top of page

Riv (S)tatyerna !

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
edward-colston-staty.jpg
DLF661.gif
4-2.gif

" Börja med att riv alla era egna rasistiska statyer innan ni ger er på våra botaniker och barnboksförfattare"

Nu på lördag den 27 juni ska vänsterextremister från den våldsverkande organistaionen Anti Faschistiskt Aktion (AFA) samlas i Linnèparken i Växjö för att riva en staty av stadens (-ja, hela Sveriges) stolthet: Carl von Linnè!

 

Anledningen är att vänstersvansen AFA nu går i samma fotspår som den svarta rasistorganisationen ”Black Lives Matters ” (BLM) och har fått för sig att den världsberömda botanikern Carl von Linné skulle vara en ”rasist” och detta gäller även deras andra hatobjekt såsom svenska barnboksförfattaren Astrid Lindgren; Gustav III eller Louise De Geer. Vår svenska historia och vårt kulturarv är nu allvarligt hotat och under attack av Vänsterpartiet och deras våldsamma anghang inom AFA/BLM. Varför tar ansvariga partier inom vänstern (V, F!, S & Mp) aldrig ansvar för sin egen odemokratiska och rasistiska våldssvans? Varför tar personer som röstar på dessa partier aldrig ansvar vad sin politik för med sig i det svenska samhället?

AFA uppmanar till samling för att förstöra statyer av Carl von Linnè nu på lördag. Bland annat uppmanar man ska maskera sig för ansiktet (knappast ansiktsskydd p.g.a Covid-19!) och att man ska tejpa för logotyperna på sina tuffa sportskor. (Tydligen vill man inte visa för sina (V)-kamrater att man i smyg går omkring i sportskor från multinationella storföretag från kapitalistiska länder)

Om man verkligen hatar Carl von Linnè och Astrid Lindgren så mycket som man uppenbarligen gör, varför går då AFA anhängarna inte in på banken och plockar ut alla sina besparingar i de sedlar som pryds av Carl von Linné och Astrid Lindgren och bränner upp sina rasistpengar? 

Vänstern vill ju inte att alla ska vara lika rika, utan att alla ska vara lika fattiga. Så bränn upp era rasistiska sedlar och försök föregå med lite gott exempel..

Ska vi då inte få ifrågasätta lämpligheten med innebörden av vissa statyer?

-Jo, självklart, men varför börjar de vänsterblivna aldrig i rätt ände! Det konstiga är att våldsvänstern som utmålar sig som historieexperter för alla andra politiska partier alltid är lika okunniga om sin egen kommunistiska/ socialistiska historia! Börja med att riva alla verkligt rasistiska monument över öppet rasistiska personer.

IMG_4294.JPG
Skärmklipp 2020-12-21 16.50.51.png

Vi talar om främst fyra personer som var öppet rasistiska och som de lågutbildade anarkisterna inom AFA/BLM istället borde ge sig på framför botaniker och barnboksförfattare. Jag talar naturligtvis om rasisterna inom AFA´s och de blodrödas egen historia: Hjalmar Branting, Per-Albin Hansson, Tage Erlander och Olof Palme.

De var alla partiledare av partiet som startade världens första statliga rasbiologiska institut (1) vars uppgift var att bevisa den ariska rasens överlägsenhet. Samma partiledare var också verksamma när man tvångssteriliserade över 63 000 svenskar (2) (de flesta tillhörande olika minoriteter)

 

Inget parti i världshistorien har tvångssteriliserat så stor andel av sin egen befolkning i världshistorien som Socialdemokraterna. Partiet gjorde allt man kunde för att utplåna hela den samiska kulturen (3) vilket var på gränsen till ett regelrätt folkmord.

Man satte över 30 000 barn på barnhem (4) där de övergavs åt pedofiler och sadister. Man skickade 2 500 ryssar och balter (5) mot sin vilja, hem till Stalin där de flesta omgående arkebuserades eller skickades till gulag-lägren där de tynade bort i svält, kyla och slavarbete. Man upprättade under största sekretess 14 hemliga koncentrationsläger (6) under kriget och man tvingade nazisterna att de skulle stämpla ett sju centermeter stort J (7) i alla judars pass.

