NU ... händer det! ...igen!

"Det är idag inte ens olagligt att vara med i IS eller någon annan terrororganisation!"

”Låt det aldrig hända igen!”

 Det är vad vi hör och läser när judar utsätts för hot och trakasserier.

 Nu händer det igen! ...men var är Du då?

 Skillnaden är att vi numera hör ”Allahu akbar” istället för ”Heil Hitler”, men i praktiken är det samma sak för vad är egentligen skillnaden?

Då, när det gick bra för Islamiska Staten, lämnade man sitt ”hem,” trygga, säkra, kristna Sverige för att vara med och bygga ett muslimskt mardrömskalifatet. Sen, när kalifatet förlorade, har Sverige blivit deras ”hem” igen. Jihadisterna vill nu åka tillbaka ”hem” till Sverige för att njuta frukterna av de ”otrognas” välfärdssamhälle. Det samhälle dö mördat och dödat för. Det samhälle de mest av allt hatar! Tala om fräckhet.

Svensk media tävlar om vem som kan skriva den mest känslosamma texten om de kvinnor som anslutit sig till IS. Däremot skriver man inte ett ord om de 50 sexslavar som hittades halshuggna av den sekt de själva frivilligt anslutit sig till. Inte ett ord om lilla Marwa som såldes som sexslav vid tio års ålder. Inte ett ord från alla offer, alla som misshandlats, våldtagits och dödats. Istället väljer man istället att humanisera terroristerna och föra deras röster vidare.

Muslimerna borde fråga sig hur det kommer sig att det svenska samhället är så bra, medan deras eget är så dåligt. Kanske för att vårt är byggt på förnuft, medan deras var byggt på religiös fanatism? Tyvärr så verkar vissa inte ha förstått någonting. De vill ha det goda som vårt sekulära, rationella och demokratiska samhälle har att erbjuda, samtidigt som de vill behålla sin fanatiska bokstavstro som orsakat så mycket lidande, våld, förtryck, okunnighet och underutveckling i islamvärlden.

Nu vill IS/muslimerna som valde att komma till Sverige men sedan for till Syrien för att mörda barn återvända till Sverige. De vill återvända för att deras muslimska khalifat IS är besegrat.

"Muslimerna borde fråga sig hur det kommer sig att det svenska

samhället är så bra, medan deras eget är så dåligt"

Självmordsbombaren Taimour Abdulwahab slog till mot julhandlare i Stockholm i syfte att döda så många ”otrogna” svenskar som möjligt. Tack och lov lyckades han bara döda sig själv när han gick in på en bakgata för att testa så bomben funkade innan han skulle slå till. Inte den direkt smartaste terroristen precis…

Taimour ville ”hämnas” på svenskarna, européerna, de kristna, de ”otrogna”. Tio minuter före attacken skickades ett e-postmeddelande till Tidningarnas Telegrambyrå (TT) och Säpo. Meddelandet innehöll ljudfiler på både svenska och arabiska. I ljudfilerna prisar Taimour profeten Muhammed och utfärdar följande varning:

“Nu har islamiska staten uppfyllt vad de har lovat er. Vi finns nu här i Europa och i Sverige, vi är en verklighet, inget påhitt, mer vill jag inte säga om detta. Våra aktioner kommer att prata för sig själva. Så länge ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten, fred vare över honom, och ert dumma support till grisen Vilks.”

Han riktar sedan en uppmaning till sina trosfränder att fortsätta döda européer:

“Och till slut och till alla mujahedin i Europa och i Sverige: nu är det dags att slå till, vänta inte längre. Kom fram med vad än ni har även om det är en kniv och jag vet att ni har mer än en kniv att komma med. Frukta ingen, frukta inget fängelse, frukta inte döden.”

Man måste allvarligt fundera hur muslimer som alla har valt att komma till Sverige tänker:

De ”flydde” först från de muslimska länder de älskar och sökte skydd i den delen av världen -den kristna västvärlden- de hatar. Sedan lämnar de frivilligt den trygghet de sökte och återvände till den del av världen de en gång ”flydde” ifrån, denna gång för att kriga, våldta, tortera och mörda alla de som inte delar deras muslimska tro, dvs alla de människor som de en gång frivilligt sökte skydd hos! De människor som räddade livet på dem! Nu när kriget är förlorat vill de ”återvända hem” till den del av världen de senaste åren försökt krossa med efterkrigstidens värsta grymheter. De har mördat, torterat, våldtagit oss kristna västerlänningar. Nu ska vi ännu en gång ta ”hem” dessa satans mördare som försökt utplåna oss och ge dem livslång försörjning och skydd på vår bekostnad, med våra skattepengar!

Är det rimligt?

"De ”flydde” först från de muslimska länder de älskar och sökte skydd i

den delen av världen -den kristna västvärlden- de hatar.

