top of page

Den svenska tigerns bruna ränder.

Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
jpeg_edited.jpg

"Under åtta Socialdemokratiska regeringar tvångssteriliserades över 63 000 människor på statens institut för rasbiologi"

Stämpel5.gif

SOCIALDEMOKRATERNA – FRÅN RÖTT TILL BRUNT.

Alla som lyckats genomlida en politisk debatt med Stefan Löfven vet redan på förhand vad han kommer säga. Frasen "det är oacceptabelt, fullständigt oacceptabelt" upprepas lika ofta som han flitigt  beskyller andra partier för sin egen historia. Vår statsminister tycker således andra partiers historia är viktigare än tio miljoners svenskars framtid! Hur Du funderat på varför det är så?

Varje gång Löfven talar om ett annat partis historia är detta en varningsklocka, ett sätt att dölja sin egen historia, att få bort fokus från det mörkaste kapitlet i vår nutidshistoria. Inget annat politiskt parti har ett så mörkt förflutet som Socialdemokraterna, full jämförbart med Hitlers nazityskland eller Stalins Sovjet men som få känner till.

"Socialdemokraternas historia är faktiskt fullt jämförbar med Hitlers Nazityskland eller Stalins Sovjet"

 

Under slutet av 1800-talet kom socialdemokraterna till makten i Sverige och då börjades en etnisk utrensning och ett brutalt övergrepp på hela den samiska kulturen som vi aldrig får glömma!

Den etniska rensning var på gränsen till ett folkmord på den samiska befolkningen och den rasistiska och samefientliga politiken som bedrevs av socialdemokraterna kallades för ”Lapp ska vara lapp.” Man tog samernas mark. Man förbjöd det samiska språket. Samiska seder och bruk förbjöds och många tvångsförflyttades eller hotades med masslakt av deras renar om de inte flyttade.

 

De fråntogs sin rösträtt. Man skickade samer till det rasbiologiska institutet i Uppsala som socialdemokraterna låtit uppföra där man tvångssteriliserade tusentals samer. Under rashygienens tidevarv blev samerna i likhet med andra grupper utsatta för brutalt kränkande handlingar av (S)-regeringen.

 

samer_kata_kanstadfjord_1896-az8o4W-c9rm

Samer, homosexuella, förstånds-handikappade, utvecklingsstörda m.fl. var inga fullvärdiga medborgare i socialdemokraternas Sverige. Hela den samiska kulturen och dess folk skulle förintas och utplånas av det styrande socialdemokratiska partiet.

I Sverige har rasistiska och nationalistiska idéer av socialdemokratiska regeringar påverkat hur samepolitiken utformats. Ett uttryck för detta är den så kallade Nomadskolan. Man bestämde vem som var same och vem som inte var det. Samer som inte arbetade heltid tvingades assimileras in i den svenska befolkningen. Barn till renskötare tvingades till nomadskolan medan andra gick i den allmänna skolan. Nomadskolorna låg ofta långt ifrån hemmet, vilket innebar att barn skildes från sina familjer. Skolbyggnader och undervisningsinnehåll formades efter de rasistiska föreställningar man hade om samer, t.ex. byggdes nomadskolorna utan moderna bekvämligheter. Barnen skulle inte vänjas vid att sova i sängar och lokalerna skulle inte vara trivsamma. I skolan tvingades eleverna lära sig nedsättande och kränkande om ”norrländska vildar” och ”lappar”.

"Samer, homosexuella, förstånds-handikappade och utvecklingsstörda var

inga fullvärdiga medborgare i socialdemokraternas Sverige"

 

Först under mitten av 70-talet när socialdemokraterna tvingades ifrån makten kunde tvångssteriliserings-programmet avbrytas och den etniska utrensningen av det samiska folket upphöra. Då var den samiska kulturen nästan utdöd av etnisk rensning. Samerna fick först på 80-talet ett eget styre, Sametinget (där svenskar inte har rösträtt) och man blev en skyddad minoritetsgrupp i Sverige.

Under åtta Socialdemokratiska regeringar 1934–1976 tvångssteriliserade man över 63 000 människor på statens institut för rasbiologi i Uppsala (bilden) som socialdemokraterna lät uppföra redan under 20-talet och som sedermera blev en stor inspirationskälla för Hitler och hans nazister.

