alternativa sanningar och sopa igen spåren när kultureliten sitter och fylletwittrar sent om nätterna på Cafe Opera...

...ett otacksamt arbete att hitta på alternativa sanningar när kultureliten fylletwittrar om nätterna på Cafe Opera...

…och det är just här det börja bli allvarliga demokratiska problem med yttrandefriheten i det nya sjuka Sverige.

Vem har bestämt att en liten grupp vänsterblivna ska bestämma för dig vad som är rätt och fel?

Vem har bestämt att den politiskt extrema tidningen Metro har fått ansvaret att indoktrinera svenska folket vad som är korrekta åsikter?

Hur kan ett globalt multinationellt företag som Facebook samarbeta med dessa? Vi vet sedan tidigare att Socialdemokraterna gjort kraftiga påtryckningar på Google (Facebooks ägare) att försvåra "känsligt" material på nätet.

Vad skulle hända om alternativ media började med samma sak? Skulle gap & skrik-vänsterns sitta tyst och stilla då?

 

Att en grupp vänsterblivna Sverigehatare sitter på en unken tidningsredaktion långt ifrån dagens verkliga Sverige och bestämmer vad som är rätt och fel är som om djävulen själv skulle predika guds ord i kyrkan.

I en enkät som Nyheter Idag har gjort fick läsarna frågan om man litar på Viralgranskarens uppgifter.

97% svarade nej!

Fan tro`t!

Uppdaterat: Metro har nu gått i konkurs...

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

Bildgalleri:

 

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page