 

AFA - ANTI FASCISTISK AKTION

AFA -symbolen för den extrema våldsvänstern vars symbol visar en röd flagga för kommunism/ socialism och en svart flagga för invandring och ett makt övertagande från det svenska folket. Ser pengar som ondska och rasism men bidrag går bra...

image.jpg
DLF66.gif
Skärmklipp 2020-12-21 16.51.08.png

Man införde de nazistiska raslagarna (8) i Sverige redan 1933 som förbjöd judar att gifta sig med svenskar och man införde censur (9) mot att skriva kritiskt om Hitler och nazismen i Sverige. Före och under hela kriget stod man på nazisternas sida och sålde stridsvagnar (10), stridsflygplan (11), järnmalm (12) och miljoner kullager (13) för att hålla Hitlers krigsmaskin rullandes!

Man utsatte 660 svårt handikappade mentalpatienter för ett av mänsklighetens mest omänskliga tortyrexperiment (14) som i största hemlighet pågick i över fyra års tid! Man skrev under Barcelonaavtalet (15) som ger muslimer och islam rätt att ta över Sverige när man väl kommer i majoritet ( därefter startade Socialdemokraterna världens snabbaste befolkningsutbyte!)  

Det mest uppenbart rasistiska är att partiet bara för något år sedan uteslöt medlemmar att deltaga på politiska möten pga just sin hudfärg. (16) Det var vita svenska som inte längre var välkomna i på de Socialdemokratiska partimötena! (Något som måste smakat mumma för de svarta i rasistorganisationen BLM och för de vänstervrida inom AFA.)

Det finns helt enkelt inga mer rasistiska personer än ledningen inom den röda socialdemokratiska ledningen!

Varför river ni inte statyer för ledarna för detta rasistiska parti? Varför ger sig de svarta och vänsterblivna röda sig på världsberömda botaniker och barnboksförfattares statyer istället för socialistiska rasister? Svaret är enkelt:  för de har inte högre intelligens än så! I deras värld är det bara våld och förstörelse som gäller mot alla "oliktänkande". Se hur det ser ut i Afrika! Se hur det ser ut i kommunistiska länder! De svarta och de blodröda passar helt enkelt  inte in i vårt demokratiska västerland. De kan aldrig anpassa sig till demokratins spelreglar. De vet inte sin egen historia. De vill istället riva det svenska kulturarvet, vår historia och ersätta den med deras historia och uppföra statyer av Kunta Kinte, Josef Stalin och Kim Jong-un.

Jag hoppas svenskarna nu på lördag går man ur huse och visar sin avsky mot dessa efterblivna vänsterextremister som vill krossa vår svenska kultur och vår historia. Filma med mobilerna vad som händer och lägg upp på sociala media. För om vi inte sätter stopp kommer de kräva (eller tar sig rätten på odemokratiskt sätt som de brukar) att ännu fler statyer, minnesmärken och fornlämningar av vårt svenska kulturarv ska demoleras, förstöras och förintas. 

 

Riv gärna våra rasistiska statyer, men börja i rätt ände. . Börja från vänster. Börja med rasisterna.

Börja rensa bort allt som har med er egen rasistiska kommunism och socialism att göra. Riv (S)kiten!

032yhz3iazgd.jpg

RASISTSTATYERNA

Varför ger sig de vänsterblivna på  statyer av botaniker och barnboksförfattare men aldrig statyer av rasister som denna? Statyn på den Socialdemokratiske ledaren Hjalmar Branting finns i Växjös grannkommun, utanför Folkets Hus i Lessebo. Riv (S)kiten!

Skärmklipp 2020-12-21 16.51.16.png

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

 

Läs mer om Socialisternas sanna historia:

(1) Rasbiologiska Institutet

(2) Tvångssteriliseringarna

(3) Etniska rensningen

(4) Barnhemsbarnen

(5) Baltutlämningen & Ryssutlämningen

(6) Koncentrationslägren

(7) Judepassen

(8) Raslagarna

(9) Nazicensuren

(10) Landsverken AB

(11) Flygindustri AB

(12) Järnmalmstransporterna

(13) SKF AB

(14) Vipeholmsexperimentet

(15) Barcelonaavtalet

(16) Rasistmötena

Detta och mycket mycket mer kan Du läsa om på vår sajt: www.s-sanningen.com

Kommentarsfält:

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page