Naziguldet

Inget straff utan lag.

Det finns en erkänd rättsprincip som lyder "Nulla poena sine lege". På latin betyder det ungefär; "Inget straff utan lag". Det är en grundläggande rättsprincip i alla rättsstater. Man ska inte kunna dömas om det inte finns någon lag som förbjuder det man gjort, för i slutändan blev det en kompromiss. Först 1955 -tio år efter kriget hade slutat- överlämnade Sverige t.ex. 6 av de 8 ton guld till Holland som det hade handlat till sig med Hitler.

Det sägs att Djävulen bor i detaljerna. I så fall är det alltid en detalj som fäller honom. Så är det även här. Det är därför som svenskarna med en dåres envishet hävdar "nulla poena sine lege" – inget straff utan lag! För när de gör det kanske de går fria från straff men de erkänner samtidigt att de är skyldiga.

 

Det är nämligen det som "inget straff utan lag" innebär. Att man visste vad man gjorde, man kanske till och med visste att det var moraliskt fel, men eftersom det inte finns någon lag som förbjöd det fanns det inget som hindrade personen från att utföra brottet och inget straff kunde således utmätas.

Att hävda "nulla poena sine lege" är därmed ett outtalat erkännande att man stod på nazisternas sida under hela kriget!

Om det är som experterna påstår att Förintelsen faktiskt började med ariseringspolitiken 1933 betyder det också att Sveriges officiella hållning är att 83,3% av Förintelsen inte är ett brott. De erkänner de facto att det som hände mellan 1943-1945 var brottsligt men det är ju bara 16,6% eller en sjättedel av Förintelsen. Med det i åtanke är det också olämpligt att Stefan Löfven bygger ett helt museum till Förintelsens minne i Stockholm. En sjättedel hade räckt! Borde inte 83% av museets yta vara ett Förintelseförnekarmuseum till Förintelsens minne? Det var ju vad Stefan Löfvens socialdemokratiska arbetarparti själva ansåg på den tiden det begav sig!

Den svenska förhandlingsstrategin var dubbel. Dels att hävda "god tro", dels att hävda ”nulla poena sine lege”. Dag Hammarskjöld, då ordförande i Riksbankens styrelse och blivande generalsekreterare för Förenta Nationerna, kommenterade Sveriges förhandlingsstrategi vid Washingtonförhandlingarna med orden:

"Det torde verka omöjligt att hävda ”köp i god tro” om det inte har hävdats tidigare eller som allra senast innan Washingtonavtalet. Varje försök att undvika betalning enligt den gräns som uppges kommer utan tvekan uppfattas som kasuistrik*."

(* - Kasuistrik betyder ungefär; hyckleri, lögn eller trick.)

För "god tro" betyder att du inte visste vad du gjorde. Och "nulla poena sine lege" betyder att du visste exakt vad du gjorde! Bara att det inte var olagligt. Om båda var sanna skulle det nämligen innebära att du visste exakt vad du gjorde men att du inte visste att det var fel. Och enda sättet det skulle kunna vara sant på är om du har en helt annan etik än andra. En där det är rätt att råna och mörda så länge slutresultatet är gott. I alla fall för dig. Så kallad konsekvensetik. Det är bara den som helt saknar moral som kan gå runt och hävda att den är moraliskt överlägsen alla andra.

"Varje försök att undvika betalning" ( =krigsskadestånd) kommer att uppfattas som hyckleri, lögn eller trick" ,säger alltså Dag Hammarskjöld. Att hävda god tro borde inte heller vara möjligt, tänker Hammarskjöld eftersom de allierade skriver i Londondeklarationen att hot om åtal gäller även om det skett i god tro. Dessutom visste alla ända sedan innan kriget, redan innan ariseringen inleddes i Tyskland, hur nazisterna fick sina pengar; genom stölder och mord på judarna. Det fanns alltså ingen "god tro"! Dag Hammarskjöld säger det för att han visste vad svenskarna hade gjort!

Den socialdemokratiska regeringen, som fram tills krigsslutet hade varit på Nazitysklands sida låtsades nu plötsligt som den brydde sig om frihet, liberalism och västerländsk demokrati. Ingen av de ansvariga ställdes inför rätta. De hade alla strålande karriärer efter kriget. Inga större förändringar gjordes i systemet. Inga lärdomar drogs. Varför skulle det göra det? Det hade ju fungerat. De kom undan med krigets vinster utan att betala ett öre för det. Enda problemet är att det ingår i det perfekta brottet att man inte kan skryta om det. Det kommer såklart ut ändå. Svenskarna kanske inte längre säger att de är bäst för att de är de renaste arierna. Numera är de bäst för att de är godast, en moralisk supermakt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

DEN SVENSKA LINJEN

Målet med det svenska atombombsprojektet som gick under namnet "Den Svenska Linjen" var att inom landets gränser , med allt från utvinning av uran till montering och slutlig provsprängning, få fram etthundra svensktillverkade atombomber. Projektet skulle arbetas fram  i största hemlighet parallellt med civil kärnforskning och skulle genomföras utan svenska folkets kännedom och vetskap.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

// Blenda W Thor.

Tack för Du delar denna artikel på sociala media och följer Facebookgruppen ”Socialdemokraterna & Sanningen”

Tack för Du vill vara med och finansiera sajten!

 

 

 

Klicka in på Din bankapp. Klicka på menyrutan och på "Betala & överföra". I rutan "Meddelande till mottagare" skriv det som sedan presenters på denna sajt. Du kan därmed följa och se att Din gåva gör skillnad! 

Kontakt kan endast ske via kontakt@s-sanningen.com  Tack för Ditt bidrag!

   Källa:   

"På väg mot atomåldern" (1945) av Helge Tyren

"Svenska förintelsevapen" (2002) av Wilhelm Agrell. 

"The D2O Train" (2014) av Ulf Sundholm.

"Den svenska tungvatten utvinningen" (2015) av Ulf Sundholm.

"Bomben: ett knapptryck från kärnvapenkrig" (2017) av Eric Schlosser.

Swish: 0708 371 788 (ext. konto UW)

Swedbank Bankkonto.

Clearingnr: 8169-5

Kontonr: 694 425 565-9

Mottagarnamn: Blenda W Thor

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round