 

De tvångssteriliserade var så kallade imbecilla, idioter, epileptiker, tattare, sinnesslöa och homosexuella. Socialdemokraterna är de som tvångssteriliserat störst andel av sin egen befolkning i världshistorien!

imagesT2H3G3DR.jpg

Vad som många heller inte vet är att det fanns 14 koncentrationsläger i Sverige där människor placerades utan domstol och tidsbestämda straff. Vad som varit ännu mer dolt för allmänheten och hemligstämplat är det faktum att det var den socialdemokratiske partiledaren och statsministern Tage Erlander som var högste chef för de svenska koncentrationslägren. Den folkkäre socialdemokraten sägs ha varit en iskall pragmatiker som bl.a. avskedat en lägerchef som han ansett varit ”för vek” mot fångarna.

Fångarna var till exempel anti-nazister, utlänningar och tyska desertörer där de tvingades till straffarbete och övervakades av beväpnade vakter. Lägren har fram till för några år sedan varit hemligstämplade av gamla Socialdemokratiska regeringar och än idag inget som står i de svenska skolelevernas historieböcker. När Nazityskland föll hann man inte sopa undan spåren efter sina hemskheter medan socialdemokraterna däremot hade 50 år på sig därav att vi idag vet så lite men sanningen går aldrig helt sopa bort. (Läs gärna boken: ”Svenska koncentrationsläger i Tredje rikets skugga” av Tobias Berglund, Niclas Sennerteg)

1946 ägde en av de största skamfläckarna rum i Sveriges moderna historia: Baltutlämningen, (bilden) då 146 soldater deporterades till Sovjetunionen där de dömdes till fångläger eller arbetsläger, fem fick dödsstraff. Den socialdemokratiska regeringen hemligstämplade utlämningsaffären för det svenska folket i över 50 år!

"Den socialdemokratiska regeringen hemligstämplade

utlämningsaffären för svenska folket i över 50 år!"

 

Det kanske värsta är ändå att inget av allt detta står i våra barns historieböcker. Efter nio år i grundskola har inga barn läst en enda rad om vad som faktiskt hänt i vår mörkaste nutidshistoria med rasbiologiska institut, tvångssteriliseringar, etnisk utrensning och koncentrationsläger! Ett bevis hur socialismen och det vänsterstyrda etablissemanget effektivt suddat ut alla spår av vår mörkaste historia.

Om man nu är naiv och tror att inga skandaler har skett senaste decennierna måsta man tänka om. Så sent som för något årsedan skulle Löfvens ungdomsförbund arrangera ett politiskt möte i Stockholm dit inga etniska svenskar var välkomna på grund av sin etnicitet och hudfärg!

 

Inget annat svenskt riksdagsparti än Socialdemokraterna har exkluderat medlemmar pga. sin hudfärg och etnicitet. Ändå står man och pekar finger och anklagar alla som vägrar marschera i socialismens fotspår för att vara "rasister"!

balter.jpg

Socialdemokraten Omar Mustafa är en annan som hamnat i blåsväder då han med jämna mellanrum bjuder in antisemitiska talare som förespråkar judeutrotning och hedersförtryck. Mustafa är lång ifrån den ende socialisten som förespråkar islam, sharialagar och salafism med allt vad det innebär.

Stefan Löfven morfar var aktiv nazist, det har tidigare varit välkänt men även Löfvens mamma var som ung medlem i naziströrelsen. Tror ni Stefan Löfven tagit upp detta faktum om släktbanden istället gällt Jimmie Åkesson eller någon annan partiledare? Nej då hade det varit oacceptabelt – fullständigt oacceptabelt- för att citera Löfvens eviga mantra.

"Tror ni Stefan Löfven tagit upp detta faktum om släktbanden istället gällt någon annan partiledare? "

 

Så varje gång Löfven eller nuvarande partiledare pratar om andra partiers historia är det ett hån mot alla de 63,000 svenskar som blev tvångssteriliserade av hans eget parti. Varje gång är det ett svek mot alla de som socialdemokraterna skickades mot en säker död i gulag. Varje gång är det ett svek mot vår nordliga ursprungsbefolkning. Varje gång är det ett svek mot alla våra egna skolbarn och vår egen historia. När sanningen om socialdemokraterna uppdagas går deras logotype från blodröd till brun och från brun till becksvart!

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

Vid valurnan avgör Du om du verkligen ska fortsätta rösta på detta parti och därmed acceptera den fruktansvärda samhällsutveckling vi tvingats in i, för inte är det detta Sverige Du vill efterlämna till Dina barn? Eller...?

Whitagram-Image4.png

Kommentarsfält:

 

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page