top of page
Metallplatta_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Dax kräva ny folkräkning!

unnamed (1).jpg
Stämpel5.gif

"Kvinna bor med barnen i Libanon - får 700 000 i felaktiga barnbidrag från svenska skattebetalare."

Vi behöver en ny folkräkning.

Faktum är att om något europeiskt land behöver en folkräkning så är det just Sverige. De var trettio · år sedan det skedde och alla vet - även om inte alla vill erkänna det - att situationen med papperslösa, bidragsfuskare och identitetsbedrägerier är av det slaget att en rejäl statlig storstädning hade behövts för länge sedan. Resultatet av den oansvariga massinvandringspolitik Reinfeldt och Löfven fört de senaste 10 åren!

"Vi såg det inte komma!"

 

”Vi såg det inte komma” påstod Löfven men sanningen är att andra partiledare såg det. ”Vi var naiva” fortsatte Löfven. ”Vi”? Vilka är ”vi”?

När ett land plötsligt ökar sin befolkning med 10% på ett par år med mestadels muslimer, lågutbildade eller analfabeter blir resultatet knappast lägre arbetslöshet och ett tryggare samhälle. Vi ser alla effekterna av den oansvariga politiken i dagens nya Sverige. Mord, skjutningar, gruppvåldtäkter, bilbränningar, gängkriminalitet...

Resultatet av detta är att vi både har människor i en utsatt situation som utnyttjas och lever under väldigt miserabla och fruktansvärda förhållanden, men också att vi får en utspridd otrygghet och ökad kriminalitet till följd av det och vi måste få ett stopp.

Men läget är att cirka trehundra miljarder kronor har felaktigt utbetalats från våra välfärdssystem sedan 2005. Och att upp till hälften av de asylsökande registrerar olika personnummer hos olika myndigheter. Och att av de som bedömts som allvarliga hot mot rikets säkerhet och fått utvisningsbeslut mot sig under de senaste femton åren är mer än hälften fortfarande kvar i Sverige. Uppåt femtiotusen papperslösa lever i ett skuggsamhälle och runt fyrahundratusen har samordningsnummer som de fått utan att ha styrkt sin identitet. Och så vidare.

"Enl Försäkringskassan har det betalats ut mer än en halv miljard kronor i felaktiga bidrag"

 

Läget är med andra ord alarmerande och måste bringas under kontroll. Både sverigedemokraterna och partiet Medborgerlig samling har tidigare krävt en folkräkning av de här anledningarna. Nu är även Kd och ev. Moderaterna också positiva. Och dessutom en biometrisk sådan, vilket kanske är det nödvändiga. Det är kanske inte så trevligt att tänka sig en gigantisk DNA eller fingeravtrycksoperation. Men vi har den verklighet vi har tack vare en naiv och okontrollerad massinvandringspolitik signerad Löfven och Reinfeldt. Vi måste göra det omöjligt för folk att fuska med bidrag, våra pengar – Dina pengar! Vi måste göra det omöjligt för folk att begå brott. En ny folkräkning med obligatorisk DNA prov skulle kanske göra Sverige fantastiskt igen!

Att svenska myndigheter har tappat kontrollen blir tydligt när man granskar hur Försäkringskassan år efter år betalar ut hundratals miljoner kronor i felaktiga bidrag till människor som inte längre bor i Sverige. Enligt källor på Försäkringskassan blir det bara värre och värre, trots att man känner till problemen. Jag vill därför ta reda på hur mycket pengar som betalas ut felaktigt varje år och begär ut summan av Försäkringskassans återkrav för barnbidrag, flerbarnstillägg och föräldrapenning de senaste fem åren. Svaret från Försäkringskassan visar att det har betalats ut mer än en halv miljard kronor i felaktiga bidrag sedan 2015. Våra pengar – Dina pengar! Värst var 2018 då återkraven låg på knappt 140 miljoner kronor.

"Utöver dessa drygt 700 000 kronor har kvinnan även lyckats kvittera ut bostadsbidrag trots att hon inte har bott i Sverige"

 

Enligt källor på Försäkringskassan handlar en stor del av fallen om personer som registrerar sina barn i Sverige, men som sedan flyttar tillbaka till sina hemländer. Någon sådan information kan jag inte försäkringskassan ge, men jag provar att begära ut de tio största kraven på återbetalning från 2019.

Av dessa tio ärenden handlar nio stycken om föräldrar som fått bidrag trots att barnen inte bor kvar i Sverige. Ett ärende handlar om en kvinna med sex barn som varit registrerade i Malmö. Enligt handlingarna jag begärt ut från Försäkringskassan har kvinnan fått 713,660 kronor felaktigt utbetalt för föräldrapenning, barnbidrag och flerbarnstillägg. Våra pengar – Dina pengar!

 

Utredningen visar att hon flyttade med barnen hem till Libanon 2012, men fortsatte att få bidrag från Försäkringskassan i Sverige. Utöver dessa drygt 700 000 kronor har kvinnan även lyckats kvittera ut bostadsbidrag fram till 2017, trots att hon inte har bott i Sverige. Nu är kvinnan återbetalningsskyldig, men enligt mina källor är det sällan som pengarna betalas tillbaks till Sverige i den här typen av ärenden. Hur är detta möjligt och hur stort är mörkertalet? Jag ringer Alexandra Wallin som är chef på avdelningen barn och familj på Försäkringskassan för att få svar, men hon återkommer inte. Jag har även mailat mina frågor till Försäkringskassan, men ännu inte fått några svar.

Vi måste kräva svar från våra politiker; vilka partier vill ha en ny folkräkning? Sd och Kd har sagt ja, men vad säger de andra sex partierna? När ska de lämna besked? Ja eller nej? Vi måste komma till rätta med fusket, det handlar om våra pengar – Dina pengar! Pengar som ska gå till vår skola, vår sjukvård våra äldre. Inte till lyxsökare som bor i sina hemländer och lever som miljonärer på våra svenska skattepengar - Våra pengar – Dina pengar!

 

Kanske kommer det i framtiden stå i våra historieböcker följande:

”Vid den tiden utfärdade statsminister Löfven en förordning om att hela Sverige skulle folkräknas. Det var den andra folkräkningen, och den hölls när Löfven var statsminister i Sverige. Alla gick då för att folkräkna sig, var och en till sin stad. Och Ali, som genom sin härkomst hörde till Allahs hus, begav sig från Rosengård i Malmö upp till Rinkeby, till Löfvens stad Stockholm, för att folkräkna sig tillsammans med Sharia, sin trolovade, som väntade sitt första barn…”

// Anders Johansson.

  • 4F
  • 4I

Kommentarsfält:

Tack för Ditt bidrag!

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

 

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

 

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson

 

 

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige"

-Per Albin Hansson, Socialdemokraterna

”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi då muslimernas rätt, ja då går vi lite tryggare”

-Jens Orback, Socialdemokraterna

"Är det rätt att bomba Afghanistan och lemlästa barn, kvinnor och andra oskyldiga?

- Ja, det tycker jag. I alla krig dör civila; det är som om folk glömmer bort det mellan varven, att bomber är något tekniskt"

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

"Funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Denise Nordström, Socialdemokraterna

”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, Socialdemokraterna

"Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö /Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Jonatan Bengtsson, Socialdemokraterna

 

" Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan"

- Per Albin Hansson, Socialdemokraterna.

"Sverige har aldrig varit tryggare än nu"

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

"Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

-Marcus Arnesson, Socialdemokraterna

”Rashygienen ställer inte som sitt mål att hetsa raserna till strid mot varandra utan att tillvarataga vad som är det bästa inom var och en av dem och förhindra uppkomsten av skadliga kombinationer … att den nordiska rasen är värdefullare än den nergroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina”

-Allan Vougt, Socialdemokraterna

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

-Ulla Lindström, Socialdemokraterna

​​

"Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg

”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

-Per Albin Hansson

”Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella Sverige, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

."Ja, ett riktigt pack är vad de är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

-Rickard Almqvist, Socialdemokraterna

 

”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Hur vågar Jimmie Åkesson kritisera en 16-årig flicka vars idèer skulle innebära att vi går tillbaka till stenåldern”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

” Jag ser inget problem om svenskarna dör ut”

Mona Sahlin, Socialdemokraterna

 

”Våra problem beror inte på invandrarna utan på de äldre svenskarna”

Annika Strandhäll, Socialdemokraterna

”Jag är en stolt manshatare, för ni är äckliga varelser som lever på vår jord” 

Marwa Karim, Socialdemokraterna

 

”Sverige behöver en muslimsk helgdag”

Carin Jämtin, Socialdemokraterna

 

”Vi kommer aldrig kritisera islam, den religion vi hyser störst respekt för”

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”Vi skulle inte ens samarbeta med Sd för att rädda landet”

Magdalena Andersson, Socialdemokraterna

 

”De blir en förtjänst för samhället lite längre fram” 

Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

"Nu får det vara slut på alla bögfrågor”

Jan O Karlsson, Socialdemokraterna

 

”I.. på Medelhavet har nyss dött flera hundra människor, tusen människor har dött och vi har många döda som försöker fly”

-Stefan Löfven, Socialdemokraterna

 

”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet”

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Men, så hyggligt… Jävla skithög”.

-Marita Ulvskog, Socialdemokraterna

 

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda, det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem”

-Per Nuder, Socialdemokraterna

 

”Nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris”

E-rik Brandt, Socialdemokraterna

 

”Islamska regler är viktigare än svenska regler”

-Imad Omairat, Socialdemokraterna

 

"Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort"

-Göran Persson, Socialdemokraterna

 

"Släpper vi in fler såna får vi bara problem i samhället. Muslimerna är ett hot"

-Ingmar Hulting, Socialdemokraterna

 

​​

”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt”

-Mona Sahlin, Socialdemokraterna

bottom of page