Sedan lämnar de frivilligt den trygghet de sökte och återvände till den del av världen de en gång ”flydde” ifrån"

De muslimer med svenskt medborgarskap som reste till Syrien och Irak för att ansluta sig till Islamiska Staten, utkämpa det heliga kriget och bygga kalifatet, visste att denna organisation hade attackerat Sverige. De valde fiendens sida. De kände ingen samhörighet med de ”otrogna” svenskar som Taimour ville döda. Ändå ser dom nu plötsligt Sverige som sitt "hem"!

De vänsterblivna bölar ikapp med terroristkräken och terroristkräkens fruar och vill ha hit dem!

Tänk Dig flyende nazister under andra världskrigets sista dagar. Nazisterna vill nu plötsligt ”återvända hem” till ett judiskt land och kräver att judarna ska ta emot och integrera nazisterna i judarnas land på judarnas bekostnad.

 Låter det rimligt?

 

Det ruggiga är att de politiskt korrekta vänsterblivna och hela PK-maffian tycker det!

Numera sätter Gävle kommun till och med upp stora välkomstskyltar med en allauakbarist på.

 Hade Gävle kommun satt upp en välkomstskylt med en bild på en nazist 1945?

 Vad är skillnaden?

 Gävle kommun skriver i en kommentar som publicerats på Facebook att Gävle kommun är en stad som består av ”stor mångfald”. Att sätta upp en stor välkomstskylt med en av allahuakbaristernas företrädare tyder snarare på stor enfald. Nya avslöjande visar också att den beslöjade muslimska har kopplingar till en radikal moské

”Kvinnan på bilden är en av Gävles många muslimska kvinnor och hon har själv valt att bära huvudbonaden hijab för att hon vill det och för att hon känner sig som sig själv i densamma, skriver kommunikationschef Adolfsson”.

” Själv valt att bära huvudbonaden hijab”…?

När kvinnor som är uppvuxna med islams värdegrund säger att de bär hijab av eget val stämmer det, de är ju fostrade sedan födseln att de ska vilja det. Men vad händer om deras val är att sluta bära den? I delar av världen stenas de till döds. Det kallas hedersvåld. Så vilket ”frivilligt” val har en muslimsk kvinna?

Islams slöja är ett påfund av islams profet Muhammed, och grundas i att det var det tillåtet att våldta sexslavar (ickemuslimska flickor och kvinnor) efter behag.

 De muslimska kvinnorna våldtogs ibland av ”misstag” eftersom det var omöjligt att särskilja dem från sexslavarna.

 

"Men vad händer om deras val är att sluta bära hijab? I delar av världen stenas de till döds.

Det kallas hedersvåld. Så vilket ”frivilligt” val har en muslimsk kvinna?

Muhammeds lösning var enkel: de ”egna” kvinnorna och flickorna fick bära hijab och var därmed fredade från sexuellt våld, men det var fritt fram att våldta de som inte bar hijab.

Hur många hijabförsedda flickor har våldtagits i svenska källare, parker och på bakgårdar?

Gävles kommunikationschef uppger att Suzan är en del av kommunens marknadsföring av Gävle. Suzan har kopplingar till en radikal moské, en moské som bejakar IS allahuakbarister och anser det är helt okej att mörda ”otrogna” dvs oss!!!

Det är idag inte ens olagligt att vara med i IS eller någon annan terrororganisation! EU måste ha hårda och samma lagar för alla terrorister/IS-sympatisörer. Alla som varit med i IS måste ställas inför rätta i Internationella krigsförbrytartribunalen i Haag.

 

Den dagen (och den kommer igen) då radikaliserade muslimer åter utför terrorhandlingar i Sverige eller övriga Europa har Stefan Löfven och hans regering ett indirekt ansvar för det inträffade. Man kan aldrig bjuda hit värdens farligaste människor och sedan gå fri från skuld när de åter visar upp sitt rätta tryne. Gävle kommun har också ett ansvar. Men mest ansvar har faktiskt DU som röstade fram denna regering. Du som lade din röst på Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet eller Liberalerna.

”Låt det aldrig hända igen”.

Heil Hitler eller allahu akbar, samma sak, samma förtryck, samma hat!

 Nu händer det igen!

// Blenda W Thor.

Tack för Du delar denna artikel på sociala media och följer Facebookgruppen ”Socialdemokraterna & Sanningen”

Tack för Du vill vara med och finansiera sajten!

Swish: 0708 371 788 (UW)

Swedbank Bankkonto.

Clearingnr: 8169-5

Kontonr: 694 425 565-9

Mottagarnamn: Blenda W Thor

Klicka in på Din bankapp. Klicka på menyrutan och på "Betala & överföra". I rutan "Meddelande till mottagare" skriv det som sedan presenters på denna sajt. Du kan därmed följa och se att Din gåva gör skillnad! 

Tack för Ditt bidrag